Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 9 februarie 2019

Dezvăluiri despre ființele extraterestre malefice (VI)

 
Există o mie de aspecte care pot să împiedice un om să se trezească, care îl țin în puterea propriilor lui vise. Pentru a acționa conștient cu intenția de a se trezi, omul este necesar să cunoască natura forțelor care îl mențin în stare de somn. În primul rând, este necesar să ne dăm seama că somnul în care trăiește omul nu este un somn normal, ci un somn hipnotic. Omul este hipnotizat, iar această stare de hipnoză este permanent menținută și consolidată în el. Aproape că ne vine să credem că există niște forțe pentru care este util și profitabil să mențină omul într-o stare hipnotică și să îl împiedice să vadă adevărul și să își înțeleagă propria poziție.” – G. I. Gurdjieff.
David M. Jacobs, ph.d., a făcut cercetări în domeniul OZN/răpiri extraterestre timp de peste 40 de ani, a publicat mai multe cărţi şi a lucrat cu mii de persoane ce au fost răpite, folosind în cea mai mare parte tehnici de hipnoză pentru a dezvălui aceste experienţe. El spune următoarele:
„Cercetările mele se bazează pe mai mult de 42 de ani de studii în domeniul OZN. În plus, din 1986 am efectuat peste 1.000 de regresii hipnotice cu persoane răpite. Am urmărit să fiu pe cât de obiectiv cu putinţă şi să nu urmăresc niciun plan. Nu am de promovat niciun program new age, spiritual, religios, transformaţional sau transcendent. Caut să mă menţin cât pot de aproape de dovezi. Dar este imposibil să fii ferit de greşeală. Majoritatea dovezilor pe care le avem în ceea ce priveşte fenomenul răpirilor extraterestre provin din amintiri revelate prin hipnoză… Este greu să ne imaginăm o formă mai slabă de dovadă. Dar este o dovadă – şi avem foarte multe de acest fel.
În cei patruzeci de ani de cercetări în domeniul OZN-urilor, dintre care ultimii douăzeci petrecuţi studiind fenomenul răpirilor, am aflat un adevăr simplu: toţi demascatorii fac una sau mai multe din aceste trei greşeli fundamentale: nu cunosc dovezile, ignoră dovezile sau distorsionează dovezile. Oricare dintre aceste erori ar fi catastrofală şi lipsită de probitate ştiinţifică, atunci când scrii despre ceva care are consecinţe ştiinţifice acceptate. A lăsa erori în text este echivalent cu a ignora sau a distorsiona dovezi. Din păcate, când este vorba de răpiri, toţi demascatorii respectă adevărul simplu pe care l-am enunțat mai sus. Fără nicio excepţie.”
Karla Turner, ph.d., a fost răpită ea însăşi de extratereştri şi este o cercetătoare respectată. Este autoarea a trei cărţi despre fenomenul răpirilor extraterestre: Into the Fringe (În extremă) (1992), Taken (Răpită) (1994) şi Masquerade of Angels (Mascarada îngerilor) (1994). Dr. Karla Turner a murit de un cancer ciudat, care s-a dezvoltat foarte rapid, în 1996, după ce a fost ameninţată datorită activității ei. Avea doar 48 de ani. Dr. Turner a confirmat lucrările lui Jacobs, însă ea crede că formarea unei rase hibride nu este tot ceea ce se urmărește, având în vedere că există multe cazuri de răpire care prezintă comportamente şi planuri diferite. Probabil că dr. Turner „atinsese” o coardă sensibilă, căci a început să fie hărţuită de agenţi şi de armată permanent, până când a murit.
În urma cercetărilor, ea a ajuns la concluzia că oamenii sunt folosiţi ca „resursă” de aceşti extratereştri malefici, în mai multe feluri: „Dovezile arată că extratereştrii recoltează material de la noi în multe feluri, atât emoţional şi energetic, cât şi fizic. Există chiar relatări despre facilităţi în care sunt «prelucrate» trupurile umane, multe dintre aceste mărturii provenind de la persoane care nu cunosc literatura în domeniul OZN.
Înainte să ne imaginăm că toate intervenţiile extraterestre au un caracter benefic, ar fi necesar să ne întrebăm – oare fiinţele iluminate au nevoie să folosească acoperirea nopţii ca să facă fapte bune? Oare au nevoie să ne paralizeze şi să ne facă incapabili să ne opunem? Oare îngerii au nevoie să ne fure fetuşii? Oare au nevoie să manipuleze organele genitale ale copiilor noştri şi să ne sondeze rectul? Oare frica, durerea şi amăgirea sunt compatibile cu motive spirituale elevate?
Într-un caz pe care îl povestesc în Into the Fringe, James avusese în cea mai mare parte amintiri conştiente despre întâlniri cu ființe extraterestre malefice şi aproape că nu făcuse deloc hipnoză. El şi-a amintit cum a fost atras în apropierea unei „pleiadience” frumoase, care era foarte atrăgătoare şi foarte tandră şi aproape seducătoare. Ea voia ca el să vină şi să o îmbrăţişeze. Când a ajuns în braţele ei şi a crezut că ea urma să îl sărute, entitatea a dispărut complet, iar în locul ei a rămas un personaj negru-violet, cocoşat şi cu aspect aproape lipicios, cu trăsături destul de asimetrice. Am mai întâlnit acelaşi tip de creatură şi în alte cazuri. Entitatea era foarte puternică. În loc să îl îmbrăţişeze pe James, creatura l-a aruncat la pământ şi i-a băgat un tub de o jumătate de metru pe gât, în stomac, extrăgând secreţii gastrice. În ziua următoare, el încă mai simţea gustul de fiere, îl ustura gâtul pe interior şi a descoperit urme de gheare pe ambele părţi ale gâtului, acolo unde fusese ţintuit la pământ.
Oamenii au o nevoie profundă să creadă în puterea binelui. Şi avem nevoie de o forţă superioară care să ne ofere o speranţă de mântuire, atât la nivel personal, cât şi global, atunci când vedem starea jalnică a lumii. Eu cred că extratereştrii malefici ştiu acest aspect despre noi – ei ştiu că noi vrem şi sperăm ca ei să fie creaturi binevoitoare – şi că ne folosesc dorinţa de bunătate pentru a ne manipula. Ce mod mai bun de a obţine cooperarea noastră ar putea să existe, decât acela de a ne spune că ceea ce ne fac este spre binele nostru? Iar din aceste detalii devine clar faptul că fiinţele care fac astfel de fapte nu pot fi percepute ca fiind iluminate spiritual, ca urmărind binele omenirii. Altceva se petrece, ceva mult mai înspăimântător şi mai dureros, în multe, multe cazuri de răpire…
Cât despre cercetătorii care susţin că toate speciile de extratereştrii au venit să ne ajute să evoluăm către nu ştiu ce conştiinţă superioară, sau că se află aici cu vreun alt scop benefic – să ne salveze planeta, să promoveze pacea în lume şi aşa mai departe – îi provoc pe aceşti cercetători să includă în viziunea lor şi date aberante. Teoriile sunt puncte de pornire pentru cercetare, nu concluzii dovedire, iar cercetătorii în domeniul OZN este necesar să fie dispuşi să îşi extindă şi să îşi modifice teoriile în conformitate cu datele pe care le descoperă. Până nu luăm serios în calcul detaliile relatărilor despre răpiri – toate detaliile, cred că este periculos să ne agăţăm de teorii care ignoră datele ce nu se potrivesc.
Căutarea întregului adevăr este o datorie pe care o avem faţă de noi înşine. Indiferent care se dovedește a fi în cele din urmă adevărul, este necesar să îl căutăm! Fără el, suntem ca niște copii care se joacă cu umbrele; nu știm nimic și cu siguranță nu avem aptitudinile necesare ca să înfruntăm entitățile reale, oricare ar fi ele, care se află în spatele acestei mascarade. Este o prostie să considerăm totul doar după unele aparențe. La fel, să nu ne luăm deloc după aparențe este ridicol. Investigațiile în acest domeniu sunt absolut necesare. … Nu poate fi nimic mai important de făcut pentru noi la acest moment, decât să privim dincolo de așteptările noastre, dincolo de fricile noastre și să căutăm să descoperim realitatea așa cum este și să dobândim o înțelegere obiectivă a tuturor fenomenelor extraterestre.“
yogaesoteric
23 ianuarie 2019

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu