Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 16 noiembrie 2019

666 este deja în sistem

Prin sistem se înţelege angrenajul creat de: documente cu cip – eGuvernare – internetul obiectelor – card bancar – dispariţia banilor cash.
Acest sistem nu le este de niciun folos păpușarilor, dacă nu funcționează perfect fiecare componentă a sa și nici dacă acestea nu sunt strâns legate între ele. Căci, de exemplu, n-au ce face cu cipul din documente fără internet. Sau se alege praful de toată șandramaua lor dacă încă mai există cash pe piață.
De 666 dăm deja în sigle, reclame, muzică etc. Ca să se obișnuiască „gloata” cu el și să spună că e „coolˮ. De el dăm și în calculatoare, pe internet sau la cumpărături. Adică îl întâlnim tot mai des în componentele sistemului. Evident, nici acolo este pus întâmplător. Iată câteva întrebări pertinente:
- Ce înseamnă „LUCIFER cipher”?
- De ce s-a ales www (666)?
- De ce există 666 în codurile de bare?
- De ce iniţiatorii acestor tehnologii sunt sau au fost evrei?
Prima întrebare, mai exact la ce foloseşte LUCIFER cipher, este pentru specialişti sau cei ce se pricep în IT. Din articole de pe internet aflăm că Horst Feistel, creatorul acestui cod, s-a născut în Germania, de unde a plecat în SUA în 1934. A lucrat la IBM, unde cercetările sale au dus la dezvoltarea Lucifer şi a Data Encryption Standard. De numele său se leagă şi teoria block ciphers. La căutarea pe internet a Lucifer (cipher) aflăm că Lucifer a fost denumirea câtorva dintre primele block ciphers dezvoltate de Horst Feistel, fiind precursorul Data Encryption Standard şi folosit în electronic banking.
Horst Feistel şi Herman Hollerith, cei care a pus bazele IBM, provin din familii din Germania. Despre IBM şi preşedintele său mason Thomas J. Watson găsiţi detalii importante în articolul: „IBM împlineşte 100 de ani. Companie cu rol decisiv în eGuvernare, cipuri, internetul obiectelor. Ce nu prea aflăm în mass-media despre ei?ˮ 
Mai ştim că 666 există în codurile de bare EAN-13 si UPC. Dar şi că inventatorul codului de bare 666 este evreul George Joseph Laurer, de la IBM…
Să ne mai amintim şi de faptul că bazele CERN au fost puse de o parte dintre evreii care au creat bomba atomică. (Vezi articolul „Bomba atomică, o afacere a elitei evreieşti?ˮ)
Iar la CERN a fost creat www (World Wide Web). Reamintim că www înseamnă 666, în ebraică. Cum interpretăm? Care este legătura cu documentele cu cip, e-Guvernarea, internetul obiectelor?
Sfântul Paisie Aghioritul explică de ce evreii folosesc numărul 666 pentru semnul fiarei şi nu-l înlocuiesc cu un alt număr – o fac pe față, ba îl mai și promovează:
 „Cu 2000 de ani în urmă s-a scris în Apocalipsă că oamenii vor fi pecetluiţi cu numărul 666. «Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase» (Apoc. 13:18). Pentru evrei numărul 666 este simbolul economiei. Evreii, precum se arată în Vechiul Testament, au pus un impozit concret neamurilor pe care le-au supus în diferite războaie. Impozitul anual era de 666 talanţi de aur (3 Regi 10:14 şi 2 Par. 9:13). Acum, ca să supună toată lumea, pun iarăşi acest număr de impozit, care se leagă de trecutul lor slăvit. De aceea, nu vor să-l înlocuiască cu alt număr. Adică 666 este simbolul lui Mamona. L-au luat de la greutatea aurului – nu ştiau aceasta ce o spune Sfântul Ioan în Apocalipsă – dar nu încetează să fie Mamona. Evanghelia spune: «sau Hristos sau Mamona». «Nu puteţi sluji lui Dumnezeu şi lui Mamona» (Mt.6:24).ˮ (Sf. Paisie Aghioritul).
Iată şi ce spunea Arhimandritul Sarántis Sarántos în urmă cu câţiva ani:
„Cipul de tip R.F.I.D. este un cip care poate fi reprogramat. Oricând doreşte, guvernul poate da ordin ofiţerilor Direcţiei Naţionale de Securitate care sunt utilizatorii şi totodată cei care supraveghează datele noastre personale – atât cât este posibil aceasta – să adauge sau să elimine numărul 666 din sistem, pentru a-i induce în eroare pe credincioşi. Suntem siguri că statul elen ţine neapărat să introducă numărul 666 în noile acte de identitate, eventual în formă criptată. Există multe profeţii în trecut potrivit cărora numărul 666 (numărul fiarei din Apocalipsă) se va regăsi în actele de identitate electronice sau în alte acte asemănătoare. În continuare prezentăm două pagini din articole publicate de noi în trecut despre Actul de Identitate. Conţine câteva nume ale politicienilor şi jurnaliştilor care insistă că numai numărul 666 poate fi folosit drept cod de acces în sistemul central de informaţii. Sunt de menţionat şi declaraţiile celor responsabili că există numărul 666 înscris în actele de identitate electronice pentru a putea fi recunoscute şi citite de către toate computerele aflate în dotarea diferitelor servicii guvernamentale. Publicaţia Mărturie Ortodoxă, nr. 7, publică câteva astfel de declaraţii ale politicienilor şi jurnaliştilor de la noi:
- Lukas Papadimas (Ministru Secretar de Stat în Ministerul de Externe): A recunoscut deschis că numărul incriminat (666) este folosit din motive tehnice care ţin de informatizare. [postul de televiziune Antena, emisiunea «Ora adevărului», moderată de dl. Pretenderis (cu intervenţia Mitropolitului de Alexandroupolis, Preasfinţitul Anthimos) martie, 1977].
- Theodoros Pangalos (Ministru de Externe), la întrebarea ziaristului N. Hatzinikolaou, de ce nu schimbă nr. 666, de vreme ce protestează atât Biserica, cât şi clerul, a răspuns: «Nu putem să-l înlocuim, fiindcă e vai de noi dacă vom ajunge să ne luăm după o mână de oameni ciudaţi». [postul de televiziune Mega, emisiunea «Faţă în faţă», imediat după semnarea convenţiei Schengen].
- Pavlos Sarlis (Europarlamentar, Néa Dimokratia, susţinător al Convenţiei Schengen): «666 va fi inclus în actele electronice de identitate… Este la îndemâna oricărui guvern să schimbe sistemul electronic existent şi să folosească alt sistem care să nu conţină numărul 666, de vreme ce acest număr a iscat atâtea împotriviri, în general» [cotidianul Apoghefmatini, 15-6-97, p. 24].
- Ilias Papadopoulos (raportor al Convenţiei Schengen din partea P.A.S.O.K) a răspuns afirmaţiei arhiepiscopoului Hristodoulos care vorbise despre existenţa numărului 666 în noile acte de identitate electronice: «Ţin să observ că Înaltpreasfinţitul Hristodoulos este foarte clar în discursul său, a redat foarte corect semnificaţia numărului 666…, suntem însă în epoca tehnologiei informaţionale, iar stat puternic este acela care deţine cele mai multe informaţii, mai mult decât acela care are mai multă tehnologie militară. Suntem obligaţi, deci, de a intra în acest sistem, fiindcă este necesar să vedem şi ce s-ar fi petrecut dacă nu am fi intrat» [Televiziunea SKAY, Ştiri 10-06-1997].
- Ioannis Loverdos (jurnalist): «Numărul 666 se va regăsi în noile acte de identitate din nevoia de automatizare aşa cum se găseşte stipulat în documentul de ratificare a Convenţiei Schengen» [ziarul Investitorul, sâmbătă 14-06-1997].
- Iorgos Paschalidis (ministru). Dorind să liniştească membrii comisiei arhiereilor care l-au vizitat, a declarat: «666 nu este ceva rău. Pur şi simplu este un număr înainte de 667 şi care urmează după 665!»… [cotidianul Presa Liberă, 11-06-1997].
- Hristos Nikolaidis (jurnalist): «…cercetători specialişti din domeniul programării IT observă că apariţia acestui număr în sistemul de operare nu este pur şi simplu aleatorie. Mai exact, se precizează că acest număr se regăseşte pe eticheta fiecărui bun de consum, în codul de bare, nu unitar (666), ci sub forma celor trei elemente de 6 care îl constituie. Forma care dă denumirea de «şase» (6) este constituită din două linii, una îngustă şi una mai lată, şi se repetă la început, la mijloc şi la sfârşitul codului de bare…» [cotidianul Vestitorul, marţi 17-07-1997].
- Ilias Papadopoulos (raportor al Convenţiei Schengen). «Este păcat că o societate în carele legile funcţionează, aşa cum se petrece în ţara noastră, unde se fac auzite toate doleanţele cetăţenilor, se lasă influenţată de o minoritate care vrea să impună un număr (este vorba de înlocuirea numărului 666 cu 777)» [televiziunea de stat ET3, emisiunea «Investigaţii»].”
De ce oare atâta insistenţă pentru un anumit număr – controversat din punctul nostru de vedere – din partea celor mai mult sau mai puţin importanţi, care construiesc aşa-zisa „Lume Nouă”? Dacă toate computerele au nevoie de un număr format din trei cifre pentru a comunica între ele în reţeaua internaţională (interguvernamental), creştinii, dacă ar fi fost de acord cu celelalte detalii ale actelor electronice, puteu pune o multitudine de alte numere care puteau să fie folosite. Aşadar, cine are idei fixe în această privinţă? Creştinii, care nu sunt de acord cu un anumit număr (666) sau „stăpânitorii lumii acesteia” care insistă doar cu acest 666 satanic şi nu acceptă orice alt număr???
yogaesoteric
3 noiembrie 2019

9 comentarii:

  1. Toate,absolut toate nenorocirile acestei lumi se datoreaza,de mii si mii de ani,jidanilor!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar cine mai ştie explicația ştiințifică a lui 666 dată de însuşi Iisus Hristos şi nu dogma(axioma)?

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Și nu o faci publică această explicație, inițiatule care susții că o cunoști? Că poate și noi, oamenii de rând am merita să o știm, să ne ostoim setea de la izvorul la care măria ta ai acces, nu?

      Ștergere
    2. Si nu vrei sa ne-o spui si noua,profanii?

      Ștergere
  4. Bravo,dacă îmi dai răspunsul corect vei primi o poezie premiu.Succes!

    RăspundețiȘtergere
  5. Adică pentru a fi mai explicit ce înseamnă 6 de la sute,6 de la zeci şi care este semnificația exactă a lui 6 de la unități? Există şi un revers divin a lui 666 ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt de acord cu voi să împărtăşesc cunoaşterea secretă dar nu credeți că e mai bine să aşteptăm înainte de asta,răspunsul de la Unknown din 17 noiembrie 2019,17:06,poate că merită totuşi POEZIA PREMIU ?!
    Mulțumesc pentru "periajul"(reconfortant pentru egoul MEU),dar cel mai mult mă bucur pentru aspirațiile voastre spirituale...

    RăspundețiȘtergere
  7. DISTRIBUȚIA DE AUR A IUBIRII ÎN FIINȚĂ
    666- numărul perfect,unde
    600- iubirea față de
    Dumnezeu,90,0900901%;
    60- iubirea față de semenii
    tăi,9,00900901%;
    6- iubirea față de propria
    persoană,0,9009009%;
    Atunci când numărul se râstoarnă în ființă se ajunge la...ați ghicit DISRUGEREA ființei.
    Această revelație a fost dăruită ocult de către trimisul Domnului Dumnezeu, Iisus Hristos prin Jacob Lorber în jurul anului 1850 e.n.
    Numârui perfect a Lui Dumnezeu se referă la....

    RăspundețiȘtergere