Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 14 ianuarie 2020

De la Consilul Arcturian


12 ian.2020 de Danile Scranton
Traducere Const.Mihăilescu


Salutari ! Suntem Consiliul Arcturian, încântați să ne conectăm din nou cu voi.
Suntem foarte mulțumiți de progresul pe care am văzut că l-a făcând omenirea, ceea ce vă dă posibilitatea să vă cunoașteți mai bine lumea în care trăiți și să începeți a cunoaște și alte lumi ale universului.
Uneori însă acumularea de informații poate reprezenta și o distragere de la problemele și realitățile lumii voastre. Asta face ca atunci să vă concentrați pe gânurile voastre și mai puțin pe sentimetele ce ar decurge din trăirea realităților în care existați. 
În acest timp al erei informaționale, rata numărului de oameni care se trezesc este deosebit de încurajatoare. Încipient, constatăm totuși că în era informaticii, destul de mulți oameni încep să prefere convorbirile telefonice, în defavoarea utilizării computerelor și tabletelor, încercând tot mai mult să se apropie de experiențele spirituale.
Este adevărat că se practică și experiențe spirituale în mediul online dar, dacă vrei într-adevăr să te conectezi la tine și la emoțiile tale, este mai important ca în anumite intervale zilnice să te conectezi la tine însuți, uitând de lumea exterioară.
Pe de altă parte, este foarte important să practici acea comunicare care te pune față în față cu ceilalți, evitând, măcar pentru o scurtă perioadă, comunicarea de la distanță. În plus, este foarte util și recomandat să vă conectați cu lumea animală și cu natura. Mergeți în locuri liniștie, unde nu există zgomotul și trepidația „lumii moderne” și încercați să vă conectați la mama natură. Vorbiți (în gând ori cu voce) copacilor, vegetației, florilor, animalelor, păsărilor, apelor curgătoare; lăudați-le frumusețea și perfecțiunea. Asigurați-le de prietenia și iubirea voastră, și promiteți-le că le veți ocroti.
Cât de des vă pemite programul, mergeți în natură! Printre alte multiple benefiicii, refugiul în mijlocul naturii vă permite să vă curățați de toate energiile cu care v-ați încărcat atunci când ați lucrat sau ați fost în preajma diverselor mașini sau echipamente electrice ori electronice.
Când mergeți în natură, renunțați la gânurile care vă reconectează la echipamente de orice fel, cu care lucrați în activitatea profesională, în colectivitate, în familie.
Nu vom susține că trebuie să renunțați la utilizarea internetului, în diferite scopuri, însă în tot ceea ce faceți trebuie să existe un echilibru. Dacă vă planificați corect, există timp pentru toate activitățile pe care intenționați să le desfășurați. Internetul a fost și va rămâne un pas extrem de important în dezvoltarea societății umane și a fiecărui pământean. Însă tot ceea ce este prea mult poate ucide, poate duce la stagnare, la efecte contrare obiectivelor dorite de societate și de indivizi. Formați-vă bunul obicei ca, atunci când aveți întâlniri de mai lungă durată cu persoane cu care veți discuta față în față, să vă închideți telefonul; faceți o prioritate din conversația cu acele persoane. Va fi un semn de respect dar și o „terapie” pentru sănătatea voastră.
Iubiților, voi, cei sunteți acum în corp fizic pe Pământ, vă aflați într-un program pe care singuri vi l-ați ales înainte de a vă naște în această viață. Fiecare dintre voi a venit cu un scop, chiar dacă mintea voastră fizică nu își amintește de el (la nivel subliminal, cu siguranță el există). 
Perioada aceasta nu este una oarecare. Ca o caracteristică generală, umanii aflați acum în corp fizic au sarcina ca, la nivelul și posibilitățile fiecăruia, să ajute omenirea, societatea umană să pășească în Epoca de Aur. Cel mai eficient mod de a face asta este să conștientizați că vă aflați acolo, în timpul și spațiul vostru, pentru a vă ajuta semenii, atunci când au nevoie de ajutor, și dacă-l cer. 
În această epocă digitală, în această epocă informațională există necesitatea ca oamenii să înțeleagă că aceasta este cu adevărat epoca trezirii conștiințelor.
Cel mai indicat mijloc pentru a corespunde necesităților actuale ale omenirii nu este izolarea și separarea ci cooperarea, colectivitatea, acțiunile comune eficient coordonate.
Ne bucurăm să vedem că sunt destui dintre voi care realizează acest lucru. Observăm cum aceste ființe aleg să iasă în față și să-și decline competențele și abilitățile, pe care să le pună în slujba colectivității. Desigur, când afirmăm aceasta, nu ne referim la indivizii care, fără a dispune de reale calități, încearcă să primească recunoaștere pentru a putea avea acces la poziții sociale care să le asigure avantaje personale sau de grup. 

Ne adresăm celor autentici și le sugerăm să facă cu curaj pasul în față și să-și dovedească expertiza. 
Pentru a accelera și susține ASCENSIUNEA în 5D, omenirea are nevoie de fiii ei capabili, cinstiți și iubitori. Pe aceștia voi trebuie să-i identificați și să-i încurajați să vă arate calea.
Suntem Consiliul Arcturian și ne bucurăm că am avut prilejul să vă transmitem unele dintre idelie și principiile care pot asigura evoluția societății umane.
https://sananda.website/the-arcturian-council-via-daniel-scranton-january-12th-2020/

Un comentariu: