Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 14 noiembrie 2019

Există cumva o „poartă stelară” la Polul Nord care conectează instantaneu Pământul de Lună?

Mihai Stefan , dministrator8 noiembrie la 12:31
https://www.facebook.com/groups/gicondo/?fref=nf cumva o „poartă stelară” la Polul Nord care conectează instantaneu Pământul de Lună?

De pe blogul psychicfocus.blogspot.ro, o femeie care pretinde că are puteri paranormale şi că posedă „vederea la distanţă”, ne dezvăluie nişte lucruri extraordinare.

ATENŢIE! Înainte de a lua în râs aceste lucruri, vreau să vă readuc aminte că însăşi CIA (agenţia de spionaj a Statelor Unite) a dat publicităţii nu demult o serie de fişiere (până atunci secrete) prin care s-a demonstrat faptul că cei din serviciile secrete americane acordau o seriozitate foarte mare „fenomenelor paranormale”, printre care fenomenului de vedere la distanţă. De fapt, CIA a avut mai multe programe secrete pe această temă, dintre care amintesc SCANATE (1972) şi GRILLFLAME (1977).

Un alt proiect a fost „STARGATE”, prin care CIA a angajat un parapsiholog pentru a „vedea la distanţă” pe planeta Jupiter.

Acum, revenind la interviul cu femeia cu puteri paranormale de pe blogul psychicfocus.blogspot.ro, şi care a apărut pe 4 februarie 2013, aceasta vorbeşte despre un „stargate” („poartă stelară”) care ar exista în Munţii Pirin din Bulgaria. Acest “stargate” sau “poartă stelară” reprezintă o noţiune teoretică în fizică prin care se pot realiza legături instantanee cu diverse colţuri ale sistemului nostru solar, ale galaxiei noastre şi ale Universului.

La un moment dat, femeia este întrebată dacă mai vede şi alte porţi stelare pe Terra, şi ea răspunde „Da”, cea de la Polul Nord, care face instantaneu face legătura între Pământ şi Lună. Citez din interviu:

Întrebare: Există şi alte locaţii unde se află porţi stelare? Şi dacă da, unde? 

Răspuns: Pe glob, văd una la Polul Nord. 

Întrebare: Există către Lună sau Marte? 

Răspuns: Nu văd niciuna pe Marte, dar văd una la Polul Nord care se conectează cu un loc de pe Lună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu