Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 26 aprilie 2019

Mesaj de la Colectivul Arcturian


(17 april. 2019; prin Galaxygirl)
Traducere Const. Mihăilescu


Salutări, suntem Colectivul Arcturian. Vrem să abordăm subiectul schimbărilor care se produc permanent în ființa voastră, pentru că mulți dintre voi treceți prin schimbări interioare profunde în această perioadă sfântă. Trebuie plecat de la ideea că tu, cel de astăzi, nu mai ești cel care era ieri. Și asta chiar la modul propriu de exprimare. Cu aportul cantității de energie care vă străbate, sunteți cu adevărat o creație nouă. Dacă v-ați putea privi mai obiectiv, ați vedea acest lucru și ați accepta mai mult această idee.
Vedem că epuizarea se desfășoară în interiorul comunității noastre de lucrători. Ați practicat îngrijirea de sine și totuși nu este ca și cum ați putea închide viața 3D / 4D a obligațiilor și a programelor de lucru. Noi onorăm și recunoaștem sacrificiul făcut de acești minunați voluntari. 

De asta ați venit, iubiților! Motivul pentru care ați fost selectați a fost că voi erați puternici, curajoși, treziți, tenace.
Razele de lumină care vin acum pe planetă sunt mai aurii, au o mai înaltă divinitate în ele, sunt foarte puternice și vă vor ajuta. Veți începe să simțiți această schimbare.
Că să asimilați mai bine aceste energii, vă sugerăm să vă controlați mai bine respirația care ar trebui să fie cât mai profundă și executată la modul conștient. Aceasta mai cu seamă dimineața, în prima oră de după trezire.
Chiar înainte de a vă ridica din pat, vă sfătuim să vă întindeți și să respirați adânc, conștientizând acest proces. Imaginați-vă cum vă expuneți corpul unui vânt energetic venit din univers ca să vă spele și să vă curețe întreaga voastră ființă. Oricât de puțin ați crede, acest mic exercițiu, de altfel destul de plăcut, vă deschide energiei universale, căreia-i permiteți să vă pătrundă și să vă curețe de vechi și închistate rezidii.
Noi vedem că și fără sugestia noastră, mulți dintre voi fac acest mic program matinal.[nota C.M.: de altfel acest exercițiu este recomandat de către fizioterapeuții interesați și de „tehicile” nonconformiste; se afirmă că exercițiul ajută la drenarea limfei, prin ruperea peliculei de substanță care s-ar forma peste mușchi în timpul somnului de noapte. În acest mod, limfa iese din faza staționară, antrenând cu ea toate rezidiile deversate în fluxul limfatic de către corp în procesele de curățare din timpul nopții. Procesul de eliminare este ușurat dacă limfa este fluidizată prin ingerarea a cca două pahare de apă puțin călduță, dimineața, imediat după exercițiu. Se știe că circulația limfei prin corp este asigurată doar de mișcare. Probabil că, în felul acesta, Dumnezeu ne-a condiționat, gândind că dacă și pentru limfă ne-ar mai fi dotat cu o inimă, precum cea pentru sânge, majoritatea dintre noi am fi preferat să lâncezim (trândăvim). Forțând un pic nota, am putea spune că și așa sunt destui dintre noi care o fac, „tăind frunză la câini”, în așteptarea ajutorului social, prelevat din rezultatul „mișcării” celor conștienți și responsabili ! ].
Este indicat ca în cele câteva minute de relaxare mintea să nu fie încărcată cu gânduri de îngrijorare, stresante. Imaginațivă că sunteți purtați de vântul schimbărilor care vă pregătește o zi minunată. Binecuvântați ziua care începe și fiți bucurăși că faceți parte din programul ei divin.
Suntem colectivul arcturian care, iată, ne întindem mâinile spre voi și în slujba voastră.
Vă iubim!

https://sananda.website/message-from-the-arcturian-collective-via-galaxygirl-april-17th-2019/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu