Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 22 noiembrie 2018

„Și adevărul vă va elibera”(III)


Mesaj de la Sananda.
(7 nov.2018; channeler Adele Arini - partea a 4-a)
Traducere Const. Mihailescu.
(ultima parte)
FOARTE IMPORTANT !

Tot ce trebuie să faceți este să aveți o intenție foarte puternică de a rămâne mereu în legătură cu Sinele vostru Superior și să credeți că sunteți deja contopiți cu el chiar aici și chiar acum. 
Aceasta se va întâmpla cu siguranță dacă nivelul credinței voastre va fi suficient de ridicat.
Cereți Sinelui vostru Superior să vă avertizeze ori de câte ori vibrația voastră scade; astfel atenționați, veți putea corecta acea situație imediat.
Cum să realizați aceasta? Adresându-vă Sinelui vostru Superior ca și când ar fi în fața voastră și i-ați putea comunica direct ceea ce aveți să-i spuneți. 
Timp de o lună de zile transmiteți Sinelui vostru Superior (de ex.) următoarea comunicare:Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină, și înafara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrație la nivelul  cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!”  
Faceți aceasta timp de 30 de zile consecutive, dacă se poate la aceeași oră, ca și când ați avea întâlnire cu cineva căruia aveți să-i transmiteți un mesaj, pe care să i-l repetați în aceeași formulare de fiecare dată. După cel puțin 30 de zile, veți descoperi că „întâlnirea” capătă sens și substanță, și voi înșivă aveți aproape certitudinea că realizați o comunicare reală cu Spiritul vostru Înalt. Veți constata, de asemenea, că „intrarea în dialog” nu va mai fi deloc o dificultate și că, deși practic nu auziți ceva, începeți să intuiți o posibilă comunicare. Totul pare a veni în mod natural. 
Ajunși la acest nivel de înțelegere și intuiție, veți începe să aveți conștiența unei legături nevăzute dar trainice cu Sinele vostru Superior și în permanență veți cunoaște nu numai ceea ce se întâmplă în corpul vostru dar și că aveți abilitatea de a vă comanda nivelul de vibrație la dorință, în funcție de orice situație de viață.
De atunci încolo, ori de câte ori vă veți confrunta cu provocări de viață declanșate de resturi ale energiilor vechi, dense, proprii dimensiunii 3-D, în interiorul ființei voastre, sau de cei din jurul vostru cu care aveți tangențe pasagere, luați-vă un moment (adică deconectați-vă de la ceea ce vă înconjoară) și mergeți cu gândul în interiorul ființei voastre, pentru a vă conecta cu scânteia divină aflată în interiorul chakrei inimii superioare (nota C.M.: inima corpului nostru energetic) care este poarta către Sinele vostru Superior.
Gândiți-vă că vreți să întrați în comunicare cu Sinele vostru Superior de la care așteptați o îndrumare, de fapt o intuiție, o stare de spirit. Spuneți în gând: „invoc Sinele meu Superior să mă îndrume cum trebuie să mă comport și ce atitudine să iau în această situație în care sunt agresat de această energie de joasă vibrație. Acum!” Imediat veți constata că sentimetul negativ, de joasă frecvență, pe care-l avuseserăți înainte (teamă, nesiguranță, predispoziție la frondă, disperare, timorare etc) va dispărea, ceea ce înseamnă că v-ați deconectat de Matricea 3D, și v-ați ridicat vibrația instantaneu. Veți avea o abordare diferită de cea anterioară și veți ști exact cum trebuie să procedați pentru a rezolva acea situație.
În curând acest mod de rezolvare și de informare va deveni pentru voi un procedeu sigur și utilizabil în orice situație în care vă simțiți agresat ori incapabil de a găsi o soluție.
Procedând mereu astfel, veți face pași importanți spre obținerea măestriei și stabilizarea ființei voastre în Noua Matrice, cea a dimensiunii 5D. 
După un timp, veți avea automat acces la „ manualul de operare în dimensiunea superioară denumit <Matrix Architecture>" și, ca atare, veți cunoaște cheile, trucurile, tehnicile, modalitățile, metodele cele mai eficiente de rezolvare a oricărei situații de viață, cu detașare și cu aplomb. Această vastă bibliotecă akashică vă va sta mereu la dispoziție căci veți deveni una din ființele care au „legitimație de intrare” oricând în această bibliotecă. Orice răspuns vă va putea parveni și nicio necunoaștere nu va mai persista în mintea voastră.
Sper cu acest argument vă va entuziasma suficient pentru a începe să exersați cele indicate mai sus.
Ați fost treziți mai devreme decât cea mai mare parte a omenirii, astfel încât să puteți acționa ca faruri de lumină, dușuri sau reflectoare pe o planetă care se trezește greu și este încă plină de atâtea drame. Este crucial să faceți tot ce trebuie în următoarele 2 luni și să vă concentrați pe obiectivele ascensiunii voastre; aceasta pentru a obține măestria, astfel încât să vă puteți pregăti pentru anul foarte important care vine, 2019.
Lucrători ai lumii și voi, membrii echipajului nostru, a venit timpul să faceți pasul în față, să vă străluciți lumina și să conduceți lumea spre viitorul luminos pe care-l doriți și l-ați visat! Amintiți-vă că pentru aceasta ați venit acum, în această viață pe planeta Pământ. 

Umanitatea va avea nevoie de tine, dragă suflete.. Gaia va avea nevoie de tine.
Un Maestru nu trebuie să spună neapărat ceva pentru a fi urmat; el / ea poate merge pur și simplu într-un spațiu, iradiind iubire necondiționată, bucurie și pace, și fiecare persoană din acel loc va începe imediat să se simtă mai bine și doritoare să-l asculte. 

Corpul Rainbow (curcubeul luminos, aura) al maestrului poate radia de la mile, în toate direcțiile - afectând, influențând, trezirea și ridicarea vibrațiilor multor suflete aflate în zona lui de influență. 
Maeștrilor, veți avea în curând această abilitate de a vă reaminti, vouă și celor cu care veniți în contact, trezindu-i pe cei din jur să-și reamintească TOT CE ESTE, cine sunt și de ce sunt capabili, oriunde v-ați afla.
Planeta înălțată Pământul, Noul Pământ, populată cu mulți  Maeștri înălțați, va fi o planetă a Unității, Păcii și Armoniei, Bucuriei, Iubirii și Abundenței pentru toți. 

Acest viitor garantat nu este atât de departe, iubiților. Este chiar atât de aproape încât aproape-l puteți vedea, atinge, simți sau mirosi. 
Marile voastre eforturi vor fi recunoscute și răsplătite, iar Pământul și Umanitatea vor urca cu succes (de fapt, din punctul nostru de vedere, deja au urcat) în dimensiunea superioară, conștientizarea acestui fapt depinzând acum de fiecare dintre voi. Căci totul începe cu voi, ambasadorii noștri din Lumină!
Declarați și revendicați-vă Stăpânirea chiar aici, chiar acum! Aliniați-vă pur și simplu cu Sinele vostru Superior aflat mereu în interiorul vostru.


În încheiere, aș vrea să mă adresez iubitorilor de Lumină care se află astăzi aici și care sunt foarte preocupați de faptul că "detașarea" lor crescândă față de unele evenimente (aparent) tragice, cum ar fi dezastre naturale sau omoruri ocazionale, anunțate de media, sau trăite în direct, cum ar fi cele care s-au întâmplat recent în SUA, nu ar fi modul corect în care un Maestru ar trebui să simtă / să fie. 

Permiteți-mi să vă liniștesc, iubiților, și să vă asigur că simțind în acest fel - desprinși de toate dramele - nu înseamnă că vă transformați în ființe lipsite de compasiune.
Dimpotrivă, întreaga rasă umană se află într-un proces de transformare devenind o rasă puternic empatică și telepatică. Veți putea simți mai mult decât ați fost în stare să o faceți până acum. Și, ca atare, voi, fiecare dintre voi, va simți instantaneu ceea ce simte persoana de lângă el; și asta, în viitorul apropiat. 

Când veți fi capabili să empatizați profund cu o altă persoană, atunci veți fi dornici să faceți tot posibilul pentru a ajuta această persoană, într-un mod care să servească binele superior al tuturor celor implicați în acea situație.
Aceste sentimente puternice de detașare reprezintă, de fapt, Sinele vostru 5-D trezit, care observă din interiorul vostru tot ceea ce se întâmplă cu lumea.. 

Din acest motiv, ați început să vedeți tot ce se întâmplă în "Adevărul ultim", din perspectiva dimensii superioare, nu din perspectiva plină de iluzie a matricei 3D.
Acesta este un dar puternic care ar trebui să vă ofere o mulțime de motive pentru a vă hotărî, dar și pentru a sărbători; căci voi sunteți aleșii.
Sita a tot cernut până acum. Doar grăuntele cel mai mic, dar cel mai viguros și plin de rod, a trecut după mai multe cerneri. „Praful de aur” de la ultima cernere este cel mai valoros. Molozul și gunoaiele au fost date la o parte.
Această detașare, selecție, separare vă va oferi spațiul de respirație și intervalul de timp necesar pentru a putea alege cum să reacționați la ceea ce se întâmplă în prezent. 

Aceasta este însăși definiția măestriei. Consultați-vă Sinele Superior !
Țineți minte că un Maestru autentic nu reacționează în același mod în care o face cealaltă lume, căci acea lume este încărcată de cutume, de obligații, de relații, de depenențe, de tot felul de înterconexiuni cu interes material, sau de interferări ale unor entități care-și umăresc propriul lor interes. Într-un fel sau altul, marea masă a „celorlalți” (care sunt majoritari) mai este inerferată și manipulată.
Un Maestru poate cu ușurință și cu hotărâre să aleagă să reacționeze cu dragoste în loc de frică, cu compasiune în loc de furie, cu înțelegere, în loc de gânduri de răzbunare; alegând mereu pacea minții, trupului și sufletului.
Un Maestru este pe deplin conștient de faptul că ceea ce s-a întâmplat este rezultanta acțiunilor colectivității sufletelor implicate într-o acțiune sau alta. Motivația fiecărei acțiuni o cunoaște numai Maestrul și cei din tărâmurile superioare.
Unul dintre motive ar poatea fi: declanșarea momentului trezirii spirituale de masă, în rândul persoanelor afectate direct de un anumit eveniment, de astfel de tragedii. 
Maestrul s-a desprins complet de toate iluziile 3-D, în special cele provenind de la cele mai mari drame la care omenirii îi place să se angajeze: dramele asociate corpului fizic.
Iubiților, moartea este ultima iluzie a fiecărui muritor în trup. În momentul în care cineva „pleacă”, spiritul și sufletul lui încep să călătorească înapoi ACASĂ, revenind în brațele iubitoare ale Tatălui / Mamei Dumnezeu. Acela este momentul revenirii la conștiința Unității. Îmbrățișarea caldă a Iubirii necondiționate este de fapt o ocazie plină de bucurie pentru spiritul întors și, adesea, obosit.
Cu toate acestea, atunci când întâlnește membrii unei familii îndurerată pentru „pierderea” cuiva drag, maestrul știe să aducă alinarea și vindecarea celor căzuți în suferință. 

Voi, iubiților, sunteți acum și aici și pentru aceasta: pentru a oferi alinare și a da curaj celor care au nevoie.
Trimiteți-vă lumina vindecătoare și iubirea, astfel încât perioada dureroasă să fie cât mai scurtă. Îndrumați-i pe cei care v-o cer sau vă acceptă sfatul și încurajarea. Ajutați-i să înțeleagă că moartea corpului fizic este o poartă spre alte tărâmuri, căci sufletul este nemuritor.
După moartea corpului fizic, o parte a sufletului celui „plecat” rămâne întotdeauna pe Gaia, cu cei dragi.

Voi, cei aleși să citiți acest mesaj, sunteți meniți să fiți un far de lumină, confort, dragoste și putere, pentru cei dezorientați și îndurerați de moartea unei ființe iubite; însă, cu necesitate, trebuie să nu vă implicați afectiv, să nu preluați din suferința celui îndurerat, pe care vreți să-l ajutați să treacă peste acel eveniment. Fiți un puternic agent al iubirii și vindecării !

Iubiților, niciodată nu trebuie să vă temeți de părerea altora!
Acum este timpul când trebuie să vă ridicați la înălțimea misiunii pentru care ați ales să veniți, în această viață, pe Pământ.
Credeți în puterea Luminii voastre și nu vă mai temeți niciodată de întuneric. Întunericul trebuie să se retragă oriunde strălucește Lumina voastră atât de penetrantă..
Acesta este adevărul final pe care mulți dintre voi, vechi suflete, l-ați uitat.
Nu vă temeți! Împărăția lui Dumnezeu este ACUM aici pe Pământ iar voi sunteți binecuvântați de cea mai înaltă autoritate a Universului.
Vă trimitem mult dragoste și bucurie,
Fratele vostru din Lumină,
Sananda.

https://sananda.website/sananda-via-adele-arini-part-4-7-nov-2018/

2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Multumesc pentru acest mesaj puternic asupra mea. Am gandit si am actionat in aceste directii. Sant terapeut si in tratarea pecientilor la capitolul, Corectare spirituala invat pacienti asemenea tratamente ale suletului pentru corpul sau si pentru SINELE LUI. Multumesc! Ma ajuta foarte mult in gandurile mele si in tratamentele mele. Cu mult drag!
      Nicolae

      Ștergere