Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 31 august 2019

Fiți mereu cel ce vă spune inima să fiți.


Mesaj de la Consiliul Arcturian
30 aug.2019; via Daniel Scranton
Traducere Const. Mihăilescu


Salutari! Suntem Consiliul Arcturian, încântați să ne conectăm din nou cu voi..
Am făcut cercetări ample asupra istoriei omenirii de pe Pământ și am observat că există perioade din istoria umană în care ați experimentat pacea și armonia. Aceasta se întâmpla cu mult înainte de a vă fabrica arme de distrugere în masă deși nu spunem că doar armele sunt problema. 

Știm că au existat războaie de-a lungul istoriei, cu mult înaintea războaielor în care s-au folosit arme de distrugere în masă. 
Apetitul distructiv al ființelor umane s-a făcut remarcat de timpuriu și la baza lui a stat mereu sentimentul de teamă.

Dar au existat și perioade în istoria voastră în care oamenii de pe Pământ au trăit în pace și în armonie. Acele amintiri se păstrează în celulele și ADN-ul vostru. Acolo puteți găsi cum s-au distrus Atlantida și Lemuria. 

 Capacitatea voastră de a alege nu a dispărut. Știți foarte bine care este comportamentul adecvat, care să fie educația colectivității uman,e pentru ca războaiele și beligeranța să dispară. 
Când cineva este nepoliticos sau nu te respectă, ai de ales: poți fi înțelegător și tolerant sau poți răspunde cu aceeași „monedă”, alimentând astfel conflictul care stă să izbucnească. 
 Totdeauna trebuie să alegeți calea medierii, a stingerii scânteilor unui conflic. Păstrați-vă calmul, liniștea și, înaintre de a răspunde unei ofense care vi s-a adus pe nedrept, luați o pauză de zece secunde, timp în care plonjați în interiorul vostru și consultați-vă inima și sufletul. 
Luați acea decizie care să nu vă scadă nivelul de vibrație. Veți vedea că, de fiecare dată, soluția pașnică este cea mai bună și mai indicată. 
În foarte multe cazuri, este vorba în primul rând de o neînțelegere.
Desigur, dimpotrivă, poate fi vorba de o rea intenție plecată de la cel care instigă la conflict. De fiecare dată, în asemenea situații, cel înțelept cedează. Este un fel de a spune căci, de fapt, cel care și-a menținut cumpătul și n-a reacționat „cu aceeași monedă” va fi cel câștigător. Ai acționat și reacționat corect dacă, prin atitudinea ta, l-ai determinat pe provocator și „lovească în gol”.
Iubiților, ființa umană este capabilă de incredibile acte de bunătate, de iubire și de compașiune; de fiecare dată când o face, dovedește că este o ființă superioară, încarnată pe planetă pentru scopuri înălțătoare, care să-i asigure evoluția. 


Cu siguranță nu ați venit pe planetă pentru a fi meschini, mediocri, răzbunători și distrugători ai creației.
Desigur, aveți liber arbitru și nimeni nu vă impune să faceți altfel decât alegeți. Este însă important ca atunci când alegeți să o faceți cu mult discernământ și cu multă responsabilitate. De ce ? Pentru că un gest nesăbuit, cu siguranță va produce efecte care se vor propaga și vor atinge multe aspecte ale creației, acre, vor fi lezate, într-un fel sau altul. De aceea și la voi se spune că: „atunci când o frunză cade din copac, de aceasta află întregul univers”.
Trebuie să decideți ce aspect al vostru activați, înainte de a trece la acțiune, întrebându-vă de fiecare dată dacă într-adevăr decizia ce urmează s-o luați este ori nu în interesul vostru cel mai înalt. 
Cel mai bine este însă să căpătați obișnuința de a vă întreba inima, sufletul, nu mintea. Când faci ceea ce-ți dorește inima, fără a trece prin filtrul minții, poți avea certitudinea unei decizii corecte (uneori, poate, nu neapărat cea mai puțin dureroasă sau facilă). 
Există o certitudine: atunci când acționezi, ori gândești din inimă, frecvrența de vibrație a ființri tale nu va scădea.
Înainte de a răspunde la un telefon ori de a telefona cuiva, asigurați-vă că oricare ar fi conținutul discuției, nu veți accepta ca nivelul vostru de vibrație să scadă. Tot astfel, când faceți vizite, ori primiți vizite, propuneți-vă că nu veți accepta să vi se reducă nivelul de vibrație.

Folosiți orice prilej pentru a vă îmbunătății nivelul de vibrație. Făcând o practică din această atitudine, veți constata că instinctiv veți avea tendința de a vă simți totdeauna în elementul dv., în orice împrejurare. Altfel spus, starea de bine a cuiva nu este dependentă de condiții și situații exterioare, căci ea vine din interiorul ființei.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de această conexiune cu voi
.

https://sananda.website/the-arcturian-council-via-daniel-scranton-august-30th-2019

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu