Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 1 iunie 2020

În sfârșit, NASA recunoaște că extratereștrii au vizitat Terra, însă ei arată diferit față de ceea ce ne așteptăm noi



Un om de știință din cadrul NASA admite că este foarte posibil ca extratereștrii să fi vizitat deja Terra, dar nu i-am văzut niciodată. Profesorul Silvano P. Colombano, expert în domeniul OZN-urilor și în identificarea vieții extraterestre din cadrul NASA a subliniat că toate vizionările cu OZN-uri nu pot fi „ respinse” chiar dacă nu pot fi explicate şi că oamenii de știință ar trebui să fie mai deschişi în privința aceasta, titrează The Sun.
Nu putem spune dacă NASA încearcă să-și facă reclamă sau chiar vrea să scoată în evidență o teorie la care întreaga umanitate ar trebui să fie atentă, dar ideea despre viața extraterestră a fost mereu prezentă printre oamenii de știință din domeniu.
Într-un articol recent de pe SETI Institute, profesorul Colombano a sugerat că viața extraterestră poate să ne fi vizitat deja, el sugerând că extratereștrii ar putea arăta atât de diferiți faţă de ceea ce ne așteptăm și că ar putea fi capabili să călătorească distanțe uriașe – pentru că pur și simplu nu înțelegem compoziția şi tehnologia lor”.
Potrivit profesorului Colombano, oamenii de știință sunt prea preocupați de tehnologia umană modernă. Acest lucru, spune el, ne împiedică să ne imaginăm o tehnologie care ar fi putut fi produsă de extratereștri care locuiau pe planete mai vechi decât Pământul. El a spus că „trebuie să revedem orice ipoteză şi să nu mai spunem: „călătoria interstelară este imposibilă sau foarte improbabilă”. „Chiar dacă viteza luminii continuă să fie o barieră impasibilă, de mii de ani, civilizațiile ar putea face probabil călătorii interstelare”.

În articolul său, „ Noi ipoteze pentru ghidul SETI Research , profesorul Colombano a declarat că descoperirile recente ale planetelor telurice oferite de Telescopul Spațial Kepler oferă speranță: acest lucru ar trebui să încurajeze NASA şi să concentreze atenţia asupra detectării semnalelor vieţii şi tehnologiei extraterestre”.
„Cred că trebuie să fim mai flexibili cu ipotezele noastre”, a spus profesorul. „Deși e încă precaut să presupunem că viața extraterestră a apărut probabil în condiții similare cu cea de pe Pământ, diferențele temporale mari ne despart din punct de vedere al tehnologiilor”.
Cu toate că teoria lui este greu de crezut, trebuie să fii atent la nuanțele gândirii sale. Dacă mai faci parte și dintre sceptici și crezi că NASA ne ascunde multe secrete, atunci, deja începi să privești altfel viața extraterestră.
Profesorul Colombano pledează pentru o abordare mai „agresivă” în căutarea vieții extraterestre şi că oamenii de știință nu ar trebui să excludă posibilele „semnale” de viață extraterestră din cauza propriilor prejudecăți.

„Avem o cantitate mare de rapoarte despre OZN-uri, unde pot exista „semnale” cât de mici, ceea ce indică anumite fenomene care nu pot fi explicate dar nici respinse”, a scris profesorul. „Dacă vom adopta un nou set de ipoteze despre formele superioare de inteligență și tehnologie pe care le-am putea găsi, am putea începe o anchetă serioasă”, concluzionează profesorul Colombano, potrivit thesun.
Profesorul nu se referă la microorganisme venite din spațiu în mod involuntar prin meteoriți și alte corpuri cerești. El are în vedere ființe inteligente, poate chiar mai evoluate decât noi, capabile de călătorii interstelare.
Deși omului îi place să creadă despre el că e cea mai deșteaptă ființă din univers, trebuie să ținem cont că umanitatea este relativ tânără. Omenirea și-a început dezvoltarea tehnologică abia în urmă cu 10.000 de ani. Mă refer la confecționarea primelor unelte și obiecte primitive, care și ele semnifică evoluția intelectului uman. Totul a început cu inventarea primelor cuțite din piatră și a roții, până ce s-a ajuns azi la computere și megaconstrucții.

Apoi, abia în urmă cu 500 de ani am început să folosim metodologia științifică pentru a cunoaște lumea. Prin urmare, nu trebuie să-ți imaginezi că suntem atât de deștepți pe cât ne-am crede, chiar dacă secolul trecut omul a pășit pe Lună, iar azi, e capabil să trimită în spațiu sonde de cercetare a Soarelui.
Umanitatea mai are nevoie de câteva mii, poate chiar zeci de mii de ani, până ce va putea spune despre sine că e capabilă să identifice orice fel de civilizație extraterestră. Noi nu putem spune despre noi decât că suntem avansați în raport cu celelalte reprezentante ale regnului animal și ale regnului vegetal. Dar, ce dorește omul? Să fie avansat în raport cu un porc sau un cățel sau în raport cu alte (posibile) ființe extraterestre rivale?


https://stiinta-mister.ro/in-sfarsit-nasa-recunoaste-ca-extraterestrii-au-vizitat-terra-insa-ei-arata-diferit-fata-de-ceea-ce-ne-asteptam-noi/



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu