Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 9 octombrie 2019

Istoria ascunsă a planetei Pământ I/7

6 sep. 2019; de Cristina Valenzuela
Traducere Const. Mihăilescu.
(ultima parte)


Lordul AR-ZU și-a adunat forțele pentru un ultim atac, printr-o lovitură finală. El și navele sale spațiale și-au aruncat cu tot arsenalul în lupta împotriva AR. Fiecare navă de luptă (Starfighter) se năpustea în picaj asupra marii nave inamice lansându-și încărcătura de foc. Ca urmare a repetatelor și preciselor asalturi, AR a început să se clatine și s-a cutremurat. Explozii de diverse intensități făceau ca interiorul navei să fie sfârtecat. Deodată, marea navă inamică, AR, a explodat în flăcări cu un puternic impact asupra planetei deja ucisă.
Fumul și flăcările izbucneau din măruntaiele navei. În urma sa se împrăștia un imens nor de fum. Marea navă spațială AR-ul a lui AN-U își dădea duhul..

AR-ZU era conștient că învinsese mândra și puternica flotă spațială a imperiului ASA-RRR.
Dar, deodată, în zare începea să se observe cum o marea navă AR a lui AN-U se apropia vertiginos de planeta Tiamat. Neînfricații piloți IKU ai AN-U reușiseră să o redirecționeze spre planeta TIAMAT.
Cei din Marele Palat de pe Tiamat au intrat în panică și s-a dat alarma.

Moartea urma să se prăvălească din cer peste ei si peste palat. Au fost chemate de urgență navele spațiale de care se mai dispunea, pentru a se retrage în locuri mai sigure.

Era însă prea târziu! Nu se mai putea face nimic.

Locuitorii din TIAMAT nu mai aveau nicio șansă, nu mai puteau fi salvați; era prea târziu!
Lordul AR-ZU putea auzi țipetele oamenilor săi prin aparatura de comunicare la distanță. Oripilat, AR-ZU a întrerupt legătura ce comunicare iar nava lui s-a îndepărtat de locul unde se consuma tragedia.
Coliziunea epavei marii nave inamice cu TIAMAT urma să se producă în câteva momente.
Când muribunda navă inamică a lovit planeta, o imensă explozie luminoasă s-a produs, învăluind pentru câteva minute și nava regelui AR-ZU, pe care suflul o aruncase în direcția planetei TARGALLU (Saturn), mai precis, spre inelele acesteia. După recăpătarea controlului asupra navei, care intrase într-o vrie necontrolată, din cauza imensului suflu, uitându-se în direcția lui Tiamat, AR-ZU și echipajul său nu au mai zărit nimic.
Coliziunea destrămase lumea paradisului. Bucăți uriașe ale planetei zburau în toate direcțiile. Magma, metalul, focul și fulgerul se amestecaseră creând o ploaie de moarte arzătoare. Acolo unde fusese mândra planetă, rămăseseră doar aglomerări de piatră calcinată și minereuri topite, fum, foc și praf. Planeta fusese sfârtecată.
Prin norii de praf, fum și gaze, AR-ZU a cerut ca nava să se apropie de spațiul în care fusese marea planetă. Li sa înfățișat un fel de astru devastat, diform și plin de cratere. Era TIAMAT… sau ce mai rămăsese din ea.
Maiestuoasa planetă avea o uriașă gaură în ea, plasată cumva mai lateral. Totuși, parțial, corpul planetei se mai menținea și pe ea muriseră camarazii lui cei mai iubiți și viteji.
Privirea lui AR-ZU îi oferea imaginea dezolantă a unui sistem solar răvășit și decimat. Cumplitul război își lăsa amprenta asupra lumilor și planetelor ARIDU.

Viețile, orașele și sistemul solar în sine fuseseră grav deteriorate probabil, pentru veșnicie.
Lordul AR-ZU vedea dărâmăturile și impactul pe care-l avusese imensa explozie și asupra planetei DAK-MU, planeta roșie (Marte) și lumea uriașă a lui BAR-BAR-U.
Practic, TIAMAT era o planetă moartă, din ea rămăseseră doar enorme bucăți rupte din corpul în formare al unei planete care avea toate șansele să evolueze.
Lordul AR-ZU și supraviețuitorii săi eroi din escadrilele IKIKI s-au întors la DAK-MU, cetatea centrală.
DAK-MU, o lume minunată în sine, va deveni noua Planetă Regală. Pe DAK-MU, Lordul și Regele AR-ZU vor începe din nou, reconstrucția glorioasei TIAMAT unde ar fi urmat să se înceapă o nouă eră de aur, independentă de ASA-RRR.
Înainte de a putea demara acel gigantic și ambițios program, regele a primit încuviințarea reginelor SSS-T a fost invitat la Palatul ARI-AN. Această reluare a relațiilor l-a îngrijorat pe AN-U, mai ales că se aștepta să i se ceară să justifice toate acțiunile atât militare cât și economice pe care le desfășurase.
AN-U s-a prezentat în fața reginelor, cu un plan de contraatac care fusese elaborat de comandanții săi DAK. El cerea o acțiune imediată împotriva lui AR-ZU.
Reginele ARI-AN ascultau în tăcere pledoaria lui AN-U. Întregul său program se axa pe acțiuni de pedepsire imediată a celor din sistemului stelar rebel. După încheierea expunerii sale, AN-U era încrezător că i se va da dreptate și i se va aproba planul.

Imediat după ce s-a așezat, AN-U l-a văzut cu disperare pe rivalul său, ZU-ZU care intra în sala Consiliului. A încercat să protesteze dar a fost invitat să se așeze în liniște.
I s-a dat cuvântul lui ZU-ZU care și-a prezentat clar poziția.
Se considera regele de drept al ARIDU, și pentru aceasta, avea tot sprijinul societății. A arătat că prin intervenția sa militară Sistemul nu fusese distrus, producția de metale și furnizarea de minerale vitale aa continuat fără sincope iar acordul comercial și statal cu bunicul său potrivnic fusese respectat. Se angaja ca și în viitor să respecte toate acordurile încheiate, însă fără prezența sau implicarea lui AN-U.
Când a terminat, regele ZU-ZU s-a așezat în liniște. Era sigur că pledoaria lui fusese primită cu simpatie.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu