Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 22 februarie 2020

ISTORIA ascunsă a Pământului (partea a III/7 -a)


Traducere Const. Mihăilescu

Dumnezeul RA
După preluarea puterii, MAR-DUK, primul fiu al Creatorului/ Dumnezeu EA, a fost proclamt „Unicul Dumnezeu - Dumnezeul RA”.
Șopârlele SHETI au reprogramat toate evenimentele de pe ERIDU. În concordanță cu trendul crescător al încrederii, Reginele rebele SSA-TA, Reginele lumilor subterane ARI-AN au acordat sprijin lui MAR-DUK, înțelegând că șopârlele SHETI vor deveni administratorii noului Imperiu. Pentru că își făcuseră treaba bine, MAR-DUK le va ține în preajmă, ... o vreme.
Cu amintirile șterse, „fiarele” au devenit treptat slujitori fideli ai noului regim.
Alți membri ai familiei siriusiene s-au purtat cu credință și loialitate față de RA, căci și lor li se șterseseră amintirile. Așa se face că Imperiul a pășit într-o epocă glorioasă, toată lumea crezând în RA, lăudându-l și slujindu-l drept Dumnezeul Soare.
În timp, „Școlile misterelor” au devenit tribuna preoților care nu aveau decât scopul de a-l lăuda pe Domnul RA, de la care, susțineau ei, veneau toate lucrurile, toate ființele, toată înțelepciunea. Secretele galaxiei și ale Universului puteau fi aflate doar din ceea ce comunica Dumnezeul RA, mai ales prin „Școala Misterelor”.
Față de trecut, când se considera că învățăturile erau cele venite de la Lordul Prince EA, acum orientarea era spre „RA-LEG-US” („Legile RA / Cuvinte-ale”) - „Locul cuvintelor RA”.
De fapt, scopul preoțimii și al Frăției era de a perpetua confuzia și a ascunde adevărul față de „fiare” și de „domnii” siriusieni..

Cu timpul, „fiarele” și supușii siriusieni au început să laude și să-i recunoască pe Lorzii Siriusieni acordând, în final, o mai mare onoare reginelor ARI-AN, și Lordului RA.
Cu aprobarea reginelor rebele SSA-TA, a început să se înlăture sistematic din credința lor toate urmele unei zeițe mamă.
În paralel s-a format și a crescut credința în Dumnezeul Soare, Ra, masculinitatea devenind aspectul dominant și conducător al societății, femeia fiind împinsă în urma bărbatului.

Șopârlele SHETI, împreună cu apogeul lor, șopârla HENTA, au devenit recunoscute pentru abilitățile lor neobișnuite în a crea și folosi echipamente de tăiere a pietrei.
Tehnicile se bazau pe proprietățile sunetului (nota C.M.: cred că e vorba de infrasunete), echipamentele create putând tăia piatra cu o preciuzie incredibilă. Precizia era atât de mare încât, de ex., la crearea unui zid, nu era nevoie de liant pentru aderența între pietre.
Aceste creaturi, SHIDI și HENTA, șiruri de șopârle, cruciale pentru slujirea Imperiului Lordului Sun God RA, au fost „masonii” de piatră.
(Notă: gliful egiptean pentru Mason este, „HUN-U”.
„HUN” este cuvântul rădăcină care înseamnă „șopârlă”
„HUN-U” = Unul care este al șopârlelor”]
Dumnezeul Soare a devenit „unul și singurul Dumnezeu-Rege“.
Dar  pe „Rege” începe să-l preocupe ascensiunea șopârlelor, care deveniseră prea puternice căci aproape în orice post mai important al Imperiului erau prezente SHETI ori HENTA.
Cu grijă și în mare secret, Dumnezeul Soare, RA a încercat să îndepărteze bogăția și puterea de controlul șopârlelor ... dar era prea târziu.
Rebelii SHETI / HENTA și SATA au reușit să confiște Imperiul ... fără lupte, fără focuri de armă ... pur și simplu au blocat totul încât Zeul Soare nu mai putea comunica cu nimeni și nici nu mai putea transmite ordine (rețeaua de comunicare era blocată). Practic, el nu mai controla și nu mai stăpânea nimic. În acest fel el s-a văzut nevoit să se urce în nava sa spațială și să se refugieze în stele.
Deși rămaseseră stăpâne peste Imperiu, Șopârlele SHETI nu au schimbat nimic. Imperiul a continuat să funcționeze ca înainte. 
Pe ERIDU a început o activitate de ștergere și reprogramare a memoriei supușilor astfel ca ei să slujească cât mai bine interesele și doctrinele șopârlelor. Ele și-au asumat rolul Domnului Cuvântului, EN-LIL, dar și rolul Domnului Creației, Prințul EA înființînd acele instituții de guvernare a Omului.
Din dogme și din credință, dispărea Zeul Soare căci acum Regii Lizardului erau la conducere.
Practic, Școlile Misterelor au fost închise de Thut-mose, rămânând deschise doar pentru puținii selectați.

În fiecare colț al tărâmului, masonii depuneau eforturi de a controla secretele și cunoștințele ascunse ale Universului.
Descendenții siriusieni ai Lorzilor, originarii NIBIRU au devenit o țintă a noilor stăpâni din Noul Imperiu. Bogăția și puterea lor, drepturile moștenite, încep să fie pierdute. Ei încep să fie considerați potențiale amenințări la adresa statului. Ființele N-IBIRU (IBIRU / HEBREW) sunt tratate ca nedorite de Noua Ordine a Imperiului.

Avea să urmeze ceea ce peste timp s-a numit EXODUL.
Istoria începe cu momentul găsirii copilului Moise, copil IBRU (ebraic), plutind în derivă în apele unui râu.
S-a „întâmplat” ca o însoțitoare a Prințesei, fiica faraonului, să găsească copilul plutind printre trestii.
Ea îl salvează și îl duce la Prințesă. Fetița regală îl duce în camerele ei și-l consideră ca fiind al ei.
Copilul Moise a crescut și a studiat la „Școala Misterelor”. El învață căile masonilor, dar este învățat să creadă în un UNICUL Dumnezeu..
În timp, Moise își descoperă adevărata identitate. 
Se implică într-un incident în care un paznic maltrata un sclav IBRU. Moise intervine în apărarea sclavului lovindu-l pe paznic, care, în urma loviturii, moare. Moise devine proscris și este alungat.
Ajuns în munții deșertului, Moise întâlnește o navă mică cu lumini strălucitoare. Echipajul era format din siriusieni sosiți pentru a se răzbuna pe șopârle (reptilieni).
Comandantul navei vorbește cu tânărul Moise, care era înfricoșat de această întâlnire. El îl asigură pe Moise că Domnul Cuvântului (EN-LIL) este dispus să-l apere și să-l susțină, dacă se aliază cu ei împotriva Faraonului. 
 În acțiunile sale pe Pământ, Comandantul și echipajul navei încearcă să elibereze descendenții IBRU oprimați de orânduirea șopârlelor (reptilienilor).
După acea întâlnire, Moise revine la Palat, speriat, dar convins că în spatele lui se află un DUMNEZEU puternic, care-l apără. 
Echipajul navei siriusiene și o mică escadrilă de rezervă coboară pe Palatul faraonului și alungă paznicii. Acest comado provoacă o serie de distrageri în timp ce Moise adună oamenii IBRU..
Moartea venea din cer ca o ploaie peste oamenii faraonului, timp în care sclavii IBRU fug, cu Moise în frunte.
Navele siriusiene se mișcă rapid și decisiv și acoperă fuga grupului condus de Moise lovind trupele urmăritoare ale faraonului. Ele sunt atacate de navele siriusiene cu fascicule de raze laser. 
Tot navele siriusiene despart apele mării permițînd fugarilor să traverseze pe fundul mării, iar când urmăritorii vin în urma lor, siriusienii permit apelor mării să revină, ceea ce face ca armatele faraonului, aflate în traversare, să se încece.
Oricât vi s-ar părea de neverosimilă,
povestea despărțirii apelor este adevărată, iar evadarea scavilor IBRU se realizează prin asistență și intervenție extraterestră.
Flotila spațială se vretrage după ce își îndeplinește misiunea. Tehnica și intervenția siriusiană au făcut posibilă evadarea din Egipt a marelui grup de sclavi IBRU, condus de Moise.


Cu toate acestea, dominația reptiliană în Imperiu va continua, căci obiectivul siriusian nu fusese acesta.
Moise va continua să fie contactat de comandantul siriusian care-l informează despre Domnul Lumii și despre ființele malefice aflate la controlul Imperiului.
Moise poruncește poporului său, eliberat din Egipt, să arunce statuia de bronz a șarpelui, simbolul galactic al Cunoașterii și Înțelepciunii; este numit „NA-HUSH-TAN”. 
Informați de spre aceasta, Regele Siriusian și Reginele din Orion interpretează gestul ca o dovadă de loialitate față de Domnul Cuvântului. Ca urmare, Patriarhul IBRU, Moise, este chemat pe muntele Sinai pentru a i se înmâna Poruncile prințul EN-LIL. El primește două cristale plate (nota C.M.: cred că erau un fel de CD-uri de mare capacitate, dar din piatră), fiecare cu rol de bibliotecă, în care este înregistrată istoria reală a Pământului și civilizației umane.
Moise va ordonă ca aceste cristale să fie păstrate într-o cutie aurită, special confecționată.
La înmânarea celor două cristale, lui Moise s-a comunicat că, atunci când va fi cazul, aceste cristale vor fi introduse în „ARK” (?) ceea ce va produce activarea lor, ele devenind un dispozitiv de comunicare. (nota C.M.: probabil că se face referire la modul de citire, ascultare ori vizualizare a conținutului acelor „CD”-uri, „ARK”- ul având rol de „CD”- player)
Însă, cândva, peste timp, cele două cristale vor fi distruse accidental, în timpul a două încercări de acostare eșuate a vestitei ARCE a lui Noie.
Comandantul siriusian al navei spațiale nu își va putea permite înlocuirea celor două cristale distruse.
Moise, simțindu-se responsabil de distrugerea acestor două „biblioteci”, se autopedepsește, făcând jurământul de a nu merge în Țara Promisă la sosirea IBRU.
Însă urmașii săi au considerat că DUMNEZEU l-a pedepsit pentru uciderea acelui paznic (care maltrata un sclav).

Exodul din Egipt a determinat conducerea reptiliană a Noului Imperiu să caute navele spațiale venite de pe Sirius și de pe Orion, care ajutaseră la reușita exodului. 
Din acest motiv, Comandantul și escadrila sa au fost nevoiți să plece.
Fără legături cu flotila siriusiană și fără sprijin, Moise și poporul său IBRU rătăcesc prin deșert, în căutarea unui loc mai sigur, pentru a supraviețui și pentru a nu fi descoperiți. (Șansele de a nu fi găsiți de armatele Faraonului erau mai mari dacă se adânceau în deșert.)
În final, reptilienii ajung la concluzia că urmărirea fugarilor IBRU nu merită a mai fi continuată, și renunță.

Un grup de războinici ARI-AN MG, veniți din Vechile Imperii, s-au hotărât să rămână pe Pământ, renunțînd să mai facă parte din armatele reginelor din Orion. Pe Pământ, grupul părăsește Noul Imperiu și formează o colonie proprie în regiunile de munte în care se află actuala Indie devenind  cunoscuți sub denumirea de „ARII”
Bine înstruiți și cunoscători ai secreteler siriusiene, ei înființează „Școli ale misterelor”.
Promițând să nu conteste sau să submineze interesele Noului Imperiu, ei sunt de acord să-și împărtășească cunoștințele și secretele inițiaților masoni din Imperiul Egiptean.
În realitate, ei au rămas loiali credințelor siriusiene.

Ființele stelare siriusiene au devenit cunoscute sub numele de ASAR-U („Cei de pe Sirius”).
Religia ARYANĂ laudă Ființele Cerești numite ASURA. Credincioși modului de viață și civilizație siriusiană, ei încep să formeze ceea ce mai târziu s-au numit „caste”, având ca nucleu de putere Înalta Preoțime și elita.
În acel sistem de organizare, s-a creat și o clasă a Războinicilor menită să protejeze clasa conducătoare.
În ordine descrescătoare, apare clasa (pătura) Administratoriilor, în partea de jos a stratificării sociale aflându-se „ bestiile”, adică marea masă a celor care executau muncile și care, parctic, nu se bucurau de privilegii.
În preceptele religioase, care au însoțit formarea acestor populații, s-a acreditat ideea că, pentru neajunsurile și suferința din această viață, ființa umană va fi răsplătită în viața / viețile viitoare. Omul era îndrumat să se dedice total slujirii zeităților, promițîndu-i se iluminarea spirituală  numai dacă vor dovedi devoțiune față de aceste zeități.
Ca replică a căilor siriusiene, se naște hinduismul.

Deși confuză și greșit orientată, religia ARYAN a adoptat și folosește simbolurile imperiilor combinate de pe Sirius și de pe Orion, ca pe o emblemă proprie.
Marca galactică a fost numită „SSS-DAK-U” („SSS-DAK-of”; Swastika).
Administratorii șopârlelor au urmărit prudent (dar nu au intervenit) efortul ARYANILOR de a se stabili pe ERIDU (PĂMÂNT).

Războinicii siriusieni DAK, care adorau cu mândrie pe Atotputernicul Dumnezeu RA, erau cunoscuți sub denumirea de „RA-IM” (RA= făcând parte din).
Puternici și curajoși, cu amintirea trecutului ștearsă, ei părăsesc Egiptul și se stabilesc pe țărmul nordic al ceea ce este acum Mediterana.
Numiți DAKANS (DAK=cei veniți din cer) sau DRAKANS, ei devin cunoscuți ca ETRUSCANS și se stabilesc, în fial, pe teritoriul cunoscut astăzi ca fiind Italia. Ei încep să-și formeze și să consolideze propriul imperiu.
Legenda spune că la baza formării Romei (Imperiului Roman) au stat cei doi frați Romulus și Remus, reprezentați prin sculptura în care ei sunt alăptați de o lupoaică. (Denumirea de roman vine de la RA-IM). 
Așa dar, liderii RA-IM vor construi un puternic imperiu (Imperiul Roman) care se va război cu egiptenii.

(va continua)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu