Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 15 decembrie 2018

Reactualizarea Uraganului Iubirii.


De la Mama Dumnezeu
11 dec. 2018; prin Dancing Dolphin
Traducere Const. Mihăilescu


Dragi copii, multe lucruri vin acum la voi, repede și furtunos. Nu numai în știrile voastre și în platformele sociale media, dar și în interiorul vostru și din afară.
Vă anunț că trimit spre voi tsunami-ul Meu de dragoste care vă lovește acum. Această energie vă face pe unii dintre voi tensionați, iar pe alții, care au inimile lor larg deschise, să simtă dragostea Mea profundă. Continuați să vă deschideți inimile, dragi copii, pentru a permite să fie pătrunse de mai multă dragoste divină. Acum, în această perioadă favorabilă, este benefic pentru ființa voastră să-și deschidă inima și toate chakrele pentru a primi energiile superioare.
Cei care nu sunt obișnuiți cu dragostea Mea, cei care sunt ferecați în raport cu Mine, vor continua să fie din ce în ce mai agitați, mai neliniștiți și mai îngrijorați, pe măsură ce acest adevărat tsunami energetic își va amplifica puterea.
Este treaba voastră, Lucrătorii Luminii, să îi ajutați pe cei care întâmpină dificultăți în asimilarea acestor energii. Cum? Prin exemplul vostru de iubire necondiționată.
Arătați-le cum să respire, cum să se relaxeze și cum să permită sentimentelor adevăratei și necondiționatei iubiri să-i penetreze și pe ei.
Fiți blânzi și buni cu toată lumea! Știu că acest lucru este dificil, mai ales dacă cineva vă aduce acuzații neîntemeiate, vă nedreptățește sau vă lovește, de exemplu. Din acest motiv, permiteți-mi să vin în inimile voastre și vă ajut să faceți asta. Sunteți emisarii Mei, dragi copii. Tu cel care citești mesajul Meu ești unul dintre ei, și Eu am nevoie de ajutorul tău în acest moment !!

Da, ați ales multe roluri în care trebuie să depuneți multă muncă pentru a-i ajuta pe cei rămași în urmă. Dar trebuie s-o faceți nu numai pentru a vă respecta promisiunea dată Mie ci și pentru că ridicarea voastră spirituală este mult mai rapidă și mai lesnicioasă dacă efortul este comun și înaintarea o faceți umăr la umăr.
Adoptarea unei astfel de atitudini este o URGENȚĂ, dragii Mei copii, dragi Lucrători ai Luminii, deoarece culuarul în care ați pătruns de ceva vreme este unul foarte benefic. Cu eforturi mult mai mici, făcute în această perioadă, puteți obține rezultate extrem de importante la care, în alte situații, ați fi putut ajunge mult mai greu. Pe de altă parte, efortul vostru de a-i ajuta pe cei rămași în urmă va fi recunoscut și vă va ajuta la propria voastră înălțare. Cei care refuzați, din varii motive, să vă angrenați în acest efort colectiv, veți avea un timp mai dificil, presărat cu evenimente care vă vor pune la încercare voința și vă vor condiționa existențial.
Mai în toate domeniile vieții sociale există și se vor precipita anumite acțiuni de răsturnare a unor situații. Vedeți acest lucru în fiecare zi pe canalele voastre de știri; din acest punct de vedere, lucrurile și evenimentele se vor înmulți și vor căpăta conotații mult mai severe.
Situația aceasta va exita până la momentul la care vibrațiile iubirii vor ajunge la punctul de vârf, pentru a vă duce pe toți la nivelul următor.
Acestui val, acestui tăvălug îi vor face față toți aceia care vor vibra la un anumit nivel iar cei cu vibrație insuficientă nu vor putea merge mai departe. Ei vor avea grijă, să nu vă îngreuneze înaintarea și vor....pleca pentru a-și continua existența acolo unde vibrația este una care le asigură ritmul evolutiv pe care și l-au ales.
Scopul nostru comun este ca marea majoritate a ființelor umane să facă tranziția de vibrație spre nivelul impus de dimensiunile superioare.
Intrebare: Orice eveniment cosmic viitor are conexiuni cu tsunami-ul vostru de iubire, pe care ni l-ai anunțat? În ultima vreme am auzit vorbindu-se mult despre procesele din Soare.
Răspuns: Ahhh, iubitul Meu, există multe evenimente care se petrec și se armonizează în totdeauna dar, cu osebire, în această perioadă. Această armonizare perfectă are menirea de a facilita trimiterea și asimilarea suficient de înaltelor vibrații, care să ajute sistemul vostru planetar și umanitatea să evolueze mai rapid ca până acum. Unele sunt evenimente cosmice, altele sunt astrologice, altele în mediul înconjurător al planetei. Unele sunt de natură fizică (cum ar fi sunetele) în timp ce altele sunt bazate pe energie pură.
Oricum, acesta este un timp incredibil și merită să-l fii contemporan cu el. De altfel, marea majoritate dintre voi, tocmai de aceea ați ales să fiți în prezenta voastră viață, care vă va oferi experiențe unice derulate cu viteze mult mai mari decât ceea ce se întâmplă în cosmos în mod obișnuit. Voi, cei care ați ales să fiți aici și acum, aveți dreptul să vă considerați printre cei mai curajoși, cei mai temerari, spre marea Mea bucurie. Sunteți cei mai viteji dintre cei curajoși și mândria și bucuria Mea. Te salut și aplaud determinarea și curajul tău în acest timp dificil.

Vă rog să rețineți că voi toți aveți în anturajul vostru ființe iubitoare care vă înconjoară și sunt gata să vă sară în ajutor în orice moment, dacă ar fi cazul. Ele sunt în special în corp energetic. Poate nu le-ați descoperit voi pe toate acestea dar ele există, cu siguranță. Măriți-vă atenția le veți observa sau percepe.
Și, dacă tot au această misiune (de a vă monitoriza și a vă ajuta), de ce să nu le-o cereți, atunci când vă este mai greu? Încercați și veți constata că ceea ce vă spun este foarte adevărat.
A cere asistență, sprijin nu este totdeauna o dovadă a neputinței; de multe ori este o dovadă de înțelepciune și de fler.
În asemenea situații nu este vorba despre slăbiciune sau rușine pentru solicitant. Suntem o familie, o mare echipă și fiecare dintre noi are de jucat un anumit rol, care să servească sieși și întregii colectivități. Asta cu atât mai mult cu cât scopul fiecăruia este același. Dacă nu ar fi așa, acea colectivitate ar fi doar o adunătură de suflete disparate și izolate unul față de altul.

Amintiți-vă să vă străluciți Lumina, să vă oferiți sprijinul și îndrumarea pentru ca toți cei care au nevoie să le poată folosi. Faceți asta cu iubire necondiționată și în numele Meu.
La rândul vostru, cereți sprijin de la ghizii voștri spirituali aflați în corp fizic sau doar în spirit. Nu ezitați să-mi cereți și Mie sprijinul și îndrumarea, iar Eu, prin acțiune directă sau prin iubiții Mei colaboratori, vă voi îndeplini dorința.
Experimentați mereu în acest sens și veți căpăta har.
Repet că este foarte important să-i învățați pe cei de lângă voi să respire corect; aceasta pentru că aerul pe care-l respirați conține nu numai energia vieții (n.m.: prana) dar și informație.
Învățați lumea nu numai să respire corect ci și să se relaxeze și să-și deschidă inima pentru cât mai multă iubire.
Asta e tot.
Eu sunt Mama voastră Dumnezeu și vă cer să trăiți în liniște și cu grație.
Vă asigur de iubirea Mea nemărginită.
https://dancingdolphinlove.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu