Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 14 noiembrie 2019

Scurtă istorie a ceea ce este Familia Dragon și legătura cu Programele Spațiale Secrete

workshop de David Wilcock

Un insider de top, care se numește Woody, a lucrat cu Familia Dragon (adevărata putere secretă din Asia; vechiul sistem bancar). El ne dezvăluie cine sunt aceștia, de unde vin și legăturile lor cu Programele Spațiale Secrete.
Avem de-a face cu o cultură asiatică care a ajuns în zonă în jurul Laosului, Cambodgiei și Vietnamului, în nave spațiale, cu mult timp în urmă. În cele din urmă ei au găsit un filon gigantic de aur în Pământ; filonul se află în Laos, Cambodgia și Vietnam și se întinde şi în Australia. Această informaţie s-a păstrat foarte, foarte secretă, deoarece ar invalida valoarea aurului ca metal prețios, dacă am ști cât aur există. Acești oameni au extras atât de mult aur din pământ încât au construit statui gigantice ale lui Buddha din aur masiv. Capetele statuilor se pot deşuruba şi în interior conţin diamante și bijuterii. Toate aceste comori au fost ținute în depozite, în cea mai mare parte de familii private, dar cabala a apelat la un truc.
Cabala s-a infiltrat în Japonia. De aceea, în vechile temple shintoiste japoneze este întâlnită Steaua lui David. În Japonia a apărut shogunatul (aveau conducători războinici care conduceau societatea). De aici provine tradiţia samurailor. Această artă marțială a reprezentat puterea armată a vremii respective. Oamenii au fost educați în mânuirea cu măiestrie a armelor din acel timp.
Odată cu apariția tehnologiei moderne, acest întreg mod de viață a fost invalidat. Samuraiul a devenit învechit. Aceasta a început odată cu sosirea vaselor înarmate din Occident, care au apărut pe ţărmurile Japoniei și au început să tragă cu tunurile în clădiri, creând distrugeri masive. Japonezii s-au predat imediat. De aici a apărut termenul „diplomație cu vase înarmate”. Corăbiile dotate cu arme au devenit legea. Japonezii au fost occidentalizați; au trecut literalmente de la o societate feudală în care kimonourile, pantofii de lemn, samuraii, ceremoniile ceaiului și codul războinicului erau norma, la o societate de tip occidental, în urma a ceea ce se numește Restaurația Meiji.
Restaurația Meiji a fost, probabil, o revoluție condusă de tineri, dar ceea ce știm de fapt acum este că Rothschildzii, acești aşa-zişi Iluminaţi, folosesc tinerii ca pioni. Ei le-au spus: „Nu vă faceți griji, aveți armele în spatele vostru” și, într-o singură generație, samuraii, artele marțiale, toate aspectele cu adevărat japoneze s-au pierdut în favoarea armelor și a multor violențe. Ceea ce nu se cunoaşte în mod obişnuit este faptul că japonezii au înarmat apoi oamenii pentru a distruge averea Familiei Dragon și au încercat să confişte cât de mult a fost posibil. Deci, avem acţiuni puternice de insurgență japoneză începând din anii 1920. Apoi, în timpul Primul Război Mondial, au devenit foarte de repede o putere industrială. Scopul lor a fost să construiască o „Sferă de prosperitate mai mare în Asia de Est”; ceea ce însemna de fapt că voiau să domine întreaga planetă.
În anii ’20, soldații japonezi au invadat Coreea, China şi alte țări mici precum Laos și Cambodgia. Au torturat oamenii până la moarte; au folosit trucurile aşa-zişilor Iluminaţi, la care au fost învățați să recurgă. Aurul a capturat și au obținut o cantitate masivă de aur, care a devenit parte a Conturilor de Garanții Globale.
În cel de-al Doilea Război Mondial, naziștii și americanii au lucrat împreună permanent. În 1933, au declarat că este ilegal să se dețină aur. Au scos aurul din seifurile de siguranță ale oamenilor (aceasta era în mijlocul Marii Depresiuni). Au înlocuit acest aur în cutiile de depozit cu bani de hârtie fără valoare. Nu numai că au confiscat aurul tuturor oamenilor în America, dar au mers şi în Asia făcând la fel. În cel de-al Doilea Război Mondial, primul act pe care americanii îl făceau după ce ajungeau într-o nouă țară, era să jefuiască banca centrală, aruncând în aer ușile blindate cu dinamită; apoi încărcau aurul și plecau. Acesta este istoria secretă al celui de-al Doilea Război Mondial.
Ce faci cu toți acești bani? Construiești un Program Spațial Secret!
Conturile de Garanții Globale au creat în secret toți acești bani care erau ascunși și nedeclaraţi în registre. Ţărilor implicate li s-a spus: „Dacă ne lăsați să facem asta, atunci, deși pare să fie vorba de bani imprimați din aer, sunt de fapt susținuți de ceva real.”
Asiaticilor li s-au oferit lăzi enorme umplute cu certificate (bond-uri), în schimbul aurului lor. Obligațiunile ar fi avut o valoare nominală de un miliard de dolari.
Deci, Familia Dragon este sursa rădăcină a tuturor acestor bogății și, de fapt, ei sunt ființe extraterestre care au aterizat de pe altă planetă. Ei trăiesc 200-300 de ani și folosesc ierburi tămăduitoare pentru a-și prelungi viața. Navele lor sunt încă aici. Ei ocupă un loc central în Programul Spațial Secret. Au construit nave aici pe Pământ şi au o bază majoră în Nevada.
Insiderul Woody a fost principala persoană care a semnat pentru Occident acordul pentru noul sistem financiar.
Ce anume înseamnă aceasta? Este foarte important să înțelegem că Familia Dragon nu este guvernul chinez. Familia Dragon pare să urmărească binele nostru, iar odată cu această înțelegere survine şi dezvăluirea pe care o aşteptăm. Familia Dragon este o parte din această dezvăluire. Ei au folosit deja tehnologiile extraterestre.
Ce înseamnă trecerea la noul sistem financiar? În primul rând, nu vor mai exista războaie! Războiul devine învechit, nu mai are de ce să apară vreodată. Până acum au fost numeroase exemple de eșecuri diplomatice care au condus la război.
Unul dintre denunțătorii de anvergură din epoca Bush a fost o femeie pe nume Karen Hughes. Ea a fost trimisă în Irak pentru a-și da seama cum i-ar putea face pe irakieni să respecte sancțiunile americane, dar aceştia erau pe deplin complianţi. Karen Hughes era acolo pentru a face inspecțiile ONU cu privire la arme – erau conforme cu normele, dar apoi au venit ordine pentru a sabota întreaga operaţiune. Irakienii nu au vrut război, nu au vrut să fie invadați, nu au vrut să treacă prin „șoc și groază”, nu au vrut să fie folosite împotriva lor arme psiho-acustice ciudate folosite împotriva lor. Vă amintiți cum s-au predat toți? A fost din cauza armelor psiho-acustice – vrei să faci absolut orice pentru a opri sunetul care îşi atacă urechile dar și trupul.

Karen Hughes
Așadar, rețineți că datorită acestui nou sistem financiar, așa ni se spune, lumea va fi cu adevărat pașnică. Nu este nevoie să avem războaie; acestea sunt eșecuri diplomatice care nu este cazul să ajungă niciodată până la acest punct. De ce totuşi se ajunge la război? Pentru că este profitabil.
Aceasta este o idee importantă; avem acest uimitor complex militar-industrial şi nu vrem să-și piardă finanţarea, deoarece mulți oameni ar rămâne fără muncă.
Am construit această mașinărie extraordinară – despre aceasta este vorba în cadrul Forței Spațiale. Să ducem mai departe această inițiativă a complexului militar-industrial (nu spunem că ei sunt răi, există o mulțime de oameni buni ai Alianței acolo). Hai să devenim o societate Star Trek, să părăsim Pământul și să pornim într-o explorare spațială pașnică. Aceasta este deja posibil, s-a petrecut deja.
Problemele lumii nu sunt de nerezolvat. Iluzia iadului este că el este etern. Dar realitatea este că de fapt sunt necesare doar câteva modificări care pot fi făcute.
Extratereștrilor nu le-a plăcut să discute cu personalul militar adult, deoarece conştiinţele majorităţii oamenilor sunt impure. Ei au vrut să lucreze cu copiii, pentru că ei sunt fericiți, inocenţi, nu vor să rănească pe nimeni, sunt gata să se distreze, sunt gata să cunoască oameni noi. Pleacă și călătoresc pe nave extraterestre și învață cum să o facă (asta s-a petrecut cu Pete Peterson) și îi învață pe adulți. Deci, după cum s-a dovedit, Pete nu a fost instruit doar în Aria 51, el a fost instruit în toate aceste locații diferite de pe planetă.
Una dintre informaţiile pe care mi le-a comunicat (lui David Wilcock) a fost că în termen de șase luni, atâta timp cât Alianța va continua să deţină suficientă putere, ei ar putea lucra prin actuala administrație prezidențială. Toată lumea este atât de supărată pe Trump pentru că a făcut câteva comentarii ciudate și a luat unele decizii foarte nepopulare. Este ca în filmul „Godzilla” în care un monstru se luptă cu celălalt. Dacă unul dintre acești monștri este foarte slăbit, este ceva cu totul nou pentru noi. Priviți ce se petrece cu Qanon! Dezvăluirea este pe cale să se producă. Pe 19 septembrie, aceștia au spus de fapt: „Programele există în afara domeniului public”, ca răspuns la întrebarea „Există programe spațiale secrete?”. Pete Peterson a fost implicat în acest program, și îl mai avem şi pe Woody, care a semnat pentru noul sistem financiar.
Aceasta este foarte important, deoarece Familia Dragon intenționează să facă Dezvăluirea Totală. Când acest nou sistem financiar va fi instalat, avem un joc cu totul nou; totul se transformă aproape peste noapte. Vom trăi într-o societate în care poți călători pe Venus, pe Marte, sau pe Pluto, într-o singură zi, poate aproape instantaneu, în funcție de cât de repede pot declasifica aceste informaţii. Există deja tehnologie de teleportare instantanee.
Pete Peterson, aproape de sfârșitul vieții, îmi spunea (David) că ei (agențiile de informații) au descoperit o tehnologie nouă și mult, mult mai bună, care, în mod ironic, este cea mai veche tehnologie „prăbușită și îngropată” pe care au găsit-o vreodată. Această tehnologie, dintr-un anumit motiv, funcționează pe un principiu de fizică unic, care are nevoie de exact 27 de membri ai echipajului. Aceasta este o informație nouă. Are legătură cu proprietățile numerice ale cifrei 27 și cu proprietățile holografice ale acestui număr.
Cu acest tip de navă, puteți călători practic instantaneu oriunde în galaxie. Nu aveți nevoie de o rețea extinsă de portaluri (care presupune timpul care se face din stație în stație și este nevoie de o serie de „salturi”; o anumită parte din durata călătoriei este constituită din deplasarea către unele dintre aceste avanposturi).
Pete Peterson ne-a mai spus că există americani care s-au născut în America și care acum sunt prin toată galaxia! Fără acea (nouă) tehnologie, călătoriile spaţiale încă durează ceva timp, dar cu noile descoperiri, tehnologia se perfecționează (lucrează la ea chiar acum). Au găsit aceste artefacte vechi și sunt doar la un pas de a o pune la punct. Înainte de a muri, Pete Peterson fusese însărcinat (aceasta este una dintre informațiile pe care i le-a oferit lui David) cu proiectarea unui sistem de comunicații radio pentru aceste nave, folosind, dacă doriți, frecvențele sub-spațiale. Acestea sunt instantanee și nu se propagă pe cale electromagnetică cu viteza luminii. Ele lucrează pe unde gravitaționale care sunt de fapt instantanee.
Aceasta înseamnă că pe măsură ce ne va fi făcută dezvăluirea completă, pe măsură ce vom obține civilizația pe care dorim să o avem, vom face un salt în timp în ceea ce priveşte tehnologia folosită, şi vom avea acces chiar și la cea mai înaltă tehnologie, păstrată în cel mai mare secret, ceea ce înseamnă de asemenea, să facem un salt imens în ceea ce privește calitatea și eficiența tehnologiei și vom obține aceasta la nivelul solului! Este atât de interesant!
Dar, pentru a moșteni această cunoaştere, eu (David) cred că este necesar să trecem printr-o maturizare profundă. Nu putem rămâne atât de ignoranți. Dacă nu putem elimina rasismul pe Pământ, ce vom face când vom avea de-a face cu umanoizi acvatici?
Cum vom putea trece pe această nouă treaptă de dezvoltare a societăţii? Suntem pe pragul unei lumi noi. Suntem pe pragul acestei transformări majore și, odată ce noul sistem financiar este implementat, pe întreaga planetă poate fi menţinută pacea, iar aceasta este o cerință absolută înainte de a fi primiți în familia galactică.
Am urmărit fundamentul acestui nou sistem financiar și este foarte important să știm că până când Orientul și Vestul au ratificat tratatul și au ajuns la o înțelegere reciprocă, eram blocați. Printr-un volum imens de muncă asiduă și o uluitoare diplomație, acel tratat a fost semnat.
Woody, insiderul nostru, a semnat acest tratat. Practic aceasta înseamnă condamnarea la moarte a Cabalei. Woody, zdrobind Cabala, a murit la o zi și jumătate după ce a semnat. A fost găsit cu fața în jos în apartamentul său. Dar tratatul fusese semnat deja, acordul fusese deja făcut. Cabaliştii sunt oameni răniți; au făcut acest gest ca un atac de răzbunare. În aceeași zi, Pete Peterson a murit în mod misterios. Poate fi vorba de o coincidență? Deloc, pentru că deja se știe că moartea sa a fost provocată de o injecție „accidentală”. Nu știm dacă a fost o bulă de aer sau i-au dat medicamente greșite…
Deci au loc evenimente importante şi nimic nu mai poate opri ca acestea să se petreacă, iar lumea în care trăim să se transforme radical. Așadar, scepticii de serviciu să îşi revizuiască atitudinea și modul de gândire căci altfel în curând vor fi dezamăgiți… Evenimente benefice vor avea loc curând.
yogaesoteric
9 noiembrie 2019

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu