Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 17 octombrie 2018

E timpul să fiți gata.

Mesaj de la Consiliu
12 oct.2018, prin Ronald Head
Traducere Const. Mihăilescu




Există o probabilitate destul de ridicată că în viitorul vostru foarte apropiat să apară evenimente care vor arăta că tema pe care o abordăm în acest mesaj să fi fost foarte necesară și relevantă, chiar dacă, în acest moment, pare că nu se întâmplă nimic deosebit.
Așa dar, vom face referire la ceva despre care am mai pomenit în mesaje anterioare dar pe care nu l-am aprofundat. 
Ne adresăm unui număr mare de oameni din întreaga lume.

De ceva timp tot mai mulți dintre voi ne urmăresc mesajele. Dar este posibil ca mulți dintre aceștia să fi fost oarecum izolați, adică nu în contact cu o masă mai mare de oameni „treziți” sau în curs de a o face, astfel că nu au putut avea confirmări și de la alții asupra a ceea ce se petrece; și asta le-a îngreunat completa trezire.
Ați petrecut diferite perioade de timp aducând în propria voastră conștiință informații de ordin spiritual, informații care se refereau la o cunoaștere antică. Prin aceasta ați fost ajutați să vă amintiți dar nu ați fost „aduși la zi”, ca să spunem așa.
Am vorbit în trecut despre schimbări iminente precum și despre faptul că o mare parte dintre ele s-au petrecut în locuri oarecum izolate, astfel că lumea nu prea le-a cunoscut. Impactul cunoașterii a fost minim sau de loc. Din fericire, unele dintre acestea au început să se „rostogolească” creând efectul bulgărului de zăpadă.

Cantitatea și tipul schimbării din prezent, la care ne referim, sunt radicale. Atât de multe și atât de importante vor fi acele schimbări care se apropie vertiginos, încât nimeni nu va putea scăpa neatins și neafectat. Câteva milioane dintre voi veți ști, veți conștientiza ce se întâmplă, și de ce. Dar vor exista  alte miliarde de oameni care vor fi luați complet prin surprindere.
Efectul pe care-l vor avea evenimentele viitoare, am spune, iminente, ar trebui să vă facă total conștienți asupra a cine și ce sunteți voi, oamenii, căci plasarea acestor evenumente va fi astfel încât impactul să fie maxim.
Aproape toți ați experimentat, mai ales în ultimii ani, schimbări definitive și radicale în ființa voastră interioară. Uneori, aceste schimbări vă surprind chiar și pe voi înșivă.

Unii dintre voi aveți momente și situații când vă întrebați dacă ați atins nivelul care vă permite să-i sfătuiți pe alții ce ar trebui să facă ori, dimpotrivă, voi să le urmați sfaturile. Ezitarea voastră vă poate aduce în situația în care să aveți un sentiment de vinovăție pentru că ați acordat un sfat, o îndrumare cuiva, întrebându-vă dacă erați calificat pentru aceasta, sau dimpotivă, pentru că v-ați abținut să o faceți. În multe situații, o străfulgerare din interiorul vostru vă va lămuri și atunci vă veți lumina și veți spune: "Wow! Asta era?”

R.H.

Cert este însă că mai toți nu v-ați finalizat încă evoluția interioară, mulți fiind nou veniți în această călătorie ascensională.
Din aceste motive, considerăm că este necesar să transmitem un îndemn la precauție, în acest moment. Deci, vă rugăm ca măcar atunci când asistența este numeroasă și se interesează de subiecte pe care nu le-ați trăit sau nu le cunoașteți din experiență proprie, să răspundeți cu prudență, folosind o mimică și un ton adecvate. Nu utilizați expresii precum: „știam asta”, „ exact asta încercam să vă spun”, „ am mai răspuns la o astfel de întrebare” etc. Cel mai important este însă să nu faceți o expunere didactică, ca de la profesor la elev. În plus, rețineți că sfaturile nesolicitate rareori sunt bine primite.
Totuși, dacă simțiți că puteți oferi indrumări utile despre ceva, pe care alții îl așteaptă, nu trebuie să ezitați în a vă expune părerea, sau îndrumarea. Asigurați-vă însă că sunteți destul de pregătiți pentru a face față unor întrebări neprevăzute. 
Odată trecut cu bine acest „test”, cu siguranță veți mai fi căutați.

Este timpul să începeți a vă gândi la aceste lucruri. 

Nu toți sunteți în această viață pentru acest scop. Însă majoritatea dintre voi, da. Veți ști din ce gupare faceți parte, după felul cum simțiți. Dacă nu simțiți nevoia imperioasă de a face ceva, adică dacă aveți simțământul că nu trebuie să interveniți, n-o faceți!

Ca întotdeauna, noi vă spunem că dispuneți de tot ce este necesar pentru a ști, după modul în care simțiți și vă simțiți. Bineînțeles, asta nu înseamnă că aceste lucruri nu se pot schimba în timp, odată ce voi înșivă vă schimbați și creșteți.


Credem că sunt suficiente atenționările de mai sus, pentru a vă putea feri de amplasarea ființei voastre în situații neadecvate, care nu vă ajută și nu vă sunt destinatre.

Vă mulțumim și vă sigurăm, ca întotdeauna, de dragostea și binecuvântările noastre.

https://sananda.website/the-council-via-ron-head-october-12th-2018


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu