Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 6 ianuarie 2019

Regatul Unicornilor: Noul vostru început.

(28 dec.2018; via Natalie Glasson)
Traducere Const. Mihăilescu

Noi, Regatul Unicornilor, venim cu binecuvântări și dragoste să vă salutăm. 
Bine ați sosit la noul vostru început! Noi vă întâmpinăm cu inimile deschise și iubire supremă, îmbrățișându-vă pe măsură ce creați o schimbare în interiorul ființei voastre, care semnifică un nou început în evoluția voastră spirituală. Această schimbare și noul început au fost mult așteptate; voi intuiați că un nou început are loc în ființa voastră acum, datorită determinării pe care ați dovedit-o în trezirea voastră spirituală?
S-ar putea să vă întrebați ce înseamnă noul început și ce va crea pentru voi, cum se va manifesta în ființa și în realitatea fiecărei ființe umane, și dacă acest proces va fi conștienizat de fiecare dintre voi..
În această perioadă de înălțare, noi, Regatul Unicornilor, am vrea ca voi pur și simplu să acceptați că un nou început deja a demarat și că el are loc în interiorul ființei voastre, manifestându-se treptat, prin programul de experimente pe care vi l-ați propus. S-ar putea să experimentați acest început ca pe o nouă trezire, o mai mare claritate și înțelegere în mintea voastră, un sentiment de pace sincer și curat, o nouă pasiune care apare în realitatea vostră și care vă influențeză acțiunile în plan fizic. Nu există un răspuns corect sau greșit la felul în care veți experimenta noul vostru început, acesta se va manifesta perfect pentru voi, permițându-vă să vă simțiți treziți și împliniți, hotărâți să mergeți mai departe cu mai multă ușurință.
Noul vostru început va fi unul energic, care se va naște din ființa voastră totală, atingând un anumit nivel de frecvență și vibrație, astfel încât să lanseze un semnal spre nivelele mai înalte ale ființei voastre precum și ghizilor voștri spirituali.
Această alertare va permite nivelurilor superioare ale ființei voastre și ghizilor voștri să înceapă trimiterea către voi a codurilor din Universul Creatorului elaborate și particularizate, în conformitate cu ceea ce a cerut sufletul vostru.
Sufletul vostru a pus în operă anumite energii și înțelepciune, prin conexiuni pe care el dorește să le experimenteze și să le întrupeze fizic în anumite puncte, pentru a vă accelera cu adevărat ascensiunea.
Acest lucru are loc, de obicei, la momente diferite pentru fiecare individ, totuși energiile pentru 2019, dedicate clarității, au creat deja un val de lumină care va fi ancorat și asimilat treptat de planeta voastră și de ființele umane.
La începutul anului 2019, o mare majoritate a omenirii se va confrunta cu o descărcare de informații, lumină și conexiuni din Universul Creatorului, așa cum au cerut sufletele lor. Această sincronizare va permite fiecărui individ să se simtă extrem de încurajat și susținut în lumină, deoarece toată lumea va simți solidaritatea tuturor celor care trec prin acest proces.
Este deci vorba despre înțelepciunea, lumina, dragostea și conexiunea ancorate în ființa voastră din Universul Creatorului, așa cum a cerut sufletul vostru, care vor crea un sentiment inconfundabil de nou început în ființă, în realitatea și evoluția voastră spirituală.

Importanța primirii
Noi, Regatul Unicornilor, acordăm o importanță deosebită procesului de primire de către voi a energiilor și luminii în sufletul vostru, în aspectele voastre superioare și ghizilor voștri spirituali. Prin practică, intenție sau concentrare zilnică, chiar dacă dedicați acestei activități doar câteva minute, veți reuși să vă deschideți și să ancorați energiile care vi se trimit, ca urmare (așa cum am mai spus) a cererii sufletului vostru.

Dorim să împărtășim cu voi viziunea noastră în privința acestui proces, pentru a vă oferi o perspectivă mai înaltă asupra primirii a ceea ce a fost solicitat de sufletul vostru. Pentru noi, Regatul Unicornilor, primirea este un proces de deschidere a chakrelor ființei pentru a primi lumină, chiar dacă nu puteți înțelege ceea ce există și ce se petrece în voi.
Vă deschideți fără teamă cu certitudinea că sunteți pe deplin sprijiniți de Înaltul Adevăr, de ghizi spirituali, prin voința Universului Creatorului.
In timp ce initiați acest proces, are loc o expansiune a tot ceea ce sunteți voi și fiecare parte a ființei voastre începe să vibreze, inducând energii noi și eliminând obiceiuri vechi, pregătindu-vă pentru o nouă creștere a conștiinței Creatorului în ființa voastră..
Concomitent cu atragerea energiei în ființa voastră, acceptați extinderea fiecărei părți a ființei voastre, ceea ce va face să primiți tot ce aveți nevoie, chiar la modul inconștient.

În momentul în care sufletul vostru a lansat cereri pentru a primi „uneltele” energetice valoroase, înțelepciune și conexiuni, cu care să vă susțineți realitatea voastră fizică și spirituală, accentul pe primirea la nivel energetic a fiecărei zile devine profund importantă ca modalitate de a vă îmbunătăți relația cu sufletul vostru. De asemenea, puteți avea o intimitate mai profundă și o legătură mai strânsă cu ghizii voștri, pentru ca ei să vă transmită tot ce este potrivit și necesar vouă.
Dragilor, aceasta este cu adevărat o perioadă de ascensiune interesantă și viguroasă în care relația voastră cu sufletul și ghizii se va aprofunda, permițând să vă simțiți ca formând o echipă unitară și sincronizată în acțiuni.

Vă propunem ca în timpul vostru de relaxare și liniște din fiecare zi să spuneți:
"Mă deschid să primesc ceea ce sufletul meu a cerut pentru a susține evoluția ființei mele totale..
Pe măsură ce primesc, îmi deschid și extind întreaga ființă, permițându-mi astfel să vibrez la nivelele necesare recepționării și asimilării a tot ceea ce este potrivit ascensiunii mele în planurile superioare, în spiritul celui mai înalt interes al ființei mele.
Știu că toate energiile, conexiunile, înțelepciunea și lumina pe care sufletul meu le-a cerut Universului Creatorului se descarcă în ființa mea, creând acum un nou început frumos în realitatea mea fizică și spirituală, promovând împlinirea, pacea, vindecarea și iluminarea ființei mele.
Recunosc acum și identific prezența sufletului și a ghizilor mei spirituali, sprijinul și atitudinea lor iubitoare față de mine.
Accept prezența și impactul pozitiv al noului început asupra întregii mele ființe și a realității în care exist și mă mișc, în armonie cu fluxul divin care se dezvoltă din interiorul meu. Mulțumesc!

Dacă doriți colaborarea noastră, formulați și exprimați invitația voastră către noi în fiecare zi, pentru ca noi să înțelegem că acceptați să vă fim aproape în procesul vostru de ascensionare, aceasta ajutându-vă să vă accelerați înaintarea spre dimensiuni superioare.
Va fi foarte bine dacă vă veți întocmi și urma un program de meditații zilnice, timp în care puteți primi energiile solicitate de sufletul vostru.
Efectul energiilor primite de la noi, prin tehnicile de meditație, îl veți putea observa după o anumită perioadă de timp, care este diferită pentru fiecare practicant, și dependentă de nivelul de spiritualizare de la care el pornește. Acest proces de integrare poate fi rapid sau poate dura o perioadă mai lungă dar, indiferent de durată, finalitatea va fi aceeași, căci toți veți trece „linia de sosire”.
Oricum, diferența dintre un practicant și cineva neintrat în acest flux informațional va deveni evidentă deoarece practicantul va beneficia de experiențe și oportunități mai multe și pline de rezultate pozitive, ca urmare a schimbărior și trezirii ființei ce trece prin acest proces.

Vă rugăm să știți că noi, Regatul Unicornilor, putem fi pentru voi o bogată sursă de sprijin, oferit cu iubire și necondiționat. 
Un mod mai operativ de adresare a unei cerei de sprijin către Regatul Unicornilor poate avea, de ex., următoarea formulare:
"Invoc ajutorul și îndrumarea Regatului Unicornilor pentru vindecarea corpului meu fizic și energetic precum și pentru înțelegerea și accelerarea procesului evolutiv în care mă aflu spre dimensiuni superioare. Vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi-l veți acorda și pentru acțiunile voastre pline de iubire și de lumină!”

Binecuvântări din partea Regatului Unicornilor.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu