Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 12 martie 2020

Mesaj de la Matei (despre coronavirus).

(coronavirus; alegerile americane; ascensiunea planetară de grup și personală; ajutoare de suflet)
11 februarie 2020
Traducere Const. Mihăilescu
(extras)
Cu salutări pline de dragoste din partea tuturor sufletelor de pe această stație; sunt Matei.
Matei
Ne exprimăm recunoștința profundă față de lucrătorii care au acceptat să sprijine micul nostru grup de primire și publicare a mesajelor noastre timp de 12 ani, mai a les de când compania Yahoo nu a mai acceptat să le pună la dispoziție spațiu de publicare. Mama mea crede că toate aceste suflete dragi sunt „îngeri pe Pământ” - chiar sunt!

Să vorbim acum despre cu totul altă problemă, care începe să îngrijoreze lumea voastră: coronavirusul.
Acest virus conceput în laborator este mai puternic decât predecesorii săi - Ebola, SIDA, N1H1 SARS, gripa aviară și gripa porcină - dar nu va avea mai mult succes decât celelalte, în a se transforma în pandemie.
Voluntarii extratereștri care trăiesc printre voi au redus mult agresivitatea coronavirusului, la fel cum au făcut și cu ceilalți viruși de laborator menționați. Astfel, acest virus, în loc să fie letal pentru miloane sau miliarde de ființe umane (așa cum întunecații doresc) va avea un efect minim, formele de manifestare fiind relativ ușoare.
Mii și mii de oameni vor contracta boala sau vor avea simptome asemănătoare gripei, dar numai persoanele cu sistem imunitar foarte slăbit nu se vor putea recupera.
A zădărnici eforturile întunecaților nu înseamnă să încalci liberul arbitru al ființelor, astfel că cei contaminați vor putea transmite acest virus. Ebola și SIDA au fost oarecum la fel de distructive și producătoare de frică, așa cum intenționau iluminații, însă Gaia a făcut o alegere liberă și și-a impus voința. Ea nu va mai permite ca fiii și ficele sale să moară în masă din cauza unor viruși produși în laborator.
În conscință, Dumnezeu i-a autorizat pe voluntarii universului să facă aceste virusuri cât mai inofensiv. Asta se și întâmplă acum.
Însă lupta trebuie dusă în primul rând împotriva mass-mediei aservite întunecaților (la modul conștient sau inconștient), aceste surse încercând să creeze o adevărată „pandemie a fricii”. Autorii se așteaptă ca efectele să fie cu atât mai drastice cu cât știrile vor fi mai alarmante și frica va cuprinde lumea. De fapt, asta se și urmărește: o recoltă cât mai mare de energie a fricii.
Tot ce se întâmplă demonstrează că eșecurile repetate de a îngrozi lumea i-au adus pe întunecați la disperare. Ei au nevoie de energia fricii căci aceasta reprezintă atât hrana lor cât și combustibilul de care au nevoie pentru a-și menține în funcțiune toate mașinăriile și dispozitivele energetice pe care și le-au creat și pe care le folosesc la exploatarea ființelor umane.
Însă, din păcate pentru ei, rezultatul va fi același ca și în cazul Ebola, SARS etc: nu se va ajunge la pandemie (chiar dacă unele dintre guvernele mai slabe, mai populiste ori cu interes de manipulare mai mare o vor decreta ca atare).
Vor pleca din planul fizic doar sufletele care-și programaseră aceasta, atunci când au venit în prezenta viață pe Pământ.

Cu toate acestea, societatea umană trebuie să înceapă să se întrebe:„Cum se poate ca virusii să apară brusc, de nicăieri?”
Personalul medical știe că virușii nu se hrănesc cu aer, dar pot să rămână în conservare.
Iluminații cunosc cum să producă și să depoziteze acești viruși pe care, la momentul potrivit, să-i răspândească peste lume, prin vaccinuri „salvatoare”sau prin împroșcarea din aer de soluții infestate și pulverizate din avioane care zboară la mică înălțime.
Însă, și de data aceasta, întunecații vor înregistra un eșec.

(va continua cu un alt subiect)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu