Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 8 martie 2019

Conversație cu Arcturienii


(4 mart. 2019; prin Suzanne Lie)
Traducere Const. Mihăilescu


Suzanne: Dragi Arcturieni,
Tocmai mi-am încheiat ședința de meditație, în care, la un moment dat, mă vedeam pe fundul uni iaz adânc, încercând să înot. Părea că m-am blocat în mijlocul lacului. Nu știu care este semificația acestei viziuni.

Arcturienii: Dragă Suzille,
Suntem Arcturienii și încercăm să-ți lămurim viziunea. Faptul că te vedeai în mijlocul lacului, înseamnă că te aflai în punctul care marchează jumătatea drumului între viața ta de până acum și partea de drum pe care urmează s-o parcurgi. În acel punct aveai deplina cunoaștere a ceea ce a fost până acum în viața ta dar nu cunoșteai ce va urma. Este corect?

Suzanne: Nu m-am gândit la această explicație dar, după ceea ce ați spus voi, încep să fiu de acord că aceasta este realitatea mea.
Știu că sunt activă, mă mișc, schimb lucruri, rezolv situații dar nu prea văd clar scopul acestor activități, al acestor schimbări.

De asemenea, am senzația că am declarat "universului" și propriului meu Sine Superior că mă simt obosită, deși nu am specificat la ce anume m-am referit atunci când am spus că m-am săturat și aș dori să plec în altă parte, să „schimb decorul”.
Înțeleg că cererile mele incomplete sau plângerile mele m-au pus între „acolo unde am fost” și „ acolo unde vreau să ajung”.
Prin urmare, cred că ar trebui să lămuresc mai întâi "unde am fost".
Probabil era o referire la nivelul și stadiul în care se află conștiința mea. 

Arcturienii: Dragă Suzille, voi toți, ființe galactice care v-ați oferit să vă asumați un corp fizic pe Pământ, ca gazdă pasageră a Sinelui vostru Superior, ați călătorit rapid și furios. Uneori v-ați bucurat foarte mult de această plimbare, alteori ați avut nevoie de o pauză pentru a permite acumulărilor de până atunci (prin gânduri și emoții) să se stabilizeze și să se adapteze (acomodeze) cu condițiile oferite de noul trup fizic pe care vi l-ați asumat.
În această pauză necesară, puteți să vă ascultați propriul SELF, ființa voastră interioară nematerializată, de la care primiți îndrumările care se impun.
De câte ori v-ați zis: "Am nevoie de o pauză?"
Poate vă întrebați de ce vă simțiți atât de obosiți, sau credeți că ați eșuat într-un anumit fel. Cu toate acestea, în realitate, voi, voluntarii noștri curajoși, care v-ați încarnat pe Pământ, ați avut destul succes în îndeplinirea sarcinii pe care v-ați asumat-o la plecare, deși, în condițiile existențiale ale acestei planete, nu vă puteți evalua corect, nu puteți cunoaște (aminti) ce cuprinde adevăratul vostru Sine multidimensional.
Atunci când cereți o pauză, o faceți pentru a lansa un SOS SELF-ului vostru Superior. El știe că aveți nevoie de această pauză, nu doar să vă odihniți, ci și să asimilați și metabolizați mesajele superioare pe care le-ați primit în creierul, inima și corpul vostru fizic.

"Luarea unei pauze" este o componentă importantă a extinderii conștiinței voastre dincolo de realitatea dimensiunilor 3D și 4D.
Această pauză vă permite să realizați cât de mult vă lipsește legătura cu noi, de fapt, cu Arcturianul plecat de aici pe o planetă, Pământul, frumoasă dar aflată într-o densitate mai grosieră.
Vedeți, voi toți, Familia noastră Galactică, ați luat forme fizice pentru a ajuta Gaia în Ascensiunea ei Planetară.
Ajunși acolo, începeți să vă confruntați cu diversele condiții și realități ale acelei planete. Mereu însă sunteți preocupați de a vă aminti cine sunteți, de unde veniți și în ce scop. Asta vă incită, desigur, dar vă și obosește, deoarece forțează limitele pământene ale înțelegerii.
Această integrare a sinelui fizic al celei de a 3-a și a 4-a dimensiuni, este necesară dar tranzitorie, scopul oricărei ființe fiind creșterea, înălțarea, evoluția, nu stagnarea. Strădania aceasta permanentă este indispensabilă evoluției, căci, cum altfel puteți deveni (pentru mulți,”redeveni”) ființe multidimensionale? Ființa multidimesională a trecut prin toate dimensiunile universului pe care le înglobează, a avut vieți, mai multe sau mai puține, în fiecare din dimensiunile care formează multidimensionalitatea. Din acest motiv, pentru a putea face pasul următor, se impune să vă amintiți tot trecutul prin care ați mărșăluit în viețile anterioatre.
În sfârșit, când "luați această pauză" în derularea responsabilităților pe care le aveți, vă puteți conecta (ori, reconecta) la expresiile voastre mai înalte ale Sinelui Superior.
Uneori, viața voastră zilnică 3D devine atât de dificilă sau îngrădită încât sunteți tentați să căutați conversația și poate sprijinul celor de dincolo de realitatea voastră, încercând totodată să găsiți o explicație a ceea ce vi se întâmplă în strâmta voastră lume 3D. Atunci „ridicați receptorul” telefonului interdimensional, în marea majoritate a cazurilor, constatând că dincolo, la capătul firului nevăzut, nu vă răspunde nimeni.

Pentru voi, voluntarii noștri, veniți din adâncurile universului pentru a avea experiențe dure în dimensiunea grea a Pământului, asumarea unui corp fizic dens și limitator, nu este o sarcină ușoară. Veniți din lumi evoluate, unde iubirea și fericirea stau la baza vieții, v-ați angajat să „duceți crucea” civilizației umane către lumină, în drumul vostru greu, fiind nevoiți ca din când în când să luați o pauză pentru odihnă și reculegere.
Totuși, noi, Arcturienii, vă vom întreba acum: "De ce doriți să vă opriți, ce vreți să faceți în acest răstimp ? "
Este o întrebare cât se poate de concretă și vă cerem să vă gândiți la răspunsul pe care vreți să îl dați, transferându-l Sinelui vostru Superior, de unde, noi îl putem lua.
"Îngrijorarea" este unul dintre lucrurile pe care le vedem la mulți dintre cei care simt nevoia să gândească mai profund și să se elibereze! Unii dintre voi răspundeți: "Vreau să fac o pauză pentru că mă tem de ceea ce poate fi
dincolo". În general, ființa umană nu pare a fi prea sigură de ceea ce înseamnă hotărârea de a lua o pauză, punând deoparte grijile cotidiene.
Noi vă oferim un răspuns alternativ: ” Pentru mine pauza înseamnă să plonjez mai adânc în interiorul meu pentru a-mi întâlni Sinele Superior, care să-mi ofere cele mai bune răspunsuri. Am aflat că acum o pot face mai ușor căci pe planeta mea au fost trimise energii ale Luminii ”

Toți ați auzit zicala:" Noaptea cea mai întunecată este chiar înaintea zorilor ", sau: " Cu cât te apleci mai mult, cu atât săritura va fi mai lungă".
Noi, familia voastră galactică, vrem să vă reamintim că ACUM este perioada optimă ca toți voluntarii noștri iubiți să ajute Gaia în efortul ei de a se înălța. Aceasta vă va ajuta să părăsiți intunericul, să ieșiți din conul de umbră și să vă apropiați de Lumină.
Mergeți adânc în întunericul vostru, pentru a-l traversa și pentru a putea ajunge la propria voastră conștiință superioară.
În acest fel, veți găsi acea componentă a sinelui vostru, care își amintește că sunteți o ființă multidimensională!
De asemenea, vă cerem să cercetați în interiorul vostru locul unde sunt depozitate toate temerile, toate îndoielile și neîncrederile voastre. Tot acolo veți da și de judecățile voastre de sine, de mânia ascunsă, de tristețile uitate, care v-au măcinat încrederea. Luați-le și transformați-le în iubire necondiționată.

Noi, Arcturienii, vă garantăm că, dacă ați găsit acest mesaj și v-ați luat timp să îl citiți, sunteți pregătiți să vă IUBIȚI pe voi, în mod necondiționat.
Ne dăm seama că este foarte dificil pentru "voluntarii" noștri iubiți, care și-au luat un „ vas de pământ ", să-și amintească de Sinele lor Înalt, aflat în interior.
Noi, Arcturienii și familia voastră galactică, știm din propriile noastre încarnări - cât de ușor este să cazi în frică, în durere, în îngrijorare și în judecata de sine. De fapt, din acest motiv, noi, familia voastră galactică, am venit în acest ACUM (cel în care primiți și decideți să citiți mesajul nostru) pentru a vă reaminti că:
Sunteți o minunată ființă multidimensională care a făcut un mare sacrificiu, alegând să se nască ca om pe Pământ, în această viață, pentru a o ajuta pe draga Gaia, căci Mama Pământ, corpul fizic al Gaiei, a fost rău tratată și foarte grav rănită prin comportamentul uneori aberant al fiilor ei, oamenii.
Tu, cel care citești aceste rânduri, trebuie să faci ceva pentru a-ți ajuta MAMA, pentru a o trata și o vindeca.
Dacă ai ajuns să citești acest mesaj, cu sigurață ești dintre cei veniți să salveze planeta și să trezească omenirea.
Noi, Arcturienii și familia voastră galactică, înțelegem cât de greu poate fi să-i recunoașteți pe cei întunecați, care vă fac atât de mullt rău, vouă și planetei. Dar, după ce-i aflați, nu trebuie să aștepați ca ceilalți să ia atitudine, ceilalți să facă dreptate. Acționați, dați-i la oparte, și puneți în locul lor pe cei iubitori, treziți și conștienți.
Noi, familia voastră galactică, dorim să știți că Gaia / planeta Pământ considerată una dintre cele mai prețioase bijuterii ale multelor realități ale acestui univers, a avut curajul să facă sacrificiul de a-și micșora frecvența pentru a putea deveni o școală a sufletelor, în programul lor de evoluție.
Noi, Arcturienii, dorim să vă reamintim că există mult mai multe expresii ale realității care rezonează la dimensiuni mai înalte.

Prin urmare, noi, familia voastră galactică, am intrat în conștiința voastră în acest ACUM pentru a vă reaminti din nou și din nou că ați ales să vă luați un vas terestru pentru a ajuta Gaia în hotărârea ei de a ascensiona împreună cu fii și ficele ei. A făcut-o dintr-o imensă iubire. O puteți ajuta în acest demers temerar.
La fel cum o femeie umană merge la doctor pentru a fi ajutată să nască, Mama Gaia vine acum la voi să o ajutați și asistați la nașterea sa planetară, într-o frecvență mai mare a realității.
Gaia a fost locuită de oameni timp de mii de ani. În vremurile de la început, ființele umane se închinau planetei și o considerau cu adevărat mama lor, de care depindea totul. Cu un respect nemărginit o tratau ei pe Mama Pământ. Din păcate, în "epoca modernă", omenirea, dezvoltându-se tehnologic, n-a găsit ceva mai bun de făcut decât să-și distrugă planeta, fără de care oamenii și nimic altceva n-ar mai putea exista. Voi mai înțelegeți ceva din acest aberant comportament, căci noi, chiar nu mai putem găsi o motivație rațională !?

Multe dintre motivele acestei distrugeri s-au datorat ignoranței cu privire la modul în care acestea dăunează Gaiei, dar principalul motiv pentru care omenirea a afectat atât de mult Gaia este că, în marea ei majoritate, nu crede că planeta este o ființă vie.
Acelora le spunem acum: TREZIȚI-VĂ, planeta voastră este la fel de vie ca și voi; ea se bucură sau suferă, iubește și ar putea fi drastică în comportament față de cei care-i distrug sănătatea și-i pun în pericol viața..
Mulți oameni "moderni" cred că Pământul e un lucru neînsuflețit, un lucru care este oarecum indestructibil. Ca urmare, ei cred că este neimportant dacă împroașcă apele, solul și atmosfera cu dejecții, cu chimicale, cu otrăvuri.. Ați transformat mările și oceanele în imense haznale și lăzi de gunoi, brăzdați cerul planetei cu chimtrails, vă distrugeți țările cu bombe, răvășind pământul, defrișați păduri și schimbați cursuri de ape.
Vă mințiți pe voi înșivă când „ajutați” plantele să dea roade prin tratamente chimce.
Toate se răsfrâng asupra voastră și asupra planetei. Planeta se îmbolnăvește și se usucă iar voi vă dați „obștescul sfârșit” pe altarul ignoranței și nepăsării.
Noi, Arcturienii, Pleiadienii, Venusienii, Antarienii și alți membri ai familiei noastre galactice lărgite, 
VĂ ATENȚIONĂM ACUM, CÂND ÎNCĂ VĂ MAI PUTEȚI SALVA, PE VOI ȘI PLANETA, CĂ TREBUIE SĂ VĂ OPRIȚI DIN DISTRUGERE ȘI DIN NEGLIJENȚĂ.
Nu a trecut mult de la momentul în care erați pe punctul de a pieri; atunci ați fost ajutați. Dar, din păcate, se pare că nu ați învățat lecția. Vă asumați o grea responsabilitate! E foarte probabil ca de data aceasta să fiți lăsați pe cont propriu, ceea ce va însemna că o veți lua de la capăt.
Încheiem acest mesaj cu un citat „mobilizator” al unuia dintre ai voștri:
"Cu cât o societate se îndepărtează mai mult de adevăr, cu atât mai tare îi urăște pe cei care îi spun adevărul ", George Orwell.

https://sananda.website/the-arcturians-via-suzanne-lie-march-4th-2019/

2 comentarii: