Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 31 decembrie 2018

Codificarea unică a sufletului vostru.


Mesaj de la Pleiadieni.
(9 nov. 2018; by Natalie Glasson).
Traducere Const. Mihăilescu.


Cu recunoștință și dragoste, pleiadienii vin să vă salute. Aducem cu noi energia activă și înțelepciunea pentru a vă susține amintirea Adevărului și a Creatorului.
Dorim să ne conectăm cu voi din spațiul de amintire a Creatorului, făcând astfel conexiunea noastră instantaneu puternică, profundă și semnificativă.
Noi, Pleiadienii, vă invităm să primiți energia pe care v-o trimitem cu iubire; respirați-o în fiecare celulă a ființei voastre!
Deschideți-vă și permiteți amintirii să vă îndrume să călătoriți în spațiul trecutului, care se regăsește în totalitatea ACUM, plonjând în adâncurile ființei voastre, mereu prezentă și activă.
În acest spațiu sacru al adevărului vostru ne vom întâlni.
Când vă conectați dintr-un spațiu al cunoașterii, vă permiteți să comunicați cu starea de libertate a Creatorului. Pentru noi, Pleiadienii, aceasta este cea mai puternică cale de a vă contacta și de a comunica cu voi.
Vă încurajăm să faceți același lucru în relația cu noi precum și în realitatea voastră zilnică, în conexiunea cu cei dragi, ori cu străinii.
Odată ce vă obișnuiți să vă îndreptați atenția spre interiorul spațiului cunoașterii și memoriei din interiorul vostru, veți regăsi starea de liniște și de odihnă din acel spațiu, unde experiența devine naturală și ușor de realizat..
Tocmai acolo, și numai acolo, regăsiți esența existențialității voastre naturale. Când vă conectați și comunicați cu alții ori chiar cu aspectele voastre, din spațiul cunoașterii și memoriei interioare, puteți să vă exprimați fără limitări, îngrijorări sau temeri.
Nu înseamnă că acolo, în zona deplinei cunoașteri fiind plasați, vă împărtășești înțelepciunea în mod constant cu alții, spunându-le ce ar trebui ei să facă pentru a vă reproduce experiența. Dar, odată ce v-ați plasat în acel spațiu aproape sacru, veți afla și simți că vi se permite să întrevedeți adevărul Creatorului.
Noi, Pleiadienii, dorim să vă încurajăm să utilizați legătura cu cunoștința și cu amintirea voastră interioară ca un mod de viață. Îndiferent dacă vă puteți recunoaște sau nu spațiul vostru interior al amintirii și al cunoașterii, focalizarea vă va deschide experimentării intenției. Când începeți să intrați în spațiul vostru de amintire pentru recunoașterea noastră, conștientizați senzațiile, schimbările și trezirea care apar.

Activarea sufletului vostru.
Când vă concentrați asupra exprimării din spațiul interior al cunoașterii și al amintirii, vă activați pe deplin energiile și prezența sufletului. Aspecte mai mari ale sufletului vostru se descarcă în corpul vostru fizic și la nivelul conștientizării, în timp ce prezența și manifestarea sufletului vostru devin mai puternice și observabile nu numai pentru voi dar și pentru cei cu care relaționați. Este un fel de radiație care poate fi depistată și remarcată de cei din jur. Altfel spus, deveniți mai empatici, mai interesanți, mai atractivi. Ceva nedefinit îi face pe ceilalți să vă caute și să vă dorească apropierea. Atunci când sunteți conectați la sufletul vostru, îl întruchipați devenind una cu el în tot ceea ce faceți. Ca urmare, aspectele realității voastre se înbogățesc. Astfel, conectându- vă mintea, emoțiile, acțiunile și chiar reacțiile la sufletul vostru, viața devine un proces de explorare și cunoaștere a sufletului vostru la cel mai intim nivel.
O astfel de experiență vă permite să vă debarasați de aspectele inutile ale eului vostru uman, de obiceiurile minții și de limitările pe care vi le-ați pus voi înșivă.
În timp ce acest proces produce o transformare completă în ființa voastră, veți simți o schimbare și o resonanță mai profundă cu ființa voastră totală, precum și clarificare și aprofundare a felului vostru de a vă vedea chia atunci când sunteți conectați doar la realitatea voastră fizică.
Când sufletul vostru începe să se activeze și să devină pe deplin angajat în ființa voastră materială, are loc un fenomen de minunată trezire în care voi înțelegeți pe deplin că nu sunteți doar trupul fizic ci și sufletul și spiritul divin. Momentul va fi unul înălțător, deși, la început, va depăși înțelegerea rațională cu care lucrați de obicei. Dragilor, momentul este propice unei astfel de transformări, care, de fapt, înseamnă lărgirea cunoașterii aspectelor voastre considerate până atunci adiacente sau chiar inexistente. Cert este că printr-o anume dar unică codificare, sufletul vostru își pune amprenta, se activează, intră în ființa voastră și imprimă în partea fizică realitatea voastră extinsă.

Codificarea unică a sufletului vostru
Sufletul fiecăruia dintre voi deține un cod unic de energie, lumină și conștiință, cumva asemănător cu ADN-ul vostru. Aceste coduri unice se regăsesc în energia și vibrația sufletului vostru, precum și în adâncimile înțelepciunii, cunoștiinței și adevărului pe care sufletul vostru îl întruchipează.
În cadrul acestor coduri unice se regăsesc intențiile sufletului pentru existența sa, fie că este încarnat pe Pământ ori altundeva în planurile existente într-o civilizație de pe o stea a universului. Intenția se extinde dincolo de existența actuală a modului în care știi că ești.
Ați putea-o defini ca fiind intenția sufletului vostru manifestat în Universul Creatorului, pentru unificarea și unitatea cu Creatorul. Intenția poate fi atât de profundă încât să nu fie înțeleasă de mintea voastră. Acest lucru nu înseamnă că aceste coduri nu pot avea o influență puternică și pozitivă asupra ființei și ascensiunii voastre.
Acceptarea, alinierea și primirea codurilor unice ale sufletului ca o undă energetică, ancorată în ființa voastră, poate acționa ca un accelerator puternic al ascensiunii voastre și o schimbare, pentru a permite ca o mai deplină vindecare să fie primită și acceptată.
Experimentarea Creatorului nu are legătură cu înțelegerea sau cu neînțelegerea la nivel conștient; este pur și simplu vorba despre acceptarea și prezența în timp ce vă aplicați intențiile și ascultați intuiția voastră pentru a vă ghida în dezvoltarea unei mai extinse cunoașteri.
Codurile unice ale sufletului nu pot fi înțelese de mintea conștientă și totuși pot fi văzute în câmpul vostru energetic și de corpul fizic. Pentru fiecare dintre voi codurile sunt unice și vor avea un impact diferit asupra ființei voastre. Veți primi ceea ce aveți nevoie în acel moment, pentru a vă sprijini. Aceasta înseamnă că ori de câte ori vă conectați și experimentați undele energetice ale codurilor unice ale sufletului voi veți primi energii diverse sau veți experimenta ceva diferit. Prin urmare, vă puteți conecta cu codurile unice ale sufletului vostru în orice moment pentru a vă sprijini în primirea de ceea ce aveți nevoie și pentru a cere să vă revelați adevărul și unificarea cu Creatorul. Această practică poate fi folosită în mod constant pentru a vă susține existența pe Pământ. Când sunteți cuplat cu existența din spațiul cunoașterii și amintirii în interiorul vostru, codurile unice ale sufletului devin o sursă de hrană puternică și o lumină călăuzitoare pentru împlinirea și fericirea voastră pe Pământ.
Cine crede că este potrivit pentru el, poate formula următoarea invocație: „Invoc pleiadienii să se prezinte și să mă călăuzească în spațiul meu interior de cunoaștere și amintire, astfel încât să pot comunica cu ei din acest spațiu sacru al ființei mele. Îmi permit să experimentez energia care mă înconjoară, ca un aport de lumină și conștiință pentru cunoașterea adevărului esenței mele”.
Luați apoi câteva momente pentru a respira profund, conectându-vă la propria voastră energie și la prezența noastră cu voi. Spuneți apoi:„Pleiadieni din spațiul cunoașterii mele interioare și al amintirii, vă invit să mă sprijiniți în accesarea unor fluxuri de energie din centrul sufletului meu, activând codurile unice ale sufletului meu în întreaga mea ființă. Permiteți-mi să primesc codurile sufletului meu prin conștientizarea influenței pozitive a lor asupra ființei și realității mele. Știu că s-ar putea să nu înțeleg codurile unice ale sufletului meu, totuși, mă deschid să primesc orice inspirație divină la care eu pot avea acces. Sunt conștient că voi primi tot ce am nevoie să mă susțină acum, din codurile unice ale sufletului meu. Mulțumesc!”
Imaginați-vă, simțiți și recunoașteți un val puternic de energie și lumină care se întinde din nucleul sufletului vostru în și prin întreaga voastră ființă.
Acest val de energie reprezintă prezența sufletului vostru care transmite codurile unice ale sufletului în întreaga voastră ființă.
Pur și simplu permiteți-vă să primiți aceste energii codificate atunci când le doriți..
În dragoste și adevăr,
Pleiadienii.

https://sananda.website/the-pleiadians-via-natalie-glasson-november-9th-2018/



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu