Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 11 noiembrie 2018

Mesaj de la Arcturieni.


4 nov.2018; prin Merilyn Raffaele
Traducere Const. Mihăilescu


Dragi cititori, încă odată prin mesajele noastre vă trimitem iubire, speranță și informații.Voi sunteți cei care căutați înțelesuri spirituale, dincolo de materie și, din această cauză, sunteți criticați uneori de semenii voștri care consideră că nu vă implicați suficient în rezolvarea problemelor întâlnite în plan fizic, în această a treia dimensiune în care încă vă mai aflați.
Tăcerea și neimplicarea voastră sunt considerate de ei argumente edificatoare pentru justificarea „leneviei” în care vă complaceți. De fapt, mulți dintre voi, prin nivelul vostru mai ridicat de conștiință și conștientizare, aduceți și țineți Lumina în colectivitatea de care aparțineți. Doar se pare că nu faceți nimic, că nu aveți nicio contribuție, dar realitatea este cu totul alta. Voi sunteți cei care fac ca „motoarele” ascensiunii să funcționeze, prin aceasta creând o nouă conștiință mondială.
Trebuie înțeles că nemanifestarea, lipsa de agitație în plan fizic nu sunt neapărat dovezi ale indolenței.
Fiți răbdători și înțelegători cu cei care nu vă văd utilitatea, căci multe mai sunt de făcut.
Încercați să nu vă implicați emoțional în situații care crează în general îngrijorare și regrete. Învățați să vă retrageți în postura de observator lucid al ceea ce se întâmplă. Tăcerea și cumpătarea sunt secrete ale manifestărilor spirituale.
Starea centrată și aliniată la adevăr, mai degrabă decât la aparențe, vă deschide primirii unor informații din interiorul vostru despre ceea ce se întâmplă în realitatea înconjurătoare.

Atunci când sunteți chemați să votați ceva sau pe cineva, aveți grijă să intrați în cabina de vot cu intuiția proprie și cu sfatul inimii deoarece asta vă va permite să ocoliți retorica și propaganda politică a candidatului asupra căruia trebuie să vă exprimați părerea. Cântăriți-l bine, fără a ceda „încurjărilor” materiale și promisiunilor pe care vi le-a făcut pentru a-l prefera pe el.
Aplombul spiritual trebuie trăit și folosit în fiecare moment al vieții cotidiene obișnuite, nu înlăturat sau chemat doar la ocazii speciale.

Fiți pregătiți să aflați nu numai despre depozitele de energie Luminoasă dar și despre cele în care se conservă energie densă și întunecată.
Practicile, convingerile și acțiunile mult ascunse de întunecați încep să apară la suprafață.
Lumina creată de fiecare conștiință trezită, precum și cea care curge prin porțile spirituale, deschide acum ușile ferecate, permițând accesul la locurile ascunse care au servit întunericului.

Mulți vor fi șocați de unele desvăluiri, în special cei care au rămas adormiți până acum. Ei vor nega la început aceste realități sau vor spune că lumea s-a schimbat și ceea ce se descoperă acum este noutate; de fapt nu este nimic nou, totul există de multă vreme, numai că era ascuns în negura conștiinței, dosit în cotloane întunecate, unde nu pătrundea Lumina.
Evenimentele care se produc în această perioadă îi obligă pe mulți, care au trăit și trăiesc confortabil în dualitate și separare, să înceapă să-și examineze propriul sistem de credințe și de valori, ceea ce va reprezenta un pas important spre trezirea lor..
Trecerea la un nou nivel de conștiință și conștientizare începe întotdeauna prin introspecție, prin analiza aspectelor vieții care au început să se manifeste în planurile fizic, emoțional, mental și spiritual. 
Înălțarea nu este un eveniment unic, nu este o singularitate în univers, așa cum mulți cred; ea se regăsește în multe planuri și în multe lumi ale universului nostru, așa cum, de altfel, nu este o raritate nici în celelalte universuri ale Creației.
Pe măsură ce atingeți noi niveluri de spiritualitate, tot mai multe adevăruri vi se vor revela.
Se poate spune că la nivel conștient paleta cunoașterii și înțelegerii este foarte largă, dar niciodată cunoscută exhaustiv de cineva.
În fiecare dintre sutele de vieți prin care majoritatea dintre voi ați trecut, v-ați îmbogățit cunoașterea dar nu ați putut încheia aceste proces care este, practic, nedefinit.
Evoluția este procesul infinit de amintire a sinelui. Până acum și de acum înainte veți continua să evoluați din treaptă în treaptă, înaintând pe căi mai drepte ori mai ocolitoare, dar nu veți stagna niciodată, căci însăși procesul creativ va evolua fără încetare. Acest proces evolutiv poate fi mai lent sau mai rapid, în funcție de alegerile fiecăruia.

Voi cunoașteți că o umanitate „rea” sau o umanitate „bună” sunt forme existențiale egal de reale.
Cele mai multe învățături și dogme religioase vă oferă metode și căi de formare a unei "bune umanități" și toată lumea se bucură atunci când o manifestare "rea" se transformă în una "bună".
Însă, în calitatea voastră de creatori, nu trebuie să uitați niciodată că, dacă credeți și căutați „binele” uman, îndepărtându-vă de „răul” uman, sunteți inevitabil și automat în aliniere cu cele două aspecte, căci în dualitatea tridimensională vă aflați, că vreți sau nu, pe aceeași dreaptă care are la un capăt „răul” iar la celălalt „binele”. Acest concept definește dualitatea tridimensională. 
Ca indivizi treziți, conștienți în spirit, sunteți pregătiți să încetați căutarea binelui doar prin acțiuni de eliminare a celor răi. Sarcina și lucrarea voastră de acum încolo este să vă dați seama că, de fapt, voi înșivă sunteți parte a Conștiinței Divine și că faceți parte din întreg. Când veți atinge acea stare a conștiinței, veți simți nevoia de a vă manifesta în mod automat în exterior cu acea înțelegere a întregului, a apartanenței la UNICITATE, căpătând convingerea că atât binele cât și răul nu sunt decât aspecte ale unor stări de organizare energetică, asupra căreia se poate acționa eficient de la un anumit nivel de conștiință încolo. 
Pentru că, la nivel macro, există numai o UNICITATE, fiecare conștiință a oricărui aspect existențial încercând și cautând permanent să se alinieze cu ea însăși. Altfel exprimat, conștiința fiecărei persoane se comportă ca un magnet care atrage energiile cu care este în aliniere și apoi le exprimă în mod automat. Nu există niciun consimțământ neexprimat. De aceea este atât de important să vă întrebați: "Ce păstrez ca adevăr în conștiința mea?”
Deoarece integralitatea și complementaritatea sunt calități ale Conștiinței Divine, toate conștiințele exprimă o realitate, menținută și justificată total și definitiv de către Legea divină.
În acest moment, obiectivul vostru primordial trebuie să devină realizarea faptului că fiecare atribut (calitate) al lui Dumnezeu este deja pe deplin prezent în interiorul vostru, chiar dacă nu pare a fi așa. Aceasta înseamnă că trebuie să vă concentrați pe estomparea credințelor și convingerilor tridimensionale cărora să le mai permiteți manifestarea doar în măsura în care mai aveți nevoie de conceptul de dualitate.
Adevărul este infinit și real, însă, în cea mai mare parte, conștientizarea omenirii asupra lui a fost blocată, deoarece energia celei de a treia dimensiuni nu se poate alinia la vibrațiile mai înalte ale dimensiunilor superioare. Frecvențele mai înalte ale Luminii, care au început să circule acum în colectivitățile umane, permit multora să se alinieze și să primească informații din surse nedisponibile anterior, alimentate din dimensiuni superioare. Din acest motiv, mulți dintre voi au sau încep să aibă mai multe experiențe și încercări de natură psihică.

Opacitatea celei de a treia dimensiuni poate fi asemănată cu a merge să vezi un spectacol dar cortina scenei să nu se ridice, ori să vedeți ceva printr-o perdea vag transparentă, doar imaginația fiecărui spectator completând ceea ce el nu vede sau nu aude.
Fiecare persoană are o poveste proprie, particulară, pe baza experiențelor de viață și a stărilor de conștiință. Viață după viață, aceste scenarii s-au derulat, fără a cunoaște pe deplin ceea ce se petrecea pe scenă. Între spectacole ați aflat adevărul însă, de fiecare dată, înainte de „a intra în sala de spectacol” ați uitat ceea ce văzuserăți la „spectacolul” anterior.
De data aceasta, dragilor, „cortina se va ridica” și cei din „sală” vor vedea și vor înțelege, în sfârșit. Unora nu le va plăcea și vor încerca să lase cortina, pentru ca ei să poată, fie să-și continuie somnul, fie să-și păstreze confortul anterior. Alții vor ține morțiș să nu se ridice cortina pentru ca ceilalți să nu cunoască adevărata poveste. Cu siguranță însă, fiecare va putea alege cum să rămână cortina.

Un fapt este cert: ceea ce va rezona cu vechea energie, va fi ceva perimat, caduc, învechit și....demodat, ca să zicem așa. Iar vechea energie nu va putea face loc noii conștiințe. Cine va dori să se păstreze în paradigma trecutului, o va putea face, dar nu va putea trăi în Noua Eră. Aceste ființe conservatoare își vor putea continua existența în dimensiunea a treia, până când va veni vremea ca și ei să se trezească. Nu-i condamnați, nu le reproșați: este alegerea lor care, la nivelul la care au ajuns, le este confortabilă. Dar nu uitați că tratându-i cu iubire, îi puteți ajuta să-și accelereze evoluția. Cu adevărat, iubirea face minuni și nu degeaba este considerată cea mai puternică forță din univers.

Iubiților, permiteți-ne să vă facem unele recomandări:
-) odihniți-vă când simțiți nevoia;
-) consumați alimente ușoare, naturale dar hrănitoare;
M.R.
-) când sunteți nervoși, neliniștiți, mai bine nu consumați nimic, ori consumați ceaiuri, folosind ingrediente naturale;
-) nu folosiți, pe cât se poate, medicamente alopate, căci acestea vă modifică câmpul energetic propriu, în primul rând prin scăderea nivelului vibrațiilor corpului. Folosiți numai remedii naturale;
-) ascultați-vă îndemnul inmii, al sufletului, nu îndemnurile „specialiștilor de ocazie” sau ale celor specializați în medicina alopată.

În perioada ascensiunii vă puteți confrunta cu tot felul de stări: de disconfort, de boală nelocalizată, de indispoziție, ori teamă de necunoscut etc.
Înainte de toate, consultați-vă cu voi înșivă căci corpul, ființa voastră știe cel mai bine de ce anume are nevoie.
-) Liniștiți-vă mintea și faceți meditații. Mergeți cât mai adânc în interiorul ființei voastre și, fără a întreba nimic, așteptați și observați ce imagini ori sunete vă sosesc. Cu siguranță, sufletul și spiritul vostru înalt, eu-l vostru superior, știu mai bine decât oricine de ce anume aveți nevoie.
-) Ideal ar fi să renunțați definitiv la consumul de carne, însă dacă până atunci șimțiți nevoia imperioasă de a nu scoate carnea din meniu, măcar răriți mesele cu carne și diminuați cantitatea. Dacă este posibil, consumați carnea animalelor care nu au fost chinuite înainte de a fi sacrificate. Alegeți acea carne care simțiți că vă face bine și asortați-o cu multe legume sau fructe.
-) Renunțați la consumul de alcool, sau măcar nu faceți din asta o obișnuință !

Știm că aceste recomandări vă sunt arhirecomandate. Este important însă să încercați să le puneți în practică.
Practicarea acestor recomandări vă va dovedi că una este să „joci, să fii pe teren ” și alta este „să stai pe margine și să faci aprecieri”.

În încheiere ținem să vă reamintim că Gaia, care se află în procesul propriei ascensiuni, nu va putea lua cu ea ființele cu care nu va fi în rezonanță.
Va veni vremea, și aceasta nu este prea departe, când „se vor despărți apele”, adică atunci când numai cei cu vibrație asemănătoare sau identică cu a planetei își vor putea continua existența pe Noul Pământ.
ALEGEȚI, cât mai este vreme, Gaia este doritoare s-o însoțiți!
Nu uitați că: VĂ PLACE ORI NU, ASCENSIUNEA SE ÎNTÂMPLĂ !
Încetați să vă luptați cu evidența, cu inevitabilul !

Suntem Grupul Arcturian
https://sananda.website/the-arcturians-via-marilyn-raffaele-november-4th-2018/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu