Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 26 noiembrie 2018

"Iisus Hristos se va căsători cu Zeita asiatică Guan Yin în beneficiul planetei"


Raportul săptămânal al lui Benjamin Fulford din 12 nov. 2018
12 nov.2018; by Edward Morgan
Traducere Const. Mihăilescu

Pentru prima dată în istorie, societățile secrete din Europa de Est și cele din Vest au convenit să colaboreze în beneficiul planetei, spun sursele Societății Secrete. După afirmația unei surse din Societatea Secretă occidentală, "Iisus Hristos se va căsători cu Guan Yin (zeița budistă a milei), în scopul savării omenirii".https://en.wikipedia.org/wiki/Guanyin

Guan Yin
În consecință, vor fi puse la dispoziție fonduri nelimitate pentru a finanța proiecte care să ajute creaturile vii ale acestei planete, umane și de altă natură (spun sursele). Totuși, după ce vom intra în apele necunoscute ale istoriei, va dura probabil câteva luni înainte de demararea reală a acestei acțiuni (spun sursele).
În prezent există mai multe planuri concurente, prezentate la cele mai înalte niveluri ale puterii mondiale. Vaticanul și Free-masonii P2 vor să pună la dispoziția statelor naționale existente fonduri prin intermediul unor persoane selectate, spun sursele P2.
Chinezii și-au început deja activitatea prin programul One Belt One Road.
Pălăriile albe din Pentagon și complexul militar-industrial promovează ideea utilizării în acest scop a NESARA și GESARA - Global Currency Reset.
În principiu, importante fonduri sunt disponibile pentru ca toate aceste proiecte să se deruleze simultan.
Cu toate acestea, există un acord că orice eliberare de fonduri va trebui să fie strâns legată de starea de fapt (adică de nivelul de sărăcie) și de proiectele din lumea reală, dacă dorim să evităm hiperinflația sau inflația activelor, așa cum se întâmplă în sistemul actual.
Societatea White Dragon (Dragoul Alb) a prezentat, de asemenea, propuneri care au fost aprobate inițial de către societățile secrete occidentale și orientale (spun sursele WDS).
Propunerea WDS este următoarea: Crearea a cel puțin două agenții de planificare și distribuire concurente. Fiecare ar avea un consiliu de conducere format din reprezentanți a șapte regiuni: China, Asia de Est, Europa, inclusiv Rusia, lumea musulmană, India, Africa și America.
Toate deciziile vor fi luate prin vot majoritar, iar veto-urile vor putea fi folosite doar de anumite regiuni.
Locațiile de sediu propuse :
-) pentru Agenția Occidentală sunt candidate: Winnipeg, Canada (centrul geografic al Americii de Nord) și Buenos Aires, Argentina (casa Papei);
-) pentru Asia, candidează: orașul istoric Nara, Japonia, Laos sau Singapore. Negocierile sunt în curs de desfășurare și nu s-a ajuns la o decizie finală.
Cu toate acestea, s-a confirmat că vor fi disponibile peste 200 de miliarde de dolari din fonduri finanțate în aur pentru demararea acțiunii, imediat ce vor fi pregătite documentele juridice corespunzătoare (spun sursele BIS).
În paralel cu această veste bună, continuă lupta pentru a supune pe ceilalți sataniști hazarieni în S.U.A., UE, Israel și Japonia.
În S.U.A., potrivit surselor Pentagonului, Partidul Democrat a căzut într-o capcană când ... .băncile centrale..la cererea lui Ben... (continuare în săptămâna următoare).



Un comentariu: