Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 5 octombrie 2018

Infectați prin Chemtrails și Materie Neagră programabilă (I)



Cabala pierde puterea și va fi învinsă, chiar dacă aparențele zilnice arată altceva. Ei știu asta și de aceea lovesc și se agită ca să tragă în jos cât mai mulți oameni odată cu ei. Tocmai din acest motiv au dat ordine să fie împrăștiate masiv chemtrails-uri în ultima perioadă, cu scopul de a distruge cât mai mulți oameni. Urmarea este că, într-adevăr, a fost afectată serios sănătatea multora, care s-au îmbolnăvit în mod repetat, fie de boli respiratorii, fie au căpătat complicate probleme digestive. Aceste îmbolnăviri nu sunt deloc accidentale. Ele fac parte dintr-o agendă clar programată a Cabalei de a slăbi sistemul imunitar al populației globului.

Cu privire la planurile de perspectivă ale Cabalei este foarte revelator un document esențial despre „Războaiele viitorului”, postat chiar de NASA pe site-ul său, în iulie 2001. În afară de NASA, la elaborarea documentului au participat US Air Force, CIA, FBI, DARFA și alte agenții. Conținutul este realmente șocant: se estimează că până în anul 2025 va fi deja instalat un Guvern Mondial, iar războaiele viitorului nu vor mai fi purtate între națiuni, ci între forțele acestui Guvern Mondial și diferitele grupări ale populației planetei. Sunt în acest sens prezentate noile arme pe care Cabala le-a pregătit, iar printre cele mai importante sunt roboții și cyborgii nanometrici.

Dr. Harald Kautz Vella a susținut o conferință strălucită pe această temă în august 2015. El a conectat foarte multe informații legate de materia programabilă (praful inteligent), IA (Inteligența artificială), arhonii (descriși în scripturile gnostice și simbolizați sub forma păianjenilor cu fețe umane), boala Morgellons, magia neagră, supravegherea în masă, transhumanismul, psihotronica, chemtrails și altele. De remarcat că în acea perioadă (2015) materialele publice despre materia programabilă și transhumanism erau aproape inexistente.

Conferința dr. Harald Vella a devenit foarte repede virală și pornind de la aceste dezvăluiri tot mai mulți cercetători independenți au început să aducă detalii și revelații conexe. Iată deci un exemplu impulsionant despre efectele concrete ale unei inițiative de a demasca planurile criminale ale Cabalei.

Revenind la subiect, ceea ce se descoperă tot mai mult este că dârele morții (chemtrails) conțin nano-boți (naniți), adică roboți de dimensiuni nanometrice care pot fi controlați de la distanță. Aceștia pot fi conectați cu materia anorganică sau organică, de exemplu cu particulele de praf din atmosferă sau pot intra în trupul unor insecte. Naniții sunt introduși, de asemenea, în apă, alimente, în medicamente, vaccinuri și probabil în tot ceea ce consumă sau inhalează oamenii. Cabala vrea ca toată lumea să fie infectată cu acești nano-boți. Naniții se răspândesc peste tot în trup și răspund comenzilor date prin dispozitivele psihotronice, ce pot programa naniții de la distanță. În felul acesta oamenii pot fi forțați să gândească și să se comporte în anumite moduri și de asemenea pot fi controlate funcțiile autonome ale indivizilor. Planul este ca oamenii să fie gradat transformați într-un fel de roboți sau – cum deja se vehiculează o nouă ideologie – să survină o etapă a trans-umanității, dincolo de om. Ceea ce vor de fapt exponenții Cabalei malefice este să obțină un control total al populației, ca în filmul Matrix.

Toate acestea se circumscriu unei noi filosofii ciudate numită „trans-umanism”, conform căreia omenirea poate și trebuie modificată prin intermediul unor tehnologii, pentru a fi adusă la niveluri superioare din punct de vedere fizic, mental și social. Transumanismul maschează însă cercetarea unor aplicații în domenii foarte periculoase cum ar fi implanturile de nanotehnologie în trupul uman sau încărcarea conștiinței umane în calculatoare. În extrem de bogata terminologie a transumanismului găsim referiri la „mâzga lipicioasă albastră” (blue goo), care este definită ca „nanomașini (nano-roboți) utilizate ca protecție împotriva goo-gri și alte nanomașini distructive”. Goo-gri sunt la rândul lor definite ca „Nano-mașini auto-replicabile care se răspândesc necontrolabil, construind de la sine copii și care folosesc în acest scop orice materialul disponibil”. Iată deci cam cu gen de tehnologii avem de-a face!

O altă serie de dezvăluiri importante au venit din partea lui Alfred Webre, fost profesor la Universitatea Yale și Universitatea Texas, delegat al SUA la ONU și fondator al disciplinei numită „Exopolitica” – știința relaționării cu alte civilizații inteligente. Webre a arătat că dispozitivul HAARP, controlat de gruparea malefică Iluminati, are printre altele și rolul de a crea o centură de radiații care blochează anumite funcții ale psihicului uman în scopul de a controla mai ușor masele de oameni. Alături de Melanie Vritschan, fondatoarea organizației de apărare a drepturilor omului numită ICATOR, dr. Webre a semnalat încă din anul 2014 invazia inteligenței artificiale în viața, corpul și creierul oamenilor prin intermediul nanoroboților.

Lucrurile sunt însă mult mai rele decât atât. Potrivit mai multor cercetători, inclusiv informațiilor oferite de Harald Vella și Alfred Webre, Cabala are doar impresia că deține controlul acestor naniți. În realitate dezvoltarea respectivei tehnologii pe Pământ a fost facilitată de o Inteligență Artificială extraterestră. Aceasta acționează prin intermediul unor entități numite „Arhoni” și este, de asemenea, în alianță cu civilizația malefică a reptilienilor Draco. Această alianță exploatează de mii de ani umanitatea, folosind oamenii pentru scopurile lor egoiste.

Oferim în continuare câteva rezultate ale unor investigații care vin să aducă argumente și dovezi suplimentare în sprijinul acestor dezvăluiri șocante.

Ciupercile Morgellons și Praful inteligent infectează indivizii și creează posibilitatea ca ei să fie urmăriți prin satelit. O serie de informații de bază pe această temă găsim în prelegerea oferită de Harald Kautz Vella, indicată mai sus. Ciupercile Morgellons infectează practic majoritatea (dacă nu toți) oamenii de pe planetă, și odată pătrunse în corp, au rolul de a influența ADN-ul individului și totodată de a servi ca antene pentru ca respectivul să poată fi urmărit prin satelit. Morgellons sunt difuzate în atmosferă prin diseminarea din avioane a așa-numitului „praf inteligent”. O testare pe scară largă a fost efectuată în timpul invaziei americane din Irak, în anul 2003. Odată intrate în corp, Morgellons iau forma unor fibre ciudate, de diferite culori, care uneori ies literalmente prin piele. Un extras specific pe acest subiect puteți urmări mai jos ca parte a conferinței susținută de dr. Harald Vella:

Videoclipul următor indică prezența acestor fibre în foarte multe tipuri de alimente. Morgellons arată ca niște fire de păr, dar sunt de fapt combinații de viruși, bacterii, fungi, metale grele și nano-roboți, iar acest complex prezent în alimente și apă poate fi, din nefericire, cu ușurință ingerat în mod inconștient.

Alte informații despre „praful inteligent” (smart dust) și despre fibrele Morgellons puteți consulta în videoclipul următor. În pofida scepticismului unora, care cred că toată povestea asta este o formă de halucinație paranoidă, veți vedea aici că este vorba despre observații medicale și studii riguroase de laborator, care confirmă că totul este cât se poate de real.

Mâzga neagră (black goo) este o altă substanță stranie, ca un fel de cristal lichid inteligent. Are caracteristica unei „materii programabile”, fiind alcătuită din același „praf inteligent” care conține de fapt nano-roboți. Neîntâmplător populația este gradat sensibilizată cu privire la acest gen de tehnologie, care este deja mediatizată prin filme, reclame, muzica corporatistă, dar semnalată și în domeniul public prin reportaje difuzate la știri. O cercetare pe care o puteți urmări mai jos arată că această materie neagră este corelată cu nanotehnologia, transumanismul și infectarea generalizată cu Morgellons:

Realitatea black-goo (mâzga neagră) este mult mai răspândită decât o persoană neavizată și-ar putea imagina. Următorul videoclip prezintă o listă parțială de filme care fac public subiectul blak-goo, adică materia programabilă. Cabalei îi place să facă dezvăluiri predictive, ceea ce înseamnă că ei anunță exact ceea ce fac prin filme de ficțiune, pentru a implanta gânduri în mintea spectatorilor. În concepția lor, acesta este modul în care vă informează și „obțin” consimțământul dvs. pentru a își duce la îndeplinire planurile. Este, fără îndoială, o logică foarte sucită, dar acesta este modul lor de a opera.

Un exemplu elocvent despre cum acționează mâzga neagră (black goo) în alterarea vieții este prezentat în filmul SF Prometheus.
Să mai reținem că materia/mâzga neagră este una dintre cele mai misterioase substanțe existente în lume. Este un fel de cristal lichid intelligent, dezvoltat în unele locuri (mai ferite de civilizație) de pe Pământ. De exemplu, există informații că motivul real al conflictului ce a avut loc în anul 1982 în Insulele Maldive a fost acela de a proteja de intruziuni nedorite o sursă black goo ce se afla în zona continentului sud-american. Cantități mari de materie de acest gen există în Paraguay și se pare că deloc întâmplător tocmai în respectiva zonă familia Bush și Angela Merkel și-au cumpărat arii întinse de teren.

Materia neagră programabilă este un material abiotic ce conține cantități mari de aur monoatomic și iridiu monoatomic. Poate potența foarte mult capacitățile oamenilor, fie în bine, fie în rău. Are caracteristica unui tip necunoscut de magnetism, a cărui zonă de activitate este mult mai mare decât ceea ce s-ar obține prin feromagnetism. Datorită acestei proprietăți magnetice, substanța are capacitatea de a se auto-organiza pe ea însăși în diferite moduri, inclusiv mecanic.

Celebrul investigator Alex Jones dezvăluia în una dintre emisiunile sale din anul 2014 (de câteva luni, în 2018, este interzis în SUA) că vaccinurile conțin acest tip de nanotehnologie asociată unui virus ce poate fi activat la comandă, de la distanță. Jones prezintă exemple că informații despre nanoroboți cuplați cu globulele roșii din sânge au apărut deja la știri. Urmăriți în continuare un fragment din emisiunea sa intitulată „Suntem toți infectați cu Nano-roboți controlați prin telecomandă?”

O conferință susținută în anul 2012 la Școala de Drept din Massachusetts arăta că încă de atunci existau peste 150 de Programe de modificare a climei. Aceste programe reprezintă veritabile arme meteorologice ce includ și folosirea chemtrails-urilor. Dr. Ilya Sandra Perlingieri a prezentat inclusiv o listă a substanțelor chimice toxice găsite în chemtrails, precum și efectele lor extrem de negative.

Videoclipul următor prezintă câteva dintre etapele parcurse de programele militare în controlul minții, la nivelul maselor de oameni. Prezentarea indică foarte revelator că un fost director al CIA, William Casey, spunea în 1981 că „Vom ști că programul nostru de dezinformare este complet atunci când tot ceea ce va crede populația americană va fi fals”.

De reținut că televizoarele cu plasmă sau computerele cu ecran de plasmatic (cam toate care sunt folosite astăzi), pot fi folosite pentru a altera frecvențele cerebrale ale privitorilor.

Să reflectăm de asemenea la observația subliniată de dr. Harald Vella: „Ceea ce avem nevoie este ca fiecare individ să devină responsabil. În felul acesta nu vom mai avea nevoie de un Guvern. Nu este vorba despre a schimba (la nesfârșit) guvernele. Pentru că întregul concept de guvernare, de a avea pe cineva care să controleze, este demonic. Nu este vorba despre a înlocui niște oameni. Nu va funcționa niciodată. Trebuie să înlocuim Jocul”. Într-adevăr, în ierarhiile angelice îngerii nu acționează pentru că i-ar controla cineva, ci pentru că își asumă în mod liber să acționeze într-un mod divin integrat.

Guvernul american (sau mai bine-zis Cabala din spatele său) a investit bilioane peste bilioane de dolari pentru studii despre cartografia creierului și pentru aplicații ce au ca obiect tortura psihotronică fără contact, operată asupra unor indivizi specifici. Pentru aceasta se folosesc nano-roboții auto-replicanți, fibrele Morgellons, praful inteligent, geoingineria, undele scalare, turnurile GWEN, supercomputerele cuantice sau mâzga neagră/gri. Toate acestea sunt folosite împreună pentru o agendă de control mental masiv al populației, utilizând cartografia creierului controlată fără fir, de la distanță. În felul acesta pot fi anulate anumite gânduri, sentimente și acțiuni pentru diferite grupuri de populație din lume.

Un element important în planul Cabalei este folosirea „prafului inteligent”, deversat prin acele chemtrails lăsate de avioane. Respectivul praf ajunge în corpurile noastre ca particule sub-atomice. Aceasta este ultima tehnologie de control mental, prin care „mașinile” preiau controlul minții umane din întreaga lume! Este o tehnologie care se folosește cel puțin de la jumătatea anilor 1970 și Cabala vizează ca lucrurile să continue să se deruleze astfel până în punctul în care toți oamenii vor fi infectați. Aceasta este Faza I. În Faza II se urmărește ca mulți indivizi să fie aduși în stadiul în care aud anumite voci în interiorul capului, iar funcțiile corpului lor să fie controlate de la distanță. În această fază ei își simt viețile ruinate până la punctul în care se sinucid pentru a scăpa de tortură. Au fost deja făcute numeroase experimente în timpul operațiunilor militare americane și se poate ajunge până acolo încât soldați care în mod normal ar fi preferat să moară în luptă decât să cedeze, ajung să se predea năuciți, cu mințile răvășite.

Este bulversant, dar prin intermediul nano-tehnologiei se poate obține controlul de la distanță al sistemului nervos al populației unei țări întregi, ceea ce explică în mare măsură de ce oamenii trăiesc într-o stranie apatie în pofida unui dezastru național ce se desfășoară chiar sub ochii lor...

O serie de informații de bază despre armele psihotronice și modul în care acestea au fost puse în evidență în diferite documente oficiale puteți consulta în acest articol.

Unele soluții
Partea bună este că din fericire există soluții cu care putem distruge și îndepărta infiltrările de nano-roboți din corpurile noastre. Bineînțeles, soluțiile pentru aceste probleme nu vor veni probabil niciodată de la Sistem, deoarece sistemul este de fapt o mare parte a problemei. Dar numeroși cercetători, medici și vindecători independenți găsesc încontinuu metode de vindecare și eliminare a acestei insidioase tehnologii de subjugare, clar identificată în indivizi grav infectați.
Metoda de vindecare implică un process holistic, ce presupune eliminarea dispozitivelor și influențelor de inteligență artificială nu doar din corpul fizic, ci și din corpul energetic.
Elementul de bază este starea propriului câmp energetic, nivelul de conștiință. O vibrație personală foarte înaltă nu va permite/deschide rezonanța necesară pentru a fi preluați de tehnologia specifică naniților, care au o vibrație energetică foarte joasă.

În cazul infestării cu ciupercile Morgellons este esențial să înțelegem că trebuiesc eliminate trei componente: nano-roboții, metalele grele și compușii formați din viruși-bacterii-fungi.
Printre metodele cu care s-au obținut rezultate bune enumerăm următoarele:
Pentru componenta nano-tehnologică: pulsul elctro-magnetic. Vezi detalii aici sau aici (sunet curativ).
Pentru componenta ce ține de metalele grele sunt utile plante precum Chlorella, Cilantro, ceai verde, usturoi, oțet de mere.
Pentru eliminarea virușilor, bacteriilor și fungilor, folosiți argintul coloidal, uleiuri esențiale, MMS, DMSO, lumina infraroșie sau, în stadii grave, antibioticele. Detalii aici.
Este, în general, necesară o dietă și o apă de băut cât mai pură.
Alte detalii despre cura împotriva Morgellons puteți consulta aici.

Prezentăm și o listă a materialelor audio-vizuale ce conțin informații despre Black Goo & Materia Programabilă :
1) FILME: Amityville Horror, Creepshow 2, Little Nemo: Adventures in Slumberland, Ferngully: The Last Rainforest, Terminator 2: Ziua Judecății, Al cincilea Element, Event Horizon, Phantoms, Matrix, Final Fantasy: Copiii adventiști, Apa întunecată, Spiderman 3, Quantum of Solace, Corpul lui Jennifer, Dincolo de curcubeul negru, Fata cu tatuajul dragon, District 9, The Day the Earth Stood Still, John Dies at the end of the day, Under the Skin, Lucy, Transformers 4,Big Hero 6, The Babadook, Transcendence, Guardians of the Galaxy, Residue, The Lazarus Effect, Poltergeist, Insidious III, Terminator: Genesys.
2) SERIALE: Star Trek: Next Generation - Skin of Evil, Expediente X - Black Oil, Batman Beyond - Inque, Spiderman Unlimited, Smallville - Brainiac, Supernatural, Teen Wolf, Agents of Shield, Helix, The Returned.
3) MUZICĂ: Busta Rhymes feat Janet Jackson, Tech N9ne - Seepage, Christina Aguilara - Bionic, Doda - Bad Girls, Azelia Banks - Chasing Time, Eric Prydz - Tether, MercyMe - Flawless. 
4) RECLAME: Honda Hybrid, Verizon Wireless - Droid DNA, Lady Gaga - Fame, Don Perignon, Madonna - MDNA, Kraken Black Spiced Rum, Real Cost - 7000 Chemicals, Shell V-Power Nitro.
5) JOCURI: Kingdom Hearts, Eversion, World of Goo, Infamous, Alice: Madness Returns, The Secret World, Assassins Creed: Black Flag, Gray Goo, Rezident Evil: Revelations 2.

(va urma)
Citiți și:



yogaesoteric
2 octombrie 2018

Un comentariu:

  1. Nu cred ca oamenii obisnuiti,normali ca sa zic asa,"goyimii" sclavi platitori de taxe si impozite pentru iudeo-masoni,jidani si khazari vor putea scapa sau se pot feri de aceste atacuri ultra-sofisticate!!!

    RăspundețiȘtergere