Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 17 decembrie 2019

ISTORIA ASCUNSĂ A PĂMÂNTULUI (PIII/3-a)

(Citiți acest articol !) 
25 septembrie 2019 de Cristina Valenzuela
Traducere Const. Mihăilescu
(continuare)


RAZBOIUL
După ce a citit materialele din această vastă informare, cititorul se întreabă cu siguranță: „dacă tot ceea ce s-a scris până aici, în această lucrare, este adevărat, care este realitatea în zilele noastre, unde ne aflăm ACUM?
Mai precis, unde sunt reptilienii SSS-T, unde sunt ființele ASA-RRR, EA, EN-LIL sau AN-U?
Ne mai aflăm sub controlul reptilienilor-rebeli, SSS-TA?
Războaiele pentru ERIDU (Pământ) s-au încheiat și sunt de domeniul amintirii?”
Răspunsul este simplu: NU! (nota C.M.: adică totul este în desfășurare).
În ultimele două mii de ani au fost făcute mai multe încercări de a ne elibera de ștrangularea reptilienilor-rebeli, SSA-TA.
Una dintre cele mai recente încercări a fost cu o armă a Imperiului SSS însuși. 
După ce pătura electronică (matrix-ul; n.m.) care înconjoară Pământul a fost penetrată, SSA-TA au intrat în contact cu o ființă umană vulnerabilă, numită Adolph Hitler. Cu ajutorul acestuia s-a inițiat o mișcare „ARYAN” mondială, condusă de un corp de elită „SS”, care aproape reușise să învingă și să arunce întreaga lume într-o dictatură diabolică (nota C.M.: referire la cel de al 2-lea război mondial).
După cum sugerează autorul, ARIAN-ii continuă eforturile de a prelua controlul asupra sistemul solar, creând în diverse locuri mișcări derivate direct din SSS, care să acționeze.
Pe Pământ, aceste derivații ARYAN-ne se numesc: Frăța Albă, Neo-naziști etc.
Vor continua să apară ființe reptiliene (pentru mascare vor folosi holograme de ființe umane) care vor juca roluri de „eroi” sau „prieteni” binevoitori, și care vor fi favorabil mediatizați de mass-media obedientă...
Figuri precum Barney, Turtles (mutanți adolescenți) și alții vor deveni eroii copiilor noștri și modele pentru ei. În special reptilieni sub formă de dinozauri, vor apărea peste tot în lume. (nota C.M.: de ex., în prezent, există o reclamă comercială în care o fetiță declară mamei ei „mami,..și eu sunt un dragon...”)
SIRIUSIENII
În epocile trecute, SIRIUSIENII interferați au fost creatorii originali ai religiilor de pe Pământ, folosite cu scopul de a controla ființa umană. Inchiziția, Războaiele Papale, numeroșii „Mesia” și „Priveliștea Miracolului” au făcut parte din programul de readucere a omului sub influența ASA-RRR.
Ideea creării imaginii „îngerilor protectori” a fost elaborată pe timpul prințului EN-KI, „EN-KI-ELS”. Ulterior, Biserica a îndepărtat figura îngerului de Prințul EA, pe care l-a demonizat, urmând ca acesta (îngerul) să-l slăvească doar pe „Domnul Dumnezeu EN-LIL”.
Pentru religii, ei au stabilit că singura „mântuire” a Omului se va putea face doar prin Biserică (sistemul ASA-RRR), „unica” legătura a ființei umane cu „Dumnezeu”. Pe zidurile lăcașurilor „sfinte” au început să se picteze figurile „îngerilor” și a „Tatălui Ceresc”, care ulterior vor apărea peste tot.

În credința adepților SIRIUSIENILOR s-a inoculat povestea că o Supernavă Stars AR a plecat spre Pământ cu salvatori care vor ajunge la momentul potrivit pentru a salva omenirea. Se vehiculează și ideea că există corpuri cerești „bune”, care ne-au îndrumat și corpuri cerești „rele”, care vor să zădărnicească eforturile salvatorilor de a ajunge la timp pentru salvarea planetei noastre.
Reptilienii SSA-TA răspândesc unde electromagnetice cu imagini (holograme; n.m.) de „asteroizi în cădere”, „prăbușiri de comete” etc. toate destinate să provoace îngrijorare în populația lumii, oferind justificări pentru luarea unor măsuri anti-asteroizi, pentru care se cheltuiesc sume uriașe de forță de muncă și financiare. (nota C.M.: „războiul stelelor”)
Deoarece pătura electronică plasată peste Om și Pământ (nota C.M.: Matrix-ul) este omniprezentă și densă, majoritatea semnalelor și mesajelor transmise către noi, provenite de la forțele ARI-AH și ASA-RRR, sunt împiedicate să treacă sau sunt puternic deformate.
În încercarea de a comunica cu oamenii, în special cu cei care sunt capabili să-și amintească sau să descifreze „codurile”, pe Pământ sunt transmise semnale vizuale.
Din această categorie fac parte așa-numitele ”Cercuri din lanuri” („Cercuri din culturi”), de diferite tipuri:



- Cercurile din lanuri destinate forțelor subterane siriusiene seamănă izbitor cu glifele egiptene antice.
- Cercurile din lanuri destinate forțelor Lordului RA au adesea un design în formă de minge de fotbal („ gura” RA) sau un cerc cu un punct în centru („Sun God RA”- regele soare RA).
- Cercurile care amintesc Crucea Celtică și alte forme de „cruce” sunt destinate informării gherilelor siriene (!), amintindu-le că nu sunt uitate.
- Cercurile din lanuri destinate forțelor ARI-AN care adesea au o formă asemănătoare cu un șarpe, precum și creaturi asemănătoare insectelor (gândaci) sunt încercări de comunicare cu aceste forțe.
- Figuri geometrice [mandelbrot (?)- (cred că s-a referit la mandale), triunghiuri, etc.] sunt semnale trimise de Prințul EA către Ființele Hibride, la a căror creare a lucrat, pentru a-l recunoaște și a-i da crezare.


Pe de altă parte, există și unele „cercuri în lanuri”, care au drept autori diverse persoane tinere, teribiliste, dintre cele care vă umplu zidurile cu „graffiti”, ori sunt comenzi executate din ordinul celor care vă conduc (guvernanții), cu dorința de a arunca în derizoriu aceste încercări de comunicare.

Umanitatea este bombardată cu semnale care anunță iminența unor războaie. Mijloacele utilizate sunt sub formă de știri, filme, cărți, reclame, postere, reviste, benzi desenate etc, cu care sunteți asaltați permanent.
Tot ceea ce se întâmplă deranjează omenirea?
Da, desigur.
Însă „ferma” (nota C.M.: aluzie la cartea lui George Orwell, „Ferma animalelor”) nu trebuie tulburată. Nimeni nu vrea ca „ferma” să fie distrusă, ci doar controlată, supusă și determinată să lucreze pentru ei.
Și, din moment ce „fiarele” (oamenii) care formează această lume pot face uneori greșeli care le pot provoca distrugerea, se impune ca aceste greșeli să fie evitate, dacă este nevoie chiar prin controlul conducătorilor umanității. 
Trebuie făcut astfel încât războaiele globale să nu poată izbucni, cu atât mai mult cu cât orice război (mai mic sau de amploare) poate provoca dereglări în întregul sistem. Concluzia? „Bestia” trebuie monitorizată și controlată, dacă este necesar, dacă se impune. 
Cei „incompatibili” vor trebui să dispară (se prevede în „Programul Terra”)
O metotă ar fi prin implantarea în corpurile umane a unui dispozitiv de control al minții, dar asta este o muncă de lungă durată și extrem de greu de realizat.
Dacă un dispozitiv de control plantat în creierul fiecărui individ nu este fezabil, atunci, unul extern, plasat în proximitatea aglomerărilor umane, este o alternativă viabilă și mult mai ușor de realizat.
Dar cum poate fi convinsă ființa umană („bestia”) pentru a accepta în mod voluntar un astfel de dispozitiv (în corpul său sau în proximitate)? NUMAI ÎNȘELÂDU-I VIGILENȚA.(nota C.M.: Referire directă la sistemul de comunicații 5G, aflat într-o rapidă extindere, inclusiv în România și pe care guvernanții noștri, din ignoranță, prin manipulare ori din interes se pare că deja l-au acceptat)
Creierul uman funcționează pe frecvențe electronice, care sunt acoperite de un singur dispozitiv de pe piața, dispozitiv care se găsește la tot pasul și cu care oamenii sunt obișnuiți. E vorba de telefon celular.
La aceste mijloace de influențare trebuie să mai adăugați: noile dispozitive electronice de uz personal, altele decât telefonul mobil, care pot fi utilizate pentru efectuarea controlului minții umane, casetele, CD player-rele cu căști, căștile pentru crearea realității virtuale, analizoare de unde cerebrale, calculatoare sofisticate, pagere individuale etc,
De asemenea, medicamentele (în primul rând vaccinurile), suplimentele alimentare („naturiste”), diversele alimente de bază, calmantele „naturale”, agenții de slăbire pot fi utilizate cu succes în această acțiune de control.
-) Am mai putea include aici țigările, alcoolul și stupefiantele, ca mijloace ușor de folosit în impunerea programelor de control al minții oamenilor.
Diversitatea acestor metode dă garanția că nici măcar o singură persoană nu va putea scăpa de „tratamentul” gândit să vă țină sub control.
-) În sfârșit, la aceasta mai putem adăuga comportamentul societății, al factorilor de răspundere față de fiecare individ. 
Nimeni nu te poate promova și recunoaște dacă cei îndrituiți să o facă, nu te acceptă. 
Dacă ei nu vor, nu vei fi recunoscut, nu vei fi promovat, nu-ți vei îndeplini programul personal pe care ți l-ai propus într-o colectivitate, în societate. 
Prin urmare, numai persoanele care sunt recunoscute ca exemple de comportament „adecvat” vor putea primi recunoaștere, funcții și premii.
Orice om care se va apropia prea mult de statutul de erou, care se va comporta independent, dacă nu primește aprobarea „de sus”, va rămâne un nimeni sau va fi distrus.
-)În programul viitor, controlul populației trebuie să crească în intensitate și ca diversitate.. 
De ex., doar bărbații și femeile „compatibile” vor avea permisiunea de procreere.(nota C.M.: adică aceia care au o structură ADN compatibilă cu cea dorită de entitățile interferatoare)
-) Disparițiile și răpirile, în special în rândul femeilor și al copiilor de vârstă fragedă vor cunoaște o creștere substanțială, în viitor.
-) Anihilarea populațiilor nedorite va fi accentuată (programul este în derulare).
Asta se va realiza prin: foamete, boli induse, înnapoiere tehnologică, imposibilitatea de a ajunge să folosească tehnologii de vârf, condiții sociale precare, lipsă de școlarizare, de asistență medicală, promovarea în funcții de decizie a analfabeților funcționali etc. 
Boli misterioase și inexplicabile vor măcina popoarele care sunt în program să dispară. [nota C.M.: tare mă tem că pe lista națiunilor programate să dispară se află și Națiunea Română ! 
Argumentez: deși România este o țară bogată, cu imense posibilități de dezvoltare (bogății minerale, pământ extrem de fertil, mari bazine de apă, ape curgătoare bogate, o faună diversă, relief echilibrat, poziție geografică excelentă etc), astăzi nu mai are aproape niciun fel de industrie, nu are o agricultură performantă (importăm peste 75% din alimentele necesare, in timp ce sistemul de irigații a fost complet distrus, pământul rămâne nelucrat, iar fabricile de prelucrare și uzinele de producere a utilajelor agricole au fost desființate). 
Numai în România au apărut boli (inventate sau „importate”) precum gripa aviară și pesta porcină. (Cele câteva cazuri apărute la vecini sunt doar accidentale, mijlocite de fauna sălbatică, care nu are granițe).
Sunt convins că aceste îmbolnăviri în masă ale animalelor au fost induse și au ca scop: 
*) înfometarea și diminuarea populației;
*) creșterea dependenței față de importuri;
*) abaterea oamenilor de la preocupări înalte de dezvoltare intelectuală și morală; 
Concomitent, situația și starea economică și intelectuală a societății românești continuă să se degradeze:              
*) sistemul de învățământ și cel de sănătate sunt „la pământ”; 
*) infrastructura este cea mai slab dezvoltată din Europa (de zeci de ani căile ferate și drumurile nu mai sunt întreținute, ca să nu mai vorbim de extinderea lor). 
*) Din cauza hoției, corupției și incompetenței guvernanților și politicienilor, a subdezvoltării țării în toate domeniile, tinerii noștri pleacă definitiv din țară contribuind la dezvoltarea altor țări;
*) se promovează intenționat în posturi de conducere și responsabilitate indivizi incompetenți, ușor manevrabili și doritori de putere, „habarniști” dar cu tupeu sau aparținând analfabetismului funcțional.
*) Peste 30% din forța de muncă a țării pleacă să lucreze peste hotare, astfel că puțina noastră industrie, agricultura, învățământul, sănătatea duc o acută lipsă de forță de muncă și de personal calificat. 
Dar despre această tristă și inadmisibilă realitate s-ar putea scrie sute de pagini..
Cine este cu adevărat responsabil de tot acest dezastru din România? Îmi pare rău s-o recunosc, dar vinovați suntem noi, cei mulți, care avem putere dar nu facem nimic pentru a ne fi mai bine sau, și mai rău, ne punem în slujba celor care vor să ne distrugă ! Dureros! Dacă vom dispărea ca națiune, o vom face pe mâna noastră!
-) Tratamentele medicale cunoscute nu vor mai avea eficiență.
(La reptilieni, HENTA înseamnă „despărțire, anulare” dar înseamnă și REPTILĂ. O coincidență?)
-) Obezitatea va crește, precum și disfuncțiile sexuale la bărbați.
-) O adevărată explozie a transmisiilor electronice va face ca, la majoritatea femeilor ciclul menstrual să se scurteze de la 28 de zile la aproape 25 de zile.
-) Pentru a menține controlul omenirii, și izolarea ei de popoarele universului, NASA trebuie eliminată sau cel puțin sever restricționată în domeniul său de explorare.

OBIECTIV extraterestru: „Omul trebuie să rămână blocat pe planeta Pământ”.
Căutarea vieții inteligente pe alte planete va fi obstrucționată căci nu se dorește continuarea ei.
Etapa viitoare a programului este deja setată.
Războiul este angajat.
ERIDU (Pământul) va fi premiul pentru învingător.
Oamenii, atâția câți vor mai rămâne, vor fi slugi ale entităților care ne controlează și ne manipulează. .
Atâta timp cât Omul va căuta mântuirea „în ceruri, la Dumnezeu”, singur va deschide calea ființelor care vor să devină stăpânii umanității și ai planei Pământ.

(va continua)


5 comentarii:

  1. ADEVARAT.O singura observatie.Spuneti,citez,"Daca vom disparea ca natiune...",cum adica DACA?Cu certitudine,se poate demonstra matematic,deci fara nici-un dubiu,poporul roman,natiunea romana,la actuala rata a mortalitatii infantile si a natalitatii va disparea in circa 75-100 de ani!COMPLET!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu aș extinde prin o predicție personală și aș spune că rasa albă va dispare cu timpul. Au prea multe gânduri, pun prea multe întrebări și nu mai sunt o forță de muncă utilă. Peste câteva sute de ani, vor exista probabil doar izolat câteva triburi de albi. Pt. asta nu-i nevoie de o teorie conspirativă. Albii vor aduce pe lume tot mai puțini copii și se vor orienta mai mult spre spiritualitate. Este doar o bănuială, nu-i musai că îi corect.

      Ștergere
  2. https://burebista2012.blogspot.com/2019/12/viziunea-mea-asupra-evenimentului-si.html?m=1http://noul-univers-christalin.blogspot.com/2019/12/consiliul-celor-144-prin-natalie.html?m=1

    Hei,voi doi de la comentarii,ce faceți ,este MAGIE NEAGRĂ ! A-ți omis să introduceți BINELE în ecuație ! Navele Alianței Extraterestre Benefice sunt în radă ( în faza de pregătire pentru a declanşa EVENIMENTUL !!!). Mai citiți că încă mai aveți caş la gură ! Vedețin mai sus Noul Univers CHRISTALIN şi Burebista 2012.Şi dacă o femeie nu este frumoasă,TACI ! Nu afirma asta ! Ar fi MAGIE NEAGRĂ. Fiți GENTLEMANI!(Să nu o complexați.)

    Bibleografie : Cele patru legăminte- Don Miguel Ruiz.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. �� ups! Scuze. Mai citesc.�� Nave zici?! În docuri? Îi de bine.

      Ștergere
  3. EXACT.Aprofundați şi MEDITAȚI ! RESETAREA MONETARĂ GLOBALĂ va fi premergătoare EVENIMENTULUI.http://noul-univers-christalin.blogspot.com/2014/05/tolec-descrierea-detaliata-celor-12.html?m=1

    RăspundețiȘtergere