Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 26 octombrie 2016

Mesaj de la Federația Galactică a Luminii și de la Maeștrii Ascensionați

(25 oct.2016; channeler Sheldan Nidle)
Traducerea Const. Mihăilescu
12 Lamat, 11 Tzec, 13 Caban

Selamat Jalwa! Procesul de purificare a planetei voastre, inclusiv de anihilare a celor care dăunează evoluției umane, continuă. Uneltele umane ale întunecaților sunt acum mult mai ușor de depistat și de arestat.
Întunecații continuă să creadă că Lumina nu le poate împiedica pozițiile lor de putere iar atunci când află adevărul, rămân descoperiți  și se îngrozesc. Cert este că rătăcirea lor și răul pe care l-au făcut și continuă să-l facă nu mai pot continua. Regula întunecaților își dovedește ineficiența și se va încheia rapid, prin variatele versiuni ale "GESARA". 
Când anihilarea acestor lepădături se va fi înfăptuit în totalitate, cei care dețin fondurile vor putea trece cu ușurință la distribuirea lor către destinațiile stabilite. Reamintim că ne referim la acea imensă bogăție, acumulată în timp, și destinată eradicării sărăciei de pe planetă. Această vastă acțiune va asigura abundența și celor năpăstuiți și va pune capăt pentru totdeauna acumulărilor ilicite, tezaurizării egoiste și rău intenționate. 
Să nu uitați niciodată că marea întârziere și tergiversarea distribuirii echitabile a acestor bogății s-a datorat opoziției îndârjite a întunecaților și a slugilor lor umane. Este vital să vedeți în această bogăție imensă una din modalitățile care vor asigura transpunerea visurilor majorității paupere în realitate. Aveți încredere că aceasta este o soluție reală și nu o așteptare zadarnică. Dorința voastră se va înfăptui cu atât mai repede cu cât veți crede mai mult în ea.

Veți deveni capabili pentru a descoperi și identifica pe cel mai valoros dintre ființele umane, îndrituit să vă conducă la înfăptuirea viselor voastre cele mai îndrăznețe. Dreptul vostru de a visa, cu transpunere în realitate a acestor vise, este inalienabil ființelor umane. Voi sunteți deținătorii unei profunde înțelepciuni. 
Evitați să credeți că visurile sunt himere care nu se vor putea realiza niciodată. Credeți în voi și în puterea voastră de a schimba lumea. Voi, cei de la suprafața planetei, sunteți o parte importantă, chiar majoritară, a ființelor inteligente ale planetei.
Militați constant pentru identificarea dorințelor voastre cele mai ambițioase și credeți cu tărie în unitatea și identitatea scopurilor voastre. Orice contribuție la binele general, ajută la crearea și consolidarea întregului. Suntem aici pentru ca să descoperiți că Raiul există cu adevărat.
Mulți dintre voi sunteți tarați de vechi credințe, care au ajutat altora să vă manipuleze și să vă folosească în interesul lor meschin, mai totdeauna material. Aceste vechi credințe nu vă ajută să vă eliberați și nici să prosperați spiritual sau material. Aveți nevoie de a vă adânci în voi pentru a descoperi și scoate le suprafață comorile pe care le dețineți, strălucirea ființei voastre, ca produse al procesului creaționist al lui Dumnezeu. Redescoperiți strălucirea și bucuria Luminii, redescoperiți cine sunteți voi cu adevărat.

Noua voastră vârstă începe de la înțelegerea faptului că voi sunteți produse ale Luminii, sunteți Lumină. Acest lucru îl veți învăța foarte repede și atunci veți înțelege labirintul mai mult sau mai puțin întunecat prin care ați călătorit (nota C.M.: de când am depășit limitele Primului Cerc și am început să existăm în cel de al Doilea Cerc, așa cum afirmă Tobias și Kuthumi).
Noua voastră viață va avea la bază visurile voastre cele mai îndrăznețe și va primi iluminarea din interiorul ființei care sunteți; de fapt, o concentrare de Lumină.
Ați fost mult timp în starea de negare a adevăratelor voastre abilități și asta v-a făcut să credeți că sunteți abandonați, că sunteți singuri și efemeri. Cândva, creativitatea voastră interioară era evidentă și la mare preț. Renunțările și frica v-au limitat din ce în ce mai mult posibilitățile; ați crezut din ce în ce mai puternic că nu numai semenii voștri dar însăși natura vă este potrivnică. Asta va determinat să vă considerați în totală contradicție cu mediul înconjurător, cu planeta care v-a acceptat și v-a invitat să trăiți și să experimentați pe ea.
Dominați de sentimente de ură, de răzbunare și de egoisme, prin comportamentul vostru nepotrivit ați purces la distrugerea și „remodelarea” planetei, căreia i-ați sfârtecat măruntaiele, mânați de o nesăbuită dorință de îmbogățire.
Dar nu acesta era scopul și menirea voastră. Mama voastră iubitoare, Gaia, a înțeles nesăbuința copiilor ei ignoranți și, pentru a vă salva pe voi și pe ea însăși a fost și este obligată să întreprindă acele măsuri vitale de corecție și revitalizare, ajutată fiind de numeroșii ei prieteni din afară (divinități și civilizații superioare.

La acest moment, voi aveți nevoie de un prototip, de un model, care să vă arate calea și în care voi să aveți proba concludentă a posibilității de a renunța la dogmele trecutului și reorientarea către matricea energetică nealterată de voința străină.Veți avea șansa de a vă alătura efortului de reorientare, fie și doar prin acceptarea lui. Tot ceea ce este necesar este să faceți efortul sincer de a identifica și recunoaște acel model, acel prototip. Sigur vouă nu vă lipsește spiritul de investigare, de cercetare, numai că este nevoie să-l repuneți în funcțiune, pentru cel mai înălțător scop: reabilitarea și trezirea ființei umane. Nu vă mai lăsați prostiți de promisiunile celor necinstiți și doritori de putere. Chiar în societatea voastră nefericit întocmită, vi se oferă periodic, ocazia să răsturnați lumea. De ce n-o faceți?  Aveți abilitatea de a recunoaște purtătorii cinstei, adevărului și dreptății. Renunțați de a mai face ceea ce vă sugerează sau vă condiționează cei care v-au mai promis și altădată, dar care, după ce i-ați ales, au uitat de voi și de promisiunile pe care , cu prea multă ușurință, vi le-au făcut!  Da, minunile există dar voi trebuie să le inițiați.
Când aveți de luat o hotărâre, mergeți în interiorul vostru și alegeți soluția pe care v-o indică sufletul și inima, nu egoul vostru interesat și contorsionat. 
Discutați situațiile și intențiile voastre cu cei care vă sunt apropiați și în a căror judecată aveți încredere, dar vedeți ca aceștia să nu fie din tabăra ignoranților sau a celor rău intenționați. 
În ceea ce ne privește, intenționam să ne extindem munca, cu stricta respectare a liberului vostru arbitru. Vă vom sugera mai des și mai pregnant ceea ce considerăm noi că este bine pentru viitorul vostru.
Vă sugerăm să meditați mai mult și mai profund, această cale fiind cea care vă apropie cel mai mult de sufletul vostru și de conștiința universală. Pentru fiecare dintre voi există un mentor, un îndrumător pe care vi-l pune la dispoziție Divinitatea. Căutați-l căci el există, cu siguranță. [De altfel, fiți pregătiți căci atunci când, cu adevărat, discipolul este pregătit, maestrul nu va întârzia să apară.]

Maeștrii Ascensionați.
Namaste! Noi suntem Maeștrii Ascensionați! Este momentul să vă spunem că tărâmul vostru se schimbă în bine. Cei care se îndoiesc de această schimbare nu trebuie decât să deschidă ochii și să privească în jur. Cu siguranță vor constata că adevărul iese din ce în ce mai mult și mai puternic la iveală. Cu adevărat, în această perioadă minciuna are picioare din ce în ce mai scurte. 
Fiți însă răbdători dar și hotărâți, căci, uneori, faptele reprobabile descoperite sunt mușamalizate de unelte ale celor întunecați.
Este esențial ca cei care dețin viziuni superioare să fie ajutați și aleși să conducă procesele de vindecare și reorganizare. Se spune la voi că drumul până la Rai este pavat cu obstacole. 

Timpul se apropie, dragilor, și în afara ajutorului pe care-l primiți de la Divinitate și de la prietenii voștri de pretutindeni, mai este necesar ca și voi să vă alăturați , prin voință, gândire și acțiune curată, acestui efort general.
Prin urmare, să fiți gata pentru a explica celor care încă nu pot înțelege, cum este bine să acționeze, cui trebuie să se alăture și care sunt comandamentele acestei perioade de adânci transformări. Încercați să renunțați la frustrări, la „plătirea unor polițe” chiar dacă „beneficiarul” le-ar merita. Întâmpinați reaua intenție și ranchiuna cu iubire și compasiune, căci acestea sunt „armele” cele mai puternice pentru anihilarea energiilor negative. 

Multe din visele voastre au semnificații importante privind viitorul. Visele voastre sunt căi prin care vi se transmit informații de care aveți nevoie. Visul este ca un clopoțel care te atenționează. Încercați să vă rețineți visele și să le corelați cu ceea ce vi se întâmplă. Prin perseverență, veți ajunge să descifrați semnalele care vi se transmit prin vise de către diferitele entități aflate în alte planuri.

Așa cum am mai menționat, un calendar divin este acum în vigoare și se derulează punct cu punct. Datele cuprinse în acest calendar sunt stabilite de Divinitate. Anumite date pot fi considerate ca fiind sacre.
Noi, Maeștrii Ascensionați și Comandanții facem tot ceea ce este necesar pentru a aduce la îndeplinire pe Gaia, acel Moment Glorios, pentru care lucrăm de multă vreme.
Evoluțiile în curs de desfășurare sunt menite să ducă la realizarea acelui Eveniment crucial și cu totul deosebit pentru planeta voastră și umanitate. Cum nu mai este prea mult de așteptat, considerăm că fiecare dintre voi trebuie să facă ceea ce consideră mai util evoluției sale accelerate. Vă rugăm să perseverați în această sarcină.

Cu mult timp în urmă, viitorul acestui tărâm părea extrem de sumbru. Anunnaki erau înfiltrați peste tot. Faptele lor întunecate, intensificate de nebunia crimelor ritualizate, de războaie și alte tipuri de conflicte militare, făceau regula zilei.
Cu un secol și jumătate în urmă, întunericul a început încet să se destrame.
Acum vă aflați chiar la marginea epocii Luminii.
Ceea ce la un moment dat părea imposibil, va avea loc cu certitudine. Conștiința crescândă a ajuns la cote importante și la o conștientizare din ce în ce mai generalizată. Știm că întunericul se îndepărtează vertiginos, lăsând în locul lui Lumina.
Noi, Maeștri Înălțați avem posibilitatea de a observa acest lucru în fiecare zi.
Întuneric este forțat să renunțe la tortura la care v-a supus de-a lungul vremurilor, nu mai poate fi adus în discuție. Războaiele locale, se vor stinge într-un timp destul de scurt.
 O aură de pace se formează pe planeta voastră. Timpul evenimentelor minunate este foarte aproape. Gândiți-vă la aceasta și doriți din tot sufletul înfăptuirea lor. Niciodată să nu vă pierdeți credința! Rămâneți în gândirea pozitivă și așteptați să fiți martori ai unui număr din ce în ce mai mare de minuni. Veți trăi cu siguranță acele zile (nota C.M.: funcție și de programul de viață al fiecăruia)
Noul TIMP sosește! Fiți pregătiți pentru a vă sărbători victoria! 
Îată că, în sfârșit, Raiul este aproape și pentru rasa umană de pe planeta Pământ.

Așa să fie! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian pentru Be One! Si Be in Joy!)

http://sananda.website

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu