Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 7 martie 2019

Elohim - Învățați-vă măestria !


27 februarie 2019 prin Adele Arini
Traducere Const. Mihăilescu


Salutări, iubiților lucrători din Lumină !
A venit timpul când trebuie să ne intrăm mai bine în rolurile noastre existențiale.
Noi suntem Elohimii.
Deși nu suntem aspectul ultim al lui Dumnezeu, numele nostru este sinonim cu Dumnezeu, Creatorul Suprem ori Sursa Totală.
În această vastă Împărăție a lui Dumnezeu, noi suntem ființele trimise pentru a forma și extinde Creația.
Ca grup, acționăm ca "mâna dreaptă" a lui Dumnezeu. Suntem recunoscători că putem ajuta la crearea unor structuri fizice complexe de orice fel, îndeplinind rolul de punte veșnică între aspectele fizice și cele non-fizice ale universului.
Pentru o înțelegere mai completă în termeni 3D, am putea spune că noi îndeplinim sarcina de constructori dar și de proiectanți locali (zonali) ai proiectelor Arhitectului Suprem. ”Materialele” de care dispunem în realizarea sarcinilor noastre sunt reprezentate de ideile și conceptele inițial abstracte care, ulterior, sunt transpuse în realități fizice.
În termeni cosmici / universali, și în principiu, acest cuplu nou proiectant-constructor poate fi format de oricine care are nevoie de ajutorul nostru. Fiecare dintre voi poate și este menit să devină un făuritor de creație, printr-un act de co-creare, cu condiția să fi atins un nivel suficient de înalt de spiritualitate. Căci nu trebuie uitat că voi sunteți suflete încarnate (aspecte individualizate ale lui Dumnezeu) care au atins niveluri avansate de maturitate spirituală și acum sunteți gata să îmbrățișați Dumnezeirea.

Arhitectul va fi întotdeauna primul Creator - Alfa & Omega - Sursa a tot ceea ce a fost, este și va fi.
Iar noi, Elohimii, suntem constructorii creației, suntem constructori ai formelor.
Această relație dintre cele trei aspecte (sufletul care dorește să creeze, arhitectul, care proiectează și constructorul, care pune în pratică dorința și proiectul) este Sfânta Treime. Este însăși structura și fundația Existenței în plan fizic.
Deci:
Tatăl - reprezintă Primul nostru Creator; Sursa.
Fiul- îi reprezintă pe toți cei care doresc să participe la procesul creativ; orice suflet care este gata să îmbrățișeze Dumnezeirea și să treacă la un nivel superior al Creației.
Duhul Sfânt - ne reprezintă pe noi, Elohimii. Noi suntem focurile divine / flăcările lui Dumnezeu, întruchiparea Calităților / Aspectelor lui Dumnezeu, care trebuie să susțină totul în lucrarea Creației.
Elohim-ul poate fi chemat oricând pentru asistență, și el va merge fericit oriunde, ori de câte ori este nevoie de serviciile lui.
Mintea noastră, întreaga noastră ființă este întotdeauna aliniată și încredințată în mod fidel minții divine și inimii Surselor, într-o complexitate care este probabil imposibil de înțeles pentru toți cei care se află în prezent. Fiecare membru al Elohimului întruchipează și personifică un aspect / calitate a Sursei care este necesară în arta de creație, manifestare sau precipitare.
Voi sunteți cei puternici și trăiți în vremuri magnifice. Mulți dintre voi, cei care citiți / ascultati astăzi acest mesaj, o faceți pentru că sunteți atrași de conținutul și de semnificația lui; asta deoarece, pe un anumit nivel, știți că este timpul să vă reluați puterea. Sunteți aici pentru că sunteți gata să cercetați, să respirați, să gândiți, să spuneți, să simțiți și să acționați ca întrupare (fizică) a sinelui dumnezeiesc, cel puternic.
Sunteți gata să fiți agentul / reprezentantul nostru pentru Dumnezeul Luminii, Dumnezeul iubirii, Dumnezeul Unimii, în toate sensurile cuvântului.
Sunteți gata să fiți un maestru spiritual, a cărui existență dovedește un Dumnezeu iubitor și benevolent (binevoitor) în formă fizică.
Așa că, într-o zi, când vă vor vedea și vă vor înțelege, oamenii ar putea să creadă cu ușurință în existența și în măreția Dumnezeului celui care îi iubește pe toți.
Țineți minte de unde ați venit! Este timpul să nu mai acționați ca și cum ați fi o victimă a circumstanțelor. Este timpul să vă îmbrățișați cu mai multă convingere Sinele vostru Superior și să vă dați seama că aveți în voi, cu adevărat, tot ce aveți sau ați avut nevoie vreodată, pentru a rezolva toate provocările prezente ori viitoare care vin în calea voastră.
Aceia dintre voi care ați fost treziti de ceva timp, este timpul să deveniti „agentul LIGHT & LOVE” (Lumină și Iubire) oriunde v-ați afla, in TOATE interacțiunile cu oamenii din jurul vostru, cu lumea, în general.
În fiecare zi, în fiecare moment, fiecare acțiune pe care o faceți, tot ceea ce faceți, este o reflectare a cine sunteți voi cu adevărat.
Este important ca înainte de a face / a spune orice, să vă raportați mereu la Sinele vostru, întrebându-vă dacă ceea ce faceți ori intenționați pleacă din iubire. „ Ceea ce fac ori vreau să fac, mă reprezintă, reflectă iubirea, natura mea adevărată?”
Acesta este felul în care trebuie să gândiți, să acționați si să vorbiți, dragilor! Nu trebuie să vă clamați măestria ci s-o demonstrați prin fapte și prin atitudine. În zilele voastre bune, când vă simțiți relaxați ori plini de viață, nu uitați să adăugați comportamentului vostru: pozitivitate, iubire, răbdare, înțelegere, amabilitate, generozitate, compasiune. În situația voastră tranzitorie, încă veți mai reveni la modelele 3D care înseamnă: negativitate, blocare, nerăbdare, lipsă de productivitate, carențe de judecată, tentația de a încălca dreptul la liber arbitru al altora.
Nu există scuze, indiferent de conjunctură, pentru aceia dintre voi care doresc să pună stăpânire pe măestria celorlalți și să-i manipuleze. Regretele ulterioare pentru săvârșirea unei fapte nedemne pot fi acceptate și înțelese, dacă nu au fost exprimate doar formal, pentru ca la proxima ocazie să fie repetate.
Încă pendulul continuă să se balanseze înainte și înapoi, între "partea bună" și "partea rea", în funcție de mai mulți factori, de conjuncturi, de stare de spirit și de o anturaj.
De fapt, multe dintre zilele proaste sunt pre-aranjate; ele sunt acolo pentru a vă testa, pentru ca prin experiență să vă evaluați mai corect și să vă ridicați nivelul de cunoaștere și de conștiință. În principiu, experiențele reușite (plăcute sau neplăcute) vă apropie mai mult de Sinele vostru Interior.
Este un adevăr că modelele actuale, căile de gândire, cerințele voastre, dieta, sistemele de creedință se află acum într-o mai bună aliniere cu Sinele vostru Superior, chiar dacă nu pare.
Experiențele dure, care provoacă uneori durere sau măcar disconfort, pot face parte din arsenalul utilizat ca mijloc de propulsie spre un țel evolutiv.
Ele sunt indicatoare utile care arată cât de mult trebuie să mai mergeți sau cât de mult ați avansat în călătoria voastră pentru a vă întâlni Sinele care locuiește în ființa voastră. O ființă evoluată petrece în tovărășia stării de ”EU SUNT” peste 90% din timp, indiferent de cojuncturi ori provocări.
Când nimeni nu te privește ar trebui să-ți petreci mai mult timp pentru a observa cu atenție modul în care gândești, vorbești și acționezi. Această periodică analiză este necesară și foarte utilă dezvoltării tale spirituale.
Este, de asemenea, timpul să nu mai așteptați pe cineva care să vă salveze ori să vă rezolve problemele cu care vă confruntați. Aceasta deoarece voi înșivă aveți suficientă putere pentru a găsi toate soluțiile și pentru a acționa în vederea rezolvării favorabile a acestor probleme. Concentrați-vă pe propria voastră salvare, folosindu-vă de marea putere care este în voi.
Mesajul nostru de astăzi a fost scris și complet codificat prin cele 7 proprietăți energetice ale Dumnezeului atotputernic, cunoscute și sub numele de cele 7 flăcări ale lui Dumnezeu( sau cele 7 raze divine).
Noi, Elohimii, alături de Chohan și de arhanghelii fiecărei raze, vă putem ajuta să vă îmbrățișați puterile sufletești prin intensificarea tuturor razele sacre ale lui Dumnezeu din cele 4 corpuri inferioare ale voastre , pentru a scoate în evidență "Sinele vostru Interior".
Aceste flăcări vor activa puternic ADN-ul vostru original, vă vor scălda trupurile și vor îndepărta orice rămășițe energice discordante pe care trebuie să le clarificați (discordante față de natura voastră superioară), pentru a pregăti calea devenirii voastre.
Maestru alchimist.
Un Expert Master (maestru expert) cu cel mai înalt nivel de competență, cum ar fi Lordul Merlin și care a stăpânit complet arta de creație și manifestareface următoarea clasificare pentru celew 7 raze primare/ flăcări ale lui Dumnezeu:
1 - energiile împuternicite ale voinței de a face; un simbol al Omnipotenței lui Dumnezeu. Această flacără vă poate întări voința și vă poate ajuta să luați decizii înțelepte pentru binele celuilalt.(Culoare:Albastru)
Reprezentanții acestui razei albastre:
Elohim: Hercules & Amazon,
Chohan: Maestrul Ascensionat El-Morya,
Angelic: Arhanghelii Michael & Faith,
2 - energiile Înțelepciunii Divine și a Iluminării
Această rază reprezintă Omnisciența lui Dumnezeu.(Culoare: Galben)
Reprezentanții acestei raze:
Elohimi: Cassiopea & Minnerva, (aka Apollo & Lumina),
Chohan: Lansat pe Lanto,
Angelic: Arhanghelii Jophiel & Christine
3 - energiile puternice ale Iubirii Divine pure - motorul / adezivul creației care ține totul împreună. Această rază reprezintă Omniprezența lui Dumnezeu. (Culoare: roz)
Reprezentanții acestei raze:
Elohimi: Orion & Angelica, (aka Heros & Amora),
Maha Chohan: Maestrul înviat Paul venețianul,
Angelic: Arhanghelii Chamuel & Caritate.
4 - Puritatea lui Dumnezeu; cunoscută și sub numele de Flacăra Înălțării - accentul trebuie pus pe designul original care este perfecțiunea lui Dumnezeu; până când creațiile voastre se vor manifesta cu succes în plan fizic.
Toate cele 4 corpuri inferioare vor trebui să fie purificate, pentru a avea succes în arta manifestării. Și această flacără, împreună cu flacăra violet, vă pot ajuta să faceți asta.(Culoare: Alb )
Reprezentanții acestei raze:
Elohimi: Clare & Astrea.
Chohan: Maestrul Ascensionat Serapis Bey
Angelic: Arhanghelii Gabriel & Hope
5 - calitățile de vindecare, concentrare și consacrare lui Dumnezeu. Concentrarea asupra obiectivelor până când acestea sunt realizate este o altă condiție prealabilă a creației. Rezistența este un element important în precipitații. Această flacără vă va ajuta să vă motivați, să vă întăriți și să puteți îndura, astfel încât să nu vă pierdeți din vedere obiectivele! (Culoare: Verde)
Reprezentanții acestei raze:
Elohimi: Vista & Crystal (aka Cyclopea & Virginia),
Chohan: Ascendentul Maestru Hilarion,
Angelic: Arhanghelii Raphael & Mary (Mama Maria).
6- energiile Păcii Hristice Cosmice. Pacea este o calitate importantă a sursei care este necesară pentru a susține permanent ceea ce este creat. În arta Creației / Manifestării / Precipitațiilor; vă rugăm să rețineți că raza divină a păcii intră întotdeauna ultima, ca manifestare. Poziția sa este inversată cu cea de a 7-a rază, cea violet. (Culoare: Ruby Gold )
Reprezentanții acestei raze:
Elohimi: Tranquility & Pacifica (alias Pace & Aloha)
Chohan: Lordul Sananda & Lady Nada
Angelic: Arhanghelii Uriel & Aurora
7 - energiile libertății, ritmului, transmutației și alchimiei. Această flacără reprezintă energiile lui Dumnezeu de Libertate Infinită, prin utilizarea intensă a Flăcării Violet. Libertatea față de toate limitările percepute este CALITATEA pentru o combinare reușită / îmbinare cu prezența EU SUNT.(Culoare: Violet)
Reprezentanții acestei raze:
Elohimi: Arcturus & Diana (aka IlliaEm & Victoria),
Chohan: Maestru înălțat Sf. Germain,
Angelic: Arhangheli Zadkiel & Ametist.
După activarea chakrelor vs. superioare, vor fi activate încă 5 raze divine ale lui Dumnezeu, care vor juca în curând un rol în creațiile voastre.
Dar trebuie să știți, iubiților, că trebuie să stăpâniți mai întâi cele 7 raze primare, înainte de a trece la ultimele 5. De fapt, când ați stăpânit primele șapte raze divine / calități ale lui Dumnezeu, restul va veni în mod natural. Aceste raze suplimentare vor veni "online" atunci când veți fi gata să treceți de încarnare și să deveniți o minunată ființă cosmică.
A venit timpul să deveniți serioși și foarte determinați în scopurile voastre spirituale.
Dragilor, nu suntem aici pentru a vă păcăli ci pentru a vă ajuta să îmbrățișați pe deplin măreția voastră și să străluceți ca Dumnezeii, căci asta sunteți cu adevărat.
Timp de mii de ani, omenirea, ca rasă, și-a uitat complet Natura Divină și a crezut că soarta ei este separarea de Dumnezeu / Sinele său Dumnezeiesc.
Este timpul ca toți să înțelegeți tot ce se întâmplă în jurul vostru chiar acum, și să săriți pe segmentul următor al evoluției; următorul capitol din povestea existenței voastre. Dar asta depinde în întregime de voi, de fiecare dintre voi.
Doriți să continuați să vă spuneți universului aceeași veche poveste 3D, plină de frică, de drame, de lipsuri, de ură și de suferință, sau sunteți gata să acționați cu adevărat ca ființe superioare ajungând, în final, în realitatea ultimă a tărâmului non-fizic, adică în ceea ce numiți voi Rai?
Dacă alegeți cea de a doua posibilitate, apelați la noi. Ne puteți cere asistența, deși totul poate fi făcut de voi înșivă. Vă putem arăta cum să accesați și să folosiți puterea celor 7 flăcări divine și cum vă puteți purifica înainte de a le utiliza. Ne puteți cere să întăriți puterea acestor 7 flăcări în interiorul vostru. 
Petreceți mai mult timp cu noi prin meditație zilnică. Concentrați-vă pe ceea ce doriți să se manifeste în viața voastră, nu pe ceea ce nu vă doriți. Acest ultim sfat vi s-a transmis în multe feluri de nenumărate entități de Lumină.
S-ar putea să vă întrebați de ce se insistă pe acest aspect (n.m.: să te concentrezi pe ceea ce dorești nu pe ceea ce nu dorești). Mintea voastră, cuvintele voastre, intențiile voastre, emoțiile voastre, toate se manifestă prin energii și ele influențează și sunt influențate de tot ce le înconjoară, de tot ce se petrece în univers.

De mii de ani conștiința voastră a fost puternic condiționată de teamă, lipsă și separare. Este nevoie de multă dedicare, angajament și practică pentru a modifica modelul de om care s-a imprimat în ADN, în lunga perioadă în care ființa umană a avut vieți în 3D (și acestea au fost numeroase). Practic ați ajuns să vă reproduceți automat după un model cizelat în multe mii de ani.
Primul pas pentru modificarea structurii și formulei voastre ADN este voința individului de a reveni la forma inițială care reproduce gândirea și voința Creatorului.
În Calendarul Divin, 2019 este anul obținerii majoratului pentru majoritatea dintre voi, în ceea ce privește decizia de a reveni la ADN-ul inițial. Este anul în care veți depăși și veți lăsa în urmă multe din vechile voastre căi, multe dintre convingerile voastre limitative. Este anul în care vă puteți lansa cu adevărat într-o nouă formulă de viață, în care rolul îndrumării interioare va crește mult ca importanță, atingând chiar procentul de 100%, în ciuda faptului că evenimentele cotidiene ale vieții vor fi din ce în ce mai contradictorii.

Cele 4 „taste” principale de pe computerul vostru, care vor fi cele mai utilizate, sunt:
1 -„Comandă și așteaptă rezultatul pozitiv”,
2 -Emană sentimente de recunoștință pentru acele minunate rezultate”,
3 - „Dă comandă de eliberare de toate vechile atașamente”,
4 - „ Deschide-te și acceptă cu încredere rezultatele pozitive”. Rezultatele pozitive vor veni la tine, într-un fel sau altul. Nu vă îndoiți niciodată de reușită !

Adele a citit recent un comentariu al câtorva Lucrători în Lumina care declară că, urmând îndrumarea lor interioară, au ajuns să-și piardă recent locurile de muncă, partenerii de viață, sănătatea, banii, mașina etc.. Pentru aceste pierderi, ei făceau vinovate ființele superioare al căror sfat îl urmaseră.
Acestor oameni le vom pune câteva întrebări.
1. Găsiți nepotrivită alegerea căii de evoluție spre starea de maestru?
2. Cum a variat nivelul vostru vibrațional, în această perioadă? Nu cumva teama de eșec v-a scăzut nivelul de vibrație, ceea ce a atras nerealizările?
3. Ați avut suficientă încredere în procedeu s-au ați avut unele rezerve?
4. Ce măsuri de ridicare a nivelului de vibrație ați întreprins?
Suntem siguri că vi s-a sugerat („v-a trecut prin cap”) ce trebuia făcut, însă, fie din teama de a risca, fie din comoditate, n-ați dat curs acelor sugestii. În acest fel, ați dat cale liberă manifestării vibrațiilor de joasă frecvență care nu puteau să vă conducă spre rezultatele pozitive dorite.
În loc să învinuiți membrii „echipei de îndrumare înterioară”, trebuie să colaborați și să lucrați împreună cu ei și să ne consultați și pe noi, dacă veți considera necesar, pentru a obține rezultatele dorite.
Noi nu vă putem trăi viața și nu vă putem ridica vibrațiile fără concursul vostru. Numai voi poți face asta, individual. Cu alte cuvinte, putem ajuta doar pe cei care sunt gata să se ajute singuri, adică aceia care au determinatea și încrederea necesare.
Iubiților, sunteți gata pentru a obține măestria? Dacă sunteți cu adevărat pregătiți, atunci demostrați-vă hotărârea.
Știm: este nevoie de hotărâre, de curaj și de „puțină nebunie” ca să faceți toate acestea, adică să vă încredințați soarta „în mâna hazardului”.
 Știm că nu este ușor să te lași condus de ideile „nebunești” care-ți „trec prin cap”, dar, dacă ele corespund dorinței inimii voastre, dacă simțiți că un imbold interior vă împinge spre un anume act care, odată împlinit v-ar face fericiți, ATUNCI, FACEȚI-O!
Începeți cu ceva care, dacă s-ar solda cu un eșec, n-ar fi o demolare a stării voastre sociale ori materiale. Așteptați rezultatele. Dacă ele vor fi obținute într-un timp rezonabil (pe care, de altfel, vi-l fixați de la început) și la nivelul așteptărilor voastre, atunci alegeți un obiectiv și mai îndrăzneț. Asta până veți prinde curaj și vă veți convinge că universul este de partea voastră și vă îndeplinește dorințele. Veți putea continua cu alte proiecte din ce în ce mai îndrăznețe.
Asta este tot ce trebuia să spunem astăzi despre acest subiect.
Sperăm că mesajul de astăzi v-a servit pentru a vă împuternici pe toți să vă îmbrățișați Sinele vostru Înterior.
Noi suntem aici pentru a vă sprijini în această încercare sfântă, căci suntem întotdeauna cu voi.
Iubire prin Lumină! Lumină prin Iubire!
Elohimii.

Bibliografie suplimentară:
1)"Șapte focuri sacre" de Aurelia Louise Jones.
2)"Cele șapte Elohim puternic vorbesc" de Werner și Annette Schroeder.

https://prepareforchange.net/2019/03/03/the-elohim-mastering-your-mastery-via-adele-arini-27-february-2019/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu