Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 7 decembrie 2018

Nouă metode de abordare a atacului psihic în câmpul vostru energetic.


18 nov. 2018 de Edward Morgan
Traducere Const. Mihăilescu

Există un grad ridicat de atacuri energetice la nivel psihic utilizate pe planetă chiar în această perioadă. Sensul pe care-l dau eu acestor atacuri se referă la ceea ce s-ar putea numi "conștiința prădătorilor". Este o vibrație densă, o energie de control, care se comportă ca un virus devorator. Ea există de milioane de ani și este răspândită pe planetă, acționând prin intermediul mijloacelor de exprimare și comunicare ale umanității. Am descris originea lor în cartea Divinicus.
Chiar în acestă perioadă, această enerigie a fost profund răscolită, iar fortăreața a fost foarte încercară de energiile de susținere și realiniere. Ca o caracteristică, acest tip de energie face viața din ce în ce mai instabilă, deși are și părți bune...Click aici The matrix

Matricea este un sistem de legături și de interconectări ale frecvențelor care limitează și reduce vibrația (dacă este cazul) la comportamente dense - cele care țintesc în mod special mintea, și astfel îi determină pe oameni să se cantoneze în aspectul fizic al vieții. Lucrarea actuală, când ființa umană de pe Pământ este într-un proces de ascensionare, constă în îndepărtarea mai multor straturi energetice ale Matricei, pentru ca prin această „decojire” să se ajungă la primul strat, cel apărut ca urmare a interferării externe.
În ultimii ani au fost îndepărtate mai multe straturi energetice ale Matricei lăsând latura de bază a "conștienței prădătorilor" să fie foarte expusă - ăsta este sentimentul meu (Unii asociază aceste energii cu "energia reptiliană" care acționează prin formula antică a ADN-ului aflat în ființa umană).
Știu că acest lucru va părea foarte ezoteric pentru unii, dar, în mod indubitabil, există entități care lucrează din umbră și se regăsesc în fundalul existențial uman, efectul fiind de înrăire a ființelor umane expuse, cu intenția de a se spori și diversifica cantitatea și formele de energie necesare acestor entități prădătoare, care ne parazitează.
Omul obișnuit cu greu poate fi făcut să creadă că asemenea energii malefice există, mai ales pentru că ele funcționează pe o frecvență diferită de cea a corpului uman. Deci, nu le puteți vedea neapărat, deși ele acționează chiar prin traversarea câmpului de tranziție 4D, influențând planul mental și emoțional (gândirea și emoțiile) omului care, astfel influențat, acceptă și își face sieși un deserviciu, opunându-se intențiilor Sinelui Superior aflat în ființa umană. În acest fel, omul interceptat și interferat produce și alimentează entitățile malefice cu energia „comandată”, deși întregul proces este profund dăunător sănătății și idealurilor ființei umane.
Când este provocată direct, conștiința este obligată să reacționeze și să se lupte.
Deci, primul sfat pe care trebuie să-l oferiți celor pe care-i îndrumați sau vă cer sprijinul, este să încerce să sesizeze momentele în care această energie densă începe să acționeze asupra lor, asta obsevându-se prin tendința de instalare a unor stări de oboseală, de epuizare nejustificată, în timpul zilei (în starea de veghe) sau în timpul somnului (somn agitat, care face ca la trezire, persoana să se simtă mai obosită decât era când a mers la culcare)
Vestea bună este că aceste energii, care ne-au interferat ori ne interferează, se află întru-un proces de părăsire a planetei și sistemului planetar. Pentru a ajuta și accelera acest proces, este nevoie ca ființa umană să conștientizeze și să acționeze adecvat, prin intenție, gândire și comportament, astfel încât să nu mai favorizeze formarea unor straturi energetice viciate, straturi cu energie foarte densă.

Deci, să vorbim despre 9 metode de rezolvare a atacurilor energetice la nivel psihic.
Iată câteva sfaturi generale, în legătură cu asta ...
1. Deveniți un nimic (Fiți plini de umilință).
În abordarea Openhand, această energie de intervenție este prezentă doar din cauza lipsei de conștiință – a nevoii de a finaliza într-un fel. Prin urmare, prezența și conștientizarea sunt esențiale: "a deveni un nimic" în domeniul tău, adică să nu reacționezi, să nu ai frică sau nu intri în panică în legătură cu ceea ce se întâmplă sau se poate întâmpla. Mai întâi acceptați ce se întâmplă. Fiți martorul acestui fapt, dar fiți doar un observator, fără a vă implica emoțional.
Trecerea într-o asemenea stare necesită multă practică căci va trebui să „înmuiați” și să „decojiți” multe straturi care opun rezistență la penetrare.
Deci, continuați să lucrați în acest sens [ Dați click.. Who are You and how to be that... (traducere: Cine sunteți și cum să fiți.)]

2. Înțelegeți limitările personale cu care vă confruntați.
Acceptați că intervenția vă va învața ceva despre voi înșivă. Vi se vor expune (revela) propriile atașamente, traume și karma, pentru că asta actioneaza în interior. Durerea este starea emoțională care favorizează, pregătește intrarea Luminii. Învățând să depășiți durerea, prin înțelegerea limitărilor la care ați fost supus, deschideți calea penetrării Luminii. [(Videoclipul următor vă oferă o înțelegere mai profundă a ceea ce vreau să vă explic> Transcendence the Path to Freedom (traducere: Transcendența, calea spre eliberare)]
3. Instituiți suveranitatea voastră asupra câmpului vostru energetic.
Odată ce ați devenit "un nimic"(un umil), puteți începe cu adevărat să lucrați cu această stare în favoarea voastră. Puteți face acest lucru acționând prin câmpul vostru energetic, unde sunteți stăpân în exclusivitate. Altfel spus, prin hotărâre și declararea independenței, vă recuperați suveranitatea în câmpul vostru energetic, unde veți pretinde că sunteți singurul stăpân, orice altă entitate fiind obligată să vă îndeplinească dorințele și hotărârile. Pentru aceasta, luați-vă timp să stați liniștit, relaxați-vă și scanați-vă mental propriul vostru câmp energetic pentru a depista orice imixtiune, orice atac energetic. Acestea se pot manifesta prin: acufene (bâzâit ori țiuit în cap și urechi), presiune ori zvâcnituri la tâmple, o stare de neliniște sau furnicături la nivelul celui de al treilea ochi, greața localizată ca venind din plexul solar; stres ori senzație de rană în abdomen, un sentiment de epuizare a energiei și oboseală generală (mai ales atunci când te trezești dimineața). Prin meditație cereți entităților care vă înterferează ori au această intenție, să părăsească câmpul vostru energetic și să nu mai revinîă. Click pe Releasing Entities Meditation (nota C.M.: recitiți „**Procedura SMB, de eliminare a implanturilor și curățare a corpului subtil” din 7 feb. 2018, de pe acest blog)

4. Construiți atitudinea de Will Warrior (Războinicul neînfricat)
Cu cât veți acorda mai multă atenție asupra a ceea ce se întâmplă în ființa voastră, în câmpul vostru energetic, cu atât veți fi mai conștienți de orice semnal pe care vi-l dă corpul vostru fizic și energetic, atunci când există o intenție de interferare sau deja o interferare a unor energii ori entități străine. Totdeauna porniți de la ideea că intenția de interferare vine mai cu seamă de la entități malefice, căci cele benefice, din Lumină, nu vă provoacă disconfort, corpul nu vă alarmează asupra unui iminent pericol, ci, dimpotrivă, resimțiți o stare de bine și de confort. Întrebați-vă dacă acea energie ori entitate vă servește ori nu. Declanșați starea de alertă și intervenție (
ay 1 warrior energy): fără furie, prejudecată sau resentimente. Luați măsuri ca această energie străină să părăsească câmpul vostru enegetic (aura). Puteți utiliza în special meditațiile și invocațiile. (Accesați soulmotion sau Tai Chi ori mișcările energice specifice unor tehnici orientale.

5. Importanța împământării
Asigurați-vă că în toate aceste acțiuni rămâneți împământați, că energia voastră nu părăsește corpul și nu comunică cu exteriorul decât prin chakrele superioare. Totodată, asigurați-vă că vă împământați, că energia care curge prin corpul vostru ajunge în picioare și de acolo, spre nucleul planetar. S-ar putea să simțiți că dinspre nucleul Pământului vine o energie densă care se insinuiază în voi prin chakra rădăcină, și se răspândește în tot corpul vostru ca energie a conștiinței. Acceptați-o.
6.Stabilitatea câmpurilor energetice.
Luați în considerare posibilitatea penetrării și stabilizarea câmpurilor energetice în locuința voastră și în proximitate.. Acestă canalizare, dirijare și stabilizare energetică se poate obține prin ceea ce ați putea numi un "act de rugăciune". Nu vă rugați și nu cereți nimic în mod special. Folosiți doar percepția prezenței și conexiunii divine a unei energii pline e Lumină și claritate în spațiul în care trăiți. Atunci când voi sau cei apropiați, aflați în acel spațiu, vă simțiți neîncrezători, oscilanți ori furioși și plini de anxietate, utilizați meditația pentru a disipa aceste energii imaginându-vă cum le înlocuiți cu energii pașnice, pline de liniște și încredere.
Când faceți aceste meditații, încercați să aveți în funcțiune (pornite) cât mai puține echipamente electrice ori electronice (nota C.M.: câmpurile electromagnetice pe care  le crează aceste echipamente perturbă câmpul energetic natural, cosmic și aura din jurul vostru).
Cu deosebire, să nu aveți pornite echipamente Wi-Fi (nota C.M.: amplificatoare de antenă, route-re, telefoane mobile cu conexiunea pe internet activă, stații de emisie-recepție de înaltă frecvență și chiar televizoare etc.) Țineți televizorul pornit doar atunci când vizionați programe și nu dormiți cu televizorul în funcțiune.
Toate vibrațiile produse de aceste echipamente au un efect perturbator și chiar distructiv asupra câmpului înconjurător și pot permite interveferențe de entități sau energii nedorite.

7. Creați-vă un spațiu sacru.
Majoritatea dintre noi trăiesc în medii familiale în care nu toți membri au același nivel de spiritualitate și de conștiință. Unii dintre componenții familiei pot avea mai mult atașament față de componetele și aspectele vechii matrici. În asemenea situații este indicat să vă creați în locuință un spațiu sacru, al vostru, unde să desfășurați toate activitățile de ordin spiritual (meditații, invocații, consacrări etc). Va fi locul de unde veți expedia propria voastră energie (gânduri, dorințe, invocații, rugăciuni, consacrări, binecuvântări etc) ori unde recepționați energiile altora, inclusiv fluxurile energetice codificate, sosite de la entitățile de Lumină.

8. Aveți grijă la dietă.
Adică fiți atenți la ceea ce consumați. 
Dacă mâncați produse de joasă vibrație (carne, produse lactate, alimente devenite nesănătoase prin tratamente sau modul de prelucrare, cele care conțin gluten, MSG, zahăr prelucrat) atunci, zilnic trebuie să vă curățați de energiile nesănătoase introduse prin hrană în câmpul vostru fizic și energetic (aură, corpul energetic, în general). Pentru aceasta, folosiți alimente care detoxifiază și vă ridică frecvența de vibrație. (Click pe...Trinity’s Conscious Kitchen)

9. Invocați asistența divină. 
Totdeauna divinitatea este gata să te ajute, așteaptă doar ca tu să o ceri. Dacă aveți, de exemplu, un anumit Arhanghel (cel mai adesea, Mihail), puteți apela la ajutorul și la protecția lui. Țineți minte că adevăratul binevoitor dorește să vă facă mai puternic și mai independent și nu vă condiționează.
Asigurați -vă că sunteți pe calea propriei voastre realizări spirituale și subordonați-vă activitatea acestui măreț țel. Mai apoi, apelați la toate mijloacele oneste care să vă asigure succesul. 
În acest demers, cereți asistența și ajutorul îngerilor și al altor entități de Lumiună, aflate în dimensiuni superioare.
Cum puteți face asta? Pur și simplu deschizându-vă inima și invitând acea prezență să lucreze cu voi, fiindu-vă foarte clar că orice enitatate, care nu susține binele vostru cel mai înalt, nu are ce căuta în câmpul vostru energetic. Nu uitați că, de obicei, la aceste chemări răspund și entitățile malefice, care se legitimează a fi exact entitatea la care apelați.
Din acest motiv, înainte de a face invocația, cereți părții voastre nemateriale și Sinelui vostru Superior să identifice orice entitate care se prezintă la chemarea voastră și să nu permită accesul celor malefice (care, în general, au frecvența de vibrație joasă).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu