Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 10 august 2019

ANDROMEDANII: eliberarți frica de a vă uni cu Creatorul (Sursa n.m.)


2 aug.2019, via Natalie Glasson.
Traducere Const.Mihăilescu
Sursa originală: Școala Sacră din OmNa


Iubite esențe de lumină de pe Pământ, suntem Andromedenii, din Galaxia Andromedană, constelația Andromedei.
Ne puteți numi ființe extraterestre. Cu toate acestea, noi suntem esențe de lumină elaborate de același Creator, la fel ca și voi.
În prezent preocuparea noastră este să susținem și să supraveghem activitatea spirituală a tuturor celor care experimentează profund, cu intenția de a se uni cu Creatorul.
În vibrația unității se experimentează un volum mare de aspecte ale libertății. Tot ceea ce pare important, esențial și de o mare valoare, pur și simplu se poate desprinde și poate rezona ca simțire atât în interior cât și ca expansiune exterioară. 
Atunci când începi să percepi apartenența ta la UNITATE este ca și cum te-ai muta în altă dimensiune, având o vibrație adaptată și corelată cu acea dimensiune.
Acest experiment poate fi mental, emoțional ori spiritual, tu rămânând un prezent ancorat în realitatea ta de bază, în care te manifești.
Voi, ca ființe pe Pământ, sunteți capabili să vă conectați la vibrația și curentul curgător al luminii Creatorului, care să se reverse prin ființa voastră.
După suficient exercițiu și acceptarea unității, puteți experimenta și percepe curentul curgător al Creatorului și întreaga sa rețea de bogăție a prezenței sale în voi. Vă încurajăm să tindeți și să căutați vibrația unității, deoarece știm că aceasta poate aduce ființei voastre mulțumirea și fericirea pe care încercați să le obțineți.
În meditațiile voastre, vizualizați Creatorul ca pe o sursă infinită de hrană și de lumină, și conectați-vă la ea, imaginându-vă cum această minunată hrană se scurge și se răspândește în întreaga voastră ființă.
Cu timpul, un asemenea exercițiu vă va ajuta să nu mai simțiți nevoia de a vă hrăni cu hrană fizică, unii dintre voi putând ca, treptat, chiar să renunțe total la a se mai hrăni în plan fizic.
Existența și vigoarea celui care a ajuns la un asemenea nivel nu numai că nu vor avea de suferit dar se vor amplifica mult peste ceea ce ar fi putut obține printr-o hrănire în plan fizic, foarte bine aleasă.

Motivarea dorinței noastre de a ne uni cu SURSA este legată de nevoia reunirii aspectelor Creatorului în ființa noastră, pentru realizarea deplinei armonii și unități.
În ceea ce vă privește, constatăm că deveniți din ce în ce mai conștienți de existența marilor falii, rupturi și separații din lumea voastră pământeană. Asemenea rupturi pot apărea oriunde în univers, dacă ființele aleg soluția izolării, care, inevitabil, duce la dezordine și chiar la disoluție.
Iubiților, suntem cu toții aspecte ale Creatorului și toți ar trebui să dorim înțelegerea, învățând să creștem, să evoluăm frumos, știind că orice aspect al dizarmoniei are nu numai influențe locale dar se propagă, și se poate amplifica prin simpatie, în zone din ce în ce mai extinse ale universului. Deseori dizarmonia se manifestă din cauza fricii, în special a fricii de necunoscut, de ceea ce ar putea exista dincolo de puterea noastră de percepție și de înțelegere. Frica se poate manifesta, de asemenea, din cauza sentimentului de insecuritate ori a neacceptării sau din cauza lipsei de control.

Prin vibrația unității (adică încercând să ne acordăm la vibrația unității., n.m.), sunteți în stare să ștergeți toate aceste sentimente și să le transmutați în vibrația iubirii, chiar dacă sunteți singuri în experiența sau realitatea voastră. Adesea, conexiunea sau intrarea în energii sau experiențe necunoscute determină o persoană să activeze sentimentul fricii sau să-și retragă atenția, ignorând puternica prezență divină din interiorul său.
Noi, andromedanii, dorim să ajutăm cât mai multe suflete întrupate pe Pământ și în planurile interioare ale acestuia, pentru a-și depăși frica de necunoscut, în legătură cu Creatorul.
Ca ființă întrupată pe Pământ, scopul tău este să-l întruchipezi pe Creator și să realizezi că ești deja un aspect al Creatorului. Nu uita că ești trimis pe Pământ, în corp de carne, ca să-l reprezinți cu cinste și demnitate pe Creatorul care te-a plămădit.
Pentru a elibera orice frică, căpătată prin efect karmic, inconștiență ori nepotrivite alegeri, străduiește-te să percepi fluxul divin de energie care trece permanent prin ființa ta și permite acesteia să se difuzeze în toate celulele corpului tău total.

Creatorul 
(nota C.M.: prin Creator nu înțeleg entitatea la care se raportează religiile - oricare ar fi ele - ci SURSA  DIVINĂ, făuritoarea întregii Creații).

Este adevărat că marea majoritate a ființelor nu sunt în stare să-l perceapă pe Creator în multiplele sale aspecte, mai ales acelea care se află într-un corp fizic și care experimentează separarea.
Observat de la nivelul minții, al intelectului, Creatorul apare ca o energie necunoscută care are o vibrație dificil de urmărit și de interpretat și, oricum, imposibil de exprimat în cuvinte.
Creatorul pare a fi necunoscut și nedefinit; și totuși, există ceva în interiorul tău care te împinge să cauți o legătură mai strânsă, o similitudine cu Creatorul, chiar dacă tu nu ești complet sigur de ceea ce cauți.
O imagine personală sau o explicație se poate forma în minte pentru a-ți permite să te concentrezi și să atribui personalizare Creatorului, chiar și atunci când nu există prezentă o întruchipare.
O descriere personală nu poate conține adevărul complet, deși poate fi o sursă de orientare și un indiciu pentru a te putea concentra.
Într-o realitatea în care totul are o formă, o etichetă și un scop, poate fi de neconceput existența unei entități fie ea și doar sub formă de energie, dacă nu are niciuna dintre aceste însușiri acceptate, chiar dacă ți se sugerează că ea poate fi însăși esența ta originală, adevărul tău, sursa din care provii.

Vi se mai spune că tot ceea ce experimentați, oricât de solid ar fi oglindit, reprezintă o creație născută în interiorul ființei voastre. Realitatea este așadar o iluzie.
În schimb, vi se cere să vă concentrați pe ceva pe care nu-l puteți înțelege sau categorisi cu adevărat.
Într-adevăr, aceasta este cheia pentru a putea experimenta rezonanța și unitatea cu Creatorul..

Deschide-te și acceptă.
Vă propunem următorul exercițiu scurt și ușor de executat:  -) faceți câteva respirații libere de curățare.
-) Conștientizați realitatea în care vă aflați și care vă înconjoară. 
 -) Înspirați profund rămânând conectați la această realitate. -) În faza de expir, eliberați orice atașament față de această realitate, și încercați să vă imaginați cum anulați orice conexiune cu această realitate.
Acum sunteți liberi, fără niciun fel de conexiune, fără niciun fel de angajament.
În acest moment este posibil să vă încerce un sentment de singurătate, o frică de necunoscut.
-) Constatați apoi cum în ființa voastră apare dorința de a vă conecta cu Sursa Creatoare (cea din care ați provenit) și de a vă „preda” acesteia (nota C.M.: este atitudinea inconștientă a copilului rătăcit al cărui prim gest este să-și caute mama)
Continuați procedeul , repetând de câteva ori acest exercițiu.
După câteva respirații astfel dirijate, în voi se va așterne un sentiment de pace, de împăcare, de încredere.

În sine, teama de necunoscut este o iluzie căci, în definitiv, fiecare dintre voi este mai familiarizat cu vibrația Creatorului decât cu realitatea fizică în care s-a reîncarnat.(nota C.M.: numai că acest sentiment a fost uitat și îngropat adânc în ființa noastră).
Teama de necunoscut este doar un rezultat al neîncrederii că niciodată nu ați fost părăsiți, că niciodată nu ați fost uitați de către Creator.
Când crezi cu adevărat că în interiorul tău se află însuși Creatorul, și amintindu-ți că el te susține permanent și necondiționat, atunci nu vei mai găsi necesar să-ți activezi temeri existențiale sau temeri privind erori de alegere.
Credința ta în realitatea fizică și lipsa ta de credință în Creator este cea care provoacă frica de necunoscut.
Puteți recunoaște că frici similare se manifestă în cadrul experiențelor voastre fizice; aceasta întrospecție vă va ajuta să vă depășiți frica de a vă „preda” Creatorului.
P
ermiteți-vă să observați realitatea în care existați; vedeți dacă teama de schimbare nu vine de la experiențe triste din trecut, cauzate, de obicei, de oamenii în care ați avut încredere nejustificată.
Nu respingeți temerile pe care le primiți, înainte de a le analiza. Veți costata de fiecare dată că teama este un sentiment ce poartă energie negativă și că această teamă poate fi depășită cu destul de multă ușurință. 
Amintiți-vă că niciodată voi nu sunteți uitați, că nu ați fost și nu veți fi abandonați, căci, ce rost ar mai avea Creația dacă Făuritorul ei n-ar fi capabil s-o ocrotească?
„Predarea” înseamnă să acceptați că sunteți întotdeauna acordați cu Creatorul și susținuți de el necondiționat..
Recunoașterea Creatorului ca iubire este cel mai simplu mod de a-l percepe pe Creator.

De fapt voi nu sunteți niciodată sub control Creatorului căci, în acest tip de raționament, ar trebui să vă considerați separați de Creator (de Sursă), când, în realitate, Creatorul este în voi iar voi faceți parte intrinsecă din Creator.

Mulți oameni se tem de iubire, deoarece nu au încredere că ei înșiși sunt iubiți. Nu există ființă umană (de fapt, orice fel de ființă) care să nu benefcieze de acest sentiment înălțător, această înaltă energie venită de la Sursă. Modificările nebenefice ale ființei voastre și expansiunea sau libertatea pe care o puteți experimenta (când aceste modificări își fac efectul) creează fricii, și naște dorința de a deține controlul (
altfel, mă controlează el”; n.m.).

Sunteți pregătiți să înțelegeți că, în fapt, niciodată nu ați deținut controlul asupra realității și experiențelor voastre și că, totuși, întotdeauna ați fost creatorul cestei realități și acelor experiențe?
Controlul și creația sunt expresii diferite. Atunci când controlezi pe cineva îl limitezi și crezi că deții cele mai potrivite cunoștințe pentru a avea acel control.
Când tu creezi, manifestându-ți puterea, esența, adevărul din interiorul ființei tale, ești conectat la un curent care curge liber din vibrația și abundența Creatorului, care îți este întotdeauna oferită și de la care nu te va restricționa niciodată, dacă tu nu alegi altfel.
Este important să vă dați seama dacă vă temeți să eliberați controlul sau tranzițiile necunoscute care pot apărea, pur și simplu permiteți-vă să existați în și ca iubire a Creatorului.
Iubirea este tot ceea ce atrageți și creați; voi experimentați cu iubire și din iubire, indiferent ceea ce ați face, deși în multe cazuri percepția poate fi duferită.
Manifestarea iubirii, (uneori, poate necunoscută) este o călătorie interesantă prin experiențe minunate, fiind ghidată și susținută în fiecare moment al realității tale.
Acum este timpul să dizolvați iluziile fricii și despărțirii, deoarece acestea nu vă mai servesc, pe măsură ce continuați să îmbrățișați tot ce este Creatorul. 
Dorim să vă sugerăm ca, în timpul meditațiilor sau în vise, să vă întâlniți cu noi pentru a vă sprijini în dizolvarea fricilor de necunoscut, a schimbării și a predării, precum și în orice alte teme legate de unitatea cu Creatorul.
Acum este momentul să vă permiteți cel mai mare cadou de a fi una cu Creatorul, cu fiecare respirație completă și prifundă pe care o faceți.

Înainte de meditație sau înainte de a vă culca, amintiți-vă să spuneți;„Andromedani, vă rog să vă prezentați pentru a mă susține în intenția mea de a elibera orice frică, orice energie nebenefică ființei mele. Vă rog să mă ajutați să dizolv fricile de orice natură care s-au acumulat în ființa mea, precum și temerile legate de unitatea cu Creatorul. Mulțumesc!
Suntem aici pentru a vă susține în acest proces de vindecare foarte important.
Andromedanii.


https://www.omna.org/releasing-the-fear-of-divine-unification-by-the-andromedans/

7 comentarii:

  1. Domnu C.M., de unde știi că religiile - sau poate doar unele dintre ele - nu se raportează corect la SURSA DIVINĂ ca fiind Creatorul? Poate ai dreptate sau poate nu, dar nu se aruncă afirmații definitive și ultimative, așa, numai să ne aflăm în treabă...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cărțile de bază ale fiecărei religii sunt la îndemâna oricui dorește să le găsească și să se documenteze (Biblie, Coran, Upanișade etc). Nu înseamnă că dacă dv. nu le-ați studiat, alții n-au făcut-o. Plecând de la această observație, se pare că, într-adevăr, dv. ați intervenit așa, ca să vă aflați în treabă. Creatorii(Dumnezeii) acestui univers nu trebuie confundați cu singurul CREATOR (SURSA) al întregii creații (inclusiv al creatorilor tuturor celorlalte universuri). Lor li s-au încredințat universurile pe care și le-au „amenajat” așa cum au dorit, din acest p.d,v. având toată libertatea dar și responsabilitatea față de Primul Creator(SURSA DIVINĂ). Unii creatori (dumnezei) sunt benefici, alții mai puțin benefici,iar alții sunt creatori ai întunericului. Din păcate, creatorul nostru (Iahve), deși este din lumină, nu este cel mai benefic. Mă rog, nu mi-am propus să predau aici o lecție...E treaba dv. în cine credeți și de unde vă culegeți informațiile, pentru a vă forma convingerile. Totuși, vă indic o carte, unică în felul ei, care v-ar putea ajuta să aveți o mai bună înțelegere: ”PROGRAMUL TERRA”,de Toni Victor Moldovan. După ce mai acumulați ceva cunoaștere, mă puteți contacta....

      Ștergere
    2. Tot ce ati spus mai sus este f. corect Dl. C.M.

      Ștergere
    3. Cu toata stima pentru efortul Dvs.Dle.CM. pe care-l faceti constant intru "desteptarea" noastra ma vad nevoit sa va spun ca nu IAHVE este Creatorul nostru,al crestinilor ortodoxi,El fiind doar Creatorul jidanilor...Am citit cartea Dlui. doctor Toni Victor Moldovan atunci cand a aparut,pe la inceputul anilor 2000 si va marturisesc ca m-a socat puternic,initial.Citind-o insa,inca o data,mai pe indelete,caci este o cartea foarte grea,plina de informatii si termeni medicali specifici in special din genetica dar si din fizica atomo-moleculara,statistica,fizica nucleara,medicina generala si matematica am dedus in final ca populatiile(popoarele) acestei Planete sunt creatia mai multor Dumnezei,fiecare urmarind scopuri si obiective diferite dar si metode de obtinere diferite!In ceea ce ma priveste,la nivelul intelectual atins cat mai ales al dezvoltarii mele spirituale de astazi eu raman atasat credintei ferme dar si sincere in Domnul meu,IISUS HRISTOS...Cu respect.

      Ștergere
  2. RELIGIA,ca orice instituție oficială este un CONSTRUCT "INDEPENDENT",piesă din ansamblul MATRICEI(MATRIX)-STĂPÂN-SCLAV,aceasta îți oferă ILUZIA libertății,dar cum să crezi că pisica în timpul jocului îşi va scăpa şoricelul? Iisus a afirmat:(despre)" RELIGIA CATOLICĂ (că) ESTE CEA MAI PROSTITUATĂ DINTRE TOATE RELIGIILE",(sursa Jacob Lorber),aşa că hai să"PĂPĂM" ceva bun,şi "SĂ NU ÎNGHIȚIM PAPĂ RĂU".

    RăspundețiȘtergere
  3. Mesaj important si de mare ajutor. Multumim pentru traducere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa umila mea parere , nimic si nimeni nu este bun sau rau. Fiecare aspect are o anumita vibratie , deoarece totul in Univers este energie care vibreaza pe diferite frecvente. Noi alegem la cine ne raportam , in functie de nivelul nostru vibrational.Cand o sa devenim constienti ”cu adevarat” ne vom pozitiona in zona de ”armonie”sau neutrlitate si din acea pozitie , vom observa piesa de teatru , in care jucam noi si toti ceilalti.Dupa ce cade cortina , victima si calaul sau se duc si sarbatoresc succesul spectacolului. Dar , pana la acea stare mai avem mult de lucru , fiecare cu el insusi/insasi.

    RăspundețiȘtergere