Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 26 iunie 2019

10 lecții de viață pe care le poți învăța de la pisica ta.



By Andy Whiteley
Traducerea Const. Mihailescu
Pe măsură ce creștem și ne îndreptăm sptre vârsta adultă, noi, oamenii, învățăm să depășim multe dintre tendințele și tentațiile naturale. Ne învățăm copiii să socializeze, să se comporte cu măsură și să aibă un comportament civilizat în societate. La majorat, majoritatea dintre noi ne trezim practic deconectați de propria noastră natură și ne acceptăm rolurile și responsabilitățile pentru care școlile prin care am trecut ne-au pregătit ca să devenim „adulți”.
De fapt, aceasta înseamnă, în majoritatea cazurilor, disciplina de a ne plăti taxele, facturile, de a sta cuminți „în banca noastră”, încadrându-ne fără să crâcnim în lungul șir al oamenilor supuși și ascultători.
În acest îndelungat (și obositor) proces de „educare”, omul pierde, de fapt, contactul cu adevărata sa înțelepciune, își diminuază însușirile și își atrofiază simțurile native, aplatizându-și năzuințele.
Puțini dintre noi mai privesc natura care-i înconjoară și de la care pot învăța foarte mult.
Prin „natură” eu înțeleg și animăluțul de lângă tine, care așteaptă să-l mângâi ori să-l scoți la plimbare. Multe putem învăța de la natura vie care ne înconjoară.
Iată 10 lecții de viață pe care le puteți învăța de la pisica dvs.:
1. Păstrați-vă curiozitatea și abordați orice incertitudine cu o atitudine pozitivă.
2. Realizați că atingerea fizică este un obicei cât se poate de normal, care vă fortifică tonusul mental și fizic.
3. Bucurați-vă de odihna necesară corpului vostru fizic și mental și petreceți cât mai mult timp în natură, mângiați de razele soarelui, de adierea vântului, de atingerea picăturilor de ploaie, de neaua care a căzut peste noapte.
4. Fiți recunoscători pentru aceasta Celui care a creat totul. .
5. Dimineața, înainte de a vă ridica din pat, întindeți-vă corpul și brațele. Asta va pune în mișcare limfa din corpul vostru, care s-a aflat în fază staționară pe timpul cât ați dormit.
6. Trăiți prezentul, nu vă împrăștiați gândurile în trecut sau în viitor. Pentru voi, momentul de„ acum” ar trebui să fie singura preocupare; trecutul și viitorul ar trebui să fie doar jaloanele care să vă orienteze.
7. Râdeți, jucați-vă, jucați-vă, jucați-vă !!
8. O viață fericită este o viață simplă. Tot ce avem nevoie este dragostea, iubirea, naturală, neprelucrată, neprefăcută.
9. Lăsați-vă ghidați de intuiție, de înțelepciunea voastră interioară, de instinct. 
Dacă într-un loc sau anturaj nu te șimți bine, nu te simți „în largul tău”, scuză-te și pleacă! Corpul tău, mintea ta, sufletul tău ți-a comunicat că acela este un loc (ori un anturaj) neprielnic, poate nociv.
10. În orice împrejurare, amintește-ți că tu ești de fapt nemuritor. Deci, fii fără teamă! Comportă-te și acționează ca și când clipa pe care o trăiești ar fi ultima din această viață.


notă: am dedicat cele de mai sus lui Gracie, pisicuța mea atât de înțelegătoare și de iubitoare !.

https://wakeup-world.com/2019/02/17/10-life-lessons-you-can-learn-from-your-cat/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu