Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 22 august 2019

Conversație cu Federația Luminii


11 aug. 2019; prin Blossom Goodchild
Traducere Const. Mihăilescu



Blossom: : Vă rugăm să rețineți că acest obiect glisa usor în jos după care își schimba brusc direcția cu o viteză incredibilă.....
Buna ziua din nou, vouă, prietenilor din înălțimi. 

F.L: Te salutăm multiubită Blossom, pe tine și pe fiecare suflet cuprins în această colectivitate confuză, cu privire la acele lucruri care dezvoltă energii uluitoare și vă perturbă vouă viața de zi cu zi.
Bl: Stai ... voi erați? ...ce mod ciudat de a începe !
F.L: Și totuși, nu este chiar așa....atât de mulți își ignoră propria CUNOAȘTERE A ADEVĂRULUI, că-i apucă disperarea ascultând și văzând tot ce le este prezentat în programele de știri !
Bl: Poate că da. Nu doresc să par mai specială, totuși, pentru mine, în mica mea bulă de Lumină, mă aflu într-un spațiu propice și nu mă simt deloc disperată. De aceea, m-am întrebat când ați intrat pentru prima dată în această rețea ?
F.L. Ești foarte conștiență, dragă Blossom, de amplificarea cunoașterii tale și de toată Lumina care strălucește din ea.
Bl: Da. Trebuie să spun că mă simt într-o stare binecuvântată în aceste zile ... (chiar dacă nu prea reușesc să dorm!).
F.L: Nu este cazul să te agiți, li se întâmplă și multor altora. Pe alte meleaguri există multă agitație și confuzie, în legătură cu aceste manifestări. 
Bl: Nu prea înțeleg la ce vă referiți.
F.L: Ne referim la faptul că... există entități care se prezintă ca fiind din „Lumină solidă” și totuși, dacă ar fi „puse la microscop” (nota C.M.: când li s-ar citi ADN-ul) ...s-ar vedea că nu era reprezentarea lor adevărată, ne erau ceea ce arătau a fi.
Oricum, mulți (umani) sunt dezorientați și nu înțeleg ce se întâmplă de fapt, în realitate. Fapt este că cei din spatele scenei ies acum în lumina reflectoarelor și arată cine și ce sunt ei cu adevărat. 
Bl: Sunt conștientă de existența unui coordonator general (global) în ceea ce privește abuzul asupra copiilor dispăruți.
* Cu toate acestea, nu cunosc nimic în plus despre această chestiune.
F.L: În curând veți afla mai multe căci energia acestor apariții este deja lansată „în aer liber”.
În curând, multe nume, locuri și situații vor fi dezvăluite iar comportamentele celei mai grave concepții vor fi deconspirate.

BL: Nu prea vorbești clar ... așa că am luat informații și de la White Cloud (norul alb)[nota C.M.: presupun că Norul Alb este de fapt o stație extraterestră a F.L. care orbitează în jurul Pământului, cu posibilitatea de a staționa la punct fix] și mi-a confirmat că voi erați.
F.L: Blossom, suntem aici, în proximitatea voastră, alături de voi, cu cele mai bune intenții și cele mai înalte sentimente de IUBIRE ... pentru a aborda toate situațiile și evenimentele de neînțeles pentru voi. De altfel, energia pe care o resimți tu se datorează acestui fapt.
Mulți care încă nu știu ce reprezintă și în ce constă asemenea momente de „deghizare” sunt frustrați și supărați, uneori chiar „ zguduiți” în ființa lor de producerea unor asemenea evenimente. Știm că ei se întreabă cât vor mai dura asemenea „tulburări” majore, câte trebuie să se mai treacă ..., înainte să fie prea târziu (?)
BL. Prea târziu, pentru ce?
F.L. Pentru ca inimile lor să colapseze.Toți aceștia sunt ființe care nu cred că dincolo de această viață mai există și altceva și, de aceea, încearcă să obțină cât de mult se poate de la această viață. Nu sunt interesați și nici dornici să privească mai profund în interiorul, în inima și în sufletul lor. Ca urmare, ei cad tot mai mult în întuneric, experimentând din ce în ce mai mult ceea ce nu este din LUMINĂ.
BL. Oh, mulțumesc pentru asta ... Am simțit energia „schimbării” chiar acolo… Continuați, vă rog!
F.L. Suflete dragi ... v-am rugat adesea să repetați mereu formularea ...„EU SUNT LUMINA, SUNT IUBIRE, EU SUNT CEEA CE
SUNT”.

Mulți dintre voi fac acest lucru și obțin multă putere din acest exercițiu.

BL. Da, oamenii-mi scriu și spun că obțin rezultate notabile, urmare a acestei invocații. Adaug și eu că o importanță deosebită o are zâmbetul (încrederea) și respirația profundă, care ne ajută să ne ridicăm vibrația.
F.L.Vedeți, suflete dragi? Vedeți? Eforturile care se depun în acest mod (exercițiu) simplu pot aduce schimbări importante. În acest mod vă puteți racorda la lumile universului, unde există multă iubire și o mai mare putere.
BL: Urmărind mesajele ... unii întreabă cum să învețe să simtă, mai degrabă decât să se exprime prin cuvinte? Vor să știe unde trebuie să călătorească în astral pentru a avea mai multă cunoaștere și mai multă putere?
F.L.: Aceasta este o întrebare foarte bună. Ca și în cazul tuturor celor care doresc… să adreseze / să spună / să creadă că „ceva” are un efect atât de mic… în comparație cu enormitatea de a simți aceleași „lucruri”.
Nu se pot manifesta dorințele inimii lor decât dacă au o anume sensibilitate ... căci VIBRAȚIA face să apară atracția.... ... dacă înțelegi asta?

BL: Foarte bine. Așa dar, cum ați putea să le explicați cel mai bine celor care nu sunt siguri cum să simtă această intenție?

F.L: Mergeți cu gândul la zona inimii voastre.
Gândți unde este ea amplasată, localizați-o ... Respirați profund și încercați imaginar să vă plasați în spațiul unde vă trimite inima și fixați-vă atenția acolo ... Respirați din nou profund și ... zâmbiți ! Sesizați schimbările care apar în voi, în energiea ființei voastre și nu uitați să aveți încredere și să zâmbiți.
În mod normal ar trebui să puteți vizualiza o LUMINĂ ALBĂ, strălucitoare care să lumineze centrul inimii voastre.
Cei care nu au această abilitate își pot imagina că se privesc într-o oglindă și vizualizează cum întreaga lor FIINȚĂ (cea din oglindă) ...se transformă într-o FIINȚĂ DE LUMINĂ ...strălucitoare, radiantă....Intrați (pășiți) în această LUMINĂ din oglindă și, intensificându-vă lumina, spuneți: „EU SUNT LUMINA, EU SUNT IUBIREA, EU SUNT CEL CE SUNT”
CONTINUĂȚI SĂ SIMȚI / SĂ VEDEȚI CUM SE CREAZĂ ÎNTRE FIINȚA VOASTRĂ DE LIUMINĂ O LEGĂTURĂ, UN CANAL DE LUMINĂ CU SURSA. Umpleți-vă ființa cu acea LUMINĂ și doriți-vă să aveți întreaga cunoaștere din univers.
Continuați să spuneți cu convingere: „EU SUNT LUMINA; EU SUNT IUBIREA, EU SUNT CEL CE SUNT”. Vizualizați cum vă uniți cu SURSA PRIMORDIALĂ DE LUMINĂ.
Simțiți cum vă încărcați cu Lumină. Aveți sentimentul de plinătate și de cunoaștere. Cereți SURSEI să vă dea cunoaștere, iubire și sănătate pentru a fi o ființă parte din TOT CEEA CE ESTE
Mulțumiți prentru tot ceea ce ați primit și reveniți în corpul vostru fizic.
BL. Cu siguranță că ați răspuns la întrebare și vă mulțumim pentru aceasta.

Nota Blossom:
* Federația Luminii și Norul Alb au vorbit adesea despre „plicurile” pe care le avem în capul nostru și că, atunci când va sosi momentul, acestea vor fi activate, ca și cum ele s-ar deschide și noi vom putea citi instrucțiunile pe care le conțin, astfel ca, din acel moment, să știm ce avem de făcut. Posibil ca acele instrucțiuni să fie particularizate pentru fiecare individ.
* Am aflat că Jeffrey Epstein a fost găsit mort azi dimineață (după primirea acestui mesaj channeling)

======================================
Nota C.M.: Existența unor „plicuri” (mai degrabă, cipuri) plantate în mintea (creierul) fiecărui pământean (de către cine?) sugerează că omenirea va fi pregătită în prealabil pentru acel EVENIMENT (nedefinit în ceea ce privește scopul și natura sa), eveniment programat a se produce „la momentul oportun”. Din conținutul „plicului” fiecare va afla ce are de făcut.
Ce înseamnă toate acestea?
În cât mai puține fraze, voi încerca să-mi prezint părerea în legătură cu mesajul-anunț de mai sus, trimis de Federația Luminii.
Deci:
Mai întîi de toate, aflăm (din acest mesaj dar, mai cu seamă, din multele sesiuni de regresie hipnotică ale celor cca 10 echipe europene, al căror conținut este accesibil pe facebook și youtube; personal vă recomand pe cele publicate de echipa Eleonora Lascu/Cristina Moraru) că doar puțini oameni nu sunt interferați de diversele civilizații ale universului, interesate de umanitatea terestră.
EVENIMENTUL despre care se tot vorbește de câțiva ani în presa de specialitate (eu însumi „bătând multă monedă” pe acest subiect) reprezintă ceea ce în Biblie este numit „seceriș”.
Ne aflăm la sfârșitul unui ciclu (Yuga V) când omenirea ar uma să treacă printr-un proces de selectare a sufletelor. Acest „seceriș” a mai existat anterior pe Pământ la încheierea fiecărui ciclu (yugi).
Ce este cu aceste cicluri, cine le inițiază și cu ce scop?
În afara ciclurilor cosmice decurgând din poziționarea și trecerea galaxiei noastre printr-o anumită zonă a spațiului cosmic, unde întâlnește câmpuri energetice cu anumite caracteristici, și care au ciclicitatea de 3600 de ani, se pare că exisistă și aceste cicluri mai scurte (denumite yugi) și care țin nu de poziționarea astrelor ci de Programul civilizațiilor extraterestre în ceea ce privește Terra și, mai ales, civilizația umană. Aceste cicluri subsidiare au durate diferite, variind probabil între 200 și 800 de ani tereștri. Practic, o yugă are durata determinată de „calitatea recoltei”: când „bobul” corespunde calitativ și „masic” exigențelor programului, se poate declanșa „secerișul”.

Sunt convins că deja mulți dintre dv. ați înțeles, sau sunteți pe cale de a o face, că ființa umană actuală este rezultatul unui vast și lung Proces de Inginerie Genetică (incluzând hibridizarea) asupra unei specii de primate de pe Pământ.
De fapt Programul de formare și accelerare a creării unei civilizații umane pe Terra a cuprins trei etape importante:

1) Cu cca 432.000 ani îHr. a început Procesul Stelar de modificare a ADN-ului unui grup de primate, mai evoluate, de pe Pământ. El a constat în iradierea cu anumite tipuri de energii de frevențe selecționate, a unui grup destul de restrâns de primate (aflate atunci în zona fluviilor Tigru și Eufrat).
Pentru a focaliza și iradia cu precizie grupul supus experimentului, Factorul de decizie universal (poate chiar cosmic), numit de noi DIVINITATE s-a folosit atât de o anumită poziționare naturală a astrelor cât și de amplasarea convenabilă, ca unghi de reflexie și ca distanță, față de Pământ, a unei foarte mari nave siriusiene.

2) Mai târziu (adică cu cca 421.3000 ani îHr, deci după cca 11.000 de ani de la demararea primei etape), pentru stabilirea formulei genetice dorite și crearea unui ADN pe bază de carbon, Inițiatorul a făcut cea de a doua intervenție majoră în ceea ce privește structura ADN a grupului primatelor respective. Și de data aceasta a fost folosită o anumită aliniere stelară dar și reamplasarea uriașei nave siriusiene.

3) Programul întocmit inițial a fost preluat apoi de acea civilizație siriusiană derivată (proprietara navei spațiale amintite), căreia, se pare, i s-a indus teleptic acest program.
Asta se petrecea cam cu 372.500 ani îHr, deci cu cca 50.000 de ani după începerea celei de a doua etape.
Primul contact al celor de pe nava siriusiană, care a îndeplinit un atât de împortant rol în transformarea (hibridizarea) și evoluția acelui grup de primate, a avut loc după coborârea de pe o navă de mai mici dimensiuni (plecată de pe nava-mamă, care staționa undeva pe cerul planetei) a unui mic echipaj condus de siriusianului TENEKAU. Acesta a observat la mică distanță un grup de primate de tipul homo erectus (deci cu mers biped), care nu păreau foarte speriate de prezența vizitatorilor străini (semn că cele două etape stelare modificatoare avuseseră efect). Echipajul nu a stat decât puțin pe planetă, din cauza atmosferei care nu era identică cu cea în care siriusienii trăiau.
Mă rog, procesul evolutiv a continuat până la apariția primului om Adam1, apoi Adam 2 și Eva, etc..
Eu am încercat doar să vă provoc un pic, cei interesați putând continua documentarea consultând măcar cărțile „Geneza Uitată”, de Radu Cinamar și „Programul Terra”, de Toni Victor Moldovan.

Așa cum am spus și cu alte prilejuri, ființa umană totală de pe Pământ are o minunată compoziție: corp fizic (somă), care-l ajută să se adapteze condițiilor planetei, și corpuri energetice (nemateriale) adică sufletul (corp subliminal) și spiritul. De fapt, spiritul este mai mult acea parte a SURSEI existentă în ființa noastră cu funcție de reprezentare, care ne asigură revenirea ACASĂ, prin menținerea unei legături permanente cu Lumina.
Sufletul plecat din Sursă se folosește de liberul său arbitru pentru a-și crea realitățile pe care le dorește. În mod firesc și normal el trebuie să nu piardă niciodată legătura cu Lumina Divină. La modul ideal, trebuie să existe comunicare, dacă nu chiar o deplină identificare, între conștiență, suflet și spirit.

În drumul lui spre cunoaștere (care se obține numai prin experimentare), în nenumăratele sale vieți, sufletul întâlnește tot felul de entități, unele din Lumină (FDL-uri) altele din întuneric (FNL-uri). FDL-urile pot fi din falsă lumină (adică entități care pot atinge nivele suficient de înalte de conștiință dar care (neavând suflet) nu sunt capabile să-și producă singure energia de care au nevoie, fapt ce le determină să și-o procure de la cei care au această abilitate (ființele umane), sau sunt FDL-uri din lumină adevărată, divină.
Din acest punct de vedere, multele universuri create pot fi complet diferite (aceasta depinzând de Creatorul sau Creatorii săi).
Creatorul nostru (Yahweh = Iehova), precum și întreaga sa supercivilizație (arhangheli, îngeri, heruvimi, serafimi etc) este un FDL din lumină (pozitivă) care, pentru a exista, are nevoie să primească energie de la ființele umane cu suflet, (căci doar acestea o pot produce).
Încă de la crearea sa, omul a fost mereu căutat de civilizațiile și entitățile din univers pentru a se profita de însușirile sale primordiale: puterea de a produce (modula) energia și puterea de a se reproduce pe cale naturală.
Dispunând de corp emoțional, ființa umană este capabilă să producă atât energie de frecvență pozitivă cât și energie cu vibrație negativă.(Un mare avantaj dar și un mare ghinion, atunci când se află într-un univers unde umanii pot fi interferați de entități malefice)
Asta o face căutată atât de FDL-uri, consumatoare de energie pozitivă cât și de entități precum: reptilieni, draconieni, grii, mantizi (insectoizi) și combinații ale acestora, care consumă energie negativă. (Am vorbit despre aceasta și în articolul „Răspuns unui cititor anonim”)

În prezent se spune că ne aflăm în procesul de ascensionare către dimensiunea 5D, o dimensiune evident superioară celei 3D, în care încă ne mai aflăm mulți (poate majoritatea) dintre noi. Pentru a ajunge în 5D, obligatoriu trebuie să traversăm o dimensiune de tranziție, 4D.
Am să expun o opinie personală asupra acestui proces.
Anterior am afirmat că între toate entitățile aparținătoare unor civilizații din falsă lumină ori din întuneric există, aș spune că din totdeauna, o rivalitate acerbă pentru obținerea unui loc privilegiat în dreptul de a interfera și exploata ființele umane, adevăratele „surse” de hrană.
Interesul unui FDL ar fi ca ființa umană să producă (moduleze) energie de frecvență pozitivă, dar nu extrem de înaltă, în timp ce entitățile negative (reptilienii, mantizii, draconienii, arhonii, grii etc) urmăresc să ne determine să producem energie de joasă vibrație, pentru că asta le trebuie lor și progeniturilor lor.
Deși pe Pământ trăiesc actual cca 7,7 mld. ființe umane (dintre care, probabil, 7 mld au suflet) acestea nu satisfac nici pe departe necesarul de energie dorit de civilizațiile și entitățile interferatoare.
Aceasta din trei motive pricipale:
-) numărul mare al populațiilor acestor civilizații și rata marea a creșterii acestor populații interferatoare;
-) amploarea obiectivelor de producere a unor tehnologii cât mai înalte pe care le obțin tot cu ajutorul energiei prelevată de la ființele umane. Dintr-o regresie hipnotică am aflat, de ex., că un draconian interferator, folosea energia „suptă” de la ființele umane nu numai pentru a se hrăni (el și superiorul său) dar și pentru a-și construi un mijloc de transport (stație spațială) pentru croaziere în univers.
-) dorința lor de a avea prioritate și putere de dominație cât mai mare în exploatarea „sursei” umane.

Este de prisos să mai adaug că exploatarea ființei umane în scopul obținerii diverselor sortimente de energie, duce inevitabil la epuizarea și moartea (corpului fizic) a celui interferat și la imposibilitatea de a evolua.
Cam asta ar fi și explicația întârzierii în ascensiunea noastră și a planetei în dimensiuni superioare.
Din câte se spune, de această dată, ar fi vorba despre „ascensiunea ” umanității și a planetei însăși în dimensiunea 5D, ca noutate fiind întenția ca majoritatea ființelor umane să-și păstreze inclusiv corpul fizic (soma). Totul depinde de nivelul de evoluție la care va fi ajuns umanitatea și fiecare individ, la momentul producerii EVENIMENTULUI („secerișului”).
Acest moment se tot amână, întârzierea justificându-ni-se prin necrearea condițiilor energetice propice. Ceea ce este adevărat.
Momentul declanșării campaniei „secerișului” depinde de mai mulți factori:
-) maturarea „bobului”,
-) condițiile meteo (în plan subtil, energetice),
-) pregătirea mijloacelor tehnice de recoltare,
-) depozitarea,
-) valorificarea recoltei,
-) cine sunt „secerătorii” etc.
Nu cred că este cazul să analizăm fiecare punct în parte, transpus la ceea ce înseamnă aceasta, când este vorba de recoltarea sufletelor.

Recoltarea („secerișul”) înseamnă trierea sufletelor (cum se spune la noi „alegerea bobului de neghină”. Sufletele,„nealterate”, adică cele care au păstrat și vitalizat structura ADN extraterestră planificată (recolta „bună”, pentru ei), vor ajunge într-un plan de frecvență corespunzătoare unde vor putea avea o existență conformă cu nivelul de vibrație a dimensiunii, desigur, cu acceptarea prelevării unor cantități de energie necesară entităților (ființelor) din acel plan. 
Cei care se vor afla într-un plan de vibrație pozitivă, superioară lui 3D, se vor bucura evident, de o anume prosperitate (dar nu de indeprendență). 
Cei care, de la începutul procesului de ascensionare vor fi bătut pasul pe loc, vor rămâne pe „vechiul” Pământ, în dimesiunea 3D, ori vor fi duși pe una tot de joasă vibrație.. Dar asta nu va fi nicio fericire căci caracteristica benefică a ființelor umane se va dilua și viața va deveni foarte greu de suportat.
Cei care au regresat, scăzându-și nivelul de vibrație, vor ajunge în planuri inferioare, negative („în iad”) unde viața, dacă aceea va mai putea fi numită astfel, va fi plină de durere, de frici, de neajunsuri, de umilințe etc. Acolo interferarea în vederea exploatării fără milă se va accentua, sufletul uman decăzând treptat până la nivelul la care va accepta orice umilință. Când pragul suferinței va fi fost definitiv drepășit (în sens negativ), sufletul se va lăsa total pervertit ori se va hotărî să se întoarcă, în sfârșit, la Lumină.
Cam asta este perspectiva. Nicio scofală. 
Din fericire, există o scăpare: sufletele să refuze orice fel de interferență, orice colaborare, orice conectare cu orice entitate și să-și declare independența, recunoscând doar filiația la adevărata SURSĂ DIVINĂ, cea care a creat lumile. Pentru aceasta însă trebuie să avem o gândire, un comportament care să nu ne scadă frecvența de vibrație la nivelul la care câmpul nostru energetic ar putea fi penetrat de energii ori entități malefice. 
Nimic nu depinde de alții; totul depinde de noi.

C.M.

3 comentarii:

  1. Domnule C.M,stiti cati oameni au suflet pe Pamant? Doar 20%.In ciuda energiei sufletului,omul cu suflet este extrem de epuizat, experimentand o imensa oboseala,reflectandu-se prin problemele de sanatate multuple,deoarece este efectiv supt de energie,ba mai trebuie sa sustina si planeta energetic prin integrare de energie de frecventa inalta.Si tot prin suflete se elibereaza energia negativa din constiinta colectiva si refularea energiilor planetei.
    Multa treaba fac sufletele,chiar si inconstient,au multa energie de transformat,si totodata sa sustina viata celorlalti care nu detin suflet ba mai mult,alimenteaza si entitati nonumane.

    Doar uitati-va in jur nu este greu sa descoperiti pe cine hraniti!N-o sa va vina sa credeti cate familii sunt mixte sau chiar doar un membru sa contina suflet.Sunt foarte multe situatii.

    Eu ma tot intrebam si totodata ma autocondamnam ca nu sunt expl.atat de neobosita ca vecina,prietena cutare ;'cum de eu sunt atat de epuizata, iar cutare munceste intr-una, fara pauza de contemplare ,de relaxare,de odihna?"Exista persoane care detin acel"suflet artificial" adica CIP, practic roboti-umani creati de I.A.Majoritatea omenirii reprezinta clone ale umanilor carora li s-a recoltat ADN si au fost dulicati.Unii oameni au chiar si sapte clone.Imaginativa ca acestia trebuie sa energizeze aceste clone,caci altfel nu ar putea supravietui.

    Sunt multe de spus,dar unii oameni nu pot intelege,mintea lor nu face fata acestor informatii.E destul de complicat sa detii astfel de informatii iar cei din familie sa te creada nebun de Balaceanca.
    Voi cum procedati!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mintea este cel mai mare consumator de energie: creează drame, conspirații, filme, strategii, pune mii de întrebări la care răspunde singură. Vorbește cu ea întruna. Dacă reușești să nu te mai comoari cu nimeni, să ieși din sfera ezotericului și începi să folosești mintea, linistind-o, ca pe instrumentul care este
      ... încet dar sigur, îți va merge mult mai bine. Vorbesc din experiență personală. M-am codit să îți comunic acestea căci văd că ești foarte implicată dar poate îți ajută la ceva.

      Ștergere
  2. Multumesc de raspuns.an 12.49!

    RăspundețiȘtergere