Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 3 aprilie 2019

Mesaj de la ADAMA din Telos


(10 mart. 2019; prin James Mc.Connell)
Traducere Const. Mihăilescu


Eu sunt Adama.
Nu am mai vorbit prin acest canal uman de ceva timp, dar, așa cum au spus ceilalți, acum este timpul, căci ați intrat în a doua parte a ascensiunii voastre, și este nevoie să aflați mai multe despre ce este și ce se află acolo unde intenționați să ajungeți.
Ați auzit câte ceva de la mulți dintre aceia pe care voi și noi îi numim "Galactici".
Dar, de la noi, cei care ne aflăm în interiorul planetei noastre comune, nu ați aflat prea multe. Oricum, știți desigur că existăm în măruntaiele Pământului unde formăm de mult o civilizație destul de prosperă, deși nu avem, precum voi, cerul deasupra capului. 
De multă vreme urmărim ce se întâmplă la suprafață, cu ce se ocupă frații nostri supraterani, cum se manifestă vremea în aceste...vremuri, etc. 
Stim că treceți printr-o perioadă grea și efervescentă, de încercări, dar astea sunt consecințe ale deciziilor voastre. A venit timpul când vibrațiile schimbării se manifestă din ce în ce mai observabil, în voi și în jurul vostru. 
Planeta noastră Pământ este angajată într-un profund proces al schimbării, destinația fiind cea de a 5-a dimensiune. 
Noi am știut de mai multă vreme și am anticipat că atât planeta cât și voi, civilizația de la suprafață, nu mai puteți întârzia prea mult în dimensiunea frecvențelor joase 3D. Cu destulă precizie am cunoscut și momentul declanșării și accelerării procesului înălțării. 
A apărut un mic decalaj atunci când Gaia s-a decis să vă aștepte pe voi, fiii ei, să o prindeți din urmă. A demonstrat încă o dată puternicul ei sentiment de iubire pentru toți copiii ei, care, în nenumărate ocazii și perioade nu toți au înțeles-o și nu au tratat-o ca pe o ființă vie.
Noi, civilizația subterană, am trecut cândva printr-o experiență similară, crescându-ne vibrația de la dimensiunea de tranziție 4D la 5D. Acest traseu îl urmați și voi, deși, pentru voi, această trecere pare a fi mai dificilă. 

Din orașul nostru subteran, Telos, (dar și din alte locații din interior), ieșim la suprafață destul de des, atât pentru a vă observa pe voi cât și pentru a călători în anumite zone ale universului. Cunoașteți, desigur, că Telosul este situat sub muntele Shasta.
Folosindu-ne de abilitățile pe care ni le oferă dimensiunea noastră superioară, ne putem pierde printre voi, fără ca vreun suprateran să ne poată remarca prezența.
Uneori nici măcar nu știți că suntem acolo, dar, de fapt, mulți dintre voi nici măcar nu cred că existăm în Pământul interior, dară-mi-te să mai credeți că circulăm printre voi. 
Ar fi bine dacă măcar acum realitatea existenței noastre v-ar preocupa mai mult ! Mă rog, e treaba voastră. A noastră este să intrăm într-un progrm de deschidere a tuturor intrărilor în subteran, care acum sunt mai mult sau mai puțin blocate ori mascate. 
Pregătim ieșirea la suprafață a celor din interior care vor dori să vă întâlnească. Evident, aceste intrări vor putea fi utilizate în ambele sensuri. Sunt multe intrări de deschis, care au stat mascate, ori aproximativ blocate (mai ales holografic. n.m.), așteptându-se ziua când cele două civilizații își vor da mâna și se vor vizita. Asta nu va însemna că se va produce ceea ce s-ar putea numi o invazie, în niciun sens. Cine va dori să trateze această întâlnire cu circumspecție și precauțiune, n-are de cât s-o facă. 
Nu va trece mult până când voi toți, cei de la suprafață vă veți convinge nu numai că existăm dar că, la origini suntem cu adevărat frații și surorile voastre.
Sigur vă vom putea fi de ajutor în deprinderea abilităților caracteristice dimensiunii 5D, către care vă îndreptați și la care noi am ajuns deja. Veți învăța mai repede să lucrați cu vibrațiile superioare. 
Oricum, acest proces nu începe și nu se va încheia instantaneu. 
Energia acestei noi dimensiuni lucrează deja la suprafața planetei în diverse locuri. Mulți dintre voi începeți deja s-o percepeți. 
Pe unii îi poate deranja, la început, creându-le un fel de disconfort, aparente forme de boală pasagere etc. 
Deja sunt oameni la suprafață care încep să se adapteze, simțind chiar că fără aceste vibrații este mult mai dificil să trăiești. 
Modificările au loc treptat în toate domeniile: în gândire, în starea de sănătate, în natura și selectarea hranei, în sentimente și emoții. 
Pe scurt, procesul se poate numi unul de „trezire”, avansat la puțini dar prezent la mai toată suflarea.
Ceasurile voastre biologice au sunat alarma”. N-aveți cum să nu vă treziți, căci altfel „disconfortul” se va accentua, până la urmă „reticenții” trebuind să ia o decizie (la nivel subtil): își ridică nivelul de vibrație ori părăsesc dimensiunea [nota C.M.: cei care nu se vor adapta vor începe să nu se mai simtă confortabil acolo unde trăiesc, nu se mai adaptează, la servici, în familie, în societate etc. Mai nimic nu le mai „iese”, se simt bolnavi, au prieteni din ce în ce mai puțini, viața devine o luptă, au tendința să se accidenteze etc. Toate acestea îi vor determina să schimbe serviciul, domiciliul, poate vor simți nevoia să divorțeze, să se mute în altă localitate, altă țară etc.
Vor putea fi deci două tipuri de situații:
*) unde vibrațiile joase stagnează și persistă; de acolo vor simți nevoia să plece cei „treziți”, a căror frecvență de vibrație este în creștere;
*) din zonele ( localități, locuri de muncă, familii ori țări ) unde energiile au vibrație mai mare, vor pleca (inclusiv prin moartea corpului fizic) cei care nu se trezesc și (deci) rămân la vibrația joasă, din inconștiență ori rea-voință (gânduri sau comportamente nepotrivite). Mai ales lor le va fi din ce în ce mai greu să se adapteze, să aibă prieteni, să aibă satisfacții profesionale ori familiale, să „le meargă bine”, să fie fericiți. 
Toate aceste situații au fost prevăzute în programul de viață cu care a venit fiecare persoană născută și aflată în viață acum pe pământ.
Cum poate un loc (localitate, zonă, regiune, țară, chiar continent sau, dimpotrivă, o colectivitate, cum ar fi o instituție - inclusiv o formațiune politică, ori un nucleu, cum ar fi familia) să fie dominat de un câmp de vibrație joasă (negativă) ori înaltă (pozitivă)?
Prin caracteristica rezultată din comportamentul, acțiunile, obiceiurile, mentalitatea, îndeletniciriele create de către colectivitatea care-l formează. Orice colectivitate crează, de-a lungul existenței sale, un egregor, adică un câmp energetic mai mult sau nai puțin dens, care dă caracteristica generală a acelei colectivități, în relația dintre indivizi ori cu celelalte colectivități. Egregorul dă caracteristica unei națiuni, unui popor sau unei rase. 
Din dorința de a trezi, voi da un exemplu trist: în marea majoritate a cazurilor, când un român (mai cu seamă dacă aparține unei anumite etnii) ajunge într-o țară „civilizată” , și-și declină proveniența, primul lucru pe care-l fac „localnicii” este „să-și ferească buzunarele”, să fie suspicioși. Abia mai apoi, și dacă e un individ onest, cinstit, muncitor, noul venit va începe să se bucure de încrederea colectivității în care a ajuns. Asta cauzează face rău tuturor românilor.
Mai dau un exemplu: de curând am citit că un grup de emigranți asiatici ajunși în Suedia, a început să protesteze pentru condițiile de trai (de altfel, decente) oferite de statul suedez. Ei au pretenția să li se ofere facilități mult mai substanțiale - cum ar fi o cameră pentru fiecare emigrant, pentru a i se „respecta intimitatea !”, ajutor social mai important, drepturi de circulație gratuită, dreptul de a-și practica religia în lăcașuri care ar trebui să le fie construite de către statul suedez etc. !!
Nu este de mirare, dacă ne gândim că în foarte multe state asiatice ori africane, din care provin acești dezrădăcinați, ca urmare a beneficiilor obținute din exploatarea petrolului, fiecare localnic primea anual o stipendie (rentă viageră) importantă de la stat, care-i asigura un trai decent, fără să muncească
În majoritatea acestor țări (personal am constatat aceasta în Libia și în Maroc) există o lege care dă dreptul fiecărei familii să-și construiască o casă cu bani de la stat, bani pe care începe să-i restituie numai după ce construcția este terminată, conf., proiectului, indiferent cât timp va dura lucrarea. De asta veți putea vedea peste tot cum casele au doar parterul terminat (în care proprietarii locuiesc deja de ani buni), de etajele superioare proiectate amintind doar fierul beton al stâlpilor de susținere. (Evident, lucrarea nu va fi încheiată niciodată).
Din păcate, această legislație dăunătoare formării unor oameni cu caractere sănătoase, se întâlnește și la noi: sunt milioane de „asistați sociali” care trândăvesc ori se îndeletnicesc cu tot felul de activități antisociale, dubioase – furturi, racolări de „fetițe”, jocuri bazate pe înșelătorie, violuri, crime, trafic de persoane sau de bunuri, șpagă, corupție etc. În plus, aceste legi nu sunt nici măcar aplicate ori respectate la nivelul conținutului lor pe alocuri justificat, tot din cauza corupției.
De ce se întâmlă toate acestea? Pentru că însuși statul a devenit organismul în care colcăie corupția, ignoranța, hoția, nepotismul, incompetența.
Pentru a-și menține pozițiile și privilegiile, guvernanții noștri nu au niciun interes să dorească eradicarea acestor practici căci menținerea lor înseamnă asigurarea unui loc bine-plătit și parazitar în parlament, la guvernare ori în instituțiile „ de unde se trag sforile și unde se împarte ciolanul”, ei cunoscând bine că pozițiile lor se datorează votului mulțimii adormite, ignorante și ușor manevrabile (care votează ce-i spune primarul ori pentru că i s-a mai pus „un leu” la pensie). 
Dacă majoritatea am conștientiza existența acestei enorme „malformații politico-economce”, care a crescut și care ne va sufoca pe toți, ca nație și ca țară, atunci, ne-am îngrozi.]

Mulți se pregătesc acum să se trezească, pentru că ceasul lor de alarmă se va opri cândva și doar cei treziți vor putea înainta pe calea evoluției lor spirituale. 
Cei care vor rata ocazia, vor trebui să repete experiențele avute de-a lungul multelor existențe trecute. 
Apelul la „deșteptare” va fi dat și de aceia dintre voi, veniți pentru a ajuta acest proces. Misiunea lor este să continuie să-i ajute pe cei susceptibili de trezire, fără însă a plăti cu propria lor întârziere.
Iubiți farți și surori, continuați să îmbrățișați lumina, să simțiți lumina, să distribuiți lumina, deoarece munca voastră va fi răsplătită prin accelerarea propriei voastre evoluții.

 Peste voi și Pământul nostru comun vor veni valuri de energie de o vibrație și putere încă și mai înalte. Chiar acum vine spre voi un val puternic de energie, cu vibrații mai înalte decât precedentele. 
Deschideți-vă primirii acestor energii!! Simți vibrația lor înăuntrul vostru, realizați cum conștiința voastră superioară primește un nou imbold, face un nou salt, spre înțelegerea realităților superioare ale universului!
Și amintiți-vă întotdeauna că trebuie să continuați și să nu cedați tentației de a o „lăsa mai moale” . 
Împământați-vă la mama noastră Gaia! 
Mergeți în natură, simțiți respirația Pământului ! Mergeți desculți pe sol, prin iarbă, scăldați-vă în apele izvorlui cu ape curate ce se prăvălesc din munte! Simțiți-le energia! 
Căci noi suntem Gaia iar Gaia suntem noi. Suntem UNA cu planeta.
Ajutați-vă planeta și permiteți-i ca la rându-i să vă ajute! Meditați cu gândul la întâlnirea noastră viitoare și invocați ajutorul maeștrilor înălțați, ori de câte ori aveți timp ori simțiți nevoia să fiți îndrumați. 
Maeștri înălțați sunt pregătiți să vă ajute tot mai mult cu energie de vibrație superioară.

Eu sunt Adama.
Vă las acum amintindu-vă că timpul revederii și reuniunii noastre se apropie tot mai mult. 
Mulți dintre voi ați fost aici, în locațiile Pământului interior, chiar dacă acum încă nu vă mai amintiți. 
Știm precis că mulți dintre voi vor reveni aici pentru perioade diferite iar noi, la rându-ne, vom veni la suprafață pentru a vedea lucrarea pe Noul Pământ.
Pacea și iubirea să fie cu voi toți !
Adama.

https://sananda.website/adama-via-james-mcconnell-march-10th-2019/



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu