Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 26 martie 2019

Mesaj de la Mira de la Înaltul Consiliu Pleiadian.


(22 mart. 2019; prin Galaxygirl).
Traducere Const. Mihăilescu.


Bună, dragă familie, sunt Mira de la Consiliului Pleiadian și vin să vă dau o veste bună. A fost atins punctul de basculare
Pleiadienii v-au oferit într-adevăr energiile cele mai înalte și cele mai necesare în primul rând prin munca lor de redirecționare a fluxurilor luminoase venite de la Marele Soare Central.
S-a găsit formula și tehnica cea mai bună pentru ca această lumină să fie direcționată către Gaia, ajutând esențial planeta voastră și sistemul ei planetar să ascensioneze mai repede și mai eficient. În aceste puternice și penetrante fascicule de lumină se regăsesc vibrațiile frumușeții și iubirii intergalactice.
Procesul acesta se desfășoară chiar în timpul în care noi vă trimitem acest mesaj. Efectul va fi unul comparabil cu renașterea ființei umane, dar nu va fi instantaneu.
Dar, știți voi cu adevărat ce înseamnă asta?
Pentru început, trebuie să acceptați ideea că acum umanitatea s-a plasat pe calea, pe direcția care o readuce Acasă. Exactitatea acestei afirmații va fi oarecum dificil de găsit, atâta timp cât majoritatea dintre voi mai au încă o interptretare 3D.

Ceva oarecum diferit se întâmplă cu sufletele încarnate pe Pământ, venite din dimensiuni superioare, printre care și cele plecate la voi din Pleiade ori de pe Arcturus.
De multe dintre ele ne-am despărțit de multă vreme, altele au venit la voi pentru prima oară în această existență.
Fiecare dintre aceste ființe a acumulat pe Gaia o anumită karmă de care, pentru a se ridica în dimensiunile superioare, de unde au venit cândva (ori încă și mai sus), trebuie să se curețe. (nota C.M.: cel mai simplu este să înțelegem prim karmă, acumulări de energie neechilibrată, consecințe ale faptelor și gândurilor noastre, bune sau rele, în viețile în care ne-am manifestat ca ființe umane, având un corp fizic. Este un fel de datorie pe care o avem de plătit cuiva ori de primit de la cineva, datorie rezultată din acțiunile și interacțiunile umane).
În procesul ascensiunii, nu se poate atinge destinația dacă nu ne curățăm de karma acumulată, în această viață ori în altele. La drept vorbind, cam aceasta este preocuparea voastră majoră în această viață. Prin tot ceea ce faceți zi de zi, ceas de ceas, scopul urmărit este reechilibrarea voastră energetică, prin stingerea datoriilor (debitelor ori creditelor) acumulate. Nu este o sarcină ușoară, mai ales în cazul celor aflați în situații nefavorizante acestor acțiuni (nota C.M.: comparați cu situația în care ați fi făcut un împrumut important la o bancă, plătit în rate, însă, din varii motive, nu mai aveți nicio sursă de venit).
Noi înțelegem foarte bine aceasta și ne oferim oricând să vă ajutăm, dintr-un sentiment al frăției care ne leagă. Prin acest ajutor, pe care vi-l oferim, nu vrem să vă îndatorăm în niciun fel, satisfacția nostră deplină fiind să vă vedem reveniți în rândul civiliuzațiilor universale avansate. Când va fi să ne întâlnim nemijlocit, ne veți recunoaște doar privindu-ne în ochi.
Eu, Mira, sunt dornică să relaționez cu oricare dintre voi, în primul rând reîntâlnindu-i pe cei plecați de aci, atât de temerar, pe Pământ pentru a da o mână de ajutor din pură iubire. Până atunci, contăm pe voi, cei care formați echipa de la sol, că veți face tot ceea ce ține de voi pentru ca această revedere să aibă loc cât mai curând. Noi nu uităm niciodată, și sperăm că nici voi, că ne tragem din aceeași SURSĂ, și că atunci când am plecat, conținutul „bagajului” nostru a fost absolut identic. Difrerențele care au apărut pe parcurs au fost consecințe ale modului cum ne-am folosit de ceea ce conținea acest „bagaj”. Dar asta nu înseamnă că ne putem renega originile, frăția, identitatea.

Mereu spunem că așteptăm cu nerăbdare această reîntâlnire, care va ocaziona imense manifestații de bucurie și iubire, dar să știți că nici noi nu reușim să ne imaginăm amploatrea acelui EVENIMENT. Știm însă că va fi grandios și extrem de original.
Fie și doar pentru acea măreție merită să facem tot ce depinde de fiecare dintre noi (și mă refer și la voi, pământenii) ca acel moment să vină mai repede. Toți avem încă un important efort de făcut, căci, de ex., „curățenia generală” abia a început. Da, iubiților, trebuie să ne „suflecăm zdravăn mânecile” (cum se spune la voi) pentru a face și acest ultim pas.
Suntem dornici și pregătiți sufletește pentru reunirea noastră intergalactică.
Noi vedem acest EVENIMENT producându-se în viitorul apropiat, dar trebuie măcar să menținem acest trend crescător. Din punctul nostru de vedere, efortul care vi se cere nu vă depășeste nici pe departe posibilitățile; e vorba doar de voință și de renunțarea la egoisme, la invidii, la interese individualiste sau de grup. Asta ar trebui să fie încă și mai ușor dacă ați înțelege că această conjunctură favorabilă nu se va prelungi la infinit, ea depinzând de mișcarea astrelor. Ținând cont de tot efortul pe care l-ați depus de-a lungul vremurilor, ar fi cu adevărat păcat să renunțați tocmai acum.
Multe schimbări se petrec sub suprafața și în interiorul Pământului.
Multe adevăruri urâte vor ieși la lumină. Țineți aprinsă flacăra vie a Adevărului și a Iubirii, dacă vreți să vedeți pe unde trebuie să înaintați !
Toate energiile nebenefice, negative trebuie să le transmutați în energii ale iubirii și luminii.
În ceea ce privește activitatea echipei noastre de la sol, vedem că aceasta este și preocuparea lor de bază.
Eu, Mira, sunt plină de admirație pentru acești neînfricați „luptători”! Îi văd cum își îndreaptă lumina spre ungherele întunecoase pentru a scoate la iveală tot ce este putred, fetid și dezgistător.
Dragilor, căutați ! și fiecare dintre voi va găsi ce este cel mai bine să facă, cum trebuie să gândească, unde trebuie să „pună acum umărul” pentru ca „împotmolita căruță să înainteze și să ajungă pe drumul drept și uscat”.
Când seara pui capul pe pernă, trebuie să ai sentimentul că ai făcut tot ceea ce a depins de tine pentru ca ziua următoare să ai dreptul să fii mângâiat de razele recunoscătoare ale soarelui divin. În tot ceea ce faceți, nu uitați să utilizați meditația, invocația, înafara gândului și faptei bune.
Sunt frecvente situațiile când unii dintre noi, pleiadienii, descindem pe Pământ și ne pierdem prin mulțimea pământenilor de pe stradă. O, da , voi nu ne puteți vedea altfel decât îi vedeți pe ceilalți. Când nu suntem în corp observabil, nu înseamnă că n-am putea fi, că nu suntem acolo. E adevărat, nu putem sta prea mult, timpul în care putem menține vibrația noastră la nivel scăzut fiind destul de limitat. (nota C.M.: este ca și cum li „s-ar descărca bateriile”). 
Desigur, vă putem observa foarte bine și de aici din Pleiade, sau de pe Arcturus, ori de pe navele noastre spațiale, care survolează cerul vostru planetar de la distanțe diferite, însă senzațiile sunt complet diferite când circulăm printre voi.

Omenirea voastră se află acum la o răscruce de drumuri (energetic, vorbind), dar, în acest moment, toate drumurile care se intersectează conduc la căi pline de lumină.
Colectivul uman a ales lumina, a ales ascensiunea în cel mai semnificativ mod posibil, astfel încât, indiferent de drumul pe care va merge fiecare, există o mare probabilitate de a nu greși destinația. Încurajator dar nu suficient! 
Arcutrienii, care sunt niște creatori foarte puternici, sunt mereu atenți și precauți la orice posibilă deviere a voastră; când se întâmplă, ei interven imediat, prin sugestiile pe care vi le transmit. Îmbogățindu-vă stocul de idei, aveți posibilitatea să o alegeți pe cea mai indicată. 
Ați înțeles: ei nu vor face în locul vostru ceea ce trebuie să faceți voi, dar vă dau cele mai pertinente sugestii. Desigur, prin liberul arbitru, voi decideți (nota C.M.: conf. „principiului ”: „Dumnezeu îți dă dar nu-ți bagă în traistă”).
Faceți ori nu cele mai bune alegeri, noi rămânem aproape de voi și vă trimitem iubire. Suntem înlocuitori de Dumnezeu? Nu, dar lucrăm în numele și cu aprobarea Lui, respectându-I întocmai voința. Altfel, ne-am crea o grea karmă.

Sperăm că cele de mai sus vă vor servi drept cale de a vă mări puterea creativă.
Nu uitați că Universul dispune de orice ați putea voi imagina și este oricând gata să vă ofere ceea ce îi cereți. Important este să învățați cum s-o faceți. Dar contează scopul. (nota C.M.: când cineva cere ceva nepotrivit, știind cum să procedeze, Universul îi satisface și această cerere, dar penitentul își asumă consecințele, prin acumulare karmică).

Iubiților, așteptăm, în continuare, numai vești bune de la voi ! Fiți deschisi noii situații de echilibru creată. Aveți miliarde de posibilități pentru a vă implica. 
Nu rămâneți pasivi! Viitorul vi-l asigurați voi, chiar dacă sunteți ajutați de alții!
Perioada care urmează (chiar zilele următoare) va fi bogată în energia pe care o primiți. Asimilați-o și folosiți-o pentru evoluția voastră și a Mamei voastre Gaia. Mai întâi însă, asanați răul și vindecați-vă pe voi și planeta.
Eu sunt Mira a Consiliului Pleiadian și am încredere în deciziile voastre.
Vă iubim și vă onorăm pentru serviciul vostru în slujba Gaiei.

https://sananda.website/mira-of-the-pleiadian-council-via-galaxygirl-march-22nd-2019/

2 comentarii: