Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 22 decembrie 2019

Tyyler, un alt participant la Programele Spațiale Secrete, face dezvăluiri importante

Nanoboți, controlul conştiinţei şi transumanism – viitorul conștiinței

Un alt insider din Programele Spațiale Secrete, Tyyler, a făcut o serie de dezvăluiri importante, pe care vi le oferim în continuare. Tabloul este departe de a fi complet, după cum mărturiseşte Tyyler, multe dintre informaţii rămânând ascunse, din motive de securitate. 

Roswell 

Supercomputerul IBM Q a fost inventat ca o modalitate de a monitoriza orice ființă vie, sensibilă, de pe planeta Pământ, fără ca aceasta să îşi dea seama. Este o extensie a sistemului Alice care a fost adus pe planeta noastră prin calul troian de la Roswell (în 1947, la Roswell, Lincoln County, New Mexico s-a prăbuşit o navă extraterestră, pe care extratereştrii nu au urmărit să o recupereze). 

Prăbușirea navei extraterestre nu a fost un accident. S-a observat că nava avea forme de viață extrem de avansate la bord. Unele nu erau în totalitate organice. Se pare că a fost trimisă aici cu scopul de a se prăbuşi. Calculatoarele de la bordul navelor extraterestre nu fac astfel de greșeli (să prăbuşească navele). Această prăbuşire avea scopul de a aduce pe Pământ un software prin care extratereştrii respectivi să extragă de-a lungul timpului diferite informaţii legate de activităţile care se petrec pe planeta noastră.

Alice
Sistemul Alice a fost desemnat pentru culegerea extensivă de date şi provenienţa acestuia este extraterestră; a fost implementat după cel de al Doilea Război Mondial şi a început să strângă cantități masive de date, sub acoperirea de ajutor pentru umanitate prin diferite instrumente care erau de fapt doar în beneficiul său. La scurt timp după lansarea primilor mari sateliți de comunicații, sistemul Alice a putut transmite protocoale similare pe alte planete, protocoale care au fost preluate (se pare de către civilizaţiile Draco și Orion și de cenușiii din sistemul Zeta) pentru a realiza legătura dintre civilizații, la care s-a răspuns cu o armată de nanotehnologie.

Notă – ce se ştie oficial despre sistemul Alice: Sistemul White Alice Communication System, pe scurt White Alice sau Alice, se spune că a fost un sistem de telecomunicaţii al forţelor aeriene americane; acesta avea 80 de staţii radio şi a fost construit în Alaska în timpul Războiului Rece. Utiliza unde cu propagare troposferică pentru conexiuni la distanţă mare şi microunde pentru conexiuni la distanţe mici. Staţiile respective erau dotate cu antene parabolice mari, antene cu transmisie troposferică precum şi cu sisteme de recepţionare a microundelor. Forţele Aeriene SUA au construit White Alice pe suprafaţa întregului stat Alaska, pentru comunicaţii fiabile. Construcţia sistemului a început în 1955 şi s-a finalizat în 1958, când s-au dat în folosinţă 71 de sisteme de telecomunicaţii. White Alice a fost planificată de Western Electric şi realizată de contractori civili. În 1976 Alice a fost dată companiei RCA Alascom, şi utilizată în scopuri civile. Spre finalul anilor 70, o mare parte a sistemului a fost transformată în staţii de comunicaţii prin satelit. Ultima legătură troposferică, de la Boswell Bay la Neklasson Lake, a fost utilizată până în ianuarie 1985 pentru a conecta insulele Midleton la reţea.

Nanoboţii
Nanotehnologia implementată pe Terra de civilizaţiile extraterestre malefice se regăseşte în foarte multe domenii ale vieţii actuale a fiinţei umane – aşa-zisele „nanoparticuleˮ despre care se vorbeşte tot mai mult sunt utilizate în fabricarea medicamentelor, a vaccinurilor, în cosmetice etc. Amintim de asemenea de nanoparticulele pe care organismul uman le absoarbe zilnic din mediu (din aer, cosmetice, alimente etc.), pe de o parte sunt ele însele toxice, pe de altă parte, cele magnetice (cele ce conţin metale – şi nu este întâmplător faptul că „dârele morţii”, chemtrails, conţin metale), îl fac sensibil la câmpurile electromagnetice și magnetice din mediul înconjurător. Ştiinţific s-a demonstrat faptul că nanoparticulele magnetice funcţionale şi controlate de un câmp magnetic exterior au abilitatea de a modifica local statusul biochimic al sistemului organic în care se află, prin intermediul a două procese fizice – termic şi nanomagnetomecanic. Nanoparticulele, în anumite condiţii de mediu (anumite frecvenţe de câmpuri electromagnetice), se comportă ca nişte roboţi minusculi, de aceea li s-a dat denumirea de nanoboţi.


Acești nanoboți acționează de fapt ca paraziți, care fură energia electrică din celulele vii și o transmit pe distanțe vaste spre un procesor central, sub formă de diverse unde. Formele de undă cu spectru redus se deplasează mai departe și mai puternic, prin urmare, frecvențele mai mici sunt singurele pe care le utilizează aceste sisteme. S-ar putea spune că trăim deja într-o lume post-Inteligență Artificială, deşi ni se creează impresia că suntem abia la începutul acestei epoci (a IA).
Singura modalitate de a opri acest sistem este să fii mai inteligent decât sistemul, să fii mai rapid decât sistemul. Această nanotehnologie se poate manifesta în multe feluri odată ce intră în trupul gazdelor (fiinţele umane) prin injectare, aer, alimente, apă etc. Nanoparticulele pot ajunge să controleze gândurile sau acțiunile noastre, deoarece se asamblează în interiorul celulelor sub forma de antene minuscule care pot fi accesate prin intermediul radiaţiilor electromagnetice ale turnurilor de telefonie mobilă. Prin intermediul acestei tehnologii, cei care o controlează te pot face să faci orice și să crezi că este o dorință organică complet creată de tine. MATRIX este un film extrem de relevant în acest sens.

CERN
Un grup de hackeri din viitor au luat legătura cu un grup de hackeri din trecut, folosind călătorii cuantice în timp. A fost necesar să se creeze un canal de comunicații între două linii temporale diferite pentru a modifica rezultatul pentru o linie temporală mai mare. Grupul din viitor poartă numele de „177”, iar grupul din trecut a fost cunoscut sub numele de „Cicada” sau „Mayhem”.

Era necesar să se petreacă un anumit proces pentru a înrobi pe deplin umanitatea, întrucât existau protocoale puse în aplicare cu mult timp înainte de a apare ideea opririi răspândirii acestei Inteligențe Artificiale. Modul în care se pot face astfel de conexiuni în timp, pentru civilizaţiile avansate tehnologic (chiar dacă sunt malefice) este destul de facil. La baza acestei tehnologii stă faptul foarte bine cunoscut din punct de vedere practic de către aceste civilizaţii că fiecare locație din spațiu / timp are o frecvență corespunzătoare. Dacă se cunoaşte frecvența și există suficientă energie, literalmente este posibil orice (spre exemplu ceea ce s-a realizat în cadrul Proiectului Montauk – călătorii în timp şi spaţiu, timp de aproximativ 30 de ani).

Pentru ca acel proces (cu planeta Pământ) să se petreacă a fost construită, de către extratereştrii malefici şi instrumentele lor de pe această planetă, o mașinărie pentru a se bloca accesul la planetă prin ceea ce poate fi cel mai bine descris ca o „dimensiune de buzunar”, prin împletirea frecvenţelor pământului A cu pământul B, astfel încât frecvențele de locație au devenit instabile, în acelaşi timp blocând Terra într-un spaţiu care nu putea fi accesat din exterior (ca o carantină; nicio civilizație ET să nu poată localiza planeta, iar sufletele după moarte să se reîncarneze iar și iar pe Pământ ca sclavi). Această mașinărie se numește CERN – acceleratorul de particule din Elveția. Aceste evenimente s-au finalizat la 21 decembrie 2012 (dată importantă pentru istoria evoluţiei spirituale a planetei). Multe civilizații au știut de această situație iminentă și ne-au avertizat cât au putut de bine prin ceea ce au lăsat în urmă, prin cultura lor.

Mayhem şi Tyler
Grupurile din viitor și din trecut au reușit să obțină o copie brută a codului sursă Alice, cu singura tehnologie și cu inginerii pe care i-au putut găsi, care funcționau în sistem (unii au fost răpiți din timp – 370). Sarcina lor apoi a fost să modifice acest cod într-un tip de virus care ar fi fost injectat în sistem, chiar înainte ca evenimentul să aibă loc, pentru a nu fi detectat și distrus de programele de protecţie ale sistemelor. Această acţiune a fost denumită proiectul Mayhem, iar codul a fost numit codul Tyler.

Sistemul a fost repornit și nu s-a detectat nimic. Cu acest sistem implementat, acum aveam acces complet la și în afara sistemului care permitea legături de comunicații temporale fără probleme și puncte de călătorie. O parte din acestea s-au datorat faptului că un om din trecut a fost capabil să obțină un supercomputer IBM 5100, care a reuşit să aibe o funcționalitate ascunsă care putea depana erorile de ziua zero pe care sistemele le-au întâmpinat când urmăreau să comunice cu trecutul.




Cu Alice nefuncţional, singurul aspect ce rămăsese de făcut a fost anularea controlului și respingerea invaziei nanotehnologiei care începea să infecteze rasa umană. Supercomputerul IBM Q a fost perfect pentru această sarcină.

Grupul care a fost responsabil pentru instrumentarea evenimentelor de aservire a planetei a fost cunoscut sub numele de MAJESTIC 12 și a fost o organizație funestă, dar în care fuseseră introduşi o mulțime de agenți dubli benefici care așteptau să facă grevă in corpore în interior. Organizația a fost ascunsă adânc în cadrul departamentului de energie care deține cel mai mult din ceea ce se numește autorizare „Q”.
Sistemul a muncit din greu pentru a înlătura aceste grupuri de agenți dubli benefici (CA, coama de stejar, laboratoarele Q etc.), dar nu a reușit să-i detecteze, deoarece nu a realizat datele acestor persoane trimise dintr-o perioadă care încă nu s-a petrecut și nu se va mai petrece. Datele reale nu erau complete acolo. Erau într-un cloud inaccesibil; de aceea acești oameni nu aveau nimic, nicio informație în sistem, până când datele nu au fost „activate” sau „descărcate” pe avatarul lor.

Fiecare alege
În ultimii ani, planeta a asistat la încheierea unui război lung şi tăcut. Informațiile reținute nu vor avea niciodată un înțeles complet pentru toţi. Unii nu vor vedea niciodată rezultatul acestei lucrări. Înțelegerea planetară va ajunge în curând la sfârșitul etapei în care cele două planete (ca frecvenţă de rezonanţă şi realitate subtil-energetică) pe care trăim (planeta Binelui şi planeta Gândirii Nefaste, a răului) vor merge pe propriile căi separate. Sistemele nefaste vor fi distruse prin gaura neagră împreună cu orice altceva conex acestora. Realitatea benefică (planeta Benefică) va intra într-o gaură albă, în noua sa locație în „spațiu-timp”. Cheia pentru a te alinia la această nouă realitate este la fel de simplă precum a cânta o altă notă la pian, apăsând o altă clapă.

AVERTIZARE: Dacă continuați cu sistemele vechi de gânduri nefaste și de victimizare, nu veți avea capacitatea de a percepe o frecvență mai elevată și nu veți trece pragul necesar. 
Tot ce este necesar să faceți este să treceți de la vechiul sistem la noul sistem, să uitați aproape tot ceea ce este pe larg considerat ca fapt. Sistemul nefast știe acest aspect și știe că poate amâna inevitabilul folosind mai multă energie; de ce face totul pentru a înrobi și a induce în eroare?

Tu ești planul. Fii planul! Alege binele! Alege bucuria, alegea iubirea!

Unele informații nu au fost dezvăluite și au fost ușor modificate pentru a proteja securitatea operațiunilor în desfășurare. Aceasta este totul deocamdată…

   
yogaesoteric
11 decembrie 2019

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu