Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 11 iunie 2019

Un mesaj de la Mira din Consiliul Superior Pleiadian,


(prin Valerie Donner, 4 iunie 2019)
Traducere Const. Mihăilescu


Salutări, eu sunt Mira. Mă bucur să vă reîntâlnesc astăzi.

Acum apar multe la orizont. Energiile care vin pe Pământ sunt valuri largi și rapide, sunt valuri ale schimbării. E nevoie de receptivitate și știm că unii dintre voi nu sunt chiar pregătiți pentru ceea ce este dat să vină.

Cei sensibili, precum cei din echipele noastre de la sol, simt provocarea în mod acut, mai mult decât alții.
Oricum, noi vedem cum corpul vostru emană cantități miraculoase de lumină cristalină. Corpul fiecăruia dintre voi emite lumină și dezvoltă energii din ce în ce mai puternice. Sunteți adevărate puncte de lumină care ajută planeta să se înalțe. Sunteți voi, cei care pregătiți marea schimbare, care va însemna instaurarea unui nou mod de a trăi pe Pământ.

În ceea ce ne privește, lucrăm îndeaproape cu voi și comunicăm cu energiile care influențează energia eliberată prin soare, energiile fotonice etc. care afectează câmpurile magnetice ale planetei și toată viața de pe ea. Ele sunt trimise gradat, căci nu vrem ca ele să vă copleșească; și vă mulțumim pentru răbdarea de care dați dovadă în așteptarea manifestării depline a veții pe reînnoita voastră planetă.

Dar aceasta face parte din Program, acel program elaborat cu mult timp înainte, căci voi ați fost pregătiți din timp pentru aceste vremuri iar corpurile voastre chiar au experimentat parțial unele dintre aspectele noii vieți în care vor exista ca vase de lumină. Era nevoie de aceste experimente pentru o cât mai bună adaptare a ființei voastre la noile condiții. 

Așa cum majoritatea dintre voi ați aflat, când o planetă „urcă”, viața planetară se modifică radical și se adaptează mai ales în cazul acesta particular, când intenția este ca trecerea la o dimensiune superioară să se facă cu păstrarea corpului fizic existent. Existent, desigur, dar transformat și adaptat corespunzător, pentru a rezista și a se acomoda perfect noilor condiții. Da, iubiților, sunteți o excepție.

Puțin câte puțin planeta voastră și voi ascensionați. În ultimele luni ritmul s-a accelerat, așa explicându-se imprevizibilele manifestări care au loc pe planetă, inclusiv în ceea ce privește vremea. Sunt provocări la care majoritatea dintre voi veți face față, chiar dacă uneori, aceste provocări vor fi noutăți cu un grad de dificultate mai ridicat, insuportabil pentru o minoritate (cei care refuză să se adapteze).
Vi se oferă multă asistență pentru vindecare, dar acest lucru necesită o cantitate neobișnuită de odihnă. 
Vă rog să vă odihniți pentru că acest proces de transformare este profund și destul de solicitant. Aveți nevoie de această odihnă pentru a asimila noile energii pe care le primiți și cu care corpul vostru nu este obișnuit. Cu cât programul de odihnă este mai bine adaptat nevoilor ființei voastre, cu atât procesul de asimilare va fi mai complet și mai benefic. Desigur, aceasta nu este o invitație la lene, la trândăveală ci la acțiuni cât mai raționale în plan fizic, emoțional, mental și spiritual.

Vă rugăm să înțelegeți că munca pe care o faceți cu voi înșivă e nu numai semnificativă dar și importantă. Fiți atenți la tot ce vi se întâmplă, la tot ceea ce simțiți, ce gândiți și ce hotărâți să faceți. Să zicem că simți o durere de cap. Încearcă să-i afli cauza, ce a determinat-o, nu trece peste ea fără s-o conștientizezi. Ea are o explicație, a venit la tine pentru a-ți sesiza un anume aspect, o anume dereglare, o acțiune pe care ai făcut-o și care nu a fost spre binele tău cel mai înalt. Asemenea semnale nu vin pentru ca voi să le acumulați ci să le rezolvați, pentru că ființa voastră are nevoie să fie ajutată.
Asa dar, urmărește și caută originea acelei dureri de cap. Uneori, asemenea migrene își găsesc explicația chiar în altă viață pe care ai avut-o. 
Desigur, nu-ți cerem acum să te blochezi pe aflarea cauzei, indiferent cât ți-a lua și riscând să-ți neglijezi obligațiile și preocupările curente. Îți recomandăm doar să fii conștient de tot ceea ce faci și de tot ceea ce ți se întâmplă. 
Important este ca alegerile tale (în gândire, simțire și acțiune) să fie doar acelea care îți ajută ființa să evolueze. O astfel de atitudine, un astfel de comportament, îți dezvoltă sensibilitatea, te face mai prezent în lumea și în mediul în care exiști, îți amplifică simțurile.
Mai este un aspect: nu vă acumulați și nu vă întrețineți trecutul ! Nu vă cramponați de trecut! Asta vă va ajuta să rupeți lanțirile vechilor energii care, mai mult ca sgur, au vibrații de joasă frecvență. (Desigur, vă puteți reaminti de clipele de fericire care v-au încântat). Controlați-vă emoțiile! Eliberți trecutul! Face parte din procesul de ascensionare.
Eliberați-vă inima și sufletul de separare, de durere și de închistare!
Pe de altă parte, vă sfătuim să nu vă forțați limitele, mai ales când este vorba de activități fizice care reclamă mare consum de energie, mari eforturi fizice și emoționale. A fi „cal de povară”, pentru a avea hambarul ticsit, nu este un mijloc de a evolua în spirit.
Apoi, lăsați energiile mai blânde și mai feminine să vă ajute să vă manifestați iubirea și compasiunea.
Nimeni nu poartă vina pentru modul în care ați trăit. Face parte din experiența 3D.
Aduceți echilibrul între femininul vostru divin și masculinul vostru divin. Asta vă va ajuta să vă redescoperiți, să vă manifestați puritatea și divinitatea, să vă favorizați ascensiunea și să deveniți (redeveniți) ceea ce de fapt sunteți: ființe de lumină. Numai așa veți redeveni ființe libere.
Permiteți-ne să vă ajutăm în acest proces !

Eu sunt Mira și fac parte din familia voastră de lumină galactică.
Primiți binecuvântările noastre și lauda noastră pentru determinarea cu care vă îndreptați spre LUMINĂ.

https://sananda.website/mira-from-pleiadian-high-council-via-valerie-donner-june-4-2019

2 comentarii: