Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 30 decembrie 2018

MESAJ DE LA ÎNGERI


29 dec. 2018; by Ann Albers.
Traducere Const. Mihăilescu.


Noul An aproape a sosit la voi. Vă cunoaștem credința, vouă celor iubitori de Dumnezeu. Noul An este o nouă respirație cu care un nou capitol de viață așteaptă să înceapă.
Înțelegem că, în calitate de ființe umane, aveți nevoie de popasuri în care postiți și reflectați asupra sensurilor vieții. În aceste reflecții vă recalibrați și vă întăriți Lumina din interior.
În momentele de pauză și reflectare pe care le luați înainte ca Noul An să înceapă, sufletul vostru vă întreabă: "Cum vrei să arate viața ta în anul care stă să înceapă ? Cine va fi invitat să facă parte din ea ? Cum vrei să te simți și ce vrei să faci pentru ca trupul tău să fie mai sănătos ?”
Dacă vrei să pui bazele unei evoluții adevărate, atunci încearcă ca în această perioadă de refleție să fii cât mai sincer față de tine însuți. Dacă ai putea putea folisi o baghetă magică, ce ai face cu ea pentru ca anul, care stă să înceapă, să arate așa cum tu ți-ai dori?
Vă invităm să scoateți o bucată de hârtie și să vă scrieți dorințele. Scrieți, de ex. pe ea: „Vreau să fiu sănătos. Vreau sa slabesc. Vreau să fiu mai
înțelegător, mai cumpătat, mai iubitor, mai tolerant și mai amabil. Vreau să-mi rezolv sentimentele neplacute față de... (o anumită persoană).Vreau o casă nouă. Vreau să mă simt în siguranță și sigur financiar. Vreau să găsesc modalități de a-mi face corpul sănătos și plin de vitalitate.Vreau o nouă carieră care să-mi aducă o stare materială mai bună și aprecierea colectivului în care voi lucra. Vreau să cfresc spiritual etc ..”...Puteți întocmi o astfel de listă pe care să o completați cu ceea ce din inimă și cu sinceritate doriți. Asigurați-vă că fiecare cerință v-ar aduce o reală buciurie, dacă se va realiza.

Apoi, luați fiecare dorință de pe listă și imaginați-vă că s-a realizat. Simțiți și trăiți acel moment de împlinire și de satisfacție. Imaginați-vă profund acel moment și credeți în el ca și când ar fi indubitabil realizat.
Repetați acest exercițiu cu fiecare dorință în parte, netrecând la cea următoare decât după ce ați atins un moment de certitudine a realizării punctului asupra căruia vă concentrați. Creați starea în care fiecare dorință este o certitudine.(nota C.M.: mintea noastră este orecum perversă, în sensul că de ex., deși emite un gând de realizare, lasă să apară un alt gând, în spatele primului, în care exprimă îndoiala asupra acelei realizări. O exemplificare: să zicem că ne dorim o casă nouă, acesta fiind primul gând; imediat însă apare un alt gând, în spatele primului, în care îți spui „hai, domnule, că asta e cam o aiureală....cum să-mi fac eu o casă nouă când nu dispun de fondurile necesare și nici nu am perspectiva unor venituri care să-mi justifice dorința ?”)
Credeți în acest procedeu deoarece el poate fi cu adevărat real. Totul depinde de cât de porofund vă puteți mobiliza ființa.
De fapt care este explicația înfăptuirii dorințelor?
Totul este, în ultimă instanță, energie. Gândul este o energie care se lansează în univers. Universul este plin de tot felul de energii, practic, nu există energie nou emisă de o sursă (o entitate) fără a avea un echivalent în univers (ca formă, modulare, vibrație etc). Când un gând este lansat, acesta se propagă rapid în univers, cu prioritate pe direcții favorizante, create de Legea Atracției Universale („ Ceea ce se aseamănă se adună”; n.m.). (nota C.M.: resursele, inclusiv banii, sunt tot energii, care au polarități date de voința emitentului. Când un gând călătorește, el se îndreaptă spre sursa de energie care are aceleași caracteristici cu el și atinge câmpul energetic cu care se aseamănă. Între sursa de unde a pornit acel gând și câmpul energetic cu care are similitudini, se crează o urmă energeticfă, o legătură, o cale pe care se va scurge energie din acel imens câmp spre emitentul gândului. Când energia prelevată atinge un anumit nivel, apare materializarea, adică manifestarea energiei în planul fizic).

Puneți lista cu dorințe într-un loc special - poate într-un frumos plic curat - într-un sertar, pe un ceea ce considerați voi un altar, ori într-o frumoasă piesă de artă! (Fiți creativ!)
Pe măsură ce se apropie noul an, de fiecare dată când vă gândiți la un punct de pe listă spuneți-vă:
"Nu trebuie să-mi fac griji, chiar acum Universul lucrează pentru realizarea dorințelor mele, iar eu mă bucur că asta se întâmplă ! Totul este perfect și se desfășoară conform programului. Am încredere că prin puterea sa infinită Creatorul îmi va îndeplini dorințele.”

Și chiar așa este, căci Universul s-a pus în mișcare pentru ca visurile tale să-ți fie îndeplinite. Imprimă-ți în minte această afirmație, această credință. Repet-o sau nu, dar ține-o aproape și nu-i schimba forma inițială.
Nu mai umbla la listă, decât la sfârșitul anului, pentru a vedea cum ți s-au realizat dorințele !

An Nou Fericit! Happy New You! Fă din această sărbătoare bucuriea că viața ta va lua cursul pe care-l dorești în noul an care începe.
Dumnezeu să vă binecuvanteze!
Îngerii


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu