Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 14 septembrie 2019

Istoria ascunsă a planetei Pământ I/2


6 sep. 2019; de Cristina Valenzuela. 
Traducere Const. Mihăilescu.
(continuare)

ERIDANUS
În „apele” primordiale învolburate ale lui ERIDANUS multe dintre stele au născut lumi proprii.
Din gazele și praful cosmic, aruncate din acel soare, s-au format planetele care s-au condensat și s-au răcit.
Gazele elementare s-au combinat, după un program divin elaborat de Creator, pentru a forma umiditatea și ploaia, care a tot căzut, până la formarea oceanelor.
Furtunile au făcut ravagii, oceanele s-au răscolit și s-au întors, prăvălindu-se pe țărmurile uscatului de suprafață. În mijlocul fulgerelor care s-au manifestat cu o furie de neimaginat, s-au creat primele celule ale vieții. Aceste forme primare de viață unicelulară, au început să se caute (după afinități) și să se combine. 
S-au creat astfel organisme mai complexe, multicelulare. Adaptându-se și hrănindu-se cu substanțele aflate în supa promordială, în eoni, au început să se formeze grupe specilaizate de celule care, combinându-se în fel și chip, unele au avut succes, dovedindu-se viabile, altele au eșuat și au pierit, dizolvându-se în supa primordială.
Formele de viață unicelulară s-au combinat pentru a forma creaturi multicelulare.
Treptat, materia vie s-a perfecționat, formând ființe din ce în ce mai complexe, până la ceea ce știm noi astăzi că există: viermi, scoici, pești, insecte, păsări, reptile, plante, mamifere, oameni.
Au luat ființă atât de multe creaturi diferite, cât există stele în galaxie.
În timp, la un moment dat, au apărut primatele.
Pe măsură ce omul primordial s-a dezvoltat, a ieșit din peșteri și și-a încropit colibe, din ce în ce mai complexe. Mai multe colibe au format o colectivitate, o unitate administrativă. După multă vreme, multe sate s-au transformat în orașe. Omul a renunțat în mare parte la preocuparea lui de bază, vânarea animalelor, din blana, pielea sau fulgii lor confecționându-și îmbrăcăminte sau amenajându-și habitatul. S-au născut primele forme de comerț, în care aveau loc schimburi de produse obținute din vânătoare. 
Pentru a-și diversifica meniul, oamenii au început să pună în pământ semințe și plante dintre cele despre care, prin proprie experiență, a aflat că sunt bune și întrețin viața sau vindecă. După grădinărit a apărut agricultura.
Nevoile omului ERIDANUS au devenit dorințe ... iar din dorințe s-au născut lăcomia și egoismul.
Bărbații mai curajoși, mai temerari, mai inteligenți și mai puternici au devenit lideri, liderii au devenit cuceritori de grupuri rivale, de teritorii și de bogății pe care pământul le putea oferi. Treptat, lumea primitivă a devenit „civilizată”.
Diferențele de opinie sau de manifestare au devenit argumente, argumentele au devenit amenințări iar amenințările au dus la conflicte și la războaie.
Pe de altă parte, nevoia și curiozitatea au dat naștere tehnologiei.
Omul timpuriu ERIDANUS își cucerea lumea.
Apoi, omul a ridicat privirea către cer și a văzut soarele și stelele. Asta a făcut să-i încolțească în minte întrebarea: „Cine și ce este acolo ?” Dar, cel mai apropiat de el se afla Luna (nota C.M.: descrierea privește nu numai Pământul dar și oricare altă planetă din galaxie, chiar din univers, unde a apărut și s-a dezvoltat viața). 
După multă vreme, ființele inteligente ale acelei planete au creat nave cu care s-au putut deplasa, mai întâi, pe planetă, în jurul planetei, apoi până la astrul cel mai apropiat (Luna, în cazul Pământului). Ajunși pe astrul vecin, cel mai apropiat, ei și-a îmbogățit cunoașterea și au înțeles cât de nesfârșit este spațiul în care planeta lor era doar un grăunte de nisip.
Dorința de a merge mai departe a crescut treptat. Unii dintre cei mai temerari au început să călătorească, tot mai departe și mai adânc în pântecul universului, descoperind tărâmuri noi, cu caracteristici deosebite, dar și cu lumi noi, mai mult sau mai puțin asemănătoare.
După eoni, OMUL ERIDANUS (nota C.M.: ființele inteligente de pe diferitele planete ale galaxiei, de o anumită, formă, inteligență, caracteristici etc) și-a întâlnit rudele în galaxie.
Astfel, treptat, s-a aflat că există ființe ERIDANUS tip pasăre, tip reptilă, tip insectă etc, etc.
Unii erau mai războinici, alții mai liniștiți, mai pașnici, unii mai inteligenți, alții mai puțin. Unii erau mai mici de statură, alții, enorm de mari, unii de forma pământeanului, alții mult diferiți de tot ceea ce cunoscuseră..
Cei mai evoluați au început să-i învețe pe cei cu nivel de dezvoltare (socială, tehnică, spirituală) mai scăzut. Lumile galaxiei au început să se cunoască prin vizite, prin comerț, prin relații culturale etc. 
Au început să învețe unii de la alții.
Unii însă nu erau pașnici, nu erau animați de ideea de echitate și dreptate. Dacă doreau ceva, căutau și când găseau și-l însușeau, fără să ceară acceptul cuiva. Raționamentul acelor neamuri era: „Am găsit ce-mi trebuie, îl iau ”, singura justificare fiind necesitatea!
Astfel s-a născut spiritul războinic al celor care agresau și riposta justificată a celor are se apărau.
Din motive diametral opuse, evoluția a cuprins atât civlizațiile agresoare cât și pe cele care se apărau. Pe o cale sau pe alta, omul Eridanus s-a „civilizat”. Războaiele primitive s-au transformat la omul „civilizat” în știința războiului. Moartea a devenit instrument „civilizator”, element al „ progresului”.
Regatele galactice din ERIDANUS au crescut și au decăzut, civilizațiile au prosperat sau au pierit. 
Treptat, o serie neîntreruptă de războaie a cuprins întreaga galaxie. Niciun imperiu nu a durat prea mult timp. Ceea ce s-a salvat a fost puțin, ceea ce s-a distrus a fost majoritar. Mereu ființa umană a galaxiei (Eridanus) a trebuit să o ia de la capăt.

IMPERIUL „SSS”
În galaxia ERIDANUS, incompatibilitățile dintre civilizații au început să fie „soluționate” cu precădere prin războaie, violență și turbulență.
Aflate la comandă, nemiloasele și eficientele regine SSS-T (numite mai târziu, reptiliene) erau și străluciți politicieni, pe timp de pace și foarte buni strategi, pe timp de război. Ele știau să folosească excelent sensul și natura evenimentelor, pentru a profita și manipula la maximum situațiile care se creau, în avantajul și profitul lor.
Maeștrii Supremi ai Războiului, s-a remarcat a fi civilizația ființelor „SSS” (numite astfel din cauza sunetului sâsâit, ca de șarpe, pe care-l scoteau în timp ce vorbeau). Pământenii îi cunosc sub denumirea de reptilieni
Prin război și agresiune reptilienii au început să acapareze zone tot mai întinse din cel de al nouălea sector al galaxiei. Reputația acestei civilizații, condusă inițial de regine, a crescut atingând o culme greu de egalat. Cunoscute sub denumirea de „SSS-T”, reginele (reptiliene) și tehnicile lor de guvernare au devenit peste timp întruchiparea puterii regale.

Războinicii SSS erau cu sânge rece, aveau fețe înspăimântătoare, asemănătoare dragonului. Deși, prin evoluție, piela lor asemănătoare cu a dinozaurilor si-a mai pierdut din aspectul înfricoșetor, pe corp au mai păstrat trăsături și elemente care arătau că erau ființe de temut. .
Au mai păstrat o creastă lungă formată din solzi cornoși care pornea de la frunte, pe partea posterioară a corpului, amintind de strămoșii lor primitivi. 

Cunoscuți sub umele de „M-K” sau „M-G”, apariția luptărorilor SSS era suficientă pentru a stârni frica în inima inamicilor.
În nenumăratele războaie pe care le-au purtat de-a lungul a miliarde de ani, reptilienii au învățat o lecție vitală și anume că un inamic sau un rebel executat este o pierdere pentru învingător

În schimb, dacă acestuia i se ștergea memoria și creierul lui era reprogramat, el devenea docil și utilizabil la diverse munci, scop în care i s-a modificat și corpul, pentru a putea executa munci foarte grele.
Controlul minții adversarilor (sclavilor) a devenit o știință care a preocupat în cel mai înalt grad pe reginele SSS-T, cunoscute de alte rase (civilizații) cu care au venit reptilienii în contact sub denumirea de ARI sau „Maeștri”. Numele de ARI of AH (Heaven) - adică ARI al lui dumnezeu, ori „din cer” - a devenit „ARI-AN”, cunoscut pământenilor sub denumirea de ORION.
Dar, deși devenise epitomul (chintesența) puterii, un simbol al stăpânirii brutale și al agresiunii neîntrerupte, soarta a adus o întorsătură curioasă în civilizația ARI-AN-nilor..
În lăcomia lor și dorința de a deveni cea mai mare putere galactică, Războinicii SSS-T, au jefuit tezaurele Palatelor lumilor prădate și victimizate. 

Bogățiile culturale ale lumilor cucerite au fost aduse și expuse în muzeele ARI-AN, făcând din Imperiu centrul culturii și înțelepciunii celui de al nouălea sector galactic..
ARI-AN a devenit, în timp, vitrina lumilor și centrul cultural al poeziei, muzicii, artei și dansului.

(va continua)



5 comentarii:

  1. Ce spuneti ca reprezinta povestea asta ? Teoria formarii planetelor si a aparitiei vietii (expusa la inceputul articolului)...parca am invatat-o pe la scoala acum vreo 40-50 de ani !!! Este chanelling ? Daca da, cine a transmis ? Banuiesc ca aceiasi care au manipulat si mintile oamenilot "de stiinta" !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare cu nivelul lui de înțelegere. Mie mi se pare foarte plauzibil conținutul acestu articol, mai ales că concordă cu ceea ce a descoperit Stikin pe tăblițele sumeriene. Oricum, v-ați cam grăbit; așteptați să aflați ce spune întreaga poveste (Din păcate, deocamdată, nu sunt în posesia decât a primei părți; sper să fie publicat și restul ! C.M.

      Ștergere
    2. Nu cred în evoluția speciilor și nici a omului. Totul a fost adus aici, așa cum se vede. Totul, inclusiv condițiile planetare, a fost creat de către extraterestrii. Nu Dumnezeu a făcut asta. El este mult prea măreț!

      Ștergere
  2. 1.
    In cam toate e un mix de adevar si minciuna si deci , toate se leaga de ceva fixat in constiinta pentru a face priza . Indiferent ca-i adevar sau minciuna. NU este nimic numai fictiune cum nu este nimic purul adevar . .. Dar ce e adevarul ?! Dar ce e minciuna ?!
    Cititi biblia , cartea ce se vrea o sfanta si va veti da seama de foarte multe .Va veti da seama ca-n ziua de astazi nici o editura nu ar tipari-o daca nu s-ar sti despre ea si cineva s-ar duce sa i-o publice , de ce ? Vedeti mai ales vechiul testament.
    Si totusi este cartea cu cel mai mare tiraj , de ce nu se vad indemnurile la crima si alte orori de la sado-masochism si pana la incest ? Pentru ca are priza pe adevar. Si adevarurile sunt multe cu care rezoneaza multa lume . Rezonand nu mai stam sa rationam .Lenea , negarea si ignoranta ne sunt virtute .
    “ Crede si nu cerceta ‘’ fiindu-i baza , o luam de buna.
    E greu sa selectezi la ceea ce rezonezi , daca esti in dizarmonie si deci neputincios . E singura ta carja. Tot ce-ti intra pe unda inghiti si nu-ti dai seama ca-i sinusoida si precum ea care urca si coboara si aici ai si adevar dar si multa minciuna . Manipulare . Astfel biserica cu biblia ei sunt ‘’sfinte’’ si tot astfel creaturile au imparatit si stapanit lumea. Cred ca avem cu totii cunostinta de ceea ce fac popii , unii dintre ei evident . Iar daca vreti studiu in profunzime cititi-l va rog pe David Icke si vedeti ce scrie el si nu numai el , despre ritualurile satanice din biserici . Dar nu trebuie sa-l cititi , vedeti doar semnificatia semnelor si simbolurilor din biserici si catredale. Daca va ganditi ca aia-s catolici si noi suntem ortodoxi nu mai are rost sa va documentati . Suntei in propriul sistem de credinta si nu puteti iesi decat dupa o noua deschidere .
    Daca va referiti la Zecharia Sitchin domnule C.M , am ascultat relatarea unei inalte preotese ce participa la ritualuri si s-a ‘’lepadat’’ - intr-un interviu pe you tube cu d-l Icke , in care relata ca si d-l Sitchin asista , nu participa efectiv doar asista si ce m-a frapat si mai tare dupa ce-i citisem si eu o parte dintre carti , a fost ca acele creaturi se temeau de el . Stiau ca prin cartile lui , asta manipuleaza cum ‘’vrea muschii lui ‘’ intr-o directie sau alta. Ca si-n cazul bibliei , nimeni nu sta sa studieze in profunzime si-nghite pe nemestecate . Este mult adevar in cartile lui dar dupa interviul ala , simtind-o pe cucoana aia si stiindu-l pe d-l Icke , proband ceea ce el relata de multe ori , acum sunt muuuult mai selectiv la astfel de relatari ca si cea de mai sus.
    Va incurajez daca doriti si daca nu l-ati citit sa cititi cartile d-lui Sal Rachele. Avem si aici o alta varianta de ‘’succes’’. In fapt varianta lui ‘’m-a prins’’ cel mai bine .

    RăspundețiȘtergere
  3. 2.
    Cocluzia mea este ca :
    Sunt multe multe rase sau entitati si fiecare vine cu propria ei varianta. De ce ? Depinde de reper , de felul cum percep sau sigur ca da , functie de propriul interes . Tineti cont ca timpul si spatiul acolo nu exista , toate sunt in acum si deci , aceia au la dispozitie mult mai multe ‘’variante’’ in ‘’acum’’ decat noi . Ei pot indoi bradul cum vor , ei trag vantul. Noi , doar il ‘’ mirosim ‘’
    Indiferent de vremea de afara , apa din fantana are app aceeasi temperatura .Vara spunem ca e buna si rece pentru ca afara sunt 40 grade iar iarna spunem ca-i calda pentru ca-s minus 20 grade . Sa intrebam doi oameni unul care a baut vara si unul care a baut iarna . Vor avea relatari diferite dar nici unul nu se-ntreaba de ce pentru ca le e lene . Realitatea este subiectiva in toate dimensiunile .Depinde de noi sa separam graul de neghina .
    Referitor la articol , sa pornim cu totii de aici , parerea mea .
    Daca nu ni se umbla la genetica , si acum ne trageam de puta ca de zgarci sau dadeam curs pornirilor animalice . Astea se vad si astazi in fapt , precum si mizeria din sufletele celor ce ne conduc , tradatorii de neam si tara ce au permis un caz Caracal despre care s-a aflat cu jertfa acelui suflet de copil . Permit in continuare multe altele despre care nu stim. Ei permit pentru ca noi le permitem si nu le cerem socoteala . De ce am face-o , de cate ori nu am auzit ‘’mie mi-e bine ‘’ . Traieste-ti lenea romane si culca-te la loc in somnul cel de moarte , ti-o zice imnul si esti mandru ca esti roman mort , inert si amortit .
    Suna a frustrare ? Evident , copila de la Caracal era copilul nostru al tuturor. Pe mine m-a durut.
    Aveti dreptate d-le C.M sa nu ne grabim si sa studiem in profunzimea lucrurilor , sa iesim din superficialul firii.

    RăspundețiȘtergere