Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 26 octombrie 2019

ISTORIA ASCUNSĂ A PAMÂNTULUI (Part.II/3)


Traducerea Const. Mihăilescu.
(continuare)

Regele ASA-RRR îl pusese pe Prințul EA guvernator al ERIDU datorită abilităților și expertizei sale în genetică.
Prințul EN-LIL, cel de-al doilea fiu al său, trebuia să rămână cu responsabilitatea stăpânirii și controlului asupra căilor de transport și comunicare ale sistemului solar ERIDU.
Însă prințul EN-LIL a recidivat în sensul că, din nou își manifesta nemulțumirea pentru faptul că era obligat să trăiască atât de departe de Palatul Regal al ASA-RRR. Această atitudine a fiului „recalcitrant” îl nemulțumea profund de rege.
În consecință, s-a hotărât să rezolve această problemă, odată pentru totdeauna.
Prințul EN-LIL a fost învestit cu controlul administrativ al ERIDU, al sistemului solar, al planetei și al orașului. Însă controlul asupra dezvoltării și exploatării planetelor rămânea în sarcina prințului EA. În acest fel, Regele AN-U a crezut că aceasta era o împărțire echitabilă de responsabilități între cei doi fii ai săi.
Numai că această repartizare de responsabilitate nu a plăcut de loc Prințului EA (încă EN-GI), care s-a înfuriat. El considera că toate eforturile și succesele sale fuseseră ignorate, iar locul care i se rezervase în conducerea și stăpânirea imperiului era nedrept. Mânios, Prințul Vieții (EA) a părăsit ERIDU, mutându-se într-o regiune îndepărtată pentru a construi acolo un alt Centru de Cercetare Agricol-Biologic.
Intenționa ca acolo să înființeze și să dezvolte și o activitate importantă de exploatare a aurului, fără a renunța la pasiunea lui de cercetare genetică.
Alături de sora sa, prințesa NIN-HUR-SAG, de asemenea om de știință în geneza vieții, a început un efort reînnoit în crearea formelor de viață pe planeta ERIDU.
Trebuie spus că Prințesa NIN-HUR-SAG lucra la obținerea unei creaturi „hibride” care urma să schimbe radical și definitiv destinul ERIDU și al maeștrilor săi ASA-RRR.
Între timp, prințul EN-LIL urma să-și folosească propriile abilități pentru a eficientiza operațiunea.
Producția de extracție și prelucrare a minereurilor prețioase a impus zboruri suplimentare de marfă și a solicitat lucrări sporite grupului ANNUNAKI. 
Prince EN-LIL obținea cantități mai mari de minereuri la costuri mai mici și în timp mai scurt, ceea ce producea o mare satisfacție Marelui Rege AN-U.
Dar cererea pentru creșterea producției supunea la eforturi suplimentare lucrătorii ANUNNAKI care și-au depășit capacitatea de a susține acest ritm al producției. 

Izolarea și distanța de cei dragi, au amplificat furia ANUNNAKI care au intrat în grevă. 
Amenințării cu pedepse aspre, grupul ANUNNAKI i-a răspuns cu asaltarea palatului lui EN-LIL, a cărui viață era amenințată.
Ca urmare, Prințul EN-LIL i-a cerut regelui AN-U să vină în îndepărtatul Regat pentru aplanarea conflictului.
Furios, regele a fost nevoit să accepte deplasarea la fața locului.
Atât Prințul EN-LIL, cât și ANUNNAKI au solicitat o audiență la rege.
Muncitorii supărați au cerut îndepărtarea imediată a prințului EN-LIL, cerere cu care însuși EN-LIL era de acord. Dorința lui era să se întoarcă la Înalta Curte Regală ASA-RRR.
Liniștit și ferm, Lord Prince EA s-a alăturat solicitării fratelui său.
Ajuns la Palatul ERIDU, AN-U a organizat imediat o audiere, în vederea soluționării situației. Vocile erau puternice și furioase. 

Toată lumea și-a prezentat punctul de vedere, majoritatea solicitind ca prințul EN-LIL să fie retras la Curtea ASA-RRR. Pentru unanimitatea solicitării, regele era impresionat și tulburat. Avea nevoie de o soluție.

Văzând o oportunitate în situația creată, Prințul EA s-a gândit s-o folosească. Având de partea sa și pe sora sa, Prințesa NIN-HUR-SAG, Prințul i-a propus Tatălui său și Adunării, o soluție simplă. 

În cadrul centrelor de cercetare a vieții, el și prințesa  realizaseră mulți hibrizi care puteau fi utilizați ca forță de muncă în minele de exploatare și în atelierele de prelucrare ale vastului șantier. 
Ei au deconspirat faptul că, în cercetarea de laborator utilizaseră material genetic uman de timp ASA-RRR înșiși și material genetic prelevat de la animalele mai evoluate de pe ERIDU, obținând creaturi hibride, într-un raport de hibridizare de cca 5o%.
Creaturile obținute păstraseră puterea fizică a ființelor de pe ERIDU dar aveau suficientă inteligență pentru a înțelege comenzile și a se lăsa manipulate. (Succesul anterior al lucrătorului hibrid Lizard „H-N” din minele subterane dovedise valoarea unui astfel de experiment)
În afara hibridului de tip Lizard „H-N”, alte prototipuri de hibrizi fuseseră obținute de ei, unele având sarcini specializate. 
Astfel erau hibrizii:
-) tipul „SEMT-UR”, creat din încrucișarea materialului genetic al „oamenilor” din ASA-RRR cu material genetic de cal, ființe ce se dovedeau capabile să transporte poveri la mari distanțe;
-) hibrid „MENT-UR”( jumătate de taur, jumătate ASA-RRR), care aveau o capacitate de efort și o putere impresionantă;
Susțineau că se pot obține produși (creaturi) pentru diferite specializări.
Regele AN-U, impresionat și intrigat, începea să înțeleagă multiplele posibilități de a obține creaturi pentru cele mai diverse munci. 
Prințului EA nu i-a scăpat interesul extraordinar al regelui pentru această modalitate de obținere a forței de muncă.
Pentru a fi și mai convingător EA, a apelat și la sprijinul surorii sale, prințesa NIN-HUR-SAG. Ia făcut un semn discret care putea însemna: „Spectacolul poate să înceapă”
Spre surprinderea celor adunați la acea întrunire, o fiară uriașă, neagră, păroasă și-a făcut apariția. 

Era „APA”, o ființă a junglei, renumită pentru puterea și ferocitatea sa.
Strigăte de protest și frică s-au făcut auzite din adunare, mai ales că fiara nu era legată și se manifesta liber.
Înainte ca cineva să se poată mișca, Prințesa NIN-HUR-SAG i-a dat fiarei o poruncă, pe care bestia a urmat-o calm și ascultător. În următoarele momente, în timp ce toată lumea privea, fiara s-a dovedit ascultătoare și docilă la comenzile date de savanta-cercetătoare, Lady Genesis.
Când demonstrația s-a încheiat, Prințul i-a explicat regelui ideea sa: astfel de creaturi, de mare putere fizică și cu inteligență limitată, ar putea fi produse genetic pentru a putea înlocui muncitorii în mine, îndepărtând greutățile de care se loveau ANUNNAKI, specialiști care puteau fi folosiți mai rațional și mai eficient în proiectarea și executarea altor obiective noi și mai îndrăznețe.
Marele AN-U era impresionat. Într-adevăr, hibridul propus părea a fi soluția. În grupul ANUNNAKI, un murmur de aprobare s-a putut desluși clar, ceea ce, pe EA, l-a făcut să zâmbească.
Regele AN-U s-a pronunțat: Prințul EA să înceapă imediat cercetarea și realizarea unor asemenea creaturi. Până atunci, toți lucrătorii ANUNNAKI se vor întoarce la munca, așteptând ca munca lor fizică să fie preluată treptat de noii produși.
Dar, spre groaza prințului EA, regele și-a încheiat cuvântul cu un anunț care a tăiat ca un cuțit în ființa sa: în noile condiții și în această perspectivă, prințul EN-LIL va rămâne în funcție de guvernator general în ERIDU,
Prin ceea ce spusese, regele AN-U îi spulbera lui EA, încă o dată, speranța de a urca pe tronul ERIDU. Din nou, adversarul său de-o viață, EN-LIL, ieșea învingător, prin decizia regelui.
Deși era primul fiu al regelui AN-U, el nu fusese ales niciodată pentru Tronul ASA-RRR, deoarece prințul EN-LIL, fiul mai mic, fusese născut de către sora vitregă a regelui, o cerință în Regulile de succesiune ale ASA-RRR. Iată că acum, EN-LIL îi lua și tronul ERIDU.

(va continua)

https://prepareforchange.net/2019/09/16/the-hidden-history-of-the-planet-earth-part-2/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu