Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 23 noiembrie 2019

Clonarea umană, mit sau realitate? Există în cadrul Proiectelor Negre? Se pare că DA (I)


Acest subiect fiind foarte ocultat și datorită faptului că puține informații ies la suprafață în momentul prezent, foarte mulți din marea masă nu-i oferă niciun fel de crezare, doar poate dacă văd la TV, și asta nu se va petrece deocamdată. Dar cu toate acestea tehnologia genetică există, este des utilizată în prezent, fiind o tehnologie ,,dăruită” elitei de către anumite rase extraterestre cu interese pe această planetă. Din informațiile care există, foarte mulți lideri sunt clone, programate să execute anumite programe care le-au fost setate chiar de la crearea lor.
Deci, chiar dacă anumiți lideri mor sau sunt uciși, clonele lor deja pregătite le iau locul fără probleme, pentru ca omenirea să creadă în continuare în mascarada orchestrată pentru cei mulți și inconștienți. Se zvonește că în prezent clone sunt: Hillary și Bill Clinton, Obama, regina Marii Britanii, președintele Putin, George Soros, George Bush Sr. etc., deci oameni ai cabalei (în afară de Putin) și unii artiști celebri, de exemplu Paul McCartney, care a murit într-un accident de mașină, acest eveniment tragic fiind consemnat pe prima pagină a ziarelor vremii (în anii ’60) și care apoi reapare public.
Se știe deja, din cercetările unor istorici și ezoteriști, că însuși noi, oamenii, suntem rezultatul unui mix genetic din materialul genetic al mai multor civilizații extraterestre precum: pleiadieni, siriusieni, lirani, reptilieni etc. Noi ca civilizație suntem ca o pepinieră a galaxiei, de aceea avem atâta importanță pentru ei și există o asemenea bătălie teribilă pentru această planetă. Este necesar să înțelegem că noi, ca ființe umane, suntem un experiment și, deloc întâmplător, un experiment reușit, din multe puncte de vedere.
Clonarea animalelor a fost realizată de cercetători chinezi și de alții utilizând probe de celule recuperate de la animalul părinte decedat
Este un proces lent și costisitor, care durează mai multe luni. În prezent oamenii bogați care doresc să cloneze un animal preferat, iubit, au fost singurii care și-au putut permite aceasta. Clonarea unui animal de companie preferat a produs rezultate mixte, multe clone nu trăiesc atâta timp ca cele animalele normale, iar unele dintre ele au avut probleme ciudate de sănătate. Numeroase laboratoare din întreaga lume oferă servicii de clonare publicitare și apar cu tratamente noi pentru tulburări genetice; apoi acestea sunt rapid dezvoltate în întreaga lume, folosind tehnologia de inginerie genetică de ultimă oră. Clonarea a fost şi este încă extrem de costisitoare; iar cei care și-au clonat animalele preferate, care au murit până la urmă, au plătit o mică avere pentru clonă.
Cu tehnologiile de inginerie genetică care apar public în ultimii ani, clonarea este de așteptat să devină mai ieftină și mai eficientă
Prima clonare a animalelor a utilizat tehnologia SCNT (Somatic Cell Nuclear Transfer), dar unele dintre clone au dezvoltat probleme neobișnuite de limitare a vieții, cum ar fi oița Dolly, care a fost una dintre primele clone publice. Acest animal a murit datorită unei boli pulmonare neașteptate. O nouă tehnologie de editare a genei a fost dezvoltată, aceasta permițând eliminarea genelor care cauzează tulburări și înlocuirea lor cu unele mai sănătoase. Aceasta este CRISPR (Clustered Regularly Interspaced Short Palindromic Repeats), tehnologie de editare a genelor, care este atât de avansată încât permite înlocuirea genelor individual.
Mai există noua tehnologie cu celule stem SHEEF care creează „Entități umane sintetice cu caracteristici asemănătoare embrionilor”. Această tehnologie ar putea duce cu ușurință la creșterea propriilor organe și înlocuirea lor cu unele identice, în interiorul sau în afara propriului trup. Clonarea LASSO (oligonucleotid cu o singură catenă) poate clona acum mii de celule dintr-o dată; si celulele stem umane pot fi ,,convinse” să crească în ouă și spermă. Se presupune că LASSO va accelera semnificativ procesul de clonare.
Utilizarea de embrioni umani fertilizați pentru realizarea diferitelor părți ale trupului
Marea victorie făcută în direcția clonării, odată ajunsă publică, a determinat ca mulți politicieni din întreaga lume să adopte legi și să limiteze utilizarea ,,ouălelor umane” care sunt fertilizate pentru experimentele embrionare genetice. Însă această decizie a condus la înfiinţarea de laboratoare secrete și de asemenea au apărut diverse programe clasificate în cadrul sistemului contractorilor guvernamentali din apărare (proiectele negre). Unii embrioni umani au fost fertilizați în utere sintetice alcătuite din săculețe de plastic, alimentate de diferite fluide dătătoare de viață.
Unele dintre aceste experimente secrete au fost, fără îndoială, folosite în rău, gen Frankenstein. Întregul subiect al celulelor stem din celulele embrionare este un subiect politic fierbinte, dar care a fost rezolvat de un medic veterinar.
Care sunt problemele etice legate de clonare?
Clonarea genelor este o tehnică atent reglementată, care este în mare măsură acceptată astăzi și utilizată în mod obișnuit în multe laboratoare din întreaga lume. Cu toate acestea, clonarea reproductivă și terapeutică ridică probleme etice importante, în special în ceea ce privește utilizarea potențială a acestor tehnici la om. Clonarea reproductivă ar prezenta potențialul de a crea un om care este genetic identic cu o altă persoană care a existat anterior sau care încă mai există. Acest aspect poate intra în conflict cu valorile religioase și sociale de lungă durată cu privire la demnitatea umană, eventual încălcând principiile libertății, identității și autonomiei individuale. Unii văd clonarea umană ca fiind o modalitate de a evita răspândirea unei gene dăunătoare care se transmite în familie, fără a fi nevoie să fie supusă unui screening – proces de supraveghere embrionară. Clonarea terapeutică oferă în același timp posibilitatea de a trata persoanele care suferă de boli sau răni, care ar necesita distrugerea embrionilor umani în tubul de testare. Oponenții susțin că utilizarea acestei tehnici pentru a colecta celule stem embrionare este greșită, indiferent dacă este folosită pentru beneficiul bolnavilor sau răniților.
Celulele stem pentru tratamente specifice
Evitând controversa celulelor ou, un medic veterinar a dezvoltat un mijloc de a crea celule embrionare dintr-o cantitate mică de grăsime din stomacul unui câine. Atunci când aceste celule embrionare sunt activate și injectate într-un șold displazic, celulele servesc la regenerarea țintei, nu perfect, dar suficient pentru a preveni dizabilitatea animalului. Ar funcționa această metodă la refacerea organelor interne bolnave? Până în prezent, această tehnică nu a fost utilizată pe oameni – cel puțin în interiorul Statelor Unite în mod legal, din câte știm. Tratamentul este prohibitiv și scump. Dar, în mai multe practici medicale universitare s-au injectat celule stem în țesuturi cardiace deteriorate, cu câteva rezultate bune, cum ar fi o creștere a mușchiului inimii și înlocuirea celui vechi.
Organe hibride om-animal
Cercetările se desfășoară în numeroase laboratoare din America pentru a hibridiza oamenii cu porci. Există numeroase laboratoare, legate de mari grupuri medicale din întreaga lume și din interiorul Americii, care utilizează celulele pacientului pentru a hibridiza porci, maimuțe și alte organisme pentru a cerceta potențialul de a folosi organele animalului pentru transplant. Dar recent, a fost descoperit un sistem receptor asociat, care pare să controleze dacă un organ transplantat va fi respins sau nu. Molecula SIRP-alfa se încadrează în CD-47, iar dacă există o compatibilitate, transplantul nu va fi respins.
Dacă există o incompatibilitate între molecula SIRP-alfa și receptorul CD-47, chiar și cu medicamente anti-respingere cu succes folosite de mai mulți ani, de obicei organul va fi respins în cele din urmă. Cercetătorii medicali sunt plini de speranță că vor fi capabili să implice genele receptorului de organe SIRP-alfa proprii în organul transplantat, pentru a preveni respingerea și nevoia de medicamente scumpe anti-respingere cum ar fi Cyclosporina.
Clonarea umană în Baze Militare Subterane (DUMB/s)
Este clonarea rapidă umană (CRU) făcută acum în baze militare subterane (DUMB)? Odată cu dezvoltarea rapidă a tehnologiei de inginerie genetică în lumea medicală a consumatorilor, se așteaptă ca clonarea umană să fie în curând posibilă, dacă statul și autoritățile federale existente o permit (în SUA). Până în prezent, s-au adoptat legi care să o împiedice; iar societățile medicale au stabilit standarde etice care le limitează.
Cei care au studiat DUMB/s, Programul Spațial Secret, și care sunt bine pregătiți în secretul masiv al contractorilor din apărare, realizează că aceste subiecte sunt protejate de așa-numita „securitate națională” legiferată drastic.
Ei înțeleg, de asemenea, că un Guvern Secret din Umbră a îngropat această cercetare extrem de clasificată, care este cu cel puțin 20-50 de ani înaintea tehnologiei disponibile pentru consumatori.
Au existat programe externe Deep Black și Beyond-Black Alien ET / pentru hibridizare și clonare rapidă în bazele subterane?
Au existat zvonuri bine întemeiate de recuperare a navelor anti-gravitație extraterestre. Numeroși martori respectați și mulți care au lucrat în posturi secrete, au raportat aceasta public. Orice persoană rezonabilă care examinează toate mărturiile disponibile și dovezile prezentate de Steven Greer, în cadrul Proiectului Disclosure (Dezvăluirea), precum și confesiunile de pe patul morții, disponibile chiar pe canalul Youtube, ale unor foști angajați în aceste proiecte și experimente din bazele subterane, atestă că aceste programe au existat și există încă.
Puteți înțelege, de asemenea, că aceste programe au fost implicate în activități criminale profund anti-umane, care pot fi considerate crime împotriva umanității, în cel mai rău mod imaginabil. Puteți accepta, de asemenea, realitatea că s-au recuperat nave extraterestre avariate bazate pe anti-gravitație, extratereștrii de la bord au fost salvați și trăiesc în custodia SUA, iar unii dintre ei lucrează în programe comune cu „ai noștri” prin tratate secrete în cadrul Programului Spațial Secret.
Luați de exemplu geologul și inginerul în tuneluri, Phil Schneider, care a ieșit public și a expus programul din baza Dulce, acesta fiind apoi ucis de Men in Black (MIB sau CIA). Schneider a fost complet verificat de ofițeri de informații cu experiență, iar povestea lui este solidă, susținută de probe fizice pe care le-a expus, inclusiv fotografii sau filmulețe.
Mai multe detalii aici.
Și au existat și alții care, în ciuda tuturor dificultăților, au făcut publice fotografii autentice din baza Dulce, dintr-un laborator de clonare rapidă. Știm că se face clonarea în utere artificiale și transparente, umplute cu o lumină purpurie, și știm că organismele cultivate au o formă umană și cresc rapid la dimensiunea și dezvoltarea adultului (în câteva luni). Ceea ce nu este cunoscut este dacă acestea sunt doar genom uman, sunt hibrizi ET - umani sau dacă sunt extratereștri care au aparenţă umană, cum ar fi cei descriși de cei din slujba contractorilor din apărare din cadrul Programelor Negre.
Există clonarea marionetelor din Guvernul Mondial?
La un moment dat, a existat un zvon care a provenit de la cineva care a lucrat în cadrul unui program de clonare Deep-Black, cum că există un plan pentru a crește înlocuirea prin clone a liderilor de top din companii, politicieni de vârf și diverși artiști. Aceste clone ar apărea, adică vor putea merge și vorbi aproape identic cu subiectul și ar fi folosite pentru a-l înlocui, folosind procese sofisticate de tranziție pentru a ascunde acest lucru.
E posibil ca programul să fie deja activ, însă deconspirarea este ușor de realizat deoarece gesturile clonei pot afișa în mod imprevizibil ciudățenii stilistice în vorbirea și comportamentul lor, din cauza unor probleme neurologice. Acestea se pot petrece în ciuda faptului că ele clonele au fost condiționate comportamental, folosind metode avansate de antrenare psihotronică și implanturi neuronale.
Insiderii au afirmat că au fost deja făcute câteva „înlocuiri” în pozițiile de top ale guvernului, corporațiilor și industriei de divertisment, inclusiv printre unele vedete și „lideri PR” din presă.

(va urma)

yogaesoteric
19 noiembrie 2019

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu