Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 29 iulie 2019

Un băieţel de 3 ani şi-a amintit unde și cum a fost ucis în viaţa anterioară.

Mihai Stefan în UFO - OZN - Paranormal.Mistere.Conspiratii - Romania
10 ore

Un băieţel de 3 ani şi-a adus aminte unde a fost ucis în viaţa trecută, identificând scheletul ascuns în pământ dar şi pe ucigaş! Noi habar n-avem de secretele Universului privind reîncarnarea!
Un băiat în vârstă de 3 ani din regiunea Înălţimilor Golan (în apropierea graniței dintre Siria și Israel) susţine că a fost ucis cu un topor în viața anterioară. El a arătat bătrânilor satului unde criminalul i-a îngropat trupul, și acolo chiar s-a găsit scheletul unui om! El a arătat, de asemenea, şi arma crimei, iar, după ce s-a săpat, în acea zonă a fost găsit un topor!

În cartea sa “Copiii care au trăit înainte: Reîncarnarea astăzi” (“Children Who Have Lived Before: Reincarnation today” – cartea o puteţi cumpăra de pe Amazon.com), terapeutul german Trutz Hardo spune povestea acestui băiat, împreună cu alte poveşti ale unor copii care par să-și amintească viețile trecute cu o mare precizie verificabilă.
Povestea băiatului de 3 ani a fost verificată de dr. Eli Lasch, care a murit în 2009, dar care i-a relatat lui Hardo aceste evenimente uimitoare.

Băiatul aparţine grupului etnic al druzilor, iar în cultura lor, reîncarnarea ocupă un loc important. Povestea băieţelului a surprins chiar şi din care face parte.

El s-a născut cu un semn de culoare roșie pe cap. Druzii cred că semnele din nastere sunt legate de morţile din vieţile trecute. Când băiatul a ajuns destul de mare pentru a vorbi, el a spus familiei sale că a fost ucis de o lovitură la cap dată cu un topor. Băiatul știa satul de unde provenea, astfel încât a fost dus acolo. Când au ajuns în sat, băiatul şi-a adus aminte ce nume a avut în viața anterioară. El a pretins că este reîncarnarea unui bărbat care a dispărut în urmă cu patru ani.
Băiatul şi-a amintit, de asemenea, şi numele complet al criminalului. Confruntat, presupusul criminal s-a făcut alb la faţă, dar nu şi-a recunoscut crima. Băiatul i-a dus apoi pe oameni la locul unde trupul său din viaţa anterioară a fost îngropat… Acolo a fost găsit scheletul unui bărbat, ce avea o rană la cap care corespundea semnului din naștere al băiatului. De asemenea, au găsit şi toporul, arma crimei. Confruntat cu aceste dovezi, criminalul și-a recunoscut crima.




Din această poveste a rezultat că reîncarnarea a avut la doar la 1 an după moarte, ceea ce este neobişnuit de puţin.
Din literatura de specialitate lecturată până în prezent, am reţinut că perioada de reîncarnare poate atinge şi câteva sute de ani. De asemenea, reîncarnarea se poate face pe alte planete din Univers (nu doar pe Pământ) şi chiar în alte lumi paralele. De ce bărbatul ucis s-a reîncarnat după 1 an în aceleaşi teritoriu? Intuiţia îmi spune că destinul său i-a fost curmat brusc şi accidental şi că povestea sa pe Pământ nu trebuia să se încheie atât de repede…aşa că necunoscutele forţe ale Universului, care acţionează prin reîncarnare, l-au readus la viaţă pe bărbatul ucis doar după 1 an şi în acelaşi loc.
Noi nu cunoaştem nici 1% din secretele Universului… păcat că suntem extrem de superficiali când e vorba de asemenea cazuri şi căutăm alte explicaţii penibile!

Sursa: https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=2787954711655874199#editor/target=post;postID=3947743384772658764

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu