Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 16 noiembrie 2018

„Și adevărul vă va elibera”(I)


Mesaj de la Sananda.
(7 nov.2018; channeler Adele Arini - partea a 4-a)
Traducere Const. Mihailescu.


Preaiubiți prieteni,
Este timpul ca toți să vă amintiți cine sunteți. Amintiți-vă de unde ați venit. Amintiți-vă motivul pentru care vă aflați aici, într-o linie a timpului în care Pământul și majoritatea locuitorilor săi se înalță. Procesul de a vă aminti toate acestea vă va ajuta să parcurgeți și ceea ce a mai rămas până la destinațire. Acesta vă va ajuta și să deveniți ceea ce v-ați dorit atât de profund - să atingeți starea unei unități complete cu Sinele vostru Hristosul Divin și unitata cu Dumnezeu. Rememorările voastre vă vor conduce spre un loc de cunoaștere și înțelegere interioară.
Aceia dintre voi care au urmărit și urmat regulat mesajele noastre aparțin unui grup de suflete care au trecut cele trei etape inițiale ale trezirii.
De fapt, mulți dintre voi deja știți în sinea voastră că mult timp a trecut până ați atins faza devenirii voastre, după care ați continuat până v-ați apropiat mult de finalul acestei călătorii ascensionale, când veți atinge obiectivul vostru final. Ați intrat, cum se spune, în linie dreaptă, și puțin mai este până la linia de sosire, unde veți putea contopi cu Sinele vostru Superior, indiferent de ce sa va mai putea întâmpla în jurul vostru.
Astăzi sunt aici pentru a vă anunța că deja timpul a trecut și ați intrat „în prelungiri”.
Începeți să înțelegeți, dragi prieteni, că ați depășit etapa studenției, când cu sârgință și înfrigurare vă străduiați să asimilați toate învățăturile și îndrumările pe care vi le ofereau cu iubire acele ființe pe care voi le numiți Maeștri Ascensionați, printre care mă puteți enumera și pe mine.

Este timpul să priviți acum în jos, în spatele și în jurul vostru, după ce, o foarte lungă perioadă ați privit în sus. Vă îndemn să vă deschideți ochii pentru a vedea și a face față adevărului nemistificat.
Prin legea sincronicității, cei mai mulți dintre voi (care sunteți acordați pe vibrațiile acestui mesaj special ) veți trece chiar acum linia de sosire, chiar dacă, aproape în majoritate, nu veți conștientiza acest moment.
Felicitări iubiților finaliști! Ați atins vârful muntelui, acolo unde ați visat mereu să ajungeți. De acum încolo, procesele prin care va trece ființa voastră se vor accelera și vor fi de altă natură decât până acum.
Știu că există destui dintre voi care-și scutură capul a neîncredere că acest moment a sosit și pentru ei. Considerați că acest proces de integrare cu Sinele vostru Înalt s-a încheiat.
Celor care aparțineți acestui grup vă transmit următoarele:
"Convingerea voastră va acționa ca o cheie care va descuia poartă de acces, ușa, spre noua voastră viață. Neîncrederea de care unii dați dovadă acum poate întârzia manifestarea efectelor și realizarea obiectivelor de care acum sunteți capabili și pentru care dispuneți de toate abilitățile necesare realizării lor. O atitudine ori bagatelizare a momentului poate face ca vibrațiile voastre să rămână pasager influențate de oamenii / lumea din jurul vostru, împiedicându-vă să accesați imensele puteri și abilități pe care le are sufletul vostru.
Cunoscând aceasta, ce vei alege să faci acum, prietene drag?

În cele două luni, care au trecut de la ultimul mesaj transmis pe 7 septembrie, Adele a fost ghidată constant cu iubire pentru a ajunge la această realizare profundă de care beneficiați toți cei care ați atins marginile dimensiunii superioare..
Descoperirea pe care ea a experimentat-o și a împărtășit-o cu toți în ultimul mesaj primit de la Tatăl-Dumnezeu, a fost că ea a ajuns la Summit-ul, Mountaintop (întâlnirea de pe vârful muntelui), adică la destinația pe care o dorea în multe dintre viețile ei trecute. Odată cu ea, ori pe parcursul primirii acestui mesaj, mulți dintre voi ați încheiat cursa!
Recent, ea și-a dat seama că în ultimele 2 luni, după ce a ajuns la destinație, a avut doar o atitudine de espectativă, de admirare a tabloului extins al realităților înconjurătoare. A simțit că bucuria și pacea acelui loc de întâlnire sunt unice și de neegalat.
Da, iubiților, aceasta este starea în care te transpui după încheierea acestei faze a Ascensiunii. Cine ajunge în acea stare realizează că a primit un plus de curaj, forță, rezistență, perseverență pentru etapele viitoare ale evoluției ființei umane.
Avem multă admirație și respect pentru voi, suflete vechi, care nu v-ați oprit procesul de evoluție, ori nu l-ați întârziat prea mult. Ați făcut ceea ce v-ați propus inițial, fără a renunța niciodată.
"Aici" vă aflați cei mai mulți dintre voi, cei care ați rămas în picioare și nu v-ați așezat. Esența și semnificația acestui Summit este că v-ați apropiat mult de Dumnezeu.
Aceasta vă dă dreptul să vă declarați măreția și să acționați ca o puternică Ființă de Lumină, care este întotdeauna "Una cu Dumnezeu". Nu trebuie să vă mai fie teamă că lumea încă netrezită vă va mai persecuta ori neîndreptăți. De acum înainte veți fi deasupra acestor stări de lucruri deplorabile, în care ființele umane se războiesc din cauza ignoranței.
În vețile trecute, adesea era considerată blasfemie, și pedepsită drastic, susținerea unora că Dummnezeu s-ar afla chiar în ei. Asemenea atitudini și credințe erau considerate ca „lucrare a necuratului”, vrăjitorie, și se pedepsea cu arderea pe rug.

Cine nu se alinia, cine se abătea cât de cât de la linia dogmelor bisericești sau de la legile impuse de clasa conducătoatre nu scăpa de pedeapsă, de „mânia Domnului”.

Aproape de fiecare dată când lăsați să strălucească Lumina divină din voi, erați opriți, urmăriți și aspru pedepsiți.
Cu toate acestea, în loc să renunți, mulți dintre voi ați continuat să vă reîncarnați aici pe Pământ, pentru a contribui la înlăturarea ignoranței și la evoluția spirituală, cu credința și voința că într-o zi, totul se va schimba.

Iubiților, cu puțină vreme în urmă, puteam spune că „va veni ziua în care Pământul va fi din nou paradisul pentru care a fost creat la începuturi. Aproape a venit acea zi în care vă veți putea afișa și declara divinitatea, măestria și să străluci lumina, fără a exista cineva care să vă condamne pentru aceasta.”
Da, prietenii mei, puteți spune cu deplin tremei că, de fapt, ziua aceea a sosit. Ați ales să fiți aici, în această viață, pentru a fi martori ai acestui minunat moment.

Vă rog să nu vă simțiți vinovați pentru decizia de a vă afla acum pe Pământ. Odihniți-vă atât cât considerați necesar, și apoi purcedeți la procesarea noilor energii, care vă vor ajuta să integrați și admirați imaginea mai completă a puzzle-ului sau Master Planului pe care Sinele vostru Superior l-a creat când ați început aventura în planul fizic, aici pe planeta Pământ.
Calea de a ajunge acolo unde este astăzi Adele a fost un drum lung, adesea dificil, obositor, părând uneori imposibil de înaintat. Și nu ne referim doar la viața curentă, ci și la toate viețile ei anterioare.
Pentru a juca rolul pe care îl joacă în prezent, trebuia să înterpreteze mai întâi mii de alte roluri pentru a putea acumula cunoașterea care s-o ajute la evoluția sufletului. De fapt, acest traseu este valabil pentru oricare dintre voi, la această vreme, în special pentru cei pe care „hazardul” vă aduce să citiți aceste rânduri.

Acumulările din trecut v-au făcut să fiți ceea ce sunteți astăzi.
Ceea ce sunteți astăzi a fost posibil numai ca urmare a adaosului de cunoaștere și conștiință acumulate în toate viețile voastre anterioare, căci evoluția este un cumul de experiență, de încercări (victorii sau eșecuri) prin care ați trecut până acum.

După ce veți fi terminat să admirați rezultatele pe care le-ați obținut, vă veți pregăti pentru următorul pas, o nouă etapă a evoluției la care veți ajunge printr-o nouă și superioară ascensiune.

 Cu siguranță, vârful nu se atinge decât făcând pași mici, care să vă permită atât să vă dozați efortul cât și să aveți răgazul de a admira frumusețea priveliștilor unde ați ajuns.
În final, veți ajunge la „o poartă misterioasă care, odată deschisă, vă va permite să pășiți pe "Pământul făgăduit".
Acolo îi veți putea întâlni pe toți cei dragi: membrii echipei întru spirit, Sinele Înalt, chiar și pe părinții voștri din vețile avute pe Pământ sau în alte locuri ale universului. În mâna care vă va deschide va fi însiși Spiritul lui Dumnezeu. Toți cei care vă vor aștepta vor fi ființe din Lumină, făcând parte din „comitetul de primire” întocmit ad-hoc.
Ei vor fi acolo pentru a vă întâmpina la revenirea ACASĂ, unde veți fi una cu Sinele vostru Magnific, una cu Dumnezeul pe care l-ați avut mereu în voi, deși voi îl căutați în afara voastră, veți fi una cu Sinele vostru Magnific.
Dincolo de acea poartă, dualitatea și conceptul de liniaritate vor dispărea. Nu vor mai exista antagonismele: bine/rău, lumină/întineric, ură/iubire etc. Toți și toate vor fi din Lumină, iar trecutul și viitorul se vor regăsi în ETERNUL ACUM.
Înainte de a vi se permite accesul pe acea poartă, Sinele vostru Superior se va apropia de voi și vă va pune o întrebare importantă și voi va trebui să luați o decizie definitivă, legată de dimensiunea 3D, de unde ați venit.
Mai întâi vi se va explica și veți înțelege că pentru a avea acces pe acea poartă va trebui să renunțați la toate atașamentele pe care le-ați realizat în dimensiunea de unde veniți, 3D. Va trebui să renunțați la tot ceea ce nu vă mai servește, la tot „bagajul” pe care l-ați cărat cu voi până la acea poartă.
Acea intrare va funcționa ca un portal, care vă poate duce în dimensiuni superioare.
În el vor putea intra doar sufletele care au atins nivelul unei înalte maturități spirituale și de cunoaștere; deci, doar sufletele pregătite să existe mereu în Lumină și în Iubire vor putea intra pe acea poartă.Nu sperați că, totuși, va putea exista o portiță prin care să puteți intra fără îndeplinirea acestei condiții. Sinele vostru superior va ști imediat dacă sunteți autentic, sincer în intenția voastră, atunci când veți declara că sunteți hotărât și nerăbdător să vă aruncați definitiv toate bagajele strânse în 3D.
Odată mărturisiți, Sinele vostru Superior va transmite mai departe decizia voastră univocă și vă va mulțumi că ați ales Lumina. Vi se va mulțumi și pentru toate lecțiile și experiențele care v-au îmbogățit și pe care le oferiți spre satisfacerea nevoilor altor suflete.

Iubiților, când erați încă în somn spiritual (înainte de a începe călătoria voastră în această ascensiune) ați fost cu toții imersați în Matricea 3D a planetei Pământ.
Cea de a treia dimensiune și cea de a cincea dimensiune a conștiinței sunt două contradicții energetice polare radicale precum doi magneți care se resping reciproc, în loc să se atragă.
Acesta este motivul pentru care există cea de a patra dimensiune, o dimensiune de trecere.
Altfel spus, dimensiunea 4D este o zonă tampon pentru ca toate sufletele ascendente să rămână înăuntru, în timp ce învață, practică și eliberează toată condiționarea lor 3D.
Sufletele acestea învață și se purifică pregătindu-se în toate privințele pentru a corespunde condițiilor impuse de dimensiunea superioară 5D.

Călătoria grea și anevoioasă către vârful muntelui (Mountaintop), o faceți în timpul în care Sinele vostru s-a trezit, și corespunde celei de a patra dimensiuni, dimensiunea de trecere 4D (de la poalele muntelui, la vârf) a conștiinței.
Când te afli în 4-D, în zilele bune (fără ceață și cu un soare strălucitor) șimți că ai putea zbura până în 5D, iar în zilele proaste, te gândești că poate era mai bine să nu escaladezi muntele și că „ce bine era jos, în vale, unde nu trebuia să mă lupt cu panta abruptă, cu frigul, cu respirația dificilă, ori cu spectrul căderii în prăpastie”.
În asemenea situații, sufletele slabe pot hotărî să renunțe și să coboare, revenind acolo de unde au plecat.
De mii de ani, omenirea a fost dependentă de prea multă dramă. Diferite teme, proprii planului 3D, cum ar fi: frica, suferința, furia, violența, războiul, bolile, lipsurile de tot felul, discriminarea rasială, lăcomia, stratificarea socială, puterea asupra altora – au fost teme majore în lupta omului pentru supraviețuire. În doinele și cântecele voastre de tristețe v-ați spus suferința dar și speranța că nu va fi mereu așa.

(va continua)
https://sananda.website/sananda-via-adele-arini-part-4-7-nov-2018/


3 comentarii:

  1. DOMNUL iSUS Hristos a spus;Eu sunt Lumina lumii,cine ma urmeaza pe Mine va avea Lumina Vietii.In concluzie fara Hristos este intuneric,moarte ,doar prin El avem Lumina Vietii,in alte surse este amagire, ratacire, pierzare.Satan,diavolul se preface in inger de lumina ca sa insele pe multi,care nu-Lurmeaza pe Domnul Hristos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu cred ca noi,astazi,suntem pregatiti,moraliceste,sufleteste si chiar din punct de vedere fizic sa aflam ADEVARUL, intr-atat este de incredibil si socant...

    RăspundețiȘtergere