Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 24 octombrie 2019

Misterele dezvăluite ale Antarcticii: imagini obţinute cu Google Earth sugerează că o mare civilizaţie a existat cândva acolo!


În 1838, Edgar Allan Poe a publicat Povestea lui Arthur Gordon Pym, care descrie mai multe aventuri în Antarctica, unde s-au găsit ruine antice, labirinturi și hieroglife egiptene pe pereții unor structuri antice.
În 1936, Howard P. Lovecraft a publicat un articol despre o expediție științifică în Antarctica, intitulat „În Munții Nebuniei”, în revista Povestiri uluitoare. Exploratorii au mers dincolo de munţii necercetaţi, mai înalţi decât Himalaya. Membrii expediției au găsit acolo ruine antice, labirinturi și pereți acoperiți cu hieroglife ciudate.
Desigur, ambele povești sunt fictive, dar de multe ori, ficțiunea este mai aproape de adevăr. Prin urmare, este posibil ca rămășițe ale unei civilizații extrem de avansate să se afle încă în caverne subterane din Antarctica; de asemenea, este posibil ca urme ale unor civilizaţii antice să devină vizibile din cauza modificărilor apărute în mediul fizic din continentul îngheţat.
Cu ajutorul Google Earth au fost descoperite unele structuri și anomalii în Antarctica, care ar putea reprezenta rămășițe ale unor civilizaţii din trecut. Desigur, toate acestea nu dovedesc nimic cu adevărat, ci pur și simplu adâncesc mai mult misterele din Antarctica.
Imaginea 1: Partea superioară a unui perete drept antic de 488 de metri lungime?
Coordonate: 74° 10’ 30.48” S, 164° 55’ 45.45” E
 
Imaginea 2: Partea superioară a unui zid antic drept de 378 de metri lungime?
Coordonate: 74° 9’ 43.12” S, 164° 54’ 44.90” E
 
Imaginea 3: Un posibil bloc de piatră acoperit cu hieroglife
Coordonate: 70° 41’ 53.02” S, 68° 42’ 59.33” E
 


yogaesoteric
21 octombrie 2019

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu