Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 22 octombrie 2019

ISTORIA ASCUNSĂ A PAMÂNTULUI (Part.II/2)


Traducerea Const. Mihăilescu.
(continuare)




ERIDU
Nava spațială (Starship) a Prințului EA, fiul regelui AN-U, și-a părăsit domeniile după o explorare rapidă a noilor tărâmuri.
A examinat apoi cu atenție suprafața planetei unde a văzut enorme straturi de gheață care acopereau emisfera superioară și inferioară (Nord și Sud; n.m.) a planetei; însă exista și o bandă ecuatorială mult mai „prietenoasă”.
Survolând suprafața, Prințul și echipajul său au căutat să localizeze o zonă pentru o aterizare sigură. În timp ce prințul examina zona, vorbele tatălui său, Regele AN-U, îi reveneau clar în minte:„ Reconstruiește sistemul devastat căci de el depinde viitorul imperiului nostru!”

Distrugerile cumplitului război erau complete. Planeta Nisipurilor Roșii fusese transformată în praf și moloz. Toate urmele de viață dispăruseră. 
Fără faună, fără plante, atmosfera n-a mai putut fi susținută. Plăcile de gheață formate la poli s-au întins mult spre ecuator; 
DAK-MU era un mort aproape congelat.
Însă și lumea surorii sale, DAK-A-MU, fusese transformată într-o planetă aridă, pustiită iar apele oceanelor ei lipsite de viață, erau pline de otrăvuri.

ARIDU, casa odată prosperă a Rebelului ZU-ZU, fusese și ea devastată. Doar IRU, TARGALLU și BAR-BAR-U mai rămăseseră relativ neafectate de război.
Prințul EA nu-și putea imagina cum trebuie să fi fost în mijlocul cumplitelor lupte.
Pe timpul războiului, el și fratele său fuseseră nevoiți să fugă. În retragerea lor, EA știa că fratele său, care folosea o altă navă spațială, se afla în zbor de-asupra navei în care se afla el. (Prințul EN-LIL fusese Lord of the Airways)
Prințul EA preluase rolul de cea mai înaltă autoritate a Etapei de Reconstrucție. Înțelegea importanța îndeplinirii enormelor sarcini de reabilitare a lumii distruse. Se simțea dator să îndeplinească cât 
mai bine ordinele tatălui său. 
Extracția de minereuri valoroase trebuia reluată cât mai curând. 

Așa a început prințul EA opera de reconstrucție. Marele său grup de constructori voluntari fusese botezat ANUNNAKI.
Locul ales pentru campusul unde acest grup urma să locuiască pe timpul lucrărilor, era unul cu apă suficientă și cu sol fertil. Chiar în subsolul acestei regiuni, studiile au relevat existența unor mari depozite de minereuri prețioase. Locul fusese foarte bine ales.
Fiecare membru al echipajului prințului fusese selectat pe baza abilităților deosebite pe care le avea. Fiecăruia i s-a acordat rangul de „Domn”, și o proprietate în ARIDU precum și cotă parte din veniturile realizate în noile colonii.
Recompensele erau generoase dar și pericolele erau considerabile. La selecție participase însuși Prințul căci, din cauza mizei foarte mari, fiecare membru trebuia să dispună de abilități deosebite.


Prima misiune a fost construirea bazei de operațiuni.
Campusul constructorilor trebuia executat în piatră, într-un mediu natural, durabil și cât mai funcțional.
Grupul de reconstrucție și exploatare, ANUNNAKI, pus la punct mai întâi energetica vastului șantier (din care prioritare erau generatoarele și echipamentul de producere și utilizare a sunetului).
Rând pe rând s-au pus în funcțiune generatoarele de sunet și cele electrice. Locul și acea parte a planetei prindeau viată.

„Marea coliziune” fusese atât de puternică încât nucleul planetei se dezechilibrase și devenise instabil, întrerupând în anumite zone circuitele energetice naturale ale planetei..
Pentru a alcătui o sursă de energie stabilă, Prințul EA a localizat un punct interior în care șase linii de energie naturală se intersectau. Aici, la intersecția acestor linii, Prințul a ridicat o mare Centrală Energetică, un centru de concentrare a liniilor naturale de energie, care urma să producă suficientă energie pentru a pune în funcțiune toate utilajele pe care le foloseau în activitatea de exploatare și construcție.
În marea majoritate a situațiilor se utilizau enorme cristale care produceau curent electric și acumulau energie (nota C.M.: prin efectul de piezoelectricitate. Fenomenul, cunoscut și utilizat și de noi, pământenii, se bazează pe proprietatea unui cristal de a produce tensiune electică atunci când pe anumite fațele ale lui se aplică trensiuni-șocuri- mecanice, cu o anumită frecvență și putere. Un exemplu cunoscut de toată lumea este bricheta cu cristal). Cristalele de putere erau aduse din diversele locuri, unde apăruseră natural, ori erau cultivate și crescute special pentru un astfel de scop. Asemenea cristale enorme erau montate după o anumită schemă în ceea ce forma Camera Energiei (nota C.M.: ori, cum spunem noi, Centrala electrică)
În proximitatea Centralei Electrice exista un Centrul de reanimare (
un fel de punct de prim ajutor sanitar; n.m.) unde orice accidentat era îngrijit imediat. Se dădea o importanță deosebită acestui cabinet de prim ajutor deoarece fiecare tehnician era o adevărată valoare și foarte greu de găsit un înlocuitor.
În „contra-partidă” cu supranumele de „Distrugătorul Vieții”, dată lui D-K, grupul de tehnicieni ANUNNAKI era cunoscut sub numele de K-D („ Dătătorii de viață”).

Cum liniile de energie planetară naturale aveau variații importante, uneori imprevizibile, toate utilajele și instrumentele navei Star erau destul de expuse și desigur, și tehnicienii care lucrau cu ele. Casa Energiei (Uzina Electrică) era formată din patru grupuri (electrogene) cu laturi triunghiulare reflectoare, care permiteau ghidarea și orientarea piloților din navele aflate în zbor.

Încet, încet, necesarul de putere energetică a fost rezolvat, oferind în acest fel posibilități multiple de utilizare în diverse scopuri.
Totuși, defecțiunile tehnice nu erau foarte rare dar, prin crearea unor rezerve de putere, toate anomaliile de putere erau depășite. Nu-i mai puțin adevărat că tehnicienii depuneau multă muncă de teren pentru a menține utilajele și generatoarele în funcțiune. De fapt, deși, pe total, numă
rul lucrătorilor era destul de mare, numărul specialiștilor ANUNNAKI era destul de mic, ceea ce a creat o evidentă nemulțumire printre aceștia.
Pentru a rezolva această problemă (a lipsei de specialiști), Prințul EA l-a informat pe regele AN-U, dar acesta nu a dat importanță problemelor semnalate, în schimb a cerut imperios ca producția să crească.
Situația s-a agravat, specialiștii ANUNNAKI, suprasolicitați și ignorați, au protestat și au amenințat că își vor înceta munca.
Ca răspuns, Prințul EA a promis creșterea recompenselor acelor specialiști, măsură care a condus la aplanarea conflictului.
Totuși,treptat, din motive explicabile, s-a intrat într-o situație de insuficientă energie față de necesarul întregii activități din șantier.
Insuficienta cantitate de energie produsă a condus la un randament mai mic în producție, atât de mult încât a creat îngrijorări și regelui AN-U.
Ca urmare, Prințul EA a suplinit lipsa forței de muncă prin utilizarea animalelor și lucrătorilor de povară necalificați, diminuând cât de cât efortul specialiștilor ANUNNAKI. O oarecare ameliorare a situației s-a obținut, însă nu suficient.

În sfârșit, au început livrările de aur către imperiu, respectându-se graficul stabilit. Navele de transport au început să aducă din ARIDU în ASA-RRR prețiosului metal și alte minereuri necesare imperiului..

Treptat, înclinația anormală și rotirea KAKKAB SHANAMMA s-au ameliorat și au început să apară semne de viață pe suprafața sa.
În campusul lucrătorilor din marele șantier de explatare, lucrările de amenajare au făcut ca așezarea să capete aspect de oraș, din ce în ce mai bine organizat. În centrul compusului, a fost ridicat un magnific centru agricol-biologic care a devenit repede punctul de atracție al orașului de piatră.
Marele AN-U era mulțumit de activitatea depusă și rezultatele obținute sub coordonarea prințului EA.
Oricum, prin tot ceea ce se făcuse, AN-U și-a putut menține controlul asupra sistemului solar ARIDU și asupra căilor de comunicare în Coridorul Galactic nr. 9. Talentul și expertiza Prințului EA, Maestru al Genezei, fuseseră supuse durelor încercări pe care el le depășise, fapt ce i-a crescut prețuirea în fața regelui.
TIAMAT renăștea.
Regele AN-U a dispus în întregul imperiu ca denumirea vechiului „ ARIDU”, distrus de război, să se schimbe în ”ERIDU” („locul sclavilor credincioși”), un tărâm reînviat și prosper.

Puterea și răzbunarea regelui ASA-RRR se vor manifesta în viitor, din nou. Numele dat coloniei era menit să sevească drept amintire și avertizare pentru orcine va căuta să mai conteste sau să pună la îndoială puterea marelui AN-U.
[De la denumirea de ERIDU vine cuvântul EARTH - Pământul, cu variantele:
Erde (în germană)
ERDA (în germana veche)
Jordh (în islandeză)

Airtha (gotic)
Jord (în daneză)
Erthe (în engleza Evului Mediu)
]

Prințului EA i s-a atribuit titlul EN-GI, „STĂPÂNUL ERIDU-ului”. Lumea devastată fusese readusă la viață!
În ceea ce-l privește pe prințul EA, acesta a făcut o preocupare de bază din genetică, experimentând și manipulând cu grijă diverse forme de viață (la animale și la plante), cu scopul de a reface și îmbunătăți compoziția mediului înconjurător, mai ales atmosfera planetei, în primul rând prin diminuarea posibilității de producere a azotului, care făcea ca aerul să fie otrăvitor pentru lumea vie.
Ca urmare, în timp, aerul a devenit mult mai respirabil iar temperaturile medii de la suprafață au crescut. Atât îl abosrbea această muncă încât prințul rareori se gândea și la odihnă.
Este adevărat că eforturile continue ale prințului EA nu rămas nerecompensate.
Una dintre ambițiile sale era înființarea unui Centru pentru Științele Vieții, un centru agricol / biologic, pe care le-a creat. A construit un mare laborator (Life Center), care producea specii hibride și creaturi hibride ce erau transplantate pe tot globul.
Centrul a devenit mândria și bucuria lui prințului EA, pe care-l considera, pe bună dreptate, o Grădina Vieții.
Încă o dată se renăscuse o lume paradisiacă, încă o dată, o planetă omorâtă de ambiții fusese readusă la viață.
Dar, deși ERIDU a redevenit o pepinieră a vieții, planetele DAK-MU (Marte) și DAK-A-MU (Venus) nu au mai avut șansa de avea viață la suprafață deoarece Marele AN-U a decretat ca ambele lumi (Marte și Venus) să rămână sterile, pentru a servi drept avertisment pentru orice potențial provocator.
Mânia lui AN-U era cumplită, prin condamnarea la lipsa vieții pe aceste două planete!
Între timp, Centrul de Cercetare Agricol făcea pași mari în crearea de noi forme de viață unice, capabile nu numai să supraviețuiască dar și să se adapteze în atmosfera ERIDU. 

Însă experimentele îi ocupat cea mai mare parte a timpului Prințului EA, ceea ce-l determina să-și neglijeze îndatoririle privind administrarea și securitatea planetei.
Aceasta l-a supărat foarte tare pe Marele rege AN-U.

(va continua)

https://prepareforchange.net/2019/09/16/the-hidden-history-of-the-planet-earth-part-2/

Un comentariu:

  1. Cumva Eridu, Earth, Erde, Erda etc nu ar putea fi tradus și eventual identificat ca zonă prin ceea ce acum numim ARDEAL? Ar putea fi o forțare sau nu...

    RăspundețiȘtergere