Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 3 noiembrie 2019

Sfârșitul jocului a început


Contrar părerii generale a celor care au fost atenți la sărbătorirea Zilei Independenței a SUA din 4 iulie, aceasta a fost cu adevărat, dar în mod subtil, sărbătorirea victoriei Alianței Pământului asupra Cabalei.

    
Cu puțin timp înainte de această zi, Trump s-a întâlnit din nou cu Kim Jong Un, conducătorul Coreei de Nord, iar Vladimir Putin a fost la Roma și s-a întâlnit cu Papa… oare întâmplător? Sloganul lui Trump pe 4 iulie a fost ,,Salut, America”, iar până acum era ,,Dumnezeu să binecuvânteze America”, sau cel din campanie ,,Să facem America măreață din nou”. Oare de ce? Tot ce s-a petrecut a avut o semnificație.

Desfășurarea de forță militară a fost făcută pentru a arăta Cabalei că Pentagonul este în spatele președintelui și-l susține, și nu va da înapoi până când aceștia nu vor fi înfrânți. De acum înainte, Alianța Pământului va avea control militar și financiar global.

Cu puţin timp în urmă a avut loc un incident în care un submarin experimental rusesc a fost lovit din spațiu cu arme cu energie dirijată, în Alaska, ca act de răzbunare a Cabalei pentru tentativele eșuate de declanșare a unui nou război mondial. Și prin acest act s-a sperat că se va declanșa un conflict între SUA și Rusia dar… n-a fost să fie. Trump și Putin cunosc deja jocurile Cabalei. Drept replică, Alianța Pământului a lovit baza subterană de unde sunt comandaţi sateliții cu arme energetice ai Cabalei, unitate aflată lângă o bază navală de suprafață (Naval Air Weapons China Lake) din California. Se pare că din această bază se comanda la nivel planetar programul chemtrails, de modificare a vremii. Mai multe amănunte aici

Acum vă explicați cele două cutremure de suprafață din California din 4 și 5 iulie, care au fost supramediatizate la CNN? De asemenea, din relatările supraviețuitorilor programelor de control mental, aceasta era o bază pentru programul MK Ultra de zeci de ani. În subteran, baza ocupă cca. 1,1mil. km pătrați, fiind mai mare decât statul Rhode Island. Această lovitură a fost dată Statului Profund înainte de începerea arestărilor.

După 4 iulie, vicepreședintele Mike Pence a anulat brusc o vizită în New Hampshire, Trump spunând presei că „a intervenit o problemă foarte importantă și totul va fi dezvăluit într-o săptămână sau două”.

Pe de altă parte, Deutsche Bank este în prag iminent de colaps, ceea ce va declanșa un efect de ricoșeu în întreaga economie globală, nu numai în cea a Uniunii Europene, pe care se bazează această construcție dictatorială, coruptă și contra națiunilor europene.

Unul dintre președinții SUA, Thomas Jefferson, declara cu sute de ani în urmă: „Dacă poporul american va permite vreodată băncilor private să controleze problemele monedei lor, mai întâi cele de inflație, apoi cele de deflație, băncile și corporațiile care vor crește în jurul lor vor priva oamenii de toată averea, până când copiii lor se vor trezi fără adăpost pe un continent pe care părinții lor l-au cucerit... Cred că instituțiile bancare sunt mai periculoase pentru libertățile noastre decât armatele permanente... Puterea emitentă ar fi necesar să fie luată de la bănci și restaurată oamenilor, cărora le aparține în mod corespunzător

Un adevăr spus cu mult timp în urmă de un președinte pentru popor. SUA va instaura standardul de aur al monedei sale, iar lumea îi va urma exemplul. Toate cele 209 state se vor alinia noului sistem financiar quantic. Trecerea la noul sistem financiar este în curs, iar colapsul Deutsche Bank va sparge buba.

Tot în 4 iulie s-au declanșat arestările în masă, începând cu miliardarul Jeffrey Epstein. Acesta a fost un satanist și pedofil notoriu care deținea o mică insulă cu o construcție specială (cu tunele, camere de tortură etc.), unde aveau acces pe lângă vedete de la Hollywood, șefi de corporații sau elite politice, de exemplu, Bill Clinton, prințul Andrew al Marii Britanii, precum și membrii ai caselor regale europene. Acolo erau ținuţi ca sclavi sexuali zeci de copii, pentru a satisface nevoile diabolice ale acestor elite. Înainte de 4 iulie, președintele Trump a intrat în sediul CIA și i-a somat să desființeze toate aceste rețele pedofile. Toate cele 100.000 de dosare în aşteptare au fost, de la acea dată, puse în executare. Pentru aceasta, Trump a angajat pe procurorul Robert Huber și 740 de anchetatori. Mai multe detalii aici

Anual, 2 milioane de copii, în toată lumea, sunt folosiți pentru sclavie sexuală. În prezent sunt patru mari surse de bani negri pe planetă: traficul de arme, de droguri, de organe umane și de copii pentru sclavie sexuală.

Iată mărturia uneia dintre fostele minore abuzate de Epstein:


    
Arestarea lui Epstein este un pas enorm pentru Alianță, în destructurarea rețelelor pedofile și mai apoi pentru arestarea celor din vârful politicii americane care erau vizitatori fideli ai insulei desfrâului. Acesta deținea înregistrări audio/video compromiţătoare cu persoane importante, pentru ca apoi să le folosească pentru șantaj. A existat o mare industrie a criminalității organizate care a servit rețelei pedofile la nivel mondial cu eficiență, amploare și permeabilitate. 

Mulți dintre actorii instrumentali din politică, poliție, industria divertismentului, școlile publice, mass-media, agențiile de adopție, organizațiile de ajutor internațional și religia organizată au fost complici în perpetuarea traficului de copii, a abuzului ritualic satanic, a sacrificiului uman și chiar a canibalismului. Industria traficului de ființe umane s-a bazat în mare măsură pe răpirea copiilor din lumea a treia (putem specifica și din Europa de Est), precum și pe reproducerea în baze subterane pentru a satisface cererea de noi victime.


yogaesoteric
30 octombrie 2019

Un comentariu:

  1. Pe Epstein l-au "sinucis" la fel ca si pe olandezul care ne "casapea" fetitele!!!Ei traiesc bine-mersi ocrotiti si sponsorizati la greu de catre jidani,iudeo-masoni,khazari si iezuiti in timp ce "goyimii" sclavi, platitori de taxe si impozite sunt prostiti la greu prin mass-media,internet,televiziuni,agentiile de stiri,aflate toate in proprietatea criminalilor jidani,iudeo-masoni,khazari si iezuiti!!!Cat despre titlul-afirmatie "Sfarsitul Jocului" trebuie sa va dati seama ca nimic nu s-a sfarsit,sunt aceiasi criminali la putere si vor doar sa "camufleze" acest lucru folosindu-se de ultimele descoperiri ale tehnologiei,medicinii,armelor psihotronice,electromagnetice,tehnologia 5G,HAARP si cate si mai cate.Toate spre "prostirea prostilor"...Si iata ca,din pacate le merge si le reuseste...

    RăspundețiȘtergere