Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 19 noiembrie 2019

Dezvăluire cosmică – Din interiorul Programului Spaţial Secret – interviu David Wilcock cu Emery Smith – Răpiri ET înscenate (I)

Vă oferim în cele ce urmează transcriptul unui alt episod interesant din seria Dezvăluiri Cosmice, avându-l ca gazdă pe David Wilcock și ca invitat pe Emery Smith.



Emery ne oferă o nouă perspectivă asupra a ceea ce se petrece cu adevărat în timpul anumitor răpiri extraterestre. Vorbind din experiența sa vastă, el ne informează că, datorită activității sale conexe, Programului Spaţial Secret, a obținut informații despre alte proiecte clandestine, printre care se numără şi un program de sechestrări pentru intimidare.

Emery Smith spune că anumiți membri ai programelor militare de tip Black Ops (Operaţiuni Negre) comit acte ce trezesc frica în rândul populației și astfel îşi mențin controlul. 

Ca o consecință, oamenii ajung să fie victimele unui control mental la scară largă, în care persistă frica și confuzia. Iar aceasta se face prin manipularea mijloacelor de informare în masă și prin răpirile orchestrate de grupuri mixte de militari și extratereștri malefici.
David Wilcock: Transformări extraordinare pentru planetă și oameni sunt deja în curs de desfășurare, o alianță de civilizații avansate a venit în sistemul nostru solar pentru a servi ca ghizi în transformarea noastră colectivă. 

Pentru a ajuta la facilitatea transformărilor care vin, aceste ființe au numit un purtător de cuvânt pentru a spune cine sunt ei și de ce au venit aici.
În episodul nostru anterior, am început să vorbim despre programele genetice care au fost făcute, incluzând ideea celulelor sintetice, a biologiei sintetice ... și tu ai menționat ceva ce eu cred că probabil a fost dificil pentru foarte mulți oameni să înțeleagă cu adevărat, şi anume faptul că un număr foarte mare de clone ar putea fi fabricate prin diverse tehnici. Care este scopul producerii unui număr atât de mare de clone? De ce sunt ei așa de implicați în fabricarea de forme de viață?
Emery Smith: Ei bine, eu cred că ei au propria lor agendă și fiecare organizație are agenda ei proprie, dar, bineînțeles, există una care le subordonează pe toate; este necesar să înțelegeți că aceasta se divide în multe tipuri diferite de structuri, programe și organizații și cine știe unde se ajunge de acolo? Opinia mea este că ei fabrică aceste clone ca să falsifice sau să însceneze o invazie, sau poate folosesc aceste ființe pentru a servi într-un război de vreun fel, sau poate chiar le folosesc pentru a masca răpirile.
D.W.: Răpirile sunt ceva ce a debutat cu Betty & Barney Hill la începuturile anilor ʼ60 și, de atunci, avem acești așa-numiţi cenușii (sau „micii cenuşii”), care aparent fac asta. Sunt curios de ce crezi tu că nu au existat răpiri făcute de cenușii înainte de Betty & Barney Hill și ce-ar fi putut fi ceea ce ei au văzut?



E.S: Este una dintre acele întrebări controversate pe care o primesc tot timpul; am un răspuns grozav pentru ea: acești oameni chiar au fost răpiți. Chiar s-a petrecut și de aceea ei au trecut testul adevărului. Noi am intervievat o mulțime dintre acești oameni... 

Este adevărat, adică ei chiar au avut această experiență în mintea lor... sau fizic. Eu cred că nu au fost reale, din punct de vedere al ființelor, al navelor și al celor petrecute. Există multe nave fals extraterestre și o programe care se derulează pe toată planeta, deoarece ei vor ca toate mărturiile să coincidă. 
Atunci când, de ex., intervievăm o persoană răpită din New Hampshire, constatăm că ea are fix aceeași poveste ca o persoană răpită din Namibia sau una din Japonia. Aceasta, deoarece cei care „le pun în scenăˮ, le fac astfel încât să semene. 
Deși există multe tipuri diferite de episoade a ceea ce ei vor ca acea persoană să vadă, sau să-și amintească, ei recurg la înscenarea de prăbușiri de nave, folosind forme de viață clonate programate. 
Mai întâi persoanele sunt lăsate inconștiente iar apoi trezite într-o cameră unde aşa-zişi chirurgi care îi înțeapă, îi lovesc, folosesc tipuri speciale de gaz.etc..
D.W.: Stai așa, tu spui că OZN-urile sunt false?
E.S.: Da, da... sunt false.
D.W.: Dar există vreo navă în aceste răpiri? Tu spui că există nave?
E.S.: Există nave, da, nave reale, construite de noi prin inginerie inversă (pornind de la resturile de nave extraterestre prăbuşite). Dar nu sunt navele ET.
D.W.: Deci nu sunt holograme, sunt reale ?
E.S.: Corect, pot folosi totuși și nave hologramă. Acestă metodă e fost folosită în diferite înscenări. Se proiectează o hologramă, apoi se împrăștie în zonă niște gaz halucinogen, se crează iminența ca oamenii să-şi lovească mașina într-un accident de circulație, cei implicați își pierd conștiența, iar când se trezesc costată că se află în vreo incintă. Totul este neclar, ca într-o ceață, ei se simt mahmuri. Îşi amintesc doar că în timp ce se îndreptau spre casă, s-a produs un accident...
D.W.: Înainte să mergem mai departe, vreau să-ți pun o întrebare, la care eu știu răspunsul, dar vreau ca tu să răspunzi în faţa camerei. Cunoști despre „Dezvăluirea Cosmică”, ești familiarizat cu toate cele spuse de Corey?
E.S.: Nu, nu am urmărit-o, scuze.
D.W.: De ce?
E.S.: Nu-mi place să fiu influențat de nicio altă sursă de informații exterioară, care vin de la o altă persoană, în caz că într-o zi va fi nevoie să ies în față. Este interesant când îmi spui uneori: „Hei, Emery, am un informator care mi-a dezvăluit aproape aceleași aspecteˮ. Eu știu că nu sunt singurul. Există sute de mii de Emery, care pur și simplu sunt împietriți de frică să iasă în față. Eu sper că această serie de dezvăluiri va scoate mult mai mulți oameni în față, că ei se vor simţi un pic mai în siguranță, deoarece asta chiar te protejează, vă pot asigura eu.
D.W.: De ce crezi că sunt realizate aceste răpiri? Cumva ne-am învârtit în jurul răspunsului, dar nu am simțit că am dat un răspuns. Este ceva ce ar necesita resurse uluitoare, vorbim despre nave, despre ființe clonate. 

Tu spui că astfel de răpiri s-ar putea petrece în Namibia, în America, în Japonia... de ce au loc toate astea?
E.S.: Pentru a instaura frica în lume. Știți, se consideră că e necesar ca frica să fie instaurată pentru a putea controla și a institui o anumită ordine, pentru a deţine controlul și ordinea impusă unei civilizații. 

Ce cale mai bună de a face aceasta decât de aduce la TV oameni care să spună că au fost răpiţi de extratereştri şi au avut o experienţă cumplită?! Lumea va avea compasiune pentru ei, deoarece crede sincer în ceea ce aceștia le spun… Dar, de fapt, nu s-a petrecut așa cum cred ei. 
Hollywoodul lansează un film cu ET aproape în fiecare lună, și acestea ajung peste tot, până în Filipine; tot mapamondul este împietrit de frica acestor creaturi gigant care vin peste ei.
D.W.: Îți amintești când vorbeam cu acel tip iar tu i-ai spus despre micuța ființă din Atacama? Prima întrebare pe care ne-a pus-o a fost: „Ar trebui să-mi fie frică?”.
E.S.: Corect.
D.W.: De ce crezi tu că a întrebat asta... și chiar de mai multe ori, pe aceeași temă? „Ar trebui să mă tem de chestia asta?”, „Dacă noi îi vom împușca... se vor întoarce ei cu armele lor să ne omoare?”?
E.S.: Da, da... era ca și cum ei ar cunoaște ce riscă. Pământul este ceea ce eu numesc „Lumea Disney a Universuluiˮ, ... este un loc foarte dinamic și frumos. Știi, ai râde, „hai să vedem câteva maimuțe fără păr”, își vor fi spus ei, corect?

În înțelegerea mea, o comunitate diversă de specii biologice vii, investigheză universul ca să-l descopere, nu să facă ceva malefic. Aceasta era doar o ieșire din toate celelalte evenimente nefaste care s-au petrecut acum milioane de ani cu diverse civilizații.
Eu spun doar că în această perioadă și eră, poate în ultimele mii de ani, aici era un loc cu adevărat frumos în care să vii, și să-l arăți copiilor tăi – la asta se reduce acum, după Roswell și un pic înainte de asta, cu germanii.

Când au realizat că existau aceste alte entități, unii au format alianțe, alții nu.
Următorul aspect, pe care-l știi, este legat de gaz, cărbune și petrol, adică de combustibili.

Guvernul s-a implicat și nu a vrut ca genul acesta de dezvăluiri să aibă loc, deoarece, dacă ai dovedi că au ajuns ET aici, te-ai întreba cum, prin ce mijloace, ce fel de combustibil ?!...că doar ei, cu siguranță, nu foloseau gaz, cărbune sau petrol.



Se dorește a se induce ideea că ei se vor întoarce deoarece noi le-am ucis familia, le-am doborât nava etc.
Însă eu susțin că ei o o conștiință superioară comparativ cu noi, căci sunt cu câteva milioane de ani mai evoluaţi, că au fost cândva ca noi, ne privesc cu înţelegere deoarece au trecut de mult prin această etapă barbară, medievală în care ne tăiem capetele unii altora.
Ştiți, de aceea nu ne-am mai întors pe Lună și nu ne-am mai aventurat în spațiu cu programul spațial normal al NASA: până nu vom învăța cum să ne comportăm unii cu alții și să ne iubim unii pe ceilalți, să ne acceptăm unii pe ceilalți, să nu mai avem această mentalitate: „ești dușmanul meu pentru că nu crezi ce cred euˮ, sau pentru că ești de culoare, rasă ori gen diferit.
Este ridicolul care nu se regăsește în conștiința mai înaltă a ET benefici, de dincolo de acest univers.
Ei ne dau timp să ne corectăm singuri, să lucrăm pe cont propriu, ei vor să vadă asta petrecându-se... sunt cu adevărat interesați de asta. 

De asta, cred eu că sunt ei aici. 
Îl avem pe Whitley Strieber, tipul faimos care a scris cartea Comuniune, care cumva a modificat povestea răpirilor ET, în anii 1980.
D.W.: L-am menţionat pe Whitney Strieber în prezentarea de la Consciouss Life Expo în februarie 2017, iar unul dintre aspectele pe care le-am considerat a fi fascinante, este că el a spus că în multe dintre amintiri despre răpirile lui nu vedea doar micii cenușii, ci vedea și oameni obișnuiți, în uniforme militare negre, care erau acolo în același timp. 

Ce crezi că se petrecea acolo?
E.S: Probabil, era într-o bază, sau aşa-ceva, și poate că echipa Black Ops (Operațiuni Negre) era acolo, iar când i-a mai revenit un pic memoria, a prins o licărire a acesteia. 
Noi oferim pacienților medicație în fiecare zi. În fiecare zi, în lume se fac mii și milioane de operații iar pacienților li se administrează de ex., Versed (Midazolam), pentru a deveni inconștienți, în timpul operației, ca să nu-și amintească; și asta nu este rău. Unii însă își amintesc, și asta nu e bine.
D.W.: Asta s-a petrecut... Poți să cauți pe Google, există situaţii în care oamenii s-au trezit în timpul procedurii și și-au amintit totul. Nu se puteau mișca deoarece erau anesteziaţi. Da, este o situație înspăimântătoare. Persoana a avut o mică reamintire, deoarece medicamentele sau gazul anestezic inhalat nu au funcționat total asupra lui. 
 Deci acest program de răpiri este desfăşurat pentru a insufla frică în mase. Avea sens când Whitney a spus că e posibil să fi fost răpit de armată. 
Crezi că există cenușii reali, adică ET, care execută răpiri reale? Sau crezi că este doar un vast program guvernamental făcut cu un anumit scop?
E.S.: Eu cred că actualmente este un program terestru. Este posibil să fi existat răpiri reale cu mult mult timp în urmă, din cauza anumitor țări care au făcut greșeli grave, ciudate pentru a obținel informației de la ET, poate... pentru ADN. 
Dar mie mi-e greu să cred, în acest moment, după ceea ce am aflat, în cadrul programelor la care am participat, ceea ce ei pot face oricum. Adică ei nu au nevoie de nimic. Dar sunt mult mai multe de spus legat de aceste poveşti cu alte ființe. Deci eu cred că este ceva ce aparține complet armatei sau vreunei facțiuni sau organizații care funcționează mai presus de armată și care face asta.
D.W.: Îmi amintesc cel puțin 3 sau 4 situații în care dr. Steven Greer a vorbit pe scenă, unde erai și tu ca gardian de siguranţă pentru el, complet echipat, iar în unele dintre acele discursuri el a menționat că și secretarul general a fost răpit. Acesta reprezintă cel mai înalt nivel al politicii pe Pământ, așa că... ce s-ar putea petrece? De ce toată această înscenare ar ţinti tocmai către vârf, către capii aleși ai statului, către oamenii aflaţi în cele mai înalte funcții din lume?
E.S.: Ei vor să insufle frica în alți oameni care sunt în poziții mai înalte.
D.W.: Poți confirma că acea răpire chiar s-a petrecut?
E.S.: Aceasta este o informație la mâna a doua, venită din partea a doi tipi de la vârf din DC, care de asemenea lucrau cu dr. Greer în cadrul proiectului Dezvăluirea și care au văzut o mulțime de documente oficiale pe care el le-a împărtășit cu mine.
D.W.: Se execută  implanturi în mintea oamenilor când au loc aceste răpiri pentru ca , ulterior ei să poată fi manipulați?
E.S.: E suficienți să privești la televizor sau să folosești Iphone sau să asculți radioul. 
D.W.: Deci, după estimarea ta, există programe subliminale ?
E.S.: 100%,... cu siguranță se petrece.
D.W.: Ai o cunoaștere la mâna a doua legat de aceste aspecte sau ai văzut informări?
E.S.: Nu, am văzut... Am făcut parte dintr-un proiect, odată în Los Alamos. Nu era deținut de Los Alamos, ci era asociat cu o corporație de acolo care se ocupa de controlul frecvenței, controlul conştiinţei și controlul frecvenței celulare pentru a te face mânios sau trist, sau pentru a te manipula într-un fel. Asta se petrecea.
D.W.: Întorcându-ne la Betty și Barney Hill, pe măsură ce am investigat mai adânc, a ieșit la iveală că el mărturisise destul de devreme că de fapt credea că era vorba de o răpire militară și dădea detalii foarte specifice. Pe măsură ce a trecut timpul, au început să apară tot mai multe aspecte ET, dar impresia inițială a fost că nu era vorba de ET. Mă întreb de ce...
E.S.: Știți, înscenarea e foarte realist făcută... Ei au aceste vehicule reproduse după navele ET (ARV – Alien Reproduction Vehicle),și deja am obținut anti-gravitația cu ele.
D.W.: Deci nu mi-ar fi greu să zbor cu unul dintre aceste dispozitive pe deasupra casei tale și să sar într-un costum ET de Hollywood, foarte scump, și să încerc să te conving să faci ce spun eu, în special când am aceste dispozitive bazate pe frecvențe care radiază către tine, şi care în esență te paralizează sau te amorțesc pentru o anumită perioadă, în timp ce îţi fac o injecţie pentru a te adormi.

(va urma)

yogaesoteric
18 noiembrie 2019


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu