Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 9 septembrie 2018

Sunetele înregistrate din direcția planetei Saturn ar putea fi voci ale unor extratereștri !



Satelitul Cassini, lansat în spațiu de NASA, este prima construcție umană care a orbitat planeta Saturn. În timpul înregistrării, satelitul a înregistrat sunete cel puțin ciudate venite din direcția planetei, care ar putea dezvălui un dialog între extratereștri.

Saturn emite unde radio datorită câmpului său magnetic puternic. Acestea se  aseamănă cu cu sunetul fluieratului sau al sunetului static, informează Daily Star.
Cînd Cassini a ajuns în dreptul celei de-a doua planete ca mărime din Sistemul Solar, prima fiind Jupiter, a început să înregistreze o mulțime de sunete radio.
Un film postat pe YouTube a atras atenția unui fișier audio din 25 iulie, 2004, în care sunetele înalte înregistrate de Cassini seamănă cu o creatură ieșită din filmele science-fiction.
Fișierul vine cu o notă semnată de NASA în care se spune „un fișier foarte intrigant. Nu știm ce să facem cu el”.
Unii utilizatori au teoretizat că, atunci când este modificat digital, sunetul relevă o posibilă comunicare între ființe extraterestre, și posibil note muzicale.
Oamenii de știință au arătat că sunetele radio diferă la cei doi poli ai planetei iar sunetul venit poate fi sunetul natural al planetei.

https://evz.ro/dialog-extraterestri-nasa.html?v=1

========================================================================




ASTROLIST

15 CELE MAI EXTRAORDINARE POZE ȘI DESCOPERIRI REALIZATE DE CASSINI

La data de 15 septembrie 2015 sonda spațială Cassini și-a finalizat misiunea prin coborârea înatmosfera violentă a planetei Saturn, marcând un moment istoric în era astronauticii. Și-a început activitatea în anul 1997 și avea drept scop studierea planetei Saturn împreună cu sateliții naturali ai acesteia. O sondă extrem de complexă pentru timpul ei, proiectată și asamblată de o echipă
de specialiști de la NASA, ESA (European Space Agency) și ASI (Agenzia Spaziale Italiana). Cassini mai avea la bord și o altă sondă spațială numita Huygens, care a fost parașutată în atmosfera satelitului natural al Saturnului, Titan, transmițînd niște cadre uimitoare de pe suprafața acestuia în 2005.
Misiunea cu o durată de patru ani ce avea drept scop studierea Saturn-ului s-a finisat în 2008 fiindu-i adăugată o misiune extensie sub denumirea Cassini Equinox Mission care a început în 2010.
În 2016 începuse un set de orbite în jurul planetei sub denumirea de Grand Finale, în care erau incluse zboruri în spațiul dintre Saturn și inelele acestuia, realzând niște poze excepționale.
saturn cassini


Saturn, propagând o umbră imensă peste inelele sale.
saturn soare cassini
Partea umbrită de Soare a lui Saturn.
saturn titan cassini
Saturn împreună cu satelitul său Titan.
saturn nori cassini
Norii de pe Saturn în infraroșu.
enceladus cassini gheață
Enceladus, unul din sateliții lui Saturn, complet acoperit de gheață.
enceladus cassini
Enceladus și o parte din inelele lui Saturn.
inele saturn cassini
Inelele lui Saturn, mai de-apraope, împreună cu imperfecțiunile cauzate de asteroizi mai mari.
gheizer enceladus cassini
Cassini a reușit să capteze o serie de gheizere pe Enceladus, fiind pentru prima oară când acest fenomen a fost observat înafara planetei noastre, demonstrând totodată și activitatea geotermală a satelitului.
polul nord saturn hexagon cassini
Polul nord al lui Saturn are un imens uragan în formă bizară de hexagon.
pan cassini
Cassini a descoperit forma ciudată a satelitului Pan în 2017.
uragan haxagon saturn epicentru cassini
Epicentrul uraganului hexagonal de la polul nord al lui Saturn
saturn cassini
Saturn în toată splendoarea sa.
titan atmosferă cassini
Titan își dezvăluie straturile atmosferei, datorită luminii solare.
mimas cassini inele
Satelitul Mimas pe fundalul inelelor.
cassini saturn impact
Ultima poză realizată de sonda spațială Cassini, marcând și zona unde urma să cadă aceasta în atmosfera lui Saturn
http://astrofeed.ro/15-cele-mai-extraordinare-poze-si-descoperiri-realizate-de-cassini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu