Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 5 iunie 2019

În 1945, serviciul secret rusesc a descoperit în Berlin hărți spre tărâmul legendar din interiorul planetei

În ziua de 11 septembrie 1945, agenții ruși din cadrul SMERȘ au intrat în cartierul general al Marinei Naziste. Astfel, serviciul secret rusesc a reușit să pună mâna pe un secret impresionat, hărțile în care sunt indicate porțile spre Agartha, tărâmul legendar din interiorul Pământului.
Această descoperire a fost una senzațională, care a creat mare vâlvă în interiorul serviciului secret rusesc de la vremea respectivă. Hârtiile indicau cu lux de amănunte locurile pe unde se putea intra pentru a ajunge în interiorul planetei.
Şeful serviciilor secrete ruseşti, ofiţerul Abakumov, a raportat descoperirea superiorului său Vsevolod Merkulov. Hărţile au fost preluate şi transportate în mare secret spre Moscova unde urmau a fi cercetate în amănunt.
Probabil că veridicitatea lor s-a confirmat şi atunci s-a trecut la eliminarea cu orice preţ a martorilor, adică a majorității celor care luaseră contact cu aceste hărţi. Primul pe lista neagră a fost Abakumov, care din motive neînţelese a fost arestat, pentru ca în 1951 să fie executat.
Următorul a fost Merkulov, care doi ani mai târziu şi-a găsit sfârşitul în faţa plutonului de execuţie. I s-au adus mai multe acuzaţii şi niciuna nu avea o bază reală. La fel s-a petrecut şi cu specialiştii care au analizat hărţile şi cu mai mulţi soldaţi care au avut diferite contacte cu acest caz fascinant.
Diferite speculaţii s-au născut cu privire la planul marca top secret al naziştilor de a emigra în masă în ţinutul din interiorul planetei, Agartha. Undeva prin anul 1943, Hitler a iniţiat un program de recrutare a unor voluntari, care urmau să fie transportaţi în interiorul planetei. În acel loc urma să se înfiinţeze o colonie nazistă, care se plănuia să se dezvolte în spiritul evoluţiei tehnologice. Pentru că anumite bariere psihologice din rândul recruţilor nu au putut fi depăşite, programul cu pricina nu a mai fost dus la bun sfârşit.
Unele voci susţineau că aceste intrări sunt amplasate prin diverse locuri de pe glob. Naziştii plănuiau să trimită colonialiştii în Agartha prin intrarea de la Polul Sud. Această speculaţie a creat ideea cum că mai mulţi exploratori au pătruns în aceste teritorii vaste sub gheaţa din Antarctica.
În cele din urmă hărţile au ajuns în mâna ruşilor. Povestea lor a fost ţinută secretă pentru mai bine de 50 de ani, perioadă în care serviciile secrete probabil că au trimis exploratori pentru a descoperi Agartha. Ce s-a petrecut în interiorul planetei şi dacă ruşii au trimis o colonie rămâne un mister, care probabil nu va fi niciodată elucidat.

yogaesoteric
2 iunie 2019

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu