Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 13 august 2019

Răspuns unui cititor anonim.



Anonim 12 august 2019, 16:45; (comentariu la articolul > ANDROMEDANII: eliberați frica de a vă uni cu Creatorul !<)
.................................................................................................
Ma vad nevoit sa va spun ca nu IAHVE este Creatorul nostru, al crestinilor ortodoxi, El fiind doar Creatorul jidanilor...
Am citit cartea d-lui. doctor Toni Victor Moldovan atunci cand a aparut, pe la inceputul anilor 2000, si va marturisesc ca m-a socat puternic, initial. Citind-o insa, inca o data, mai pe indelete, caci este o cartea foarte grea, plina de informatii si termeni medicali specifici, in special din genetica dar si din fizica atomo-moleculara, statistica, fizica nucleara, medicina generala si matematica, am dedus in final ca populatiile (popoarele) acestei planete sunt creatia mai multor Dumnezei, fiecare urmarind scopuri si obiective diferite dar si metode de obtinere diferite!
In ceea ce ma priveste, la nivelul intelectual atins, cat mai ales al dezvoltarii mele spirituale de astazi, raman atasat credintei ferme si sincere in Domnul meu, IISUS HRISTOS...Cu respect.


Răspuns:
Mai întâi să reamintim numele dat lui Dumnezeu de principalele curente religioase.
La creștini (ortodocși și catolici), este numit Iehova (Isaia 42.8). I se mai spune Creator (Isaia 40.28), D-l Savaot (Geneza 15:2), Dumnezeu (Geneza 1).
Evreii îl numesc Iahve iar arabii, Alah etc

1. Să ne ocupăm doar de Iahve și de Iehova.
Iisus și mama sa Maria, tatăl său pământean, Iosif, și tot neamul lor, au fost evrei. Creștinii (ortodocși și catolici) îl consideră pe Iisus fiul lui Dumnezeu. Deci?
Al cui fiu era Iisus: al lui Iahve ori al lui Iehova? (Că doar n-o fi avut... - ferească domnul! - doi tați, fie ei și spirituali, și aceeași mamă !?).
Evident că este vorba de același personaj, indiferent cum ar fi el numit, de unii sau de alții.
2. Și mai am un argument (exprimat printr-o întrebare de bun simț): de ce ortodocșii merg la Ierusalim să ia Lumina Pascală (în noaptea de înviere), și nu de undeva de la o citadelă a orodoxiei (Istambul, reședința sefului bisericii ortodoxe) sau catolică (Vatican)?
Credeți cumva că cei doi dumnezei (dacă ar fi doi) au un parteneriat, o colaborare, în ceea ce privește producerea, manifestarea și distribuirea Luminii Pascale? (Aici este de menționat că acea lumină „divină” produsă la Ierusalim în noaptea de înviere este, de fapt, rezultatul unui procedeu tehnic nu prea complicat, dar ținut în mare taină, suficient însă să mențină credința enoriașilor în „minunile” dumnezeiești).
Adevărul este că dumnezeii la care se închină lumea (netrezită încă, aș spune eu) sunt personaje partajate și revendicate de diferitele biserici pentru satisfacerea intereselor mai puțin dumnezeiești ale capilor și oligarhiei bisericești.
Apopo, dacă ați citit „Programul Terra”, ați aflat ce reprezintă, de fapt, Paștele !?
Este nu o sărbătoare ci o comemorare, amintind de lansarea armei bacteriologice de către Supercivilizația lui Dumnezeu (S.D) împotriva poporului egiptean, „păcătos”, popor care, fiind testat cu „chiuvotul”, s-a dovedit impurificat, adică cu un ADN alterat genetic față de cel prevăzut în Programul extraterestru. Și atunci, Domnul, în „bunătatea sa providențială” s-a hotărât să-i extermine pe egipteni. Pentru aceasta însă poporul ales (evreii) trebuia imunizat cumva, pentru ca atacul cu bombă biologică să nu-l afecteze. Așa că S.D. și-a pregătit poporul prin post și un regim alimentar adecvat, premergător „cataclismului” biologic programat. Iată deci și explicația pentru lungul post al Paștelui. (Nu că acest post ne-ar dăuna cumva, căci orice post este binevenit pentru sănătatea corpului fizic și mental)

Revenind acum la ceea ce sunt dumnezeii universurilor, vreau să reamintesc câte ceva, care, cred eu, poate prezenta interes pentru cei dornici de cunoaștere.
Ei (dumnezeii universurilor locale) sunt cunoscuți drept creatori ai diverselor universuri, dar, de fapt, sunt mai mult administratorii universurilor primite de la Primul Creator (Sursa Divină), pe care le organizează și le modifică așa cum doresc (cu respectarea câtorva legilor de bază universale, emanate de la Primul Creator).
Numărul de creatori (dumnezei) ai unui univers local este diferit (de la 1 la 14). Universul nostru are 12 creatori dintre care 6 sunt benefici (din lumină) și 6 nebenefici (ai întunericului).
Pământul „ține” de un creator (dumnezeul Iahve) din lumină (FDL) care, din păcate, nu este eminamente benefic pentru creația umană. Însă, anumite drepturi asupra Pământului au și ceilalți 11 creatori.
Deși Supercivilizația Dumnezeului nostru (Iahve=Iehova) este din lumină, ea NU este și producătoare de energie a luminii (iubirii), acest atribut fiind deținut exclusiv de ființele umane, însușire cu care au fost înzestrate de SURSA DIVINĂ care le-a creat, ca esență. Toate celelalte entități care trăiesc pe Terra (cu sau fără atribuțiuni sau sarcini) sunt consumatoare de energii ale luminii, produse de ființele umane care au suflet (părți subliminale); căci sunt și ființe umane fără suflet ori clone (acestea neputând produce energie/lumină divină). 
Părerea mea este că ființele cu suflet (umanii, dar și alte ființe precum unele cetacee, unele animale domestice, unele cristale și chiar unele flori; n.m.) nu produc, de fapt, energie ci au capacitatea de a modela (transmuta) energiile prelevate din infinitul câmp energetic universal format exclusiv din energie brută, nepolarizată și nemodulată. Evantaiul de frecvențe și forme de undă rezultat din modelarea energiei brute univesale, de către ființele cu suflet, este foarte larg. Ființele umane (cele cu suflet) sunt capabile să producă (moduleze) multe „sortimente ” de energie: de la cele negative, cu vibrație foarte joasă, până la cele pozitive cu vibrație medie sau foarte înaltă.
Modelatorul (în tehnică se utilizează termenul de modulator) formelor de undă este corpul emoțional. Bucuria, iubirea necondiționată, compasiunea sunt stări care modulează energia brută universală în energie de înaltă vibrație, în timp ce tristețea, ura, desnădejdea, cupiditatea, obediența, disperarea, egoismul, suferința, durerea, necinstea etc. sunt stări care conferă energiei universale vibrații de joasă frecvență. (observați cât de multe sunt stările, emoțiile, care pot genera energii de joasă vibrație, comparativ cu cele prin care se obțin energii de înaltă vibrație). 
Cele mai multe lumi sunt formate din ființe incapabile să producă (mai exact, să moduleze) energii de o anumită vibrație, energii care reprezintă hrană pentru ele. 
Este vorba despre toate ființele universului care NU au suflet, și nu sunt generatoare de stări emoționale
Și atunci, pentru a supraviețui (ori chiar pentru a prospera) ce pot face aceste entități incapabile să-și producă energia de care au nevoie?  
Caută să o procure de la cei care știu și sunt capabili să o producă.  
Orice univers și orice creatură existentă în univers are o frecvență de vibrație proprie (de fapt, un domeniu de frecvențe, adică o frecvență principală și difeite componente vibratorii, armonici, în jurul ei). 
Având un interes comun în stimularea ființelor umane pentru producerea diverselor sortimente de energie, cei 12 creatori ai acestui univers sunt nevoiți să coabiteze deși fiecare dintre ei dorește să obțină pentru el (și ai lui) cât mai multă energie de la ființele umane. Interesul comun îi face să fie cât de cât toleranți unii față de alții, dar nu ratează nicio ocazie de a se elimina reciproc de la sursa de energie comună, dacă li se ivește prilejul. 
Cei 12 creatori (dumnezei) și-au împărțit corpurile cerești (planete, sori, sateliți naturali ori artificiali, asteroizi, comete etc) din acest univers, în sfere de influență, inclusiv în ceea ce privește ființele care populează acești aștri. Uneori, se întâmplă ca aceeași planetă (astru, în general) să poată fi influențată de toți cei 12 creatori (imixtiune acceptată între ei, în anumite condiții și cu anumite limitări).
Este și cazul Pământului, asupra căruia toți cei 12 au drepturi, „șeful-administrator” fiind Iahve.
Este adevărat că există o lege care ar trebui să permită ființelor (mai ales ființelor umane) să decidă, în deplină stare de conștiență, dacă doresc sau nu să colaboreze cu unul sau altul (cu niciunul sau cu mai mulți) dintre creatori. 
Este vorba de LEGEA LIBERULUI ARBITRU care, se spune, nu ar putea fi încălcată de nimeni. Asta, teoretic, căci practic sunt destui care găsesc modalități de a o eluda. (Știți că și la noi există zicala: „O lege este făcută pentru a putea fi încălcată”. Uite că și la ei se aplică !). 
Așa dar, imixtiuni sunt berechet în viața, în special a ființelor umane. Aceasta se întâmplă în special la nivelul părților subtile ale acestor ființe, dar si în plan fizic.
Civilizații precum Reptilienii, Mantizii, Draconienii, F.D.L.-urile (adică supercivilizația numită de omul obisnuit Divinitate), Grii, precum și combinații (hibrizi) ale acestora, există în întregul nostru univers și ele au fost create de Creatorii care le păstoresc, mai ales din necesitate: pentru a se aproviziona cu ceea ce au nevoie, dar nu sunt capabili să-și producă singuri. 

Universurile nu sunt toate la fel și nu sunt organizate identic. De exemplu există universuri în care lumile cu vibrație joasă sunt complet separate de lumile cu civilizație pozitivă, între ele existând bariere energetice („ziduri”) de separație de netrecut. Acolo, lumile de vibrație înaltă sunt cu adevărat fericite, în timp ce cei din lumile negative, neputând trece „dincolo”, pleacă în univers să găsească surse de hrană (energie) necesare și compatibile. 

Dar, pentru a putea călători în univers trebuie să dispui de o înaltă tehnologie de transport, de explorare, de comunicare, de cucerire și de exploatare. Așa se explică de ce, în general, civilizațiile malefice (în special Reptilienii) dispun de tehnologii inimaginabil de avansate față de cele pozitive, precum civilizația umană. Numai  S.D.(deci civilizația FDL-urilor) mai dispune de asemenea înalte tehnologii precum Reptilienii.
Ca posibilă și ușor de exploatat sursă, Pământul reprezintă pentru civilizațiile căutătoare de resurse, un loc preferat.

Și mai este ceva extrem de important: majoritatea civilizațiilor negative n-au avut niciodată, sau și-au pierdut pe parcurs, abilitatea de a se reproduce pe cale naturală. Majoritatea acestor civilizații se înmulțesc prin clonare sau încercând să facă ceea ce face cucul: să-și depună ouăle într-un „cuib” străin dar primitor. 
Ambele metode au însă dezavantaje. După cum se cunoaște, clonarea repetată duce la deteriorarea materialului genetic, atât în ceea ce privește viabilitatea, păstrarea calităților cât și durata de existență. (Această experiență o au și geneticienii umani care cunosc că o clonă nu poate fi multiplicată la infinit).
Al doilea impediment major în procesul de reproducere îl constituie incompatibilitatea genelor entităților extraterestre cu cele ale A.D.N-ului uman. Acesta rămâne un handicap greu de trecut, încercările făcute de-a lungul zecilor sau sutelor de mii de ani soldându-se cu eșecuri. Cum pentru extratereștri, timpul nu există, cu certitudine că ei își vor continua cercetările și în viitor. 
Numai că cele două aspecte ale preocupărilor acestor civilizații sunt extrem de dăunătoare ființelor umane și constituie principalul motiv pentru care umanitatea Pământului bate pasul pe loc, în ceea ce priveste evoluția.
Deși explicațiile sunt la îndemâna oricui, le voi pomeni și eu.
Pentru a determina ființa umană să facă și să producă ceea ce ei doresc, entitățile malefice trebuie să interfereze cu noi pentru a ne monta diverse implanturi în corpul fizic ori în cele subtile. În multe cazuri, ele chiar se instalează în unul dintre corpurile noastre, unde își pot asigura hrana (energia) de care au nevoie. Cu foarte puține excepții, noi, neavând posibilitatea de a conștientiza și percepe prin unul dintre simțuri prezența și agresiunea asupra noastră a acestor entități, ne lăsăm exploatați până la epuizare. 
Dar răul este încă și mai agravat deoarece, pentru a obține de la noi energie de calitatea și sortimentul dorit, acești paraziți energetici ne provoacă acele stări care ne determină să producem sortimentul de energie pe care-l preferă. Altfel spus, ei ne determină să avem stări de furie, de ură, de durere etc. etc. 
Cum aceste entități nu au sentimente (iubire, compasiune), faptul că noi suferim din cauza lor sau ne manifestăm anormal față de ceea ce numim comportament uman, nu are nicio importanță. Mai devreme sau mai târziu, o ființă interferată se va îmbolnăvi, va avea o viață din ce în ce mai grea, va fi urâtă de societate, va provoca acte antisociale etc etc. Toate acestea înseamnă imposibilitatea de a evolua sau măcar încetinirea procesului evolutiv al celui interferat.
Din păcate, există în societatea umană câteva căi prin care oamenii cad pradă entităților malefice din univers. 
Aceste căi sunt, în principal: biserica, politicul, socialul.
-) Cu prioritate, biserica (aspectul religios) este apanajul F.D.L.- urilor. Dar, de această cale se folosesc destul de mult și reptilienii, draconienii și mantizii, căci există cu adevărat „târguri de suflete” care se organizează în diferite locuri din univers unde, efectiv se încheie tranzacții între diferitele civilizații malefice, „marfa” căutată fiind părțile subliminale (sufletele) ființelor umane de pe Pământ, sau de pe planete unde exisată civilizații similare. 
Din câte cunosc, în sistemul nostru solar, aceste târguri au loc, de obicei, pe unul dintre inelele lui Saturn. (Și când te gândești că îmi propusesem ca următoarea viață să o am pe Saturn, pe unul dintre inelele lui ori pe unul dintre cei 7 principali sateliți ai acestei planete!). 
Religiile reprezintă sistemul cel mai interferator doarece majoritatea oamenilor aparțin unei biserici sau alteia. Dogmele bisericești propovăduiesc prosternarea, auto-învinuirea, pocăința, autoflagelarea, cedarea totală a autonomiei și independenței ființei umane în mâinile preotului, zice-se, reprezentant al Divinității. Enoriașul, mai ales cel habotnic, crede cu tărie că dumnezeul la care se închină el (mai cu seamă prin mijlocirea preotului), îl va ierta de păcate, dacă se predă Lui, total și fără condiții, adică dacă-și cere iertare și se pocăiește. 
Modalități de interferare a ființelor umane de către FDL-uri au fost inventate de slujitorii biserciilor (din interes material și pentru putere) și ele sunt multiple: ceremonia nunții religioase, a botezului, slujba de înmormântare (la care, sunt convins, nimeni nu va renunța, tot așa cum sunt convins că  mulți mă vor înjura pentru ceea ce scriu aici; dar este un adevăr pe care fiecare dintre noi îl va descoperi cândva), toate sunt prilejuri și modalități de interferare și de invitare a unor entități (în special FDL-uri) să preia controlul asupra noastră. 
Lista serviciilor și evenimentelor religioase înființate de biserică este lungă: „sfințirea” casei, a fântânii, a ...mașinii, spovedania, ungerea cu mir, aghezmuirea, mătăniile, acatistele, pomelnicele, icoanele, pelerinajele etc., etc, toate sunt căi de cedare a puterii noastre în mâna FDL-urilor, căci, în fapt, toate sunt contracte semnate de noi cu aceste entități și dovezi, în mâna interferatorilor, că ei nu ne-au încălcat liberul arbitru. La nivel fizic, noi habar nu avem de existența acestor contracte însă, la nivel ezoteric, ele există și ne angajează pentru cine știe câte vieți, căci singuri ne-am „vândut” sufletul.
Creându-le singuri aceste facilități, ce mai au de făcut FDL-urile, altceva decât să culeagă energia produsă de noi? 
În plan material, pentru biserică, toată această practică este aducătoare de enorme venituri, rezultate din parazitarea ființelor ignorante.
Trebuie făcută mențiunea că, spre deosebire de celelalte entități, FDL-urile sunt periculoase și prin perfidia cu care și-au implementat în umanitate sistemul. 
Mă refer la faptul că, dacă celelalte tipuri de entități, atunci când au ocazia, „papă” tot, fără scrupule, fără milă și fără discernământ, FDL-urile o fac mai fin, mai „cu cap”. Din energia ființei interferate, un FDL are grijă să mai restituie victimei și o mică parte, însă doar atunci când aceasta se roagă cu ardoare pentru ceva: sănătate, o anume reușită etc., adică atunci când acceptă prezența, influența și interferența acelei entități. Simțind un oarecare efect benefic, credinciosul va fi încă și mai convins decât a fost până atunci, că a fost auzit și ajutat. Desigur, efectul va fi de scurtă durată, victima fiind din ce în ce mai stoarsă de energie. 
E de-a dreptul o afacere pentru FDL, căci el a înțeles că o victimă epuizată nu i-ar mai fi folositoare dar, dacă o va ține la limita de supraviețuire, el (FDL-ul) nu va avea decât de câștigat. 
-) În ceea ce îi privește pe Reptilieni, aceștia sunt extrem de avansați tehnologic, sunt duri și nemiloși (căci nu au sentimente, altele decât spiritul de frondă și infatuarea). Sunt cei mai avansați în tentativa lor de a folosi gena umană pentru o reproducere pe care, din fericire, nu o vor obține niciodată. 
-) Mantizii (alte denumiri utilizate pentru această specie: mantide, insectoizi, mantoizi) sunt, dacă s-ar putea spune așa, mai „umani”, poate un pic mai toleranți și mai dispuși la negocieri. Sunt însă extrem de preocupați de posibilitatea de reproducere prin intermediul ființelor umane, asta explicând preferința lor de a se instala în zona organelor genitale ale umanilor. 
În general fac înțelegeri profitabile cu Reptilienii, aceștia din urmă recunoscându-le abilitățile.
-) Draconienii, sunt ființe malefice cu mult tupeu și inventivitate. Profitori și chilipirgii. Trec la acțiuni riscante fără a se gândi prea mult. Sunt sadici și pot minți oricând e necesar.
-) Grii sunt entitățile care execută muncile grele pentru celelalte categorii. Din câte cunosc, ei nu mai au planetă, creatorul lor alungându-i și renegându-i.
-) Am lăsat la urmă ARHONII, deși aceștia sunt cei mai puternici și cei mai duri dintre toate rasele interferatoare, malefice. Pe Pământ, mai cunoscuți, și mai la vedere, erau cu cca 3600 de ani în urmă (Aveau legătură cu curentul gnostic). Caracteristica lor principală este că pot duplica realitatea. 
Își pot schimba oricând forma, prezentându-se ca reptilieni, corpuri de fetus neformat, diform etc. Arhonii sunt principalii artizani și vinovați pentru toate construcțiile fizice și energetice dăunătoare universului. Ei au creat în jurul Terrei acel câmp energetic de graniță numit Matrix, pentru a verifica tot ce intră și tot ce iese în/din sistemul nostru planetar. Ei au implantat ființelor de toate speciile dorința de a se devora între ele. Ei sunt creatorii așa-numitului lanț trofic. Sunt adepții și inventatorii pricipiului ”Peștele cel mare îl înghite pe cel mic”. Sunt adepți ai războiului necondiționat, ai exprimării brutale (animalice) a sexualității. Sunt, de asemenea, mari amatori de a consuma energiile cadavrelor intrate în putrefacție. 
Se spune că, după ce au venit în universul nostru, s-au localizat pe planeta Saturn dar și că, o bună perioadă de timp, au fost ținuți ostateci pe Terra, ceea ce ar explica ura lor necondiționată împotriva ființelor umane. 

Închei această cam lungă explicație spunând că noi, oamenii, ar trebui să nu ne cedăm puterea nimănui, să nu apelăm la ajutor spiritual exterior de la nimeni și să ne adresăm de fiecare dată doar Sinelui nostru Interior care știe totul și ne poate ajuta cu adevărat, din IUBIRE.
Nu dați și nu promiteți nimănui părți din puterea și libertatea voastră, nu încheiați contracte cu niciun fel de entitate, indiferent cât de tentante ar fi promisiunile acesteia. 
Nu-l mai căutați pe Dumnezeu în biserică ci în sinea voastră. 
Credeți numai în SURSA DIVINĂ, care a creat totul, în toate universurile.

C.M.


6 comentarii:

  1. IMPRESIONANT! ZGUDUITOR! Daca-i adevarat ceea ce afirmati Dvs. Dle. C.M.,atunci religiile,toate,isi dezvaluie in sfarsit adevaratul scop pentru care au fost create!!!EXTRAORDINAR!
    Ar fi de-a dreptul sublim daca veti putea dezvolta acest subiect pe care il consider,de departe,cel mai important de la aparitia acestui interesant blog!Multumim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai o pista de unde poți sa afli mai multe prietene.
      C.M. vorbeste de o carte. Programul Terra, iti da și autorul.
      Bafta.

      Ștergere
    2. O poți descarca de pe net și începe a citi în 5 minute.
      Eu deja am descarcato și sunt la pagina 12.

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumos scris!Țineți o tot așa,și omul încuiat cu cheia uitării va avea o șansă! Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere