Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 6 octombrie 2018

Mike Quinsey: Mesaj de la Sinele meu Superior.

5 oct.2018.
Traducere Const. Mihăilescu.

M.Q.
Vă apropiați rapid de sfârșitul anului și, privind înapoi, vă dați seama că timpul se accelerează. Vibrațiile continuă să crească și încet, dar sigur, multe suflete se confruntă, cu o schimbare a vibrațiilor lor. Rezultatul este că se simt mai în largul lor și mai puțin înclinate să facă schimbări drastice de dispoziție; oamenii se simt capabili să experimenteze o anumită negativitate, fără efect de durată. O experiență pașnică și plină de satisfacții și liniște în fața oricărei experiențe supărătoare.
Poți fi un catalizator al păcii atunci când condițiile sunt foarte schimbătoare precum cele din prezent și vei constata că există oameni care se apropie de tine instinctiv, ei simțind că au nevoie de tine, de cunoașterea și experiența ta. Fiecare dintre voi are ce oferi altcuiva, tot așa cum fiecare are de primit de la alții. Totul face parte din experiențele voastre evolutive. În prezent, lumea din jurul vostru continuă să se afle într-o stare de turbulență, poate de nesiguranță, dar, în același timp, își rezolvă vechile probleme, eliberându-se de karma acumulată în viețile antrerioare.
Pentru că acum, când vă aflați deja în Noua Eră, nu mai puteți păstra „ vechiul bagaj” pe care, în cele din urmă, va trebui să-l curățați de tot ce nu vă este necesar și care vă îngreunează deplasarea.
Vă puteți aștepta să vedeți niște schimbări remarcabile în jurul vostru, când vechii dușmani ori prieteni își fac curățenie și aruncă tot ce nu le mai folosește, ceea ce le aduce din ce în ce mai multă pace, iubire și încredere.
Timpul războaielor și al dușmăniilor a trecut și totul va trebui să se rezolve amiabil, chiar dacă pentru aceasta se va mai consuma destul timp. Viitorul vă va arăta că nu folosește nimănui să vă puneți piedici unii altora.
Curând va deveni evident că pierderile de război și tot ce implică acesta au devenit extrem de mari, atât în ceea ce privește banii, cât și viața oamenilor.
Într-adevăr, deja se poate observa o reticență în rândul tinerilor de a întreprinde acțiuni care nu sunt în interesul păcii mondiale. Ei fac parte din ceea ce ați putea numi o nouă rasă, una care are o înțelegere mai largă a modului în care oamenii pot lucra împreună și pot stabiliza pacea. Vocile lor vor deveni din ce în ce mai puternice și vor fi recunoscuți pentru înțelegerea și bunul simț de care dau dovadă.
Familia voastre din spațiu așteaptă cu nerăbdare timpul în care trimișii ei vor putea ajunge în mod deschis și liber pe Pământ, căci, pentru a o face, ei au nevoie de siguranță și înțelegere. Înțelegeți că a trecut prea mult timp în care s-a folosit forța pentru atingerea scopurilor. Este vremea rezolvării amiabile a oricărui tip de neînțelegere și de dezacord.
Cei care vin la voi o fac din dragoste și spirit de colaborare și pentru o mai bună cunoaștere. Pe termen lung, războaiele nu folosesc nimănui, chiar dacă te numești învingător ori învins. Numai dragostea și pacea contează în evoluția lumilor universului.
Locul vostru este printre prieteni nu printre dușmani. Mulți dintre voi veți reînnoi legăturile cu frații voștri, cu familile voastre din univers. E absurd ca în vremurile acestea să mai credeți că sunteți singuri în univers, ori că nu aveți nicio legătură cu el.
Mulți dintre voi vor fi plăcut surprinși să afle că originea lor este undeva în stele, în dimensiuni superioare, de unde au ales să aibă vieți pe Pământ pentru a avea noi și interesante experiențe. Mulți au venit pe Pământ nu numai din curiozitatre dar și pentru a ajuta omenirea să rezolve marile probleme, pe măsură ce v-ați apropiat de anul de vârf, 2012. Da, pentru că 2012 a fost un an de demarcație. Bazele Noii Ere s-au pus atunci. 
Din acel moment, lumea voastră a început să edifice și să consolideze Noua Epocă, chiar dacă vouă vi se pare că nu s-a întâmplat nimic semnificativ. 
Ați început să înțelegeți mai bine că „toți sunteți Unul” și că existența voastră este intercondiționată, căci sunteți dependenți unii de alții. Oricare dintre voi nu este altceva decât un alt aspect al Unicului. Cu adevărat, sunteți legați indestructibil prin legături de neînchipuit, sufletele voastre aflându-se într-o multitudine de conexiuni.
În unele cazuri, și, din păcate, nu puține, evoluția voastră a fost obstrucționată de cei întunecați, însă pe termen lung nu veți pierde niciunul dintre avantajele care v-au fost refuzate până acum. 

Multe idei noi au fost deja dezvoltate și sunt gata să vă fie puse la dispoziție.
Entități din univers s-au strecurat în voi ori în modul vostru de viață, deoarece erau interesate să preia de la voi anumite energii sau abilități. Ați și primit anumite tehnologii de care chiar aveați nevoie. Însă vi s-a dat cu parcimonie, cu grija de a nu vă scăpa de sub control. 
Cu toate acestea, evoluția voastră nu poate fi oprită, ci cel mult încetinită, astfel încât veți face salturi limitate, până când veți înțelege că doar de voi depinde.

Din fericire, tocmai începeți să vă evaluați pagubele extreme pe care le aduceți mediului și regnului animal. A venit momentul când vi se cere să luați atitudine fermă și să acționați pentru a vă salva viitorul; pentru aceasta vi se va oferi și ajutor de la cei „nevăzuți”, pentru a vă putea accelera vindecarea.
Cea mai presantă nevoie este să se ia măsuri adecvate pentru a elimina poluarea din mări și oceane și din apele interioare căci multe ființe umane, din rapacitate ori proastă înțelegere, au transformat leagănul vieții, Pământul, întro imensă hazna, profitând de faptul că ceea ce se deversează ar fi mai puțin observabil. Da, poate ochiul nu va vedea prea ușor dar, cu siguranță, trupul vostru și al planetei vor simți.

Un lucru este cert: curând nu vă veți mai permite să treceți cu vederea daunele pe care vi le aduceți singuri. Lunga perioadă de neglijență va trebui să ia sfârșit, căci pagubele s-au generalizat și s-a creat un efect de avalanșă. Trebuie, cu necesitate, să vă învățați lecțiile, pe măsură ce puneți în evidență responsabilitatea de a avea grijă de mediul înconjurător.
Trecerea la un Pământ mai stabil este în curs de înfăptuire; se produc multe mișcări, care vor duce la schimbări cu caracter general, pe care oamenii le vor simți ca pe o ameliorare. Vechile căi aparțin deja trecutului și nu vor mai putea reveni.

Noile idei abundă pretutindeni, deși mulți au încă rețineri în a le aplica. Până la urmă declicul se va produce.
Există, de asemenea, aceia care au investit pentru schimbări pe termen lung, care vor reflecta noua abordare a tot ceea ce este necesar, pentru a aduce noua epocă în manifestarea realității sociale.
Nu vă temeți, pentru că trebuie să vină schimbări în bine; foarte curând vor apărea idei noi, într-un moment în care acestea vor fi foarte binevenite și potrivite pentru programul care urmează.

Este trist să constatăm că, deși vă apropiați de momentul când pacea pe Pământ va deveni o realitate trainică, mai există grupuri de ființe care lucrează pentru interese meschine, de grup, cu ignorarea completă a nevoilor oamenilor. Ei au ales să încerce să-i domine pe alții folosind sistemul solar (?), în loc să lucreze în armonie pentru binele tuturor. Ei nu recunosc că vremurile sunt în schimbare pe Pământ și, din această cauză, în cele din urmă, vor fi izolați și lăsați în urmă, să trăiască într-o lume a lor, o lume a răzbunărilor, luptelor și urii. 
Este posibil acest lucru dat fiind faptul că li se va respecta și lor liberul arbitru, libera voință de a exista. Fiecare „plătește” pentru faptele sale; și aceasta nu pentru că ar exista undeva un tribunal ci pentru că legile în baza cărora s-a creat universul nu pot permite ignorarea lor. 
Orice dezechilibru este anulat suficient de repede pentru ca echilibrul universal să fie promt restabilit. Este o lege imuabilă a vieții. Totul se reglează energetic, prin niveluri de vibrație.
Din fericire există multe suflete care și-au accelerat atât de mult evoluția încât s-au înscris ferm în procesul ascensiunii, alături de planeta lor. 
La nivelurile superioare nu se poate ajunge pe ușa din spate, ori pe căi care să eludeze Legile Divine. Este adevărat că se acordă totdeauna o nouă șansă celor care au ratat încercarea, dar, cu cât încercările vor fi mai multe cu atât dificultatea lor va crește.
Dragă suflet, te las cu dragostea și binecuvântarea mea, și-ți doresc ca mereu Lumina să-ți arate calea.
În dragoste și Lumină !
Sinele lui M.Q.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu