Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 4 decembrie 2019

ISTORIA ascunsă a Pământului (partea III/1)

25 septembrie 2019 de Cristina Valenzuela
Traducere Const. Mihăilescu


Pentru a ține sub control populația hibridă, prințul EN-LIL înființase așa-numitele Case de Ascultare, unde membrii comunităților hibride trebuiau să se prezinte pentru a lua lecții privind cunoașterea și respectarea regulilor de comportament social în vigoare, instituite de stpânirea SSA-TA.
Prin repetare din generație în generație, doctrinele care susțineau Imperiul au devenit dogme. 
La aceste instruiri, învățăturile intitulate „Căile EA”, erau combătute, lumea trebuind să știe că acestea erau îndemnuri rele ale unui demon. În acest mod, prințul EA, care înainte fusese considerat un KD „dătător de viață”, devenise un „DA-EA BA-EL” („Creatorul EA, Lordul cel Rău”, „Diabolicul”).
Dar SHET- nu lăsa nimic la voia întâmplării. Pentru posteritate, a creat o tablă din lut pe care stătea scrisă o poveste despre ființe străvechi, jumătate om și jumătate-bestie; ființe stelare care au zburat în cer; sau un Dumnezeu rebel pe Muntele Olimp ... Acestea aveau să facă parte din fabulele și miturile omului primitiv, plin de imaginație. De fapt, acestea nu erau decât povești fanteziste, nimic mai mult.
Se puseseră bazele negării lumii dinaintea domniei lui RRA , ca și cum lumea ar fi început cu domnia RRA.

În ceea ce privește ființele șopârlă, care au luat parte activă și au înfăptuit reprogramarea minții hibrizilor, li s-a atribuit rangul de Over-Lord (stăpân) și Administratori ai sistemelor sociale și economice, incluzând și muncitorii care le deserveau.
În acest fel, epoca domniei și stăpânirii SIRIUSIENE a fost trecută în umbră. Principele EN-LIL, „Domnul Cuvântului” dispăruse din sistem (imperiu) și, odată cu aceasta, dispărea și epoca „de aur” a creșterii și dezvoltării.

Până acum m-am referit la o lungă perioadă care a cuprins următoarele realități:
ERIDU, un sistem solar primitiv, în care s-a creat o fortăreață, de către un rege al stelei Sirius;
ERIDU, o planetă distrusă (Tiamat) într-un Război de Rebeliune condus de Războinicul Lord ZO-ZU (Zeus) și re-construită de oamenii de știință Genesis (în principal prințul EA și sora sa);
ERIDU, prima așezare tip oraș a planetei re-născute;
ERIDU, locul cuceririlor și al războaielor, locul subjugării și al regatului din stele.
Acum ERIDU era o lume cu o istorie reconstruită și cu un trecut fabricat.
RRA era Dumnezeul Soare, iar reptilele își împărțeau responsabilitățile.
[nota C.M.: cu alte cuvinte, denumirea de ERIDU a fost dată de-a lungul timpului: 
- Noului Sistem Solar nota C.M.: adică sistemul nostru solar), descoperit de cei din Vechiul Imperiu - cel al reginelor SSS-TA, 
- Giganticei planete TIAMAT, descoperită în tânărul Sistem Solar (format, inițial, din 
*Tiamat și Mercur, după care au mai apărut: 
*Venus și Marte,
* apoi, planetele „exterioare”, Jupiter și Saturn; urmate de 
*Uranus și Neptun, 
*sistemul nostru solar completându-se, mai târziu, cu planeta pitică Pluton (la care, se pare, s-au mai adăugat, în final- conf. ultimelor descoperiri -, alte trei „pitice”; vezi poza)


-) Principalei așezări a colonizatorilor veniți din Vechiul Sistem Solar, („capitala”planetei Tiamat); 
-) Din planeta TIAMAT, fărămițată, ca urmare a răboaielor dintre rivalii veniți din Vechiul Sisteam Solar, s-a format planeta PĂMÂNT, care, de-asemenea, a primit inițial, numele de ERIDU
„Conform obiceiului” denumirea de „Eridu” a fost dată și primei așezări a cuceritorilor veniți din Vechiul Sistem Solar pe Pământ.[extras din  Wikipedia: „ Eridu a fost un oraș-stat sumerian și cea mai veche așezare în Mesopotamia de sud. (cu circa 3800 î.Hr..).A fost centrul de cult al zeului Enki (cunoscut sub numele de EA la akkadieni, și, mai târziu, la asirieni și babilonieni)Orașul a fost distrus de elamiți] 
Trebuie ținut cont că numele de ERIDU, atribuit consecutiv: unui sistem solar, unor planete, unor localități nu a creat confuzie deoarece totul s-a desfășurat în milioane (poate zeci de milioane) de ani pământești]. Primii extratereștrii, care au descoperit și explorat planeta Pământ, au format prima colonie pe actualul teritoriu al Irakului.(vezi imaginea de mai jos)]

Așa cum făcuse ASA-RRR înaintea lor, SHET-I a început să crească producția și eficiența exploatărilor miniere.
În domeniul medical, a apărut și a luat amploare producția unui medicament numit „S-MA”. La început era un medicament folosit doar de regi, dar SHET-I i-a dat amploare astfel că acest drog putea fi procurat de mai toate ființele din galaxie.
Producerea și comercializarea la scară largă a acestui produs (drog) aducea profituri uriașe Lordului Rege RRA, care a devenit cei mai bogat cap încoronat din tot sectorul al nouălea galactic.
Cu bogățiile sale imense, RRA a construit un Imperiu, o armată principală și una secundară (de rezervă, pentru eventuale vremuri de restriște).
Alianța sa cu SSA-TA i-a oferit posibilitatea de a ține sub control pe AN-U și alți cuceritori războinici.
Astfel, „Domnul Dumnezeu RRA” își asigurase pentru vecie domnia și gloria. Cel puțin așa credea și spera el.

Marele „Domn Dumnezeu RRA ” stăpânea cu o mână de fier, căile de transport și de comunicație în ASA-RRR. Creația sa, SHET-I funcționa eficient și intransigent la guvernarea ERIDU.
Cu toate acestea, el nu avea încredere deplină în SHET-I, creația sa. Se temea de o trădare.
Gruparea SHET-I (Scutul) era formată din reptile (reptiloizi; n.m.) cu sânge rece, de loc simpatizate de celelalte rase.
Pentru ele, Dumnezeul RRA era un străin. Relația lor cu acest dumnezeu rămânea doar o înțelegere de afaceri, nu una bazată pe respect și prețuire sinceră.

Destul de repede, Lordul RRA a numit în funcțiile cele mai importante ale imperiului pe cei mai credicioși slujitori ai săi: preoți, familia sa, slujitori obedienți.
Cunoscut tuturor drept „RA-KA”, „RRA, Domnul Părinte”, și-a instruit copiii în gestionarea averii Imperiului.
Cei promovați în funcțiile importante au devenit cunoscuți sub numele de „RA-KA-M”, adică „copiii lui RA”.
Pentru a asigura securitatea în sediile guvernamentale și în palat, Lord RRA a ales un grup de elită de prelați. Unii dintre aceștia îndeplineau și funcții de Administratori ai afacerilor Imperiului. Recunoscuți drept „RA-KA-PER-A-A” sau „Faraonii RA-KA”, ei serveau ca minioni fideli Domnului RRA.
În realitate, Domnul Dumnezeu RRA nu era atotputernic. Puterea sa, Imperiul său depindeau de SHET-I.

Realizând că Tronul său era vulnerabil, Lordul Dumnezeu RRA a reconsiderat posibilitatea reunirii cu Imperiul ASA-RRR, în negocierile pe care le preconiza bazându-se pe siguranța, bogăția și puterea de care dispunea.
El era conștient că avea nevoie de o altă alianță (alta decât SHET-I) pentru a se proteja.
S-a dovedit însă că măsurile de siguranță pe care le preconiza veneau prea târziu, căci, înainte de a face ceva în acest sens, la adăpostul întunericului unei singure nopți, s-a produs o lovitură de stat. 
Fără violență, fără luptă, puciul organizat de SHET-I a preluat rapid toată puterea, într-o singură noapte.
La răsăritul soarelui, SHET-I-ul preluase întreaga putere. Forțele de pază ale elitei războinicului Lord RRA erau arestate sau eliminate. Mai rămânea de capturat  „Dumnezeul RRA” însuși.
Numai că norocul era de partea Regele Soare. Urmașii și cei loiali lui au organizat și pus în aplicare un plan de urgență pentru evacuarea acestuia. Cu ajutorul acestui grup devotat, Lordul RRA a reușit să evadeze și să părăsească palatul, îndepărtându-se rapid ambarcat pe o navă spațială special fabricată în acest scop.
Plecarea lui însemna căderea Regatului RRA ..
Epoca Conducereii Siriusiene asupra ERIDU se încheia.
ERIDU, un sistem solar care suferise în atâtea războaie devastatoare și distructive, a căzut în mâinile reptilienilor SSA-TA, practic fără luptă.
Astfel, civilizația reptilienă subterană a reușit să supună Imperiile Dumnezeului Soarel RRA, al prințul EN-LIL, al Marelui rege AN-U și chiar al reginelor ARI-AN SSS-T.
În felul acesta, SSA-TA a preluat conducerea vastei piețe S-MA, în care se practica un comerț ilicit dar profitabil și au devenit Maeștrii Pasajului (culuarului) al nouălea, ai căilor stelare de călătoriei către și dinspre Stelele Centrale și Imperiul ARI-AN.
Printr-o mișcare rapidă și îndrăzneață, SSA-TA s-a transformat rapit în una dintre cele mai puternice și mai bogate imperii din sectorul al nouălea galactic.

Controlul sistemului solar nu a fost lăsat la voia întâmplării și nici programul de manipularea a minții tuturor locuitorilor (inclusiv controlul minților din Off-Spring al RRA), al preoților săi de încredere și al tuturor membrilor instanțelor RRA, care s-a relizat imediat și complet .
Ceea ce începuse Lordul RRA va încheia SSA-TA . 
S-a inițiat chiar ștergerea amintirilor și controlul mințiilor înclusiv al celor apropiați și al membrilor propriei familii propria familie și curtea sa. Astfel, de acum încolo, se putea garanta loialitatea SHIELD-ul RA și RAKA PHARAOH'S.

Ființele de tip ADAMA și-au continuat munca, numai că, de data aceasta, în folosul noilor stăpâni. Viața lor se rezuma la munca zilnică, așa cum îi coordonau Maeștri. Însă, undeva, în întunericul minții lor, „fiarelor” le apăreau și amintiri ale vieților trecute.
În acest mod, mulți dintre ei au început să gândească că „există mai mult decât ni se spune ...”. Bietele ființe aveau dreptate.

Denumirea de NAASHA este un termen care însemna „a fi puternic, a fi mare” și era reprezentat în heroglifele timpurii printr-un braț ce ținea un bici.
În epocile ulterioare, acesta era reprezentat printr-o glifă de „șopârlă” căreia niciodată nu i s-a dat o explicație corectă.
Un alt termen, PESTCH-T, care înseamnă „Primul și Cel mai Nou din cei Nouă Zei ” a fost descris în glifele timpurii printr-un topor. Ulterior, simbolul toporului s-a metamorfozat în reprezentarea unui crocodil. Nici în acest caz nu s-au găsit explicații ori motivări pertinente.

( va continua)


Un comentariu:

  1. A fost aievea sau am călătorit în timp?!Pot să jur că am citit ISTORIA ASCUNSĂ A PĂMÁNTULUI III/3 electronic.

    RăspundețiȘtergere