Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 5 aprilie 2019

Ce este flacăra violet și cum poate fi ea folosită?

(31 mart. 2019; prin Paul Bulter)
Traducerea Const. Mihăilescu

Flacăra Violet este un dar de lumină pentru noi toți, de la Mama / Tatăl Dumnezeu. Păstorul și păstrătorul Flacării Violet este Maestrul Ascensionat Saint Germain. FV este foarte puternică și poate transmuta toată negativitatea și greșelile pe care le-ați putea face în viața aceasta sau le-ați făcut în viețile trecute.
Orice s-ar fi putut manifesta în trecut prin cuvintele, gândurile, vorbele și faptele voastre, acum poate fi transmutat și eliberat în lumină.
Toată lumea trebuie să facă acest lucru în mod individual și colectiv, deoarece nu puteți căra cu voi tot acest noian de fapte „nu tocmai dumnezeiești”, dacă intenția voastră este să evoluați spre lumina dimensiunilor superioare.
Imaginați-vă că tot ceea ce ați făcut, ați crezut ori ați spus, neonorant pentru voi, este metamorfozat în lumină, voi eliberându-vă definitiv de această povară karmică. Ce modalitate minunată de a vă elibera, de a vă curăța și de a vă vindeca, ne oferă FV !
Saint Germain aduce Flacăra Violet în mintea conștientă a umanității. O face pentru ca noi să o folosim și să transmutam toate acțiunile regretabile, toate „păcatele” în energii benefice.
Suntem invitați să utilizăm FV ori ce câte ori considerăm necesar. Și, în aceste vremuri tulburi în care multe provocări ne apar în viață, toți avem nevoie de de minunata și purificatoarea FV.
Este un instrument util care poate ajuta pe fiecare dintre noi să se auto-vindece.
Flacăra violet conține iertare, compasiune și milă și are proprietatea de a transmuta toate păcatele voastre.
Pentru aceasta însă, este nevoie să invocați această flacără, cerând din toată inima ajutor, cu cele mai pure intenții.
Solicitând FV, aceasta va transmuta toată negativitatea pe care o aveți, care, în această perioadă este împinsă la suprafață de energii care urmează să fie eliberate. Este o condiție, fără îndeplinirea căreia nu este posibilă ascensiunea individuală și colectivă.
Tehnica de utilizare a acestei flăcări este atât individuală cât și colectivă. Trebuie înlăturate de pe planetă: toată durerea, toată suferința, furia, frustrarea, beligeranța (mai ales războaiele), vina, discriminarea, rușinea și toate manifestările care decurg din separare, înfatuare, egoism, critică, judecată.
Credeți că exagerez? Porniți doar televizorul și veți găsi pe toate posturile emisiuni care promovează ura, invidia, provocarea, șantajul, actele teroriste, tâlhăia, crima, sărăcia, nedreptatea etc. Toate aceste emisiuni sunt puternice surse de negativitate. De ce le tolerăm, de ce nu reacționăm, de ce nu închidem trelevizorul ori nu ne mutăm pe alt canal?
Desigur, toate acestea se întâmplă și se regăsesc în dimensiunea 3D, o dimensiune a suferinței, nedreptăților și frustrărilor.
Dar dacă noi vrem și pretindem că ne îndreptăm spre lumina dimensiunii superioatre 5D, de ce continuăm să ne complacem în ceea ce ne oferă cu atâta „generozitate” această dimensiune 3D?
Egalitatea asigurată doar pe hârtie de ego-urile noastre exacerbate nu se plimbă de la inimă la inimă ci între mințile oamenilor care nu sunt decât instrumente de punere în practică a eg0-ului lumesc.
Flacăra Violet poate face curățenia de care este nevoie în societatea și în ființa umană.
Toate acestea „rele” trebuie transmutate în lumină, înainte de a putea ascensiona ca o colectivitate. Flacăra Violet ne ajută să metabolizăm toate acestea. Ea este disponibilă fiecărei persoane care-i invocă prezența.
Căci noi, fiecare dintre noi, suntem o expresie a lui Dumnezeu, creați „după chipul și asemănarea” lui Dumnezeu.
Regula în acest univers este următoarea: Trebuie să ceri înainte de a putea primi.
Odată invocată, Flacăra Violet începe să lucreze căutând să vă îndeplinească cererea. Natura doleanțelor se poate referi la relații, probleme financiare, boală, suferință, probleme sentimentale etc.
Toate acestea pot fi transfmutate în lumină și în eliberare.
Acesta este modul în care FV își dovedește puterea, și trebuie să profitați de ea. Flacăra violet poate transforma orice vreți să vindecați și vă poate ajuta să vă materializezi orice dorință în viața voastră. Este extrem de puternică și, mai ales în această perioadă, vă stă la dispoziție.
FV vă poate ajuta să iertați și să fiți iertați mai ușor, creând modalități și conjuncturi favorabile în acest sens.
Faceți următoarea invocație:
Prin profunda mea prezență EU SUNT, invoc acum Flacara Violet. Eu cer ca FV să curgă acum prin chakra coroanei mele spre inima mea și să se răspândească în fiecare celulă și particulă a corpului meu fizic, mental, emoțional și spiritual. Cer ca toată suferința, toate gândurile, vorbele și faptele mele întunecate (dacă vreți, le puteți enumera) să fie transmutate în, lumină, indiferent când le-am creat. Așa să fie!”
Puteți cere, de ex., ca în familia voastră să se reinstaureze armonia și iubirea, ori locuința voastră să fie curățată de energiile negative.
Nu contează ce cereți, dar faceți-o cu credință, cu iubire și cu multă determinate.
Nu există păcate, doar karmă. Totdeauna contează dorința sinceră și buna intenție. Nu lăsați ca în asemenea situații să se strecoare îndoiala realizării a ceea ce ați cerut FV.
După ce ați lansat acea cerere, nu vă mai preocupați de realizarea ei, n-o pândiți să vedeți dacă apare, nu vă îngrijorați că nu se va întâmpla. Nu rămâneți într-o așteptare activă, frenetică. Dacă vă trece prin minte un gând asupra acelei solicitări, dați-l la o parte și tratați-l ca pe un fapt împlinit.
Comportați-vă cu siguranța și certitudinea cu care tratați apariția zilei de mâine.
FV este un dar făcut nouă de Mama/Tatăl Dumnezeu, responsabilitatea cu folosirea și utilitatea ei fiind în sarcina Maestrului Ascensionat St. Germain.
Fiecare dintre noi poate beneficia de puterea și eficiența FV, dacă avem credință.
Faceți o încercare și veți vedea că funcționează. Începeți cu solicitări mai mărunte (o întâlnire dorită, înlăturarea unei dureri de cap, o noapte cu vise plăcute, în care să întâlniți ființe dragi, găsirea unei soluții la o problemă care vă preocupă de mai multă vreme, o atitudine plină de iubire a partenerului care s-a supărat din cine știe ce cauză etc). (nota C.M.: adică nu cereți ca, de ex., mâine să găsiți în fața ușii un Mercedes trimis cadou de....mătușa Tamara; asta numai lui Bombonel îi ieșea).
Totul se poate rezolva dar, ca în orice experiență, trebuie să căpătați mai întâi „tehnica” , dexteritatea lansării cererii.
În toate cazurile însă, cererile voastre nu trebuie să lezeze pe cineva, nu trebuie să vizeze răzbunarea, deteriorarea stării de sănatate a cuiva etc.
Personal, de când am început să folosesc FV, am o stare de mult mai multă fericire, împlinire, întreaga mea viață a căptat un alt curs. Știu și simt că FV lucrează în favoarea mea.
Vă recomand ca mai întâi să cereți FV să vă curețe ființa de tot ce este negativ, nepotrivit, fetid. Intenționați ca toate aceste energii negative să fie transmutate în lumină.
Odată ce faceți acest lucru, veți deveni mai strălucitori, mai căutați de priviri prietenești, mai doriți ca prezență de cei cu care vă intersectați în viață. Amintiți-vă că sunteți iubiți, sunteți puternici și sunteți o expresie a LUMINII!
Străluciți, prietenii mei, străluciți !..
Andrew
https://sananda.website/what-is-the-violet-flame-and-how-to-use-it-by-paul-butler-3-31-19X -

Un comentariu: