Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 20 ianuarie 2020

Piramidele din întreaga lume sunt conectate între ele și generează energie liberă

Unele dintre cele mai fascinante și misterioase construcții de pe Terra sunt piramidele. Până de curând, cele din Egipt captau toată atenţia și se credea că au fost construite prin truda excesivă a sclavilor din trecut. Situația s-a complicat în clipa în care pe fiecare continent au fost descoperite diferite piramide și în acel moment teoriile au început să se diversifice.
Cine a construit piramidele și cu ce scop? Dacă deschidem cărțile de istorie nu o să găsim un răspuns pertinent, ci mai degrabă o presupunere acceptată de cei mai mulți oameni.
Noile descoperiri arată că pe Terra există foarte multe piramide, plasate în locuri strategice pentru a servi unui scop anume. Amintim de celebrele piramide din Bosnia, despre care s-a scris foarte puțin atunci când au fost descoperite, pentru ca mai apoi o tăcere totală să se aştearnă asupra lor.
Un alt exemplu clasic este marea piramidă albă din China, care se poate vedea din satelit. Autoritățile nu au divulgat nimic despre originea sa. Mai mult de atât, nimeni nu are voie nici măcar să se apropie de ea. De ce?
O altă structură misterioasă despre care nimeni nu vorbește s-a descoperit în Alaska în urmă cu câțiva ani. Piramida este una gigantică și este acoperită cu zăpadă. Știrea a făcut înconjurul lumii atunci când a fost descoperită, dar de atunci si până în prezent nu s-a mai aflat nicio informație. Oare de ce?
Cel mai mare complex de piramide din lume se află în Peru. Este vorba de 26 de piramide de mărimi diferite împrăştiate pe o suprafață de 2.000 de kilometri pătrați. Acestea au fost construite din lut și cu siguranță s-a folosit tehnologie avansată pentru ridicarea lor. În rândul localnicilor acest teritoriu este cunoscut sub numele de Purgatoriu și nu este recomandat să fie vizitat noaptea.
Celebrele piramide din Egipt sunt cunoscute de toată lumea. S-au scris nenumărate articole despre complexitatea lor, dar cu toate acestea unii arheologi sunt de părere că nu au nimic ieșit din comun și că au servit drept morminte regale.
De asemenea, s-au descoperit piramide și în Australia, Japonia și chiar în Italia. Ele există pe tot globul și nu putem să nu ne întrebăm cărui scop au folosit?
Piramidele sunt legate între ele
O nouă teorie controversată susține că piramidele din lumea întreagă sunt legate între ele și astfel formează o rețea impresionantă. Acestea se pare că preiau din mediu un tip de energie cu care nu suntem încă familiarizați și o trimit la zeci de kilometri distanță. Este posibil ca piramidele să fi fost construite precum niște relee și să joace un rol important în generarea energiei libere despre care vorbea și Tesla la începutul secolului trecut.
Cui îi era necesară această energie? Această întrebare pare să aibă un răspuns complex. Unii specialiști sunt de părere că înainte de potop a existat pe Terra o civilizație extrem de avansată. Din motive necunoscute aceasta a ales să părăsească Terra și a hotărât să șteargă toate urmele. Așa s-a născut ceea ce cunoaștem din Biblie drept Potopul. Teoria pare absurdă la prima vedere, dar există unele dovezi care vin să o susţină.
De exemplu, Marea Piramidă din Egipt este construită din blocuri imense de piatră pe care se găsesc sedimente și fosile oceanice. Pe de altă parte, arheologii sunt de părere că piramidele din Peru nu puteau fi niciodată ridicate de către oameni, pentru că aceștia ar fi avut nevoie de cel puțin 1000 de ani ca sa construiască o piramidă din lut.
În Alaska, chiar și în condițiile tehnologice din prezent, nicio națiune nu este capabilă să ridice o piramidă. Și atunci este cert că la ele s-a lucrat cu tehnologie extrem de avansată, pe care nu o s-o înțelegem prea curând.
Piramidele sunt comparate cu niște turnuri-releu care preiau energia din interiorul planetei și o trimit spre spațiu, dar și invers. Să ne amintim de fotografia făcută de un turist în data de 24 iulie 2009, în care apare foarte clar o rază energetică ce iese din piramida Kukulkan. De asemenea, și piramida din Bosnia a fost fotografiată când emitea o rază imensă de energie.
 
Piramida Kukulkan
În concluzie, piramidele din întreaga lume sunt active și produc energie liberă pe care, probabil, au folosit-o cei care le-au ridicat.
yogaesoteric
8 ianuarie 2020

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu