Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 22 iulie 2019

Baza secretă Dulce ascunde cele mai mari secrete despre speciile extraterestre de pe Terra

Micul orăşel Dulce este situat în nord-vestul statului New Mexico şi este locuit de 900 de suflete. El se găseşte în rezervaţia indienilor jicarillos. Activitatea din oraş se limitează la câteva magazine şi un motel.
Baza subterană de la Dulce este camuflată sub teritoriul Rezervaţiei indienilor apachus şi găzduieşte extratereştri şi agenţi guvernamentali, scrie Efemeride.ro. Se presupune că guvernul american le-a dat dreptul extratereştrilor de a avea acces la oameni şi bovine în schimbul informaţiilor tehnologice. Ființele venite din alte spaţii utilizează ADN-ul animalelor pentru a crea anumite creaturi asemănătoare animalelor în timp ce altele se aseamănă cu oamenii.
Baza de la Dulce este localizată la 4 km nord-vest de oraşul cu acelaşi nume şi se găseşte sub pământ. A fost construită în 1947. Despre construcţia sa, Paul Bennewitz declara: „Trupele au sosit la faţa locului în fiecare vară, începând cu 1947. Camioanele purtau inscripţia companiei de construcţii Smith Corp din Paragota Springs, Colorado.
Această companie nu mai există de mult timp. În proiectul construcţiei a fost implicat Rand Corp. În timpul construcţiei bazei, extratereştrii au fost excesiv de exigenţi în alegerea design-ului şi a materialelor de construcţie. Muncitorii au utilizat materiale extraterestre a căror funcţionare nu o înţelegeau.
De exemplu, nu există cabluri pentru lifturi. Ele sunt controlate graţie câmpului magnetic. În imediata apropiere au fost create lacuri artificiale – Navojo Dam – pentru a aproviziona baza cu electricitate.”
Lungimea bazei este de aproximativ 1,3 km. De la ea decolează faimoasele elicoptere Black implicate în mutilări de animale. Complexul de la Dulce este ţinut sub înaltă securitate. Ieşirile sunt supravegheate de 3000 de camere video. Există peste 100 de ieşiri secrete în apropiere şi în jurul oraşului, altele dau la Archuleta Mesa şi la sud de lac.
Baza este un fel de laborator genetic conectat la Los Alamos, via Tube-Shuttle.
Baza de la Dulce este condusă de un Consiliu. Preşedinte este John Herrington. Legătura cu CIA este făcută de Jim Baker. Trezorierul bazei este un democrat texan, Jim Wright. Majoritatea consilierilor sunt ţinuţi la Taos, New Mexico.
O persoană cu gradul de securitate Ultra 7 a dezvăluit următoarele detalii despre modul în care este structurată baza: 
Există probabil mai mult de 7 niveluri. Majoritatea extratereştrilor se găsesc la nivelurile 5, 6 și 7. Ei locuiesc la nivelul 5. Ajuns la nivelul doi, omul este dezbrăcat complet şi cântărit. I se dă o uniformă a bazei. Vizitatorii primesc haine albe. Înainte de fiecare trecere dintr-un loc în altul mai sensibil, se cântăreşte persoana şi se analizează dacă ea are aceeaşi greutate care a fost înregistrată în cartea sa magnetică. Este o comparaţie absolut necesară. I se dă un cod personal. Orice modificare de greutate provoacă alarma.
La nivelul 4, studiile se concentrează pe aura umană, anumite aspecte ale visului, hipnozei, telepatiei etc. La nivelul 6, persoana pătrunde în lumea numită Night-Mare Hall. Aici se găsesc laboratoarele genetice.”
Declaraţiile unui fost om de ştiinţă care a lucrat la acest nivel sunt înspăimântătoare:
Am văzut oameni cu 3-4 picioare care erau jumătate om, jumătate caracatiţă, dar şi reptile umanoide şi creaturi furioase având mâini umane și ţipând ca niște copii mici şi chiar şi oameni şopârlă. Au fost raportate şi alte forme de creaturi: oameni cu aripi, oameni-capră, draco-reptile etc. La nivelul 7 se găsesc capete, membre, trupuri umane care se scaldă în diverse soluţii şi mulţi embrioni. Am întâlnit adesea mulţi oameni drogaţi care cereau ajutor din când în când”, a declarat martorul.
Extratereştrii de la Dulce se consideră ca fiind printre primii locuitori ai Terrei şi sunt produsul încrucişării dintre Homo Sapiens cu o specie umanoido-reptiliană. Această specie, al cărei rol este acela de mercenar, a fost creată de fiinţele numite Draco care utilizează actual planeta ca trambulină.
Pentru a răpi oamenii, ei aleg victimele în funcţie de capacitatea navelor lor: să nu depăşească jumătate din numărul de persoane. După aceea se petrece ceva devenit deja clasic: implantul. Sunt prelevate un eşantion din piele, ovule de la femei sau spermă de la bărbat, dându-se atenție ADN-ului. Graţie implantului, extratereştrii sunt capabili să programeze victimele răpite şi să facă ce vor cu ele. Marea majoritate a acestora nu-şi mai aduc aminte nimic, dar ele pot fi reperate după expresia privirii. Paul Bennewitz detaliază: „Ei au o expresie a privirii stranie şi un surâs stupid”.
În 1978, un mic grup de funcţionari de la baza Dulce a descoperit oribilul adevăr. Şi a început un fel de rezistenţă… Se spune că în acea perioadă la bază se aflau aproximativ 18.000 de extratereştri.
La sfârşitul anului 1979, a avut loc o confruntare în care şi-au pierdut viaţa mulţi soldaţi. Urmarea? Baza Dulce a fost necesar să fie închisă temporar. Eilliam Cooper a dezvăluit că „Grijile au început atunci când un grup de 66 de persoane de la Naţional Recon Grup (De Ita Grup), responsabil cu securitatea pentru proiectele conectate extratereştrilor, au fost ucişi în timpul conflictului”.

yogaesoteric
18 iulie 2019

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu