Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 19 martie 2019

MESAJ DE LA MAMA/TATĂL Dumnezeu


(3/14/19; Galaxygirl)
Traducere Const. Mihăilescu.


Bună ziua, copii mei; cel care vi se adresează este Mama/Tatăl vostru, Dumnezeu.
De-a lungul veacurilor am lucrat impreuna într-o multitudine de feluri, dar aceasta este prima experiență mai deosebită pe care o avem impreună. 
Acesta este un moment special al evoluției voastre, în care beneficiați de o înțelegere mai clară, când vă puneți întrebări mai profunde, pe măsură ce vă îndepărtați de perimate înțelegeri, concepte și paradigme învechite. Mult timp Pământul vostru a fost un loc al dizarmoniei, dezechilibrului, și din acest motiv, găsirea propriului vostru echilibru interior a fost atât de importantă și încă mai este.
Aceasta s-a datorat în primul rând faptului că ați fost înconjurați de haos, de dezechilibru, cauzate de masculinitatea în exces dar și de influența invadatorilor străini, extraplanetari, care au avut interes să vă înșele și să vă manipuleze.
Nimic din manifestare nu era așa cum părea, căci adevărurile care vi se prezentau erau minciuni, în timp ce realitățile vă erau ascunse.
Ați intrat de ceva timp într-o perioadă în care adevărurile sunt scoase la lumină. Această perioadă poate fi a provocărilor și încercărilor înfricoșătoare, deși, prin cumpătare și încredere, pot fi depășite cu mult calm.
V-aș încuraja să priviți aceste lucruri și evenimente prin ochii mei, prin ochii iubirii, văzând și înțelegând totul ca pe o izbăvire, o eliberare, un mare mister pus în operă de iubire, care poate merge până în străfunduri pentru ca apoi să se ridice din nou la suprafață, la lumină. Numai iubirea poate face asta. Și aceasta se întâmplă acum la voi pe Pământ.

Iubirea mea pentru voi a fost totdeauna tare ca o stâncă, și nimic nu a clintit-o din loc. Căci Eu am fost și sunt Tatăl vostru Dumnezeu iar voi sunteți toți favoriții mei, bucuria inimii mele! Am știut că veți ieși biruitori în lupta cu întunericul. De ce nu am intervenit pentru a vă fi mai ușor? Am făcut-o, altfel, de mult ar fi trebuit să vă luați de evoluția  de la capăt.
Dar scopul meu era să vă ofer posibilitatea de a vă căli la focul cel mai transfigurator al evoluției .
Eu chiar sunt emoționat în fiecare zi când văd cum vă continuați programul elaborat de mine, cu acceptarea voastră, dată de la aspectul vostru cel mai înalt. 
Mereu mă surprindeți prin acțiunile voastre temerare, pline inedit și de originalitate. Asta vă face să recuperați foarte repede și să vă înscrieți pe calea cea mai scurtă care, prin evoluție, duce la starea de măestrie. Prin ineditul acțiunilor voastre, mă faceți mereu să mă emoționez.
Relele și nepotrivitele rânduieli care au lucrat împotriva voastră, fiindu-vă impuse de cei întunecați, se destramă acum iar masivele nedreptăți din societatea umană sunt scoase la lumină și înlăturate, căci guvenele care v-au oprimat simt că trebuie să plece.
Marile pierderi pe care le-ați avut în trecut preced marea schimbare. 
Mama voastră Gaia se primenește, se curăță și își va schumba straiele. O va face cu atât mai repede cu cât o veți ajuta și voi. Noua Epocă a iubirii, a unității și respectului pentru întreaga mea creație se consolidează pe zi ce trece. În sinea voastră, începeți cu adevărat să simțiți și să vă doriți echilibrul, unitatea și frăția cu toate civilizațiile universului din lumină.
Aspectul acesta este foarte incitant și revigorator.

Aș dori să vă vorbesc acum mai mult despre echilibrul divinului masculin și feminin. Aceasta și pentru că în ultima vreme a fost un subiect de mare interes pentru mulți dintre voi.
Trebuie spus și că nu ați avut un exemplu foarte bun în planul vostru de pe Pământ. Viața lui Yeshua și a Mariei ar fi fost un exemplu excelent de urmat pentru voi. Din păcate, oamenii bisericii (invrentatorii de religii și practicanții acestora) le-au modificat interpretarea corectă, le-au răstălmăcit înțelesurile astfel că, majoritatea scripturilor modificate, care vi se servesc ca fiind cuvântul meu, reprezintă o mistificare, o adaptare convenabilă ierarhilor, din interese meschine, mai toate materialiste.
Scopul lor general a fost să convingă gloata enoriașilor astfel încât cei aflați în fruntea bisericilor să poată huzuri.
Puterea în sectele religioase a fost acaparată de spiritul masculin al omului iar femininul a fost îndrumat să rămână în genunchi și să se roage, mai ales pentru menținerea și perpetuarea regulilor și ”învățăturiulor” aspectului masculin al ființei. În felul acesta, societatea umană a pierdut calități feminine importante precum: gingășia, iubirea de mamă și de familie, armonia, mila și spiritul de întrajutorare. S-au dezvoltat, chiar exacerbat, însușiri precum: fronda, îmbățoșarea (mândria), intransigența (chiar, sadismul), spiritul de frondă, neacceptarea, brutalitatea.
Bineînțeles că nu se poate arunca anatema asupra tuturor abilităților masculine, eu mă refer doar la exagerarea multora dintre ele.
Au existat numeroase căsătorii divine minunate, dar ele au fost abil ocolite și nu și-au găsit locul în scrierile „sacre” ale bisericii. Totul s-a făcut cu grija de a nu se da „apă la moară” feminismului.

Iubiților, amintiți-vă că în acest univers puteți avea tot ceea ce vă doriți, dacă știți cum să cereți și dacă cererea voastră nu este împotriva altcuiva. Preocuparea voastră trebuie să se refere la ceea ce doriți, nu la teama de a nu se întâmpla ceea ce nu doriți.
Generațiile viitoare vor învăța mult despre acest subiect în școlile pe care le vor urma. 
Teme precum: cum să fii în armonie cu tine, cu ceilalți, cu natura și cu Dumnezeu, cum să-ți asiguri și să-ți amplifici armonia interioară, cum să fii în echilibru cu tot ce te înconjoară, ce înseamnă și cum se pot pune bazele unor relații sănătoase, de iubire și încredere, în ce constă cu adevărat fericirea într-o căsnicie, care trebuie să fie relația între guvernanți și popor, în care guvernanții vor lucra în interesul poporului, nu invers (așa cum se întâmplă acum în societatea umană) etc., vor fi în programul vostru de școlarizare și formare.

Într-o familie, mama și tatăl trebuie să conviețuiască și să lucreze în perfectă armonie (așa cum se întâmplă între aspectele mele personalizate, masculin și feminin).
Majoritatea dintre voi v-ați confruntat cu situații în care au apărut în familie stări de încordare, de dizarmonie între membrii familiei, în principal între părinți.
În prezent, în familiile voastre există un început de reevaluare a acestor relații, ceea ce este foarte bine. 
Chiar în cadrul familiei, munca în echipă trebuie să prevaleze, ca să nu mai vorbim de colectivele unităților prestatoare de diverse servicii sau celor de producție.
De altfel, trebuie să știți că, în general, formarea unor echipe care activează pentru un obiectiv comun, nu este chiar întâmplătoare.
Există întelegeri prealabile întrării în viață, privitoare la aceste colaborări, care apar la un moment dat în viața voastră. 
Frecvent, din anumite zone sau planete ale universului, vin pe planeta voastră să se încarneze suflete care stabilesc această experiență, înainte de a-și lua un corp pe Pământ.
Interesele celor veniți în grup sunt în general asemănătoare și ei își programează din timp să se ajute reciproc în viața care urmează, scopul fiind să-ți ușureze și accelereze evoluția.
În ceea ce privește cuplurile matrimoniale, când sunt constituite corect, cu respectarea dorinței sufletului și inimii fiecăruia dintre cei doi (ceea ce înseamnă că se respectă programul cu care au venit în această viață), căsnicia se derulează în siguranță, în bună înțelegere, în armonie. În asemenea atmosferă, multe suflete își vor dori să facă din cei doi soți viitorii părinți iubitori și înțelegători. Uneori, cuplul este format chiar din suflete gemene (nota C.M.: care aparțin aceleiași ramificații a sufletului rădăcină).

Acum copiii mei, vă vorbesc în calitate de Dumnezeu Mamă. Văd în inimile multora dintre voi dorința unei relații pline de iubire cu mine și cu sufletul vostru geamăn. Este un lucru minunat, cel mai frumos dar din univers.
Însă nu veți putea aprecia pe deplin acest aspect până când nu vă veți afla pacea voastră interioară, până când cei care v-au pizmuit, v-au urât și v-au batjocorit nu vor deveni prietenii voștri sinceri și de nădejde. Pentru că atunci și numai atunci veți fi cu adevărat pregătiți pentru ceea ce urmează să vină. Aceasta va trebui să fie tema principală a fiecăruia dintre voi. Dușmănia, antagonismul, izolaționismul, egoismele de orice fel trebuie să dispară pentru ca pe Pământ să răsară și să crească în soare minunata floare a iubirii și păcii.
Trebuie să curățați întregul nămol al durerii, care a existat, uneori, chiar între aspectele voastre gemene.
Tatăl vostru Ceresc și eu, Mama voastră Divină, vom fi mereu alături de voi, copiii noștri iubiți, îndrumându-vă să faceți cele mai bune alegeri.
Arcturienii v-au spus recent că chakrele inferioare vi se vor deschide mai mult în prima fază evolutivă, vizată de această perioadă. În acest fel, veți simți mai mult energia kundalini, ceea ce vă va face mai senzuali. Acest lucru trebuie însă să se bazeze pe echilibru și pe iubire profundă. Sinele vostru va putea traversa acest pasaj în deplină siguranță și puritate. Când veți simți că aveți nevoie de ajutor, cereți-mi-l !.
Există o modalitate de a menține un echilibru perfect în creație, prin permanentizarea bucuriei divine în orice relație.
Faceți comparație și gândiți-vă la jocul vostru de ping pong unde mingea circulă mereu înainte și înapoi, direcționată de fiecare dintre combatanți, răspunsul și menținerea în joc a ei depinzând exclusiv de priceperea și măestria fiecărui jucător. Uneori mingea este salvată „miraculos” de unul sau de altul dintre jucători, pentru ca astfel să fie menținută în „teren”, punctul putându-se câștiga fără ca balonașul alb să fie trimis intenționat spre capul „adversarului” (râde).
Întreaga voastră ființă trebuie să împrime bucurie gândului de a sluji și de a răspunde gestului de iubire cu iubire.

Universul are un timp perfect pentru fiecare eveniment. Este greu să apreciezi acest lucru în timp ce te afli într-un corp uman. Noi, adică Mama și cu mine, Tatăl, v-am proiectat să fiți perfecți și numai astfel vă vedem. Perfecți, frumoși, vrednici de iubirea noastră.
Când, în jocul vostru existențial, vă murdăriți, cereți-ne să vă curățim cu focul divin al reconcilierii, și noi o vom face prin energia fierbinte a chakrelor voastre, unde se va arde și metaboliza orice deviație energetică, făcând ca acești centri de forță să strălucescă, prin puterea iubirii acelei energii care, de fapt, este altceva.
Scopul vostru este de a fi mereu pregătiți, mereu în așteptarea „și mai binelui”.
Invitați-ne în fiecare dimineață, în fiecare seară - de fiecare dată când simțiți nevoia de purificare, și noi vă vom „boteza” îmbăindu-vă cu picăturile de lumină luate din oceanul infinit al iubirii – luminii.
Această lumină este acum o parte din voi, ea vă înconjoară și vă penetrează ființa. Se lipește de voi, nu se mai scurge și nu se mai evaporă. Ea devine un strat care vă aparține, face parte din voi și asta vă dă putere, vă înviorează, vă primenește. Se poate spune că vă recompune din „materialul” iubirii noastre.
(Credem c-am făcut o treabă bună astăzi, dându-vă „la mână” „materialul ” pe care ființa voastră îl va metaboliza !)

Vă iubim foarte mult, așa cum sunteți !
Noi, Tatăl și Mama Dumnezeu, sperăm că acum aveți o viziune mai clară și mai cuprinzătoare asupra a ceea ce ar trebui să fie și va fi ființa voastră umană, produsul iubirii noastre necondiționate. 
 Simțiți pacea și îmbrățișarea noastră ! 
 Suntem Mama și Tatăl vostru Dumenezeu.

https://sananda.website/message-from-father-and-mother-god-via-galaxygirl-march-14th-2019/


3 comentarii: